2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
iyi akşamlar kızlar,

bişi sorcam. kanamanız ne durumda? benim 12.gün kesildi yoğun kanamam. 2 gün gelmedi hiç. sonra biraz geldi. yine kesildi. ama hala olmadık zamanda bir parça geliyor. doktora da sormayı unutmuşum. normal mi acaba? bilen var mı içinizde?

canım benim yoğun değil ama kanama haşa devam bazen 2 gün gelmiyo sonra yine geliyo

Valla bizim daha 13. günümüz o yüzden cevap veremicem bu soruya. :( Biz de sizden tecrübe edincez. Gebeyken günler çok farketmiyo gibiydi sanki ama bebeklerde ve doğum sonrasında sanırım 1 gün bile farkediyo...

ay sarıl banaaaa sinirim geçsin :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
canım benim yoğun değil ama kanama haşa devam bazen 2 gün gelmiyo sonra yine geliyo

heh benim de aynen öyle. demekki normal :D

Valla bizim daha 13. günümüz o yüzden cevap veremicem bu soruya. :( Biz de sizden tecrübe edincez. Gebeyken günler çok farketmiyo gibiydi sanki ama bebeklerde ve doğum sonrasında sanırım 1 gün bile farkediyo...

zaman ne çabuk geçiyor. 23 günlüktük biz de bugün :utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar, kızı olan anneler size bi sorum var; kızlarınızın kukusunu nasıl temizliyorsunuz? Yani klitoris ile dış dudaklar arasında kalan kısmı yıkıyor musunuz?

Ben su ve pamukla temizliyorum canım,elimden geldiğince arada kalan o kısımları siliyorum.Pamuk daha kolay giriyor ıslak mendile göre ki ben zaten ıslak mendil kullanmıyorum hiç.

iyi akşamlar kızlar,

bişi sorcam. kanamanız ne durumda? benim 12.gün kesildi yoğun kanamam. 2 gün gelmedi hiç. sonra biraz geldi. yine kesildi. ama hala olmadık zamanda bir parça geliyor. doktora da sormayı unutmuşum. normal mi acaba? bilen var mı içinizde?

Benim 29. günüm halen devam ediyor.15 gün kadar yoğundu.Daha sonra azaldı.Şimdi hepten az ama geliyor.Dün hiç gelmedi bugün tekrar gelmiş...Ama artık günlük ped bile yetiyor...Doktora sordum ne kadar sürer diye 40 gün sürebilir dedi...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
iyi akşamlar kızlar,

ara ara kesilip bazen tekrardan gelebiliyor canım... dün ve onceki gun vardı bugun yok mesela... belki sonra gene gelir boyle dura dura oluyor benimki...

Nasipse biz de 2 gün sonra 1 aylık olucaz inşallah

maşallah canım, hayırlı olsun.. bence sutun azalmamıştır tatlım (insallah) emzirdigin için daha az geliyordur pompaya.. ama emzirdikce cogalıyor cidden... birde stres cok kotu etkiliyor yada bana oyle oluyor........

leader Tugba, bikez daha yazayım canım... tekrardan acil ifalar olsun, insallah kucagına aldıgında unutulup gidecek bu gunler, dualarımız seninle....

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar;
Tuğba ile görüşen oldumu? Ben arayamadım, ne diyeceğimi bilemedim:( Güçlü bir kişiliği var herşeyin üstesinden gelcek ve Eymenimle evine dönecek.. Hatta bu oğlan çok gazlı ya ne yapacağım diyecek:) Bizde ona tecrübelerimizi aktaracağız..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bugün itibariyle taburcu oldum evime döndüm ama oğlum hastanede doğum 13 saat normal sancı çektim 2 cm açıklığım vardı 4,5 saatte suni sancı çektim ve oğlumu kucağıma aldım ama yavrum stresten kakasını yapmış amniyon sıvısıylada karışınca ciğerlerine çekmiş kuzum şu anda kuvezde yoğun bakımda :aglayan: pazartesi günü çıkacak dediler

canım çok geçmiş olsun ... bebekler çok mücadeleci oluyor senin de bebeğin hemen iyileşir inşallah.. dualarım seninle..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
slm kızlar hiç giremez oldum siteye ya.. girdiğimde de kimse olmuyor.. yoksa girdiğiniz belitli saatler var da ben mi bilmiyorum..

buarada geçmişi sıksık okuyorum.. yani sıkı bir takipçiniz oldum ..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
buarada gece kuşu oldu benim kız iki gündür.. resmen meme delisi oldu ya.. benden bi saniye ayrılsa kıyametleri koparıyor..gaz sancısı mı acep diyorum.. ama bırt dırt yapıyor kimseye aldırmadan:Decrin falan da bahsetmiş gece kızı uyumamış diye normal o zaman diyorum..hep bi varsayım.. kesin sorunu bilememmek çok can sıkıcı...
bu arada bi sorum daha var kurabiyemin kakası köpüklü gibiydi iki gündür bu gün de resmen su gibi sıvı kıvam da yaptı..ishal mi normal mi yasayanınız var mı bu durumu..hayatım bi yazı yazmıştı onu bulamadım:(
neyse hepinizi özledim azo en çok da senle aynı gün doğurmusuz bi muhabbetini yapamadık..oysa normal doğum hikayemi senin dilinle bi yazmanı isterdim ki.. neyse....hoşçakalın..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
babuşum bebeğin emmeye başlamış çok sevindim.. sütün azaldı diye de stres yapma bence.. bazen azalıyor sanırım bu da normal:Dbenim göğüsler resmen lastik gibi sanki bomboşlar azalma evresine geçtim sanırımım.. gerçi kızım cok cok diye emiyor ...var ki emiyor ..doyuyor ki uyuyor:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
buarada gece kuşu oldu benim kız iki gündür.. resmen meme delisi oldu ya.. benden bi saniye ayrılsa kıyametleri koparıyor..gaz sancısı mı acep diyorum.. ama bırt dırt yapıyor kimseye aldırmadan:Decrin falan da bahsetmiş gece kızı uyumamış diye normal o zaman diyorum..hep bi varsayım.. kesin sorunu bilememmek çok can sıkıcı...
bu arada bi sorum daha var kurabiyemin kakası köpüklü gibiydi iki gündür bu gün de resmen su gibi sıvı kıvam da yaptı..ishal mi normal mi yasayanınız var mı bu durumu..hayatım bi yazı yazmıştı onu bulamadım:(
neyse hepinizi özledim azo en çok da senle aynı gün doğurmusuz bi muhabbetini yapamadık..oysa normal doğum hikayemi senin dilinle bi yazmanı isterdim ki.. neyse....hoşçakalın..

Canım sen, ben ve azo aynı gün doğum yaptık, 25 ocak:) Selimimde gece kalkıp uzun süre uyumuyor. Gaz sancısı oluyor, hep emmek istiyor. Doymuyormu diye düşünüyorum..Dün gece kalktı. Altını temizledim, terlemişti üstünü değiştirdim, emdi, gazını çıkardım, tekrar boş boşda olsa emdi, gazı ile uğraştım. İnan 2.5 saat sürmüş. Artık yoruldum eşimi kaldırdım o uğraştı nihayet uyutmuş:)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Canım sen, ben ve azo aynı gün doğum yaptık, 25 ocak:) Selimimde gece kalkıp uzun süre uyumuyor. Gaz sancısı oluyor, hep emmek istiyor. Doymuyormu diye düşünüyorum..Dün gece kalktı. Altını temizledim, terlemişti üstünü değiştirdim, emdi, gazını çıkardım, tekrar boş boşda olsa emdi, gazı ile uğraştım. İnan 2.5 saat sürmüş. Artık yoruldum eşimi kaldırdım o uğraştı nihayet uyutmuş:)

ay resmen aynı olayı yasamışız dün gece.. ben 2.5 saat uğraştım uyumadı eşim kalktı(nihayet).. 10 dk da kolarında uyudu.. garezin bana mı kuzum dedim ya..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
gut aftırnun leydiizz :D

Tunanın yorgun annesinden herkese merhabaaaaaaaa. şimdi yeni uyudu :( sabaha karşı 5ten beri ayaktayız nerdeyse. yarın en sevdiğimiz teyzemiz geliyor, keyifliyim çok

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
bblaucum

bizim eczacı bir teyzemiz var. Bebeğe ve bana ne lazım, gelirken eczaneden getireyim diye aramış. Neyse aklıma gelenleri söyledim. Sütün ne alemde dedi. İyi dedim. Solgar'ın bir kapsülü var, arkadaşım sütü onunla çoğalttı getireyim mi dedi. Fazla süt göz çıkarmaz dedim ben de :D istersen bir araştır cnm.

brewer's yeast :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşum bebeğin emmeye başlamış çok sevindim.. sütün azaldı diye de stres yapma bence.. bazen azalıyor sanırım bu da normal:Dbenim göğüsler resmen lastik gibi sanki bomboşlar azalma evresine geçtim sanırımım.. gerçi kızım cok cok diye emiyor ...var ki emiyor ..doyuyor ki uyuyor:D

evet canım ama memeyi ağzına verene kadar akla karayı seçiyorum hala.emip emip bırakıyor ve yine aynı savaş...ama olsun nihayetinde emiyo ya...
Bi de tek göğüs emiyo :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar