2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Canım oğlum tam 1 hafta önce bugün tam da bu saatlerde birbiririmize korkan ve ağlayan gözlerle baktığımızda hayatım boyunca bu kadar güzel bi ses ve bu kadar güzel bakan gözler görmemiştim
Rabbim bi ömür sana sağlık versin oğlum
Allah analı babalı büyümeni nasip eylesin
Şansın açık olsun, 1 hafta önce buluşan ellerimiz hiç ayrılmasın
seni çokkkkk seviyorum oğlum sen Rabbimden sonra herşeyin üstündesin
yaaaa ama böyle yazılar yazıp beni hep ağlatıyorsun :gitme:Allah üçünüzede uzun saglıklı hayırlı ömürler versin

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

nazom kalp atışı gibi dışardanda belli oluyor ritmik yani doktorum söyledi kontrole gittiğimizde de hıçkırıyordu:ninni:senin kızı düşünemiyorum oynak zilli olacak akşam eşime nazo benden önce doğuracak diyorum hastaneye gideriz ziyarete dedim oda evet evet severiz biraz diyo bebek hastası adam :)

canım.dün doktor şaşırdı hareketlerine.maşallah cok hareketli bebek diye..canım benim hastaneyede bekleriz evimizede bekleriz oğluşlarınlaa :)) benim de kızlarlaa ne tatlı olurlar bee..:utan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Lilacs naber canım, ne var ne yok, kuzuşun nasıl?
Ehehehehe evet aslanım azoş, kahramanımızsın :utan:
Pikoş naptı acaba ya..

Aramak istiyorum ama bugün telaşlıdırlar çekiniyorum.

selam babuş, iyiyiz oğlumla, göbeğimiz düştü de nasıl banyo edeceğimizi düşünüyoruz, siz yaptırdınız mı? küvet almadımdı ben ama acaba küvetle daha mı rahat olur ki, bilemiyom, altını açınca anında yapıo tekrar, üst baş gidiyor, artık biraz biraz bakınmaya başladı, kendi kendine ağız dolusu gülüyor gözleri kapalı...

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116

yaaaa ama böyle yazılar yazıp beni hep ağlatıyorsun :gitme:Allah üçünüzede uzun saglıklı hayırlı ömürler versin

Analık bu dur işte...Bende duygulandım şimdi.allahım acılarını göstermesin hiç birimize..ama büyüsenizde anne olsanızda annelerinizin de sizin için daima aynı şeyleri hissettigini unutmayın.:mendil

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
selam babuş, iyiyiz oğlumla, göbeğimiz düştü de nasıl banyo edeceğimizi düşünüyoruz, siz yaptırdınız mı? küvet almadımdı ben ama acaba küvetle daha mı rahat olur ki, bilemiyom, altını açınca anında yapıo tekrar, üst baş gidiyor, artık biraz biraz bakınmaya başladı, kendi kendine ağız dolusu gülüyor gözleri kapalı...

ayyyyy ne dıyosunnn? kurbannnnn olurum yaaa kurbannn... hep gülsün inşallah.

bu arada lilam küvet ve küvet filesi al kaç anneyle konuştuysam yüzyılın icadı dıyorlar o fileler için.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

maşallah size lilacsım..hehe erkek bebiklerde öle bi durum varmıs dimi altını acınca yapıyolar demek.bak ben bunu yaşamıcam..:eek:ys: canım ben iremi ilk zamanlar leğen varya bildiğimiz onda yıkamıstım.üstünden cıkarttığım kıyafetleri altına koyardım yanımda kovam suyum yıkardım öle tek basıma.sonra küvet aldık.ama azcık büyüdüğünde de direk banyoda suyun altında yıkar cıkartırdım..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

hoşgeldin ilk taze annemiz benim ilk oğlumu 40 gün boyunca hergün yıkadık hiç sesi çıkmazdı suyu çok seviyordu eşek kadar oldu hala sever bizde legende yıkardık buna küvet aldık fileli falan bakalım nasıl yıkayacagız

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
SON DAKİKA HABERLERİNİ SUNUYORUZ :D

Pikecanımızın minik Noyanı 3275 gr ve 50 cm doğmuş teyzeleri. Annemiz de bebeğimiz de iyilermiş çok şükür. :utan:
Sizlere selam ediyor Pikem

ohhhhh maşallah bebeklerimize pikemde kurtulmuş çok şükür topiğin başlığı şubat anneleri herkezler ocakta doğurdu galiba hakkını biz verecez şubatta doğurarak:)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
canım hamurişi yemek istiyor.böle sarımsaklı yoğurtlu bişeyler olsun istiyorr.sonra tatlı istiyorr,sonraaa boza istiyorrr... amaa bunları yersem patlayacağımı biliyorum.o sebeple corbamı içip oturuyorum.:semsiye:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

galiba 7 kişi kalıyoruz şubatda sayabildimmi acaba nazo layla ecrin tuğba aslı simuş ve mannak değilmi?ecrin heran doğurabilir:)

evet ecrin her an doğurabilirr...bebikom var dünyam var ama dünyam da her an doğurabilir..az kaldık bee..kızlar kaldı sıra bekleyen siz 2 oğlan anası kaldınız tuğbamla.. demekki kızlar erken doğmuyormuş :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar