yerim onun ben miyavlamasınııı...koklaa koklaa öp benim yerimee zilliyi..
kızzzz nasıl yani minik pisicik öp kokla annesi bizimyerimize
Biraz miyavladı ama sonra sustu uykuya devam etti zilli
yerim onun ben miyavlamasınııı...koklaa koklaa öp benim yerimee zilliyi..
kızzzz nasıl yani minik pisicik öp kokla annesi bizimyerimize
yaaaa ama böyle yazılar yazıp beni hep ağlatıyorsun :gitme:Allah üçünüzede uzun saglıklı hayırlı ömürler versinCanım oğlum tam 1 hafta önce bugün tam da bu saatlerde birbiririmize korkan ve ağlayan gözlerle baktığımızda hayatım boyunca bu kadar güzel bi ses ve bu kadar güzel bakan gözler görmemiştim
Rabbim bi ömür sana sağlık versin oğlum
Allah analı babalı büyümeni nasip eylesin
Şansın açık olsun, 1 hafta önce buluşan ellerimiz hiç ayrılmasın
seni çokkkkk seviyorum oğlum sen Rabbimden sonra herşeyin üstündesin
Biraz miyavladı ama sonra sustu uykuya devam etti zilli
nazom kalp atışı gibi dışardanda belli oluyor ritmik yani doktorum söyledi kontrole gittiğimizde de hıçkırıyordusenin kızı düşünemiyorum oynak zilli olacak akşam eşime nazo benden önce doğuracak diyorum hastaneye gideriz ziyarete dedim oda evet evet severiz biraz diyo bebek hastası adam
Lilacs naber canım, ne var ne yok, kuzuşun nasıl?
Ehehehehe evet aslanım azoş, kahramanımızsın
Pikoş naptı acaba ya..
Aramak istiyorum ama bugün telaşlıdırlar çekiniyorum.
yaaaa ama böyle yazılar yazıp beni hep ağlatıyorsun :gitme:Allah üçünüzede uzun saglıklı hayırlı ömürler versin
selam babuş, iyiyiz oğlumla, göbeğimiz düştü de nasıl banyo edeceğimizi düşünüyoruz, siz yaptırdınız mı? küvet almadımdı ben ama acaba küvetle daha mı rahat olur ki, bilemiyom, altını açınca anında yapıo tekrar, üst baş gidiyor, artık biraz biraz bakınmaya başladı, kendi kendine ağız dolusu gülüyor gözleri kapalı...
selam babuş, iyiyiz oğlumla, göbeğimiz düştü de nasıl banyo edeceğimizi düşünüyoruz, siz yaptırdınız mı? küvet almadımdı ben ama acaba küvetle daha mı rahat olur ki, bilemiyom, altını açınca anında yapıo tekrar, üst baş gidiyor, artık biraz biraz bakınmaya başladı, kendi kendine ağız dolusu gülüyor gözleri kapalı...
SON DAKİKA HABERLERİNİ SUNUYORUZ
Pikecanımızın minik Noyanı 3275 gr ve 50 cm doğmuş teyzeleri. Annemiz de bebeğimiz de iyilermiş çok şükür.
Sizlere selam ediyor Pikem
SON DAKİKA HABERLERİNİ SUNUYORUZ
Pikecanımızın minik Noyanı 3275 gr ve 50 cm doğmuş teyzeleri. Annemiz de bebeğimiz de iyilermiş çok şükür.
Sizlere selam ediyor Pikem
ohhhhh maşallah bebeklerimize pikemde kurtulmuş çok şükür topiğin başlığı şubat anneleri herkezler ocakta doğurdu galiba hakkını biz verecez şubatta doğurarak
evett valla.bunlar ocak annesi oldu bee.topik bize kalcak zaten.doğuran gidiyoo..subatta doğurup hakkını vercezz topikimizin)
galiba 7 kişi kalıyoruz şubatda sayabildimmi acaba nazo layla ecrin tuğba aslı simuş ve mannak değilmi?ecrin heran doğurabilir
galiba 7 kişi kalıyoruz şubatda sayabildimmi acaba nazo layla ecrin tuğba aslı simuş ve mannak değilmi?ecrin heran doğurabilir
canım hamurişi yemek istiyor.böle sarımsaklı yoğurtlu bişeyler olsun istiyorr.sonra tatlı istiyorr,sonraaa boza istiyorrr... amaa bunları yersem patlayacağımı biliyorum.o sebeple corbamı içip oturuyorum.