2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hoşgeldin taklummmm
Meleğim cumartesi gunu aksam saat 20.00 da normal dogumla dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz..

Coooooooooooook Mutluyum anlatamam...:utan:
çok şükür gözün aydın cnm allahım kolay doğum nasip etmiştir inşallah analı babalı büyütsün rabbim
ayyyy gözünaydınn canımmmm
normal doğum yapmana çookk sevindim
inşş en kısa zamanda yine gelirsinde doğumunun detaylarını anlaırsın bizee

niloşşş sıra sende layloşta doğurmuş dün akşam şimdi listeyi güncelliycem şükür kayrada gelmiş dünyaya aneaaam kızzz sıra sende sonrada shomma ve ben :sok allahımmmmm bişi kalmamış rabbim banada normal doğurmayı nasipp ettt

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

hoşgeldin taklummmm

niloşşş sıra sende layloşta doğurmuş dün akşam şimdi listeyi güncelliycem şükür kayrada gelmiş dünyaya aneaaam kızzz sıra sende sonrada shomma ve ben :sok allahımmmmm bişi kalmamış rabbim banada normal doğurmayı nasipp ettt

ayyy evet cnm yaaa çok azkişi kaldıkk yaaa
hayırlısıyla bizde doğursaydıkkkkk
kızlar flaş flaş flaş
layloşumda doğurmuş dün akşam kayra bebek 3400 gr 50 cm dünyaya gelmiş allah bağışlasın gözümüz aydın olsun sıra mannakta hadi bakalım kimseler kalmadı

oyyy maşallahhh maşallahhhhhhhh

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
salam kızlar. artık gıremıyorum vaktım olmuyor :( sızı muhabbetı o kadar özledım ki anlatamam. doğuranların hiç birini kutlamadım. kusura bakmasınlar burdan kuru kuru kutluyorum. aden'in bugun de kontrolü vardı. gecen hafta 200 gram vermiştık bu hafta 450 gram almışız çok şükür. ben mamayı tamamen kestım eve geldıgımızden berı vermıyorum.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar Persembe gunu 20 gunluk oluyoruz yarı kırk yapılıyormus. Ben kırklanma nasıl oluyor onu bile bilmiyorum ki yarı kırkını yapayım. Birisi bana nasıl yapılması gerektigini detaylıca yazarsa cok mutlu olurum. Etrafımda da adam akıllı bilen kimse yok ki onlara sorayım. Lutfen bana bir yardımmm :(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben gelince kaçılıyormu galiba pek sevilmedm sanırım kimse msjlarıma cvpta vermedi:mendil::mendil::mendil:

hoş geldin, bebeklerden fırsat olmuyor çoğu zaman, değilse herkese cevap verir bu topiktekiler canım...

Meleğim cumartesi gunu aksam saat 20.00 da normal dogumla dunyaya geldi cok sukur ikimizde iyiyiz..

gözün aydın bebikom, Allah analı babalı büyütsün...

kızlar flaş flaş flaş
layloşumda doğurmuş dün akşam kayra bebek 3400 gr 50 cm dünyaya gelmiş allah bağışlasın gözümüz aydın olsun sıra mannakta hadi bakalım kimseler kalmadı

ay demek layla da doğurdu...
maşallah...
leader kız kaç kişi kaldınız doğurmayan?

salam kızlar. artık gıremıyorum vaktım olmuyor :( sızı muhabbetı o kadar özledım ki anlatamam. doğuranların hiç birini kutlamadım. kusura bakmasınlar burdan kuru kuru kutluyorum. aden'in bugun de kontrolü vardı. gecen hafta 200 gram vermiştık bu hafta 450 gram almışız çok şükür. ben mamayı tamamen kestım eve geldıgımızden berı vermıyorum.

canım, maşallah aden e. sütün yetiyo demek ki aden kilo aldığına göre...

ecrinn kitabın yazarı : robin barker

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:D doğru tatlım. Eymen paşa gelse de oynasak onunla :D

büyüyordur canım. Tunanın büyüdüğünü gördükçe hüzünleniyorum ben. böyle çok masum. ve herşeyi benim onun. çok mu bencilim ne :utan:

ben henüzz büyüdügünü farkedip hüzünlenemedim. cok minik cünkü. hatta gece belli bi saattenn sonraa annecim accık büyü bi an önce ne olur diorum:D bizimkinin de herseyi benim bide minik biberonu:utan: insallah biberonu cıkarıcaz aradann:D

bebişler gelmş gelenlerde olcak ayyyyyyyyyyyy ne güzel bişidr eminim benmki en geç gelen olcak sanırım daha tam cinsiyetinide bilmyrm nasıl seslenicem bilemedm o yüzden ama sizinle aynı şeyleri yazmak isterdm çok güzel görünüyr allah bagışlasın onları bu arada kızlar ya küçük kardeşimden dolayı biliyorum o çok fazla gazlıydı ve aglamaktan yatmazdı çatlayacak sanardık size tavsiyem zeytinyagını alın bebişin karnına masaj yaparAK sürün iyi gelr inş

ben ciko dediydimm ciniyetini bilmezken. sonra erkek dediler ciko tam oldu. sonra kız dedilerr cikoss dedimm bende dogana kadar:D elma yagını duydumm bende

masallahh cnmm gözünaydınn. allah analı babalı büyütsünn nazarlardan saklasın.. sende aldın bebeişi sonunda:D

Kızlar Persembe gunu 20 gunluk oluyoruz yarı kırk yapılıyormus. Ben kırklanma nasıl oluyor onu bile bilmiyorum ki yarı kırkını yapayım. Birisi bana nasıl yapılması gerektigini detaylıca yazarsa cok mutlu olurum. Etrafımda da adam akıllı bilen kimse yok ki onlara sorayım. Lutfen bana bir yardımmm :(

cnm ben bilmem pek ama 20 tane tas toplanıyomus, alyansın, sogan kabugu, bi parca ekmek, bi tutam tuz küvetine atılıyomus. o suyla yıkıyomussun. bizim burda duydugum böyle. tam kırkındada 40 tas koyulup aynıları tekrar ediliyomus. ben bizim kızı yıkarken hiçbirini yapmadım daha yarı kırkı olmadı gerci ama.. bi tek tuz sürdük teri kokmaz derler ya , bide kukusuna bal sürdükk evliligi falan güzel olsun derler die:D digerlerini yapmıcam.

masallahh cnm. bende mamayı kesmek istiyorum ilk denemeyi yapıcam bu gece insallah:utan:
kızlar flaş flaş flaş

masallahhh. allah analı babalı büyütsün nazardan korusun..
hadi lidırr dogur sende artık:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar.2 gundur gıremedım laylam ve bebıkom dogurmus...
Cok tebrık edıyorum Allah analı babalı saglıkla buyutmek nasıp etsın kuzularını.Hayırlı evlat olsunlar ınsallah
Nazom dogurdu mu pekı?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babus zeynep polat adım.. facebook icin...

Sımdı gordum canım ekleyecegım senı de :)

kızlar günaydın nazom mesaj atmış akşam 10.40 da 3340gr 51 cm boyunda kızımız dünyaya geldi sizede haber vereyim dedim çok şükür sağsalim kurtuldu nazom darısı benim ve doğurmayan arkadaşlarımın başına HOŞGELDİN ELA BEBEK

Ay araya araya buldum nazomun haberını...Masallah subhanallah hamdolsun dogdu demek kızımız.Allah saglıkla buyutmek nasıp etsın,hayırlı evlat olsun ınsallah...Tebrık ederım nazom :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ay ne guzel muhabbetler artik anne muhabbetine dönmüs :) ben hala dogurmadim 37+5. gecen sali hastanedeydik bebis icin kucuk dediler eger 10gun icinde gelismezse dogumu baslatmamiz lazim dediler cuma yeniden kontrol var :( büyük kuzumla ve hastaliklariyla ugrasmaktan icimdekine bakamadim galiba :sok nyse allahin izniyle ben dogurup bakarim ikisinede.. dogum yapan kizlar bebislerinizi saglikla buyutmenizi diliyorum..darisi kalanlarin basina

sağol canım Allah kucağına almayı nasip etsin sana da

Ben lohusa adetlerine uyamadım hiç..Doğumun 2. günü yine temizlik yaptım, bi kere eşimle tavla atmaya çıktım, bi kere de yürüyüşe :D Misafirleri uğurlarken unuttum "güle güle" dedim

dışarı çıkıca kuzey napıyo duruyo mu?
benim yanımda kuran ve eşimin bi kıyafeti var
bebekle hiç yalnız kalmıyoruz
kimseyi uğurlamıyorum
dışarı çıkmışsam akşam ezanından önce evde oluyorum
gündüz yıkanıyorum

selam kızlarr,canlarım benim..geçmişe bakamadım alıntı yapamadım cadı kızımdan :) ama hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum.bizden dualarını esirgemeyen,gözaydını eksik etmeyen canım arkadaslarım hepinize sonsuz tesekkürler...

cuma aksamı doğum yapıp cumartesi öğlen evimize geldik ama geldiğimizden bu yana kargasa herkes yeni olan seylere alısmaya calısıyor.benim gögüslerim yara oldu neden oldu onuda bilemedim :) bu sebeple süt olayında sıkıntı cekiyoruz..bi ara ayrıntılı yazıcam doğumumu :) her doğumun farklı olduğunu bizzat öğrendim :) bebeklerine kavusmayı bekleyen tüm annelerimiz hayırlısıyla umarım kavusurlar yavrularına....

hadi benim sayemde doğurdun :D
doğum hikayeni ve bebikinin resmini merakla merakla bekliyorum canımmmm
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün gözümüzaydınnn

benimki de aynı, uyanıkken pek bakınmıyor, ama bazen bende bazen annemde uyuyor... öyle kucak seçmiyor daha. gaz sancısı oldu mu herkes kucağına alıp sakinleştircem derken iyice hırpalıyor çocuğu...

ben en çok eşime kızıyorum bugünlerde. hamileyken daha ilgiliydi... annemlerde kalıyoruz diye, nasılsa çocukla ilgilenenler var diye pek rahat. normal hayatına devam ediyor o. geçen de bana tutturmuş annemlere gidelim diye. 40 km yol yapacaz çocukla bu soğukta. onlar gelsin görmek istiyorlarsa di mi ama? gitmem deyince de küstü. çocuğun zaten ağlama nöbetleri var, oraya gidince de her şeyiyle ben ilgilenecem kendisi yiyip içecek sadece. kuzeyle ilgilendiğinde sanki görevini yapıyor, hiç böyle özlediğini, görmek için can attığını göremiyorum. hft içi zaten geç geliyor, hft sonu da hep bir bahaneyle dışarda...annemlerdeyiz diye belki rahat edemiyor diyorum ama en çok benim hava almaya ihtiyacım oluyor...

ya benimki 2 gündür durduk yere ağlıyor çaresizlikle bakıyorum yaaa noluyooo karnımı ağrıyo offfff

eşin seni niye çıkarmıyo ki

ay cnmmm çok sevindim normal doğurmana
Allah analı babalı büyütsün
annen de çok mutludur normal doğurmandan :)

kızlar flaş flaş flaş

abovvvvv bi sen mi kaldın tubiş
Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun laylacımm

biz bi tesbihe 40 kez fatiha okuyosun
onu suya atıyosun
suya altın atıyosun
biz bu kadar attık
sonra bebek yıkandı
biraz su kaldı ben yıkandım
abdest aldım
kalan suyu en son başımdan aşağı döktüm
ve banyonun eşiğinde oğlumla kucaklaştık

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
masallahhh. allah analı babalı büyütsün nazardan korusun..
hadi lidırr dogur sende artık:D
dünür bu gece yada yarın doğurcam sanırım biliyorum artık bunu sancılarım akşam 21den beri düzenli sancılarım var alper mumcu die bir doktorun yazdığı yazıyı okudum bu duruma göre doğumun 1.evresi başlamış sanırım 15sn süren düzenli sancılarım var bu doktorun dediğine göre max12 saat içersinde doğurmam gerekiyor bekliyorum duşumu aldım az evvel sanırım damadın yolda :lilav:
abovvvvv bi sen mi kaldın tubiş
Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun laylacımm

yok cnm 3 kişi kaldık mannak,ben,sshomo sıralama böyleydi ama sanırım ben yarın öğleye kadar doğurcam :sok sancılarım sık ve 15 sn sürüyo tırsıyorum doktorumu bile aramadım yarın sabah 9,30da nst ve alttan muayenem vardı 14 şubatta gelmesin diyordu eşim ama sanırım özellikle yapacak bunu oğlum şu anda kasılmalarım ve alttan totoma vuran garip bir sancı var oklava yutmuş gibi oluyorum dua edin bana kızlarrr

Tepki
56
bayadır giremedim doğurmayan kalmamış hemen hemen :) yeni doğum yapan anneler allah evlatlarınızı size bağışlasın, allah analı babalı büyütsün inşallah..

bende kızıma çarşamba günü kavuşuyorum inşallah.. spinal sezeryan olucak, zaman azaldıkça heyecan bastırıyor..

korkuyorummm aslında..bir problem çıkmasından, dua ediyorum bol bol allahım kızımı bana bağışla diye..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

dünür bu gece yada yarın doğurcam sanırım biliyorum artık bunu sancılarım akşam 21den beri düzenli sancılarım var alper mumcu die bir doktorun yazdığı yazıyı okudum bu duruma göre doğumun 1.evresi başlamış sanırım 15sn süren düzenli sancılarım var bu doktorun dediğine göre max12 saat içersinde doğurmam gerekiyor bekliyorum duşumu aldım az evvel sanırım damadın yolda :lilav:

yok cnm 3 kişi kaldık mannak,ben,sshomo sıralama böyleydi ama sanırım ben yarın öğleye kadar doğurcam :sok sancılarım sık ve 15 sn sürüyo tırsıyorum doktorumu bile aramadım yarın sabah 9,30da nst ve alttan muayenem vardı 14 şubatta gelmesin diyordu eşim ama sanırım özellikle yapacak bunu oğlum şu anda kasılmalarım ve alttan totoma vuran garip bir sancı var oklava yutmuş gibi oluyorum dua edin bana kızlarrr

hadi canımmm
ay helecan yaptımm şimciii
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah canım Allah yardımcınız olsun

bayadır giremedim doğurmayan kalmamış hemen hemen :) yeni doğum yapan anneler allah evlatlarınızı size bağışlasın, allah analı babalı büyütsün inşallah..

bende kızıma çarşamba günü kavuşuyorum inşallah.. spinal sezeryan olucak, zaman azaldıkça heyecan bastırıyor..

korkuyorummm aslında..bir problem çıkmasından, dua ediyorum bol bol allahım kızımı bana bağışla diye..

korkma cnm korkulcak bişi yok ameliyattan
ben de çok tırsıyodum ama o kadar basitmiş ki şaşırdm
benim bi tek sonra sancılarım çok oldu ama hafif atlatanlar da oldu
sonuşta geçti bitii işte herşey
Allah yardımcın olsun kucağına almak nasip olsun canım benim

Tepki
56
korkma cnm korkulcak bişi yok ameliyattan
ben de çok tırsıyodum ama o kadar basitmiş ki şaşırdm
benim bi tek sonra sancılarım çok oldu ama hafif atlatanlar da oldu
sonuşta geçti bitii işte herşey
Allah yardımcın olsun kucağına almak nasip olsun canım benim

ameliyattan korkuyorum, birde belirsizlik olayı daha da fazla canımı sıkıyor.. nasıl olucak , spinal nasıl birşey , ilaç verilirken can yakıyor mu? sonrası acı yok ama hissetme olayı..ne bilim sürekli düşünüyorum işte...
:eek:lmaz:

bir de dr.um ameliyattan sonra 3-4 saat rahat oluyorsun, acı çekmiceksin dedi doğrumu canım ?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ameliyattan korkuyorum, birde belirsizlik olayı daha da fazla canımı sıkıyor.. nasıl olucak , spinal nasıl birşey , ilaç verilirken can yakıyor mu? sonrası acı yok ama hissetme olayı..ne bilim sürekli düşünüyorum işte...
:eek:lmaz:

bir de dr.um ameliyattan sonra 3-4 saat rahat oluyorsun, acı çekmiceksin dedi doğrumu canım ?

canım iğne çok ince beni etkilemedi bile ilaç yakmıyo anında ayakların nası ısınıyo sıcak sıcakk

ne ses duyuyosun ne bişey
sadece sallantı oluyo herşey anlık sanki dr karnına bastırıyo sonra ıngeeeeaaaaaaaaaaaa ana bitmiş ne çabuk

evet 3-4 saat sancı duymadım belden aşağını kıpırdatman müğmkün değil yatakta biraz aşağı yada yukarı kaykılayım desen yardım lazım çünkü his yok Rabbim felçli insanların yardımcısı olsun çokkk kötüymüş bunu da anlamış oldum

sonrasında benim çok sancım oldu ama ben en ufak biyerimi kessem iyileşmek bilmez eti pis derler bölelerine senin o tip durumlarda nasıl iyileşmen çabuksa çok sancın olmuyo benim gibiysen sancı biraz daha fazla ama bak o da geçti gitti işte

korkma sakın gerçekten çok basit bi işlem spinal

Tepki
56
canım iğne çok ince beni etkilemedi bile ilaç yakmıyo anında ayakların nası ısınıyo sıcak sıcakk

ne ses duyuyosun ne bişey
sadece sallantı oluyo herşey anlık sanki dr karnına bastırıyo sonra ıngeeeeaaaaaaaaaaaa ana bitmiş ne çabuk

evet 3-4 saat sancı duymadım belden aşağını kıpırdatman müğmkün değil yatakta biraz aşağı yada yukarı kaykılayım desen yardım lazım çünkü his yok Rabbim felçli insanların yardımcısı olsun çokkk kötüymüş bunu da anlamış oldum

sonrasında benim çok sancım oldu ama ben en ufak biyerimi kessem iyileşmek bilmez eti pis derler bölelerine senin o tip durumlarda nasıl iyileşmen çabuksa çok sancın olmuyo benim gibiysen sancı biraz daha fazla ama bak o da geçti gitti işte

korkma sakın gerçekten çok basit bi işlem spinal

canım yazdıklarını okuyunca rahatladım biraz yaşayıp görücem bakalım..

benim yaram hemen iyileşir aslında öyleyse dediğin gibi rahat edebilirim sonrasında.. aslında ne kadar acılı da olsa zaman geçtikçe unutuyorsun her şeyi..

canım teşekkür ederim rahatlattın beni, iyi geceler ...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
canım yazdıklarını okuyunca rahatladım biraz yaşayıp görücem bakalım..

benim yaram hemen iyileşir aslında öyleyse dediğin gibi rahat edebilirim sonrasında.. aslında ne kadar acılı da olsa zaman geçtikçe unutuyorsun her şeyi..

canım teşekkür ederim rahatlattın beni, iyi geceler ...

ne demek canım Allah kavuşmanı nasip etsin inşallah sana da iyi geceler öptüm :utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar