2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sezeryandan sonra 20 gün geçince korse takılabilir demiş benim dr.

benimki de aynı, uyanıkken pek bakınmıyor, ama bazen bende bazen annemde uyuyor... öyle kucak seçmiyor daha. gaz sancısı oldu mu herkes kucağına alıp sakinleştircem derken iyice hırpalıyor çocuğu...

ben en çok eşime kızıyorum bugünlerde. hamileyken daha ilgiliydi... annemlerde kalıyoruz diye, nasılsa çocukla ilgilenenler var diye pek rahat. normal hayatına devam ediyor o. geçen de bana tutturmuş annemlere gidelim diye. 40 km yol yapacaz çocukla bu soğukta. onlar gelsin görmek istiyorlarsa di mi ama? gitmem deyince de küstü. çocuğun zaten ağlama nöbetleri var, oraya gidince de her şeyiyle ben ilgilenecem kendisi yiyip içecek sadece. kuzeyle ilgilendiğinde sanki görevini yapıyor, hiç böyle özlediğini, görmek için can attığını göremiyorum. hft içi zaten geç geliyor, hft sonu da hep bir bahaneyle dışarda...annemlerdeyiz diye belki rahat edemiyor diyorum ama en çok benim hava almaya ihtiyacım oluyor...

cnm benimki 10 gün oldu işte. 10. gün muayenede akabilirsin dedi. takıyorum bende. ama göbegim uyusuk gibi accık o yüzden biraz rahatsız ediyo. dokununca bile bi garip

benim esimde aksamları 1 saat falan kacıp gidiyo. ama gece falan ben odada degilken ilgilendiginden ses etmiyorum bende. zaten degil ona ses etcek kendimi görcek halim yok:uyku:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bizimkinde de çıkmıştı onlardan, normalmiş canım.
ben DOĞUMDAN SONRA BEBEĞİNİZLE İLK 12 AY diye bir kitap almıştım, her sorumun yanıtını buldum içinde. tavsiye ederim.

hoş geldin nazo, hoş geldin ela bebek...

yaa. bende alayım o zaman. yazarı kim acep? ayy 15 gündür evdeyim daral geldi.

kızlar bebem biberona alısıyo galibaa. tanselim didiydi kasıkla ver deyi :( artık geceleri de cok bagırmadıkca vermiycem mama bakalım basarabilcek miyim:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet deldimmmmmmmmmmmmmmmmm nbr tubişim kı yardıma geleyimmi
hoşgeldin cnm buyur gelde hamilelere iş yaptırmıyolar bi köşede oturuyorum öylece
herkese s.a hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a.slm cnm hayırlı sabahlar
Selam kızlar nasılsınız?
iyilik pıtırcık ve minik oğlan iyiyiz siz nasılsınız?
selam kızlarr,canlarım benim..geçmişe bakamadım alıntı yapamadım cadı kızımdan :) ama hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum.bizden dualarını esirgemeyen,gözaydını eksik etmeyen canım arkadaslarım hepinize sonsuz tesekkürler...

cuma aksamı doğum yapıp cumartesi öğlen evimize geldik ama geldiğimizden bu yana kargasa herkes yeni olan seylere alısmaya calısıyor.benim gögüslerim yara oldu neden oldu onuda bilemedim :) bu sebeple süt olayında sıkıntı cekiyoruz..bi ara ayrıntılı yazıcam doğumumu :) her doğumun farklı olduğunu bizzat öğrendim :) bebeklerine kavusmayı bekleyen tüm annelerimiz hayırlısıyla umarım kavusurlar yavrularına....

gözün aydın nazom cadı kızınıda senide yerim gözünüz aydınnn iremide ihmal etme lütfen

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlaaaar,
nasılsınız? Tuna kuzu birazcık rahat verdi de bakayım dedim. omzumda uyuyor. o rahatsız pozisyonda nasıl rahat ediyor anlamıyorum. iyice dalınca yatırıyorum yatağına...
bugün sütüm az gibi. çaylar içip duruyorum. çok olsa acır, az olsa yetmez... var mı bunun bir orta yolu :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlaaaar,
nasılsınız? Tuna kuzu birazcık rahat verdi de bakayım dedim. omzumda uyuyor. o rahatsız pozisyonda nasıl rahat ediyor anlamıyorum. iyice dalınca yatırıyorum yatağına...
bugün sütüm az gibi. çaylar içip duruyorum. çok olsa acır, az olsa yetmez... var mı bunun bir orta yolu :D

hosgeldin balım.cnmm benim gögüslerimde öyle dolup sertlesmiyo artık. ama bakıyorum süt geliyo. yemek yiyemiyorum cok istahsızım. su meyve suyu içip duruyorum ama bilmiyorum ne durumdayız.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
hosgeldin balım.cnmm benim gögüslerimde öyle dolup sertlesmiyo artık. ama bakıyorum süt geliyo. yemek yiyemiyorum cok istahsızım. su meyve suyu içip duruyorum ama bilmiyorum ne durumdayız.

süt geliyo ecrinim. hatta böyle cok cok çekip memeyi ağzından kaçırırsa fışkırıyor suratına :D ama çabuk dolmuyor sonra sanki. yumuşak olunca öyle düşünüyorum ben. nasıl kızın? çok tatlı maşallah, Rabbim nazarlardan korusun

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam kızlaaaar,
bebek işte littcim enterasan şekildeki pozisyonlarda daha rahatlar sankim yirim oğlunu ben tosturuk maşallah

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
süt geliyo ecrinim. hatta böyle cok cok çekip memeyi ağzından kaçırırsa fışkırıyor suratına :D ama çabuk dolmuyor sonra sanki. yumuşak olunca öyle düşünüyorum ben. nasıl kızın? çok tatlı maşallah, Rabbim nazarlardan korusun

demek cektikleri içinn yumusak artık cnm bosaltıyorlar içeriyi:D saol balımm senin oglun da pek datlu:utan: allah esirgesin hepsini..

kızım ii. yani öle umuyorum. insallah üsümüyodur bi yeri agrımıyodur vs diye vesveseyim sürekli.. gece cırıldıyo sürekli saolsun. bide minnakk daha cok.. hiç eti budu yok:D accık kilo alsa bi an önce bende rahatlıcam psikolojik

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
demek cektikleri içinn yumusak artık cnm bosaltıyorlar içeriyi:D saol balımm senin oglun da pek datlu:utan: allah esirgesin hepsini..

kızım ii. yani öle umuyorum. insallah üsümüyodur bi yeri agrımıyodur vs diye vesveseyim sürekli.. gece cırıldıyo sürekli saolsun. bide minnakk daha cok.. hiç eti budu yok:D accık kilo alsa bi an önce bende rahatlıcam psikolojik

gelinim benim güselliğe bakk kız aferim demekki sağlam emiyo kgda almaya başlar artık ecrinim oğlum görünce nasıl pıt pıt atıyo minik kalbi :utan:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

bebek işte littcim enterasan şekildeki pozisyonlarda daha rahatlar sankim yirim oğlunu ben tosturuk maşallah

:D doğru tatlım. Eymen paşa gelse de oynasak onunla :D

büyüyordur canım. Tunanın büyüdüğünü gördükçe hüzünleniyorum ben. böyle çok masum. ve herşeyi benim onun. çok mu bencilim ne :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:D doğru tatlım. Eymen paşa gelse de oynasak onunla :D

büyüyordur canım. Tunanın büyüdüğünü gördükçe hüzünleniyorum ben. böyle çok masum. ve herşeyi benim onun. çok mu bencilim ne :utan:
yok be cnm nerde benim sıpanın yeri rahat sanırım çıkmaya niyeti yok napcez bilmem ki çıkarmak için tuna abin seni bekliyo oğlum bak canı sıkılıyomuş çık bakim artık

Tepki
15

hoşgeldin cnm buyur gelde hamilelere iş yaptırmıyolar bi köşede oturuyorum öylece

a.slm cnm hayırlı sabahlar

iyilik pıtırcık ve minik oğlan iyiyiz siz nasılsınız?

gözün aydın nazom cadı kızınıda senide yerim gözünüz aydınnn iremide ihmal etme lütfen

hiç deme yav gelsem bana bakarlar heralde iş yapacagıma onlara tosunum gelsede rahatlasak kı çok merak ettm nasıl bişi eminim çok şekerdr ama yinede meraktayım

Tepki
15
bebişler gelmş gelenlerde olcak ayyyyyyyyyyyy ne güzel bişidr eminim benmki en geç gelen olcak sanırım daha tam cinsiyetinide bilmyrm nasıl seslenicem bilemedm o yüzden ama sizinle aynı şeyleri yazmak isterdm çok güzel görünüyr allah bagışlasın onları bu arada kızlar ya küçük kardeşimden dolayı biliyorum o çok fazla gazlıydı ve aglamaktan yatmazdı çatlayacak sanardık size tavsiyem zeytinyagını alın bebişin karnına masaj yaparAK sürün iyi gelr inş

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Şu sıralar başım cok sıkışık, pek keyfim yok.. sizler nasılsınız?

babuş yoksu ortalıklarda ne zamandır? aslında kacak cok gibi.. başta bennn... simuş, gokce var da var..

laylammm dogurdun mu acaba tatlım???????????

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Meleğim cumartesi gunu aksam saat 20.00 da normal dogumla dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz..

Coooooooooooook Mutluyum anlatamam...:utan:

tebrikler cnm. gözün aydıııııın. maşallah maşallah nasıl bebişimiz? sen nasılsın? ah normal doğum dedikçe hep içimde kalan bir heyecan olacak herhalde :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar