2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hadi canımmm
ay helecan yaptımm şimciii
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah canım Allah yardımcınız olsun

korkma cnm korkulcak bişi yok ameliyattan
ben de çok tırsıyodum ama o kadar basitmiş ki şaşırdm
benim bi tek sonra sancılarım çok oldu ama hafif atlatanlar da oldu
sonuşta geçti bitii işte herşey
Allah yardımcın olsun kucağına almak nasip olsun canım benim

sabah kaç hastaneye gittik 3,5 gibi canımı fena yaktı ebe su anda sancılarım 4 dk bire düştü rahmim çok gerideymiş bebeğin kafası aşagıda ama dedi açılma yok 2-3 saat sonra geri dönersiniz dedi duş almama ragmen yok aneaaam kadın canımı çok yaktı sancı girince oklava yutmuş gibi oluyorum

Tepki
15

sabah kaç hastaneye gittik 3,5 gibi canımı fena yaktı ebe su anda sancılarım 4 dk bire düştü rahmim çok gerideymiş bebeğin kafası aşagıda ama dedi açılma yok 2-3 saat sonra geri dönersiniz dedi duş almama ragmen yok aneaaam kadın canımı çok yaktı sancı girince oklava yutmuş gibi oluyorum

sabredemiyo tosunum hmen gelmk istyrda seni telaşa koyuyr görüyonmu yaramazı

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kızlar gunaydın,
HEPİNİZE COK TESEKKUR EDERİM...
Allah hepimizinkini analı babalı buyutmeyi nasip etsin..detayları yazmaya calıscam simdi obur tarafa dogum hikayemi :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kızlarr,canlarım benim..geçmişe bakamadım alıntı yapamadım cadı kızımdan :) ama hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum.bizden dualarını esirgemeyen,gözaydını eksik etmeyen canım arkadaslarım hepinize sonsuz tesekkürler...

cuma aksamı doğum yapıp cumartesi öğlen evimize geldik ama geldiğimizden bu yana kargasa herkes yeni olan seylere alısmaya calısıyor.benim gögüslerim yara oldu neden oldu onuda bilemedim :) bu sebeple süt olayında sıkıntı cekiyoruz..bi ara ayrıntılı yazıcam doğumumu :) her doğumun farklı olduğunu bizzat öğrendim :) bebeklerine kavusmayı bekleyen tüm annelerimiz hayırlısıyla umarım kavusurlar yavrularına....

Nazom gözünaydın Doğum hikayeni ve gelinimin resmini merakla bekliyorum :)

günaydın kızlarr.. benim kız gece mesaisinin ardından uykuya gecmesi beklenirken sabahtan beri fıldır fıldır:D bi kac gündür ısrarla ben kakalı bezini degiştiriyorum anında yenisine yapıyo. su an 3. temiz bezi kirletmekle mesgul:böö: boynunda ve yanagında minik minik sivilce gibi seyler cıkmıss. cocugu sıcak tutma olayını abarttım galiba

Bizimkinin de yanağında çıkmış canım..Bidaha evde kadife tulum giydirmicem :D

Meleğim cumartesi gunu aksam saat 20.00 da normal dogumla dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz..

Coooooooooooook Mutluyum anlatamam...:utan:

Tatlım gözünaydın, istediğin gibi doğum yapmana çok sevindim :)

kızlar flaş flaş flaş
layloşumda doğurmuş dün akşam kayra bebek 3400 gr 50 cm dünyaya gelmiş allah bağışlasın gözümüz aydın olsun sıra mannakta hadi bakalım kimseler kalmadı

Oh maşallah, Allah analı babalı büyütsün.Hadi Tubiş sıra sende :)

dışarı çıkıca kuzey napıyo duruyo mu?
benim yanımda kuran ve eşimin bi kıyafeti var
bebekle hiç yalnız kalmıyoruz
kimseyi uğurlamıyorum
dışarı çıkmışsam akşam ezanından önce evde oluyorum
gündüz yıkanıyorum

Şükür şimdilik duruyor canım.Çok uzaklaşmıyoruz zaten, durmazsa annem arayıp haber verir eve döneriz diye :)
Ne güzel sen tüm geleneklere uyuyorsun..Bizde hiç bilen yok.Bugün yarı kırkımız ama birşey yapmıcam.Bizimkilere yarı kırk dedim o ne dediler :D Tam kırkı bekliyoz :D

dünür bu gece yada yarın doğurcam sanırım biliyorum artık bunu sancılarım akşam 21den beri düzenli sancılarım var alper mumcu die bir doktorun yazdığı yazıyı okudum bu duruma göre doğumun 1.evresi başlamış sanırım 15sn süren düzenli sancılarım var bu doktorun dediğine göre max12 saat içersinde doğurmam gerekiyor bekliyorum duşumu aldım az evvel sanırım damadın yolda :lilav:

yok cnm 3 kişi kaldık mannak,ben,sshomo sıralama böyleydi ama sanırım ben yarın öğleye kadar doğurcam :sok sancılarım sık ve 15 sn sürüyo tırsıyorum doktorumu bile aramadım yarın sabah 9,30da nst ve alttan muayenem vardı 14 şubatta gelmesin diyordu eşim ama sanırım özellikle yapacak bunu oğlum şu anda kasılmalarım ve alttan totoma vuran garip bir sancı var oklava yutmuş gibi oluyorum dua edin bana kızlarrr

Oyyy merak ettim acaba şu an hastanede olabilir misin :evet:

bayadır giremedim doğurmayan kalmamış hemen hemen :) yeni doğum yapan anneler allah evlatlarınızı size bağışlasın, allah analı babalı büyütsün inşallah..

bende kızıma çarşamba günü kavuşuyorum inşallah.. spinal sezeryan olucak, zaman azaldıkça heyecan bastırıyor..

korkuyorummm aslında..bir problem çıkmasından, dua ediyorum bol bol allahım kızımı bana bağışla diye..

Hayırlısı olsun canım, Allah kurtarsın rahat bir doğum geçirirsin inşallah

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

hayırlısı neyse o olsun tatlım. inşallah en kolayı olur. dualarım sizinle...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kimseler yok topikte...Lidoşu öğrendim simdi durumu ne acaba simdi arayıp sorucam bakalım...Allah yardımcısı olsun insallahh...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sağol canım Allah kucağına almayı nasip etsin sana da

dışarı çıkıca kuzey napıyo duruyo mu?
benim yanımda kuran ve eşimin bi kıyafeti var
bebekle hiç yalnız kalmıyoruz
kimseyi uğurlamıyorum
dışarı çıkmışsam akşam ezanından önce evde oluyorum
gündüz yıkanıyorum

hadi benim sayemde doğurdun :D
doğum hikayeni ve bebikinin resmini merakla merakla bekliyorum canımmmm
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün gözümüzaydınnn

ya benimki 2 gündür durduk yere ağlıyor çaresizlikle bakıyorum yaaa noluyooo karnımı ağrıyo offfff

eşin seni niye çıkarmıyo ki

ay cnmmm çok sevindim normal doğurmana
Allah analı babalı büyütsün
annen de çok mutludur normal doğurmandan :)

abovvvvv bi sen mi kaldın tubiş
Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun laylacımm

biz bi tesbihe 40 kez fatiha okuyosun
onu suya atıyosun
suya altın atıyosun
biz bu kadar attık
sonra bebek yıkandı
biraz su kaldı ben yıkandım
abdest aldım
kalan suyu en son başımdan aşağı döktüm
ve banyonun eşiğinde oğlumla kucaklaştık

Ben de lohusa adetlerıne hıc uymadım.Eve gelenlerı ugurladım,dısarı da cıktım,eczaneye,markete,hatta gecmıs olsuna ve bassaglıgına gıttım...Annem bebege baktı.Yarı kırk da yapmadık valla...

bayadır giremedim doğurmayan kalmamış hemen hemen :) yeni doğum yapan anneler allah evlatlarınızı size bağışlasın, allah analı babalı büyütsün inşallah..

bende kızıma çarşamba günü kavuşuyorum inşallah.. spinal sezeryan olucak, zaman azaldıkça heyecan bastırıyor..

korkuyorummm aslında..bir problem çıkmasından, dua ediyorum bol bol allahım kızımı bana bağışla diye..

Canım hadı hayırlısıyla kurtarsın Rabbım ınsallah.
Ben genel anestezıyle sezeryan oldum,seker hastası olmama ragmen yaralarım cok cabuk ıyılestı.Hareketlerım dolayısıyla acım olmadıkca (yururken,yatakta donerken fılan) durduk yere sancım olmadı.Eger cok sıkıntın olursa hastanede agrı pompası dıye bırsey var onu ıste.Kendının kontrol ettıgın bır cesıt serum o.Maksımum verebılecegın ılac mıktarı bellı,agrın oldukca basıyorsun.Benım agrı pompasına gereksınımım kalmadı agrı kesıcı ıgneler yettı...Oyle abartıldıgı kadar yok...Gozunu korkutma sakın.

Tepki
56
Hayırlısı olsun canım, Allah kurtarsın rahat bir doğum geçirirsin inşallah

amin inşallah canım.. az kaldı bakalım yarın gece inşallah kızım koynumda uyuyacak :utan:

sen nasılsın azelyam, kuzey oğlan nasıl..

Canım hadı hayırlısıyla kurtarsın Rabbım ınsallah.
Ben genel anestezıyle sezeryan oldum,seker hastası olmama ragmen yaralarım cok cabuk ıyılestı.Hareketlerım dolayısıyla acım olmadıkca (yururken,yatakta donerken fılan) durduk yere sancım olmadı.Eger cok sıkıntın olursa hastanede agrı pompası dıye bırsey var onu ıste.Kendının kontrol ettıgın bır cesıt serum o.Maksımum verebılecegın ılac mıktarı bellı,agrın oldukca basıyorsun.Benım agrı pompasına gereksınımım kalmadı agrı kesıcı ıgneler yettı...Oyle abartıldıgı kadar yok...Gozunu korkutma sakın.

canım teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla kolay atlatırım bende.. bu ağrı pompasını ögrendiğim iyi oldu ihtiyacım olursa muhakkak isticem.. sen nasılsın canım, güzel kızımız nasıl ?

Bugün kızımla tek bedende son günümüz..bir taraftan mutluyum kızımı görücem artık, koklayabilicem.. Diğer taraftan bir korku ama onu düşünmemeye çalışıyorum..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Dün oğluşun yarı kırkı çıktı.. Korku tası ile bebeği yıkadık. Sonra ben dua okunmuş su ile yıkandım.. Bu kadar..

Ya kızlar bizim gibi gaz sancısı çeken varmı? Oğuşum perişan oluyor. nasıl kızarıyor anlatamam.. Hiç bişey yapamıyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Nazom, Laylam ve Bebikom;

Allahım analı babalı büyütsün, yavrularınızla sağlıklı, güzel ömür diliyorum..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canım hadi Allahım bir avazda kurtarsın..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar çoçk doktoruna bebişleri ne zaman götüreceksiniz?
Biz 30. gün sağlık ocağına aşıya götüreceğiz. Sonrada doktora götürürüz..Bebişim kilo aldımı, anne sütü yetiyormu merak ediyorum..şöyle yüzü toplandı gibi..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aaaaa Nazoşum gelmiiiiş :)
Laylam ve Bebikom da doğurmuşlar çok şükür. Allahım ben bu kız yüzünden tüm heyecanlı haberleri kaçırıyorum :( Laylam, Nazom, Bebikom Allah analı babalı büyütsün, sağlık, sıhhat versin evlatlarınıza :)
Sshumo sanırım senin de doğumun yarınmış yanlış anlamadı isem; şimdiden Allahtan kolaylıklar diliyorum, inşallah ağrısız sızısız hayırlısıyla sağlıkla atlatırsınız. :utan:
Tubişim de doğurmak üzere sanırsam. Belki de doğurmuştur bile. :evet: Hadi bakalım Allahım yardımcın olsun Tubişim. Sağlıkla sıhhatle inşallah...:huhuu:

Dün oğluşun yarı kırkı çıktı.. Korku tası ile bebeği yıkadık. Sonra ben dua okunmuş su ile yıkandım.. Bu kadar..

Ya kızlar bizim gibi gaz sancısı çeken varmı? Oğuşum perişan oluyor. nasıl kızarıyor anlatamam.. Hiç bişey yapamıyorum.

Var var. Biz varız. Artık çıldırmak üzereyim. Ben kim anne olmak kim diye düşünmeye başladım artık. Kızımın hiçbir derdinden anlamıyorum. Sadece ağzını açıp sağa sola bakıp elini ağzına sokmaya çalıştığında acıktığını anlıyorum hpsi bu. Kalan hiçbişeyi anlamıyorum. Gazını çıkarmak için saatlerce uğraşıyorum ama boşuna. Çıkmıyo çıkmıyo. Ağlıyo, kıpkırmızı yapıyo kendini. Sonra ağlamaktan uyuyakalıyo yerine yatırıyorum sürekli mıyklıyo. :( Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Aaaaa Nazoşum gelmiiiiş :)
Laylam ve Bebikom da doğurmuşlar çok şükür. Allahım ben bu kız yüzünden tüm heyecanlı haberleri kaçırıyorum :( Laylam, Nazom, Bebikom Allah analı babalı büyütsün, sağlık, sıhhat versin evlatlarınıza :)
Sshumo sanırım senin de doğumun yarınmış yanlış anlamadı isem; şimdiden Allahtan kolaylıklar diliyorum, inşallah ağrısız sızısız hayırlısıyla sağlıkla atlatırsınız. :utan:
Tubişim de doğurmak üzere sanırsam. Belki de doğurmuştur bile. :evet: Hadi bakalım Allahım yardımcın olsun Tubişim. Sağlıkla sıhhatle inşallah...:huhuu:

Var var. Biz varız. Artık çıldırmak üzereyim. Ben kim anne olmak kim diye düşünmeye başladım artık. Kızımın hiçbir derdinden anlamıyorum. Sadece ağzını açıp sağa sola bakıp elini ağzına sokmaya çalıştığında acıktığını anlıyorum hpsi bu. Kalan hiçbişeyi anlamıyorum. Gazını çıkarmak için saatlerce uğraşıyorum ama boşuna. Çıkmıyo çıkmıyo. Ağlıyo, kıpkırmızı yapıyo kendini. Sonra ağlamaktan uyuyakalıyo yerine yatırıyorum sürekli mıyklıyo. :( Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...

Oyyy simoşum aynıyız canımcım.. Bazen gazını çok güzel çıkarıyorum bazende çıkmıyor.. Ama çok kıvranıyor.. Bide çığlık çığlıga agrıyor:( Anne sütümü veriyorsun mamamı?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar çoçk doktoruna bebişleri ne zaman götüreceksiniz?
Biz 30. gün sağlık ocağına aşıya götüreceğiz. Sonrada doktora götürürüz..Bebişim kilo aldımı, anne sütü yetiyormu merak ediyorum..şöyle yüzü toplandı gibi..

Tanselim, biz 15. gün sağlık ocağına götüreceğiz, kilo kontrolü olacak sanırım ve şöyle bi genel muayene yapacaklarmış. Bebeğin doğduğu ilk günü saymayın, sonraki gün 1. gün olacak şekilde sayın, 15 günü doldurduğunda bi vitamin mi ne yazdılar onu kullanacakmışız. 1 aylık olduğunda da doktora götürecekmişiz kontrole.
Bu arada nasılsın? Oğluşun nasıl? Valla bende kafa bi milyon olduğundan selam vermeyi bile unuttum kusuruma bakma bebişim :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Oyyy simoşum aynıyız canımcım.. Bazen gazını çok güzel çıkarıyorum bazende çıkmıyor.. Ama çok kıvranıyor.. Bide çığlık çığlıga agrıyor:( Anne sütümü veriyorsun mamamı?

Anne sütü veriyorum ama yeterli midir bilmiyorum. Çünkü bazen iki memeyi de emmek istiyor ve 1,5 saat sonra tekrar isteyince bana sanki memelerim boş gibi geliyor :( :( O yüzden bazen mama takviyesi de yapıyoruz...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Tanselim, biz 15. gün sağlık ocağına götüreceğiz, kilo kontrolü olacak sanırım ve şöyle bi genel muayene yapacaklarmış. Bebeğin doğduğu ilk günü saymayın, sonraki gün 1. gün olacak şekilde sayın, 15 günü doldurduğunda bi vitamin mi ne yazdılar onu kullanacakmışız. 1 aylık olduğunda da doktora götürecekmişiz kontrole.
Bu arada nasılsın? Oğluşun nasıl? Valla bende kafa bi milyon olduğundan selam vermeyi bile unuttum kusuruma bakma bebişim :huhuu:

canım şükür iyiyiz, bide gaz olmasa çok keyifli annelik:) Sana yardıma biri başalayacaktı, başladımı. Bana abla baladı evin her işini yapıyor.. Annem ve ben bebeğe bakıyoruz:) Gelecek hafta annem dönüyor. Öğretmen olduğu için mecbur:( Anneme 20 gün heyet raporu aldık böylece yanımda kalabildi. O gidince ne olacak? Çok tırsıyorum.. Bide havalar düzelsede dışarı çıksak bebişlerimizle, bunaldım evde..Hiç dışarı çıkmadım hava soğuk oğluşu bırakamıyorum..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Anne sütü veriyorum ama yeterli midir bilmiyorum. Çünkü bazen iki memeyi de emmek istiyor ve 1,5 saat sonra tekrar isteyince bana sanki memelerim boş gibi geliyor :( :( O yüzden bazen mama takviyesi de yapıyoruz...

benim oğluşta 2 saatte bir emmek ister, dediin gibi bazen boş gibi oluyor. Emzirdikçe süt iner diyorlar.. Ben hiç mama vermiyorum.. Arada bir rezene çayı veriyorum...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canım şükür iyiyiz, bide gaz olmasa çok keyifli annelik:) Sana yardıma biri başalayacaktı, başladımı. Bana abla baladı evin her işini yapıyor.. Annem ve ben bebeğe bakıyoruz:) Gelecek hafta annem dönüyor. Öğretmen olduğu için mecbur:( Anneme 20 gün heyet raporu aldık böylece yanımda kalabildi. O gidince ne olacak? Çok tırsıyorum.. Bide havalar düzelsede dışarı çıksak bebişlerimizle, bunaldım evde..Hiç dışarı çıkmadım hava soğuk oğluşu bırakamıyorum..

Henüz başlatmadık Tanselim, eşim bu hafta işe başladı. Annem burda halen. Normalde geçen hafta gidecekti annem ama ben kendime güvenemedim. Ha şu da var; annem cidden gidebilirmiş. Çünkü maşallah ne doğru düzgün yemek yapıyor ne evi topluyor. O sadece bebekle ilgilenmek istiyor. Onu da ben istemiyorum. Hoş. Bunları söylüyorum ya, belki içinde bulunduğum depresyonumsu durumdan söylüyorumdur onu da bilmiyorum. Zira bu aralar afedersin ota .oka sinir olmaya başladım. Hırsımı alamayınca hiçbişeyden kendi kendime ağlayıp duruyorum...

Valla ben bu hafta sonu çıkabilirim dışarı. Çünkü öyle böyle değil, çooooooooooooooooooooook bunaldım çoooooooooooooooooooook... :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar