2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar bişey sormak istiyorum benim oğlan akşama kadar 6-7 kez hıçkırıyor uzun uzun sizin bebelerde böylemi yazık üzülüyorum

Benimki önceden günde 3 kez falan hıçkırıyordu. Şimdilerde sanki hiç hıçkırmıyo :acep:

galiba 7 kişi kalıyoruz şubatda sayabildimmi acaba nazo layla ecrin tuğba aslı simuş ve mannak değilmi?ecrin heran doğurabilir:)

Demenmania, bebikom, sshumo falan da sanırım Şubatta olucak ama yine de emin değilim...

canım hamurişi yemek istiyor.böle sarımsaklı yoğurtlu bişeyler olsun istiyorr.sonra tatlı istiyorr,sonraaa boza istiyorrr... amaa bunları yersem patlayacağımı biliyorum.o sebeple corbamı içip oturuyorum.:semsiye:

Benimde canım sürekli tatlı yemek istiyo. Bu arada benim kilo alımım durdu kızlar. Hatta hergün 100-300 gr kadar zayıflıyom sanki...

Bide size bişi sorcam, kukumda yanma hissi geldi bugün. Umarım enfeksiyon falan kapmamışımdır dimi? Sizde var mı böyle bişi?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
offf babuş yerım onu yaaa... yaaa havanı yiyim valla. anne olmak havalı bişi kız kabul et. böyle bi hal çöküyo üstüne...
Sorma gökçem yaaaa...Eskiden bebeğini annem annem diye sevenlere çok özenirdim.Bebeğimin gelmesini beklediğim zamanlarda.Şimdi bir kadın için ne büyük bir lütuf bu Rab'dan onu idrak ediyorum, hamdediyorum.

Allah her isteyene nasip etsin inşallah.

selam babuş, iyiyiz oğlumla, göbeğimiz düştü de nasıl banyo edeceğimizi düşünüyoruz, siz yaptırdınız mı? küvet almadımdı ben ama acaba küvetle daha mı rahat olur ki, bilemiyom, altını açınca anında yapıo tekrar, üst baş gidiyor, artık biraz biraz bakınmaya başladı, kendi kendine ağız dolusu gülüyor gözleri kapalı...

Az sonra yaptırıcaz canım biz de inşallah.
Şimdi hazırlık yapıyoruz.Anneannemiz küvet ve file almıitı denicez bakalım...
Bizimki kız ama altını açınca bizimki de yapıveriyo :D
Üstüne başına, hatta dün koltuklara işedi :D
Gülüyo bizimki de yamuk yamuk kurban olduğum :ask::utan:
Beni kokluyo kıyamam.....

SON DAKİKA HABERLERİNİ SUNUYORUZ :D

Pikecanımızın minik Noyanı 3275 gr ve 50 cm doğmuş teyzeleri. Annemiz de bebeğimiz de iyilermiş çok şükür. :utan:
Sizlere selam ediyor Pikem

Ay canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah,ben de bi arayayım hele, yada mesaj atayım.
Çok sevindim maşallah subhanallah

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kızar :heyo:

Selam Dunyam. Hadi doğur artık sende bebişim :)

evet ecrin her an doğurabilirr...bebikom var dünyam var ama dünyam da her an doğurabilir..az kaldık bee..kızlar kaldı sıra bekleyen siz 2 oğlan anası kaldınız tuğbamla.. demekki kızlar erken doğmuyormuş :)

Kızlar rahat buldular yerlerini bence. Baksana hepsi ööööyle durup duruyolar. Nazlı bacım bunlar :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Benimki önceden günde 3 kez falan hıçkırıyordu. Şimdilerde sanki hiç hıçkırmıyo :acep:

Demenmania, bebikom, sshumo falan da sanırım Şubatta olucak ama yine de emin değilim...

Benimde canım sürekli tatlı yemek istiyo. Bu arada benim kilo alımım durdu kızlar. Hatta hergün 100-300 gr kadar zayıflıyom sanki...

Bide size bişi sorcam, kukumda yanma hissi geldi bugün. Umarım enfeksiyon falan kapmamışımdır dimi? Sizde var mı böyle bişi?
Canım heyecanlandırmak istemem ama kilo kaybı doğum yaklaştığının habercisi...
Benim de öyle olmuştu.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

Kızlar rahat buldular yerlerini bence. Baksana hepsi ööööyle durup duruyolar. Nazlı bacım bunlar :D

Ay insallah yaaa..

Az once gunluk pedimde pembemsi akıntı gorur gibi oldum.
Sanırım goz yanılmasıydı ya da yle gormek istedigimden olabilir :D

Ama daha degisikti yani digerlerine gore eminim. Sevindim oglum geliyo diye ama peceteyle silince gelmedi dedm otur oturdugun yere Yeliz :D
Bu oglan 9 ay 10 gunu de gecer bence bu rahatlık varken bu cocukta :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canım heyecanlandırmak istemem ama kilo kaybı doğum yaklaştığının habercisi...
Benim de öyle olmuştu.

Ay Babuşum zaten tarihimiz 2 Şubat, bugünü saymazsak 6 günümüz kaldı teyzemiz :)
Bak gene sırtımdan aşağı belime doğru nefesimi kesen o ağrıdan geldi. Ben bi duşa girip ferahlıyim yoksa şimdi sandalyede çakılıp kalıcam. :iyyyy:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
evet ecrin her an doğurabilirr...bebikom var dünyam var ama dünyam da her an doğurabilir..az kaldık bee..kızlar kaldı sıra bekleyen siz 2 oğlan anası kaldınız tuğbamla.. demekki kızlar erken doğmuyormuş :)

dünyamda ocakta doğuracak öyle geçiyor içimden onun için saymadım onu

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
yaa bende a.b. ne diyodum :) evet ben bebikommmun annesiyim şimdilik ama çok yakında anane olucam inşallaahh heyecanla bekliyorum.Kızımın kızı olucak:)

ben de dedim bi an evet diyince noliiyyy ya diye :)
vay be bebikom'un annesi mi memnun oldum
vay be forumlarda bi anne benim anneme msg geliyo teli bana uzatıp şuna cvp versene diyo bi de üstüne cümle kurmaya bile üşeniyo ben yazıyom
sizin de kandiliniz mübarek olsun falan gibi:D

ya hayatım gözünü seveyim bebeğin kucağında sağlıklı çok şükür sen neden hala üzüyon ki kendini normal doğursan ne olcaktı madalya takmıycaklardı ya sanada nasip böleymiş bazı şeyler kader kısmet doğumda öle şükür et

Kız demesene şöyle şeyler. Ne üzüp duruyosun kendini. Sanane milletten ne kıyaslıyon kendini... :( Yapma bak, geçicek inşallah bu hüzünlü günler...

Ben bi süre offline ım canlar, yani aşağıda adım olucak ama aslında yoğum ben. Yimek yicem gelcem geri :D

ahahhahahahha kıyamam kız :) olsun yavruş ya napalım olan oldu :)

tamam üzülmicem artık sizi de üzmicemm
hayırlısı buymuş belki normal yapsam oğluma kavuşamıcaktım dimi

kızlar bişey sormak istiyorum benim oğlan akşama kadar 6-7 kez hıçkırıyor uzun uzun sizin bebelerde böylemi yazık üzülüyorum

nası ya sen doğurdun mu
benimki de sürekli hıçkırıyoo

Niye be canım benim?Sezeryan kolay doğum mu, kendin de diyorsun işte.Onun da sonrası zor.Senin doktorun önermedi mi sezeryanı?
Ben başından beri hiç normal olsun,sezeryan olsun vs.demedim.
Doktorum ne derse ona uyacağım,ben doktor değilim kafama göre hareket etmeyeceğim,doktordan iyi bilemem dedim.Benim doktorum normal doğum da yaptırıyor.Sezeryancı değil asla.
ama bana net bir dille,senin kadar tansiyonu yükselme Potansiyelinde birine asla normal doğum yaptırmam, normal diye diretiyorsan seni ben doğurtmam dedi.
Sezeryanda epidurali bile onaylamadı, genel anestezi olacak dedi.Tansiyonum kontrol altında,risksiz bir şekilde evladım kurtuldu.
Bebeğin strese girmesi filan hikaye diyorlar ama değil.Ben gözümle gördüm.Biliyorsun az buçuk anlıyorum bu işlerden.
Benim kızım doğum sancılarım başladığından itibaren sabahı zor çıkardı,normal doğumu da geçiremezdi,taşikardisi vardı.Kalp atışları 205leri bulmuştu.
Sezeryan benim de kızımın da hayatını kurtardı.
Asla kendimi suçlamam buna mecbur kaldım diye.
Benim nasibim buymuş.Allah bana normal doğumu nasip etmedi.
Hamdolsun ben de bebeğim de şimdi sağlıklı mıyız,sağlıklıyız.
Haa keşke normal doğurabilseydim, adı üstünde normal doğum.Herşeyin normali iyi.
Ama normal doğuramadım diye de bi yerimden eksilmedi.:D:D
Sen böyle düşün rahatla kuzum benim.

evet haklısınız canım benim artık kafama takmıcam
ama şu yanmam da geçse ii olcam
daha tırsmaktan dikişime bile bakmadım :)

canımm öyle düşünme.sağlıkla kucağına aldın düşündüğün tek sey o olsun.ben normal istiyorum cünkü sebeplerim alerjilerim var.ama deselerki sezeryan olmalısın bebek için herseyi göze alırım.sende aynı kararı verdin.ve bak yavrun yanında sağ salim.üzme kendini anlamsız yere canım benim.

evet ben oğlum için sezeryanı seçtim :ninni:

selam babuş, iyiyiz oğlumla, göbeğimiz düştü de nasıl banyo edeceğimizi düşünüyoruz, siz yaptırdınız mı? küvet almadımdı ben ama acaba küvetle daha mı rahat olur ki, bilemiyom, altını açınca anında yapıo tekrar, üst baş gidiyor, artık biraz biraz bakınmaya başladı, kendi kendine ağız dolusu gülüyor gözleri kapalı...

biz dün akşam ilk kez yıkadık ama küvet ve file süper rahat
benim ki de gülüyo melekler güldürüyomuş

yaaaa ama böyle yazılar yazıp beni hep ağlatıyorsun :gitme:Allah üçünüzede uzun saglıklı hayırlı ömürler versin

:utan:

Analık bu dur işte...Bende duygulandım şimdi.allahım acılarını göstermesin hiç birimize..ama büyüsenizde anne olsanızda annelerinizin de sizin için daima aynı şeyleri hissettigini unutmayın.:mendil

evet dün bi sahne oldu anlatayım
ben oğlumun patiklerini giydiriyodum kucağımda
annem de geldi üşümiyim diye bana çorap giydiriyodu aynı anda :utan:

SON DAKİKA HABERLERİNİ SUNUYORUZ :D

Pikecanımızın minik Noyanı 3275 gr ve 50 cm doğmuş teyzeleri. Annemiz de bebeğimiz de iyilermiş çok şükür. :utan:
Sizlere selam ediyor Pikem

ay maşallahhhh noyan'a
Allah analı babalı büyütsün inşallah

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazo dusununce bunların hepsini bir arada midem bulandı kız :D
hepsinii ayrı ayrı düşün yelizcim..:D

yanma değil ama ağrı var benim kukumda..ne başa bela yer bee..ağrır yanar...:sinir:

kız adı üstünde simuşum.kız evi naz evi..oğlanları görüp gelceklerr zilloşlarr

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
vay be forumlarda bi anne benim anneme msg geliyo teli bana uzatıp şuna cvp versene diyo bi de üstüne cümle kurmaya bile üşeniyo ben yazıyom

nası ya sen doğurdun mu

Yaa kızlar tamam teknolojik anne olabilirim ama,böyle duygusala bağlamayın beni fena oluyorum.kıyamam yaa sen evladını annen seni düsünüyo iste.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Sorma gökçem yaaaa...Eskiden bebeğini annem annem diye sevenlere çok özenirdim.Bebeğimin gelmesini beklediğim zamanlarda.Şimdi bir kadın için ne büyük bir lütuf bu Rab'dan onu idrak ediyorum, hamdediyorum.

Allah her isteyene nasip etsin inşallah.

Az sonra yaptırıcaz canım biz de inşallah.
Şimdi hazırlık yapıyoruz.Anneannemiz küvet ve file almıitı denicez bakalım...
Bizimki kız ama altını açınca bizimki de yapıveriyo :D
Üstüne başına, hatta dün koltuklara işedi :D
Gülüyo bizimki de yamuk yamuk kurban olduğum :ask::utan:
Beni kokluyo kıyamam.....

Ay canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah,ben de bi arayayım hele, yada mesaj atayım.
Çok sevindim maşallah subhanallah

benimki altını açarken kıyameti koparıyo ya
ben de kıyamıyorum hemen battaniyeye sarıp kucağıma aldım
anam sonra ayağımda bi sıcaklık şarrr ayaktaydım ayağıma işedi :D

ben de eskiden bebek severdim ağlardı falan uyuz olurdum sonra yeğenim oldu onu da bazen kucağıma alınca ağlardı annesine ver derlerdi ablama verirdim susardı
babam da hemen başlardı heyyy kurban olduğum Rabbim ana kokusu işte bak nası sustu
hep çocuğum olsun birinin kucağında ağlasın ben de ver alayım deyip kucağıma aldığımda sussun isterdim :D
şimdi yaşıyorum onu ve babam heyyy kurban olduğum Rabbim...
o an kendimle gurur duyuyorum şükürler olsun diyorum Allah'ım bana yaşattıkların için diye
tabii kürtaj sonrası isyan edip söylediklerim iiçn de utanç :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

nası ya sen doğurdun mu

ay maşallahhhh noyan'a
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Dikişin mi yanıyo canım?
Ben de bi de idrarda yanma oldu ama çabuk geçti.
2 gündür iyiyim, yere filan da oturabiliyorum ama bazen dikişim de acıyo.Evelsi gün baktım ben de dikişe cesaret edip, o kadar da korkulacak bişi değilmiş.
Teramicin sürüyorum ben dikişe öyle dedi doktor.
O gerginlik hissini aldı.
Senin dikişten yukarı yerler de acıyo mu? Benim karnım filan da acıyo.Şimdi azaldı gerçi de.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benimki altını açarken kıyameti koparıyo ya
ben de kıyamıyorum hemen battaniyeye sarıp kucağıma aldım
anam sonra ayağımda bi sıcaklık şarrr ayaktaydım ayağıma işedi :D

ben de eskiden bebek severdim ağlardı falan uyuz olurdum sonra yeğenim oldu onu da bazen kucağıma alınca ağlardı annesine ver derlerdi ablama verirdim susardı
babam da hemen başlardı heyyy kurban olduğum Rabbim ana kokusu işte bak nası sustu
hep çocuğum olsun birinin kucağında ağlasın ben de ver alayım deyip kucağıma aldığımda sussun isterdim :D
şimdi yaşıyorum onu ve babam heyyy kurban olduğum Rabbim...
o an kendimle gurur duyuyorum şükürler olsun diyorum Allah'ım bana yaşattıkların için diye
tabii kürtaj sonrası isyan edip söylediklerim iiçn de utanç :acep:

Evet aynen benimki de altını açarken ağlayınca hemen alıyorum kucağıma sarıp o arada batırıyo sağı solu.
Bi de altını değiştiriyosun daha üstünü giydirirken zırtttt diye bi ses yine pisletiyo :)
Onu alıyosun yeniden bezliyosun, anında ona da :D
Bez firmasıyla ortak çalışıyolar :utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar