2012 Şubat Anneleri

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Evet aynen benimki de altını açarken ağlayınca hemen alıyorum kucağıma sarıp o arada batırıyo sağı solu.
Bi de altını değiştiriyosun daha üstünü giydirirken zırtttt diye bi ses yine pisletiyo :)
Onu alıyosun yeniden bezliyosun, anında ona da :D
Bez firmasıyla ortak çalışıyolar :utan:

Babus hangi marka bez kullanıyorsun? Kac numara aldın?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
aaay ay..simdi surekli yazamıyom ben ya gıcık oldum kayınvalidem de dicek yoksa ulan bu kız napıyo butun gun pc basında :lululu:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Evet benim oglan baya rahatına duskun cıktı insallah gelir bu hafta gerc hic oyle glecekmis gibi agrım sancım br telasım yok ama bakalım hayırlısı..

azomunda yoktu bak gece aniden suyu gelmiş sende kendini strese sokma benim ilk dogumum 41 haftalıkken oldu nerdeyse 42 . haftaya giriyorduk yinede sancım falan olmadı sezaryanla aldılar ama tedavi gördüğümden dolayı senin herşeyin normal

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

yok kız daha doğurmam ben karnımda hıçkırıyor ondan bahsediyodum:kahkaha:

onu nası anlıyon ben anlamıyodum :)

Yaa kızlar tamam teknolojik anne olabilirim ama,böyle duygusala bağlamayın beni fena oluyorum.kıyamam yaa sen evladını annen seni düsünüyo iste.

evet evlat her yaşta evlat işte

Dikişin mi yanıyo canım?
Ben de bi de idrarda yanma oldu ama çabuk geçti.
2 gündür iyiyim, yere filan da oturabiliyorum ama bazen dikişim de acıyo.Evelsi gün baktım ben de dikişe cesaret edip, o kadar da korkulacak bişi değilmiş.
Teramicin sürüyorum ben dikişe öyle dedi doktor.
O gerginlik hissini aldı.
Senin dikişten yukarı yerler de acıyo mu? Benim karnım filan da acıyo.Şimdi azaldı gerçi de.

dikişim yanıyo
dikişin üstü bazen ağrıyo
hala uyuşuk kaşıyom ama niye kaşıyom bilmiyom zira hissetmiyom
ilk zamanlar daha çoktu yerimden zor kalkıyodum şimdi azaldı ama geçmedi
teramicin vermedi bana

Evet aynen benimki de altını açarken ağlayınca hemen alıyorum kucağıma sarıp o arada batırıyo sağı solu.
Bi de altını değiştiriyosun daha üstünü giydirirken zırtttt diye bi ses yine pisletiyo :)
Onu alıyosun yeniden bezliyosun, anında ona da :D
Bez firmasıyla ortak çalışıyolar :utan:

ay evet ya tam alıyon giydiriyo kucağına alıyo zortt zortt cortttt sıçıyo :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr sizi öperim benim sanırım devrilesim geldi azcık...burası acık dursun.kuzey oğlanın resmini koyarsa azoş dürtün uyandırın benii..mucuksss öperim sizi...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
!!!!!!!!!!!!KIZLAR ALINTI YAPMAYIN!!!!!!!!!!!!

Nazar Duası

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

Nazar Duası

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

oğlumun doğduğu gün

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

azomunda yoktu bak gece aniden suyu gelmiş sende kendini strese sokma benim ilk dogumum 41 haftalıkken oldu nerdeyse 42 . haftaya giriyorduk yinede sancım falan olmadı sezaryanla aldılar ama tedavi gördüğümden dolayı senin herşeyin normal

Ay o kadar beklemem insallh ben yaa catlarım yoksa. Gerci bi doktora gidip gorunsem simdi rahatlıycam en azından bisey der diye ama yok anam yok. Kaynanam esim biseyim yok diye dur diyorlar. Sancım oluyor olur diyorlar valla cidden dogumum gelse sancıyla kimse inanmıycak yaa!

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Oy masallah kuzuuuum Allah sana bagıslasın Hayatım oglusunu. Cok tatlı ve sanki yeni dogmus gibi degil koca adam gibi duruyor resimde :) :) :)

Tepki
56
Ne güzel her gün bir doğum haberi topik ne kadar renklendi.. taze anneler Allah evlatlarınıza uzun ömürler versin :ninni:

sizlerin yazılarınızı okuyunca nasılda imreniyorum ayyyyy darısı biz doğurmayanların başına inşallahh... :ask:

benim ayaklar yine kocaman oldu hatta bacaklarım bile bir başka bugün.. sabah tutamadım ağladım çok çirkinim diye.. hoş hala dokunsan ağlıcak moddayım ama tutuyorum kendimi..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar