2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar hepinizi öpüyorum ben pazar günü aniden doğum yapyım spinal anestezi ile solunumunda biraz sorunu oldu küvezde kaldı oğlum çok iyi şükür ben biraz gaz sancısı çekiyorum sütümüzde az tuğbacımdan şimdi mesaj geldi eymen de geldi şükür Allahım analı babalı büyütsün

geçmiş olsun layla...şu an iyisinizdir inşallah?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar hepinizi öpüyorum ben pazar günü aniden doğum yapyım spinal anestezi ile solunumunda biraz sorunu oldu küvezde kaldı oğlum çok iyi şükür ben biraz gaz sancısı çekiyorum sütümüzde az tuğbacımdan şimdi mesaj geldi eymen de geldi şükür Allahım analı babalı büyütsün

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün...
Nasılsınız şimdi?

kızlar konuştum şimdi tuğbayla selamı var yoğun bi telefon trafiği var bblau şimdi ararsan konuşursun muhtemelen

zor bi doğum oldu diyo ama sesi çook güsel geliodu
oğlunu görememiş hala kakasını yemişş eymen paşa
maşallahhhhh subhanallahhh
herşey yolundaymış

Dur arıyım ben o zaman canım hemen.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tugbayı aradım ama bir bey cıktı musaıt degılmıs Tugba.
Musaıt olunca o sızı arasın dedı,ben de ısmımı not bıraktım.
Insallah daha sonra ulasırım....

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

Gecmis olsun canım. Kurtuldun sonunda. Allah analı-babalı buyutmeyi nasip etsin insallah.

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
Canım kızın hayırlı olsun oncelikle. Allah sagsalim buyutmeyi nasip etsin insallah..

Benim oglum da cok dengesizlik yapıyor 1 gece uyuyorsa ertesi gece ayaktayız. Hele banyoyaptıgımız gunler gunduz cok guzel uyuyor banyodan sonra geceleri ayakta..

Biraz da gaz sancısı cekiyor sanırım oglum..

Aman dikat edin canım ankara daha sogukmus hastalanmayın. Sen de kendine dikkat et bebege gecmesin sonra.Ben de dogumdan sonra grip atlattım cok sukur iyiyim simdi Allah'tan oluma gecmedi kurtuldum..
saolasın canımm..sıkı sıkı giydircem bakalım bi sorun yaşamayız inş
kızlarrrrrrrr flaşşhhhhh flashhhhhhh

tuğba cım doğumyapmışşşşşşşşş
bugün 14.15te 2870gr 51cm doğmuşşş eymen paşa

ayyy Allah analı babalı büyütsün maşallah eymen paşayaa:utan:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
başım çatlıyor offf. selam bu arada. leom da doğum yapmış mesaj atmış bana. maşallah rabbim analı babalı büyütsün.

demetcim seni de kutlamadım ben. gerçi 2 haftadır ben, ben değilim. kimseyi kutlamadım. kutlayamadım.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
başım çatlıyor offf. selam bu arada. leom da doğum yapmış mesaj atmış bana. maşallah rabbim analı babalı büyütsün.

demetcim seni de kutlamadım ben. gerçi ben 2 haftadır ben, ben değilim. kimseyi kutlamadım. kutlayamadım.

Gökçem annelik hem zor hem de çok güzel demi.. İnsan başka bir dünyada gibi..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Gökçem annelik hem zor hem de çok güzel demi.. İnsan başka bir dünyada gibi..

aynen tanselim. çok güzel ama çok zor. arada lohusa bunalımına mı girdim acaba diyorum. annem doğumdan beri yanımda. beraber yatıyoruz bebege o bakıyor dıyebılırım. geceleri aden çok huysuz oluyor. sürekli emmek istıyor, gaz problemimiz var bi de. bende geceleri çok huysuzum bi kaç gundur. uykumu alamıyorum sinirlenıyorum. bazen aden'e bağırıyorum, geriliyorum. sonra ağlamaya başlıyorum. kötü rüyalar görüyorum. bu ara, ben uyurken bebek nefessiz kalıp boğulacakmış paranoyası içindeyim, kusacakmış da duymayacakmışım gibime geliyor.

annem gidince acaba yapabılecek miyim diye düşünüp bunalıma giriyorum. aden de huysuz bi çocuk istediği anında olsun istıyor.

bilmıyorum ki normal mi bu ruh halim?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlarrrrrrrr flaşşhhhhh flashhhhhhh

tuğba cım doğumyapmışşşşşşşşş
bugün 14.15te 2870gr 51cm doğmuşşş eymen paşa

tugba

Allah analı babalı saglıkla buyutmeyi nasip etsin, masallah canım...

tatlım insallah simdi daha iyisinizdir, merak ediyordum seni...

aynen tanselim. çok güzel ama çok zor. arada lohusa bunalımına mı girdim acaba diyorum. annem doğumdan beri yanımda. beraber yatıyoruz bebege o bakıyor dıyebılırım. geceleri aden çok huysuz oluyor. sürekli emmek istıyor, gaz problemimiz var bi de. bende geceleri çok huysuzum bi kaç gundur. uykumu alamıyorum sinirlenıyorum. bazen aden'e bağırıyorum, geriliyorum. sonra ağlamaya başlıyorum. kötü rüyalar görüyorum. bu ara, ben uyurken bebek nefessiz kalıp boğulacakmış paranoyası içindeyim, kusacakmış da duymayacakmışım gibime geliyor.

annem gidince acaba yapabılecek miyim diye düşünüp bunalıma giriyorum. aden de huysuz bi çocuk istediği anında olsun istıyor.

bilmıyorum ki normal mi bu ruh halim?

normal canım merak etme... benim oglumda istedigi hemencik olsun istiyor yoksa cok sinirleniyor... oda normal.. eh birazda anaya cekmiş minnoş ehehhhhh...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

normal canım merak etme... benim oglumda istedigi hemencik olsun istiyor yoksa cok sinirleniyor... oda normal.. eh birazda anaya cekmiş minnoş ehehhhhh...

inan, kucağıma alıp mememi kapıncaya kadar geçen sürede ay nasıl ağlıyor anlatamam. geceleri apartmanı yıkıyor zaten. şuan ağlamaya başladı yıne:)

çıkayım yavaştan yoksa yıkacak ortalığı. nazlılar anam nazlııı kime çekti bilmem. resmen kendı kuralları var beyfendinin. çıktım ben. kusura bakmayın...

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Yelizcim naber? Oğluşun nasıl? sizdede gaz sancısı varmış ne zor demi..

İyi olmaya calısıyoruz bu oglanla iste..

Evet gaz problemimiz var. Cok sıkıyor kendisini oglum kıpkırmızı oluyor. Kucagıma alıp sırtını ovusturunca susuyor hemen. Ama tabi gazını cıkartamıyor gene yatırdıgım zaman tekrar baslıyor aglamaya..

Cok zor ve guzel birsey aslıda anne olmak..

Hem dogururken cekiyorsun sıkıntısını acısını hem buyuturken..

Annemin kıymetini daha iyi anlıyorum, onu daha cok arıyorum simdi..

İnsallah bizimkiler de ileride bizim degerimizi bilirler onlar icin cektiklerimizi gorurler..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Leaderım, tuğbam çok sevindim cnm. maşallah Eymen paşaya. sözümüzü dinledi. Tuna abisini bekletmedi. gelsin de oynasınlar şimdi. gözünaydın...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
oyyy damadımm dünyaya gelmişş masallahhh hemde yavuklusu gibi minnak olmuss:D:D allah ım nazarlardan saklasınn korusunn annesini de bebişi de

kızlarrr bebemm nerdeyse 2 saattir avaz avazz.. gaz sandımm ama emdikce susuyodu. bugün kuru börülce yedim o yaptı sandım.o kadar emdii ama yatırır yatırmaz bagırıyodu. mama verdik simdi mısıl mısıll.. sütüm azaldı galiba:mendil:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

laylacım gözünaydın olsunnnn
ve geçmiş olsun iyi olmasına sevindim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar