sezeryandan sonra 20 gün geçince korse takılabilir demiş benim dr.
benimki de aynı, uyanıkken pek bakınmıyor, ama bazen bende bazen annemde uyuyor... öyle kucak seçmiyor daha. gaz sancısı oldu mu herkes kucağına alıp sakinleştircem derken iyice hırpalıyor çocuğu...
ben en çok eşime kızıyorum bugünlerde. hamileyken daha ilgiliydi... annemlerde kalıyoruz diye, nasılsa çocukla ilgilenenler var diye pek rahat. normal hayatına devam ediyor o. geçen de bana tutturmuş annemlere gidelim diye. 40 km yol yapacaz çocukla bu soğukta. onlar gelsin görmek istiyorlarsa di mi ama? gitmem deyince de küstü. çocuğun zaten ağlama nöbetleri var, oraya gidince de her şeyiyle ben ilgilenecem kendisi yiyip içecek sadece. kuzeyle ilgilendiğinde sanki görevini yapıyor, hiç böyle özlediğini, görmek için can attığını göremiyorum. hft içi zaten geç geliyor, hft sonu da hep bir bahaneyle dışarda...annemlerdeyiz diye belki rahat edemiyor diyorum ama en çok benim hava almaya ihtiyacım oluyor...
cnm benimki 10 gün oldu işte. 10. gün muayenede akabilirsin dedi. takıyorum bende. ama göbegim uyusuk gibi accık o yüzden biraz rahatsız ediyo. dokununca bile bi garip
benim esimde aksamları 1 saat falan kacıp gidiyo. ama gece falan ben odada degilken ilgilendiginden ses etmiyorum bende. zaten degil ona ses etcek kendimi görcek halim yok