2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
doğumum geldi benim mide hala bi volkanik yanardağ... adeta bi ejderha yuvası... :eek:ky::eek:ky:

ahh kuşum bana doktor bi ilaç verdi hayrı dua ede ede bitiremedim pulcet die bişi son zamanlar hem kg vermiştim hemde wcde sabahlıyordum ekşime artık devamlı kusmaya döndü düşün ama 2-3 gün daha sabret alma şimdi

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar bişey sormak istiyorum benim oğlan akşama kadar 6-7 kez hıçkırıyor uzun uzun sizin bebelerde böylemi yazık üzülüyorum

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
anammm azomm gelmişş.hoşgelmişş.nasılsın kuzum? damadım nasıl? yerim onu ben çekik gözlüymüş heee..canım allah analı babalı büyütsün.torunlarının torunlarını gör inşallah.:utan::utan:

anaa manyak bee.uyma sen onlara.dur önce senin kaynananı dövcem piss paçoz..ne uğrasıyon lohusa kadınla..

ben ne dedim sana.durulama hijyenik pattaniye olsun.miss gibin sabunlu..
şaka bi yana duşun altına tut o granürleri akıtıver kuzum istersen her yıkamada köpürmesin.sonra bence durulama değilde yıkama yaptır deterjansız falan.uzun uzunn-gozluk

ya nazom benim o battaniyeyi tek başıma makınadan çıkartıp duşun altına sokup köpüğünü akıtmam mümkün değil. kız ne dıyom sana uyurken bazen üstüme onur çıktı falan sanıyorum o derece agır. bi de ıslak ki şu an imkanı yok en az 150 kilo olmuştur. :)

bakalım bunda da arınmazsa uzun yıkama yapacam deterjansız artık.

gökçe koyacan dı mı kız?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sülalede tek sezeryan olan da benim bu arada kendimi yüz karası gibi hissediyorum :sinir:

Niye be canım benim?Sezeryan kolay doğum mu, kendin de diyorsun işte.Onun da sonrası zor.Senin doktorun önermedi mi sezeryanı?
Ben başından beri hiç normal olsun,sezeryan olsun vs.demedim.
Doktorum ne derse ona uyacağım,ben doktor değilim kafama göre hareket etmeyeceğim,doktordan iyi bilemem dedim.Benim doktorum normal doğum da yaptırıyor.Sezeryancı değil asla.
ama bana net bir dille,senin kadar tansiyonu yükselme Potansiyelinde birine asla normal doğum yaptırmam, normal diye diretiyorsan seni ben doğurtmam dedi.
Sezeryanda epidurali bile onaylamadı, genel anestezi olacak dedi.Tansiyonum kontrol altında,risksiz bir şekilde evladım kurtuldu.
Bebeğin strese girmesi filan hikaye diyorlar ama değil.Ben gözümle gördüm.Biliyorsun az buçuk anlıyorum bu işlerden.
Benim kızım doğum sancılarım başladığından itibaren sabahı zor çıkardı,normal doğumu da geçiremezdi,taşikardisi vardı.Kalp atışları 205leri bulmuştu.
Sezeryan benim de kızımın da hayatını kurtardı.
Asla kendimi suçlamam buna mecbur kaldım diye.
Benim nasibim buymuş.Allah bana normal doğumu nasip etmedi.
Hamdolsun ben de bebeğim de şimdi sağlıklı mıyız,sağlıklıyız.
Haa keşke normal doğurabilseydim, adı üstünde normal doğum.Herşeyin normali iyi.
Ama normal doğuramadım diye de bi yerimden eksilmedi.:D:D
Sen böyle düşün rahatla kuzum benim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar bişey sormak istiyorum benim oğlan akşama kadar 6-7 kez hıçkırıyor uzun uzun sizin bebelerde böylemi yazık üzülüyorum

aynen laylam. hep hıçkırık halinde. hık hık sürekli. bende kıyamıyorum hiç.

bizim doğum yapan zuhal ablanın bebegı de karnındayken çok hıçkırıyomuş doğdugunda da çok hıçkırmış bebegı. bi de sinir oluyodu diyo:)

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
nasıl yani? sahi kuzum kimsiniz siz? ben sizi ilk kez görüyorum :)
''bebikommm''un annesiyim ben.Adım NURAN,e tabi aranızda anne görmeye alısık değilsiniz:)Ben antalyadayım,kızım denizlide,hem tlf la hem de buradan yetişiyoruz birbirimize dolayısıyla sizinlede paylaşmış oluyoruz işte.bana en güzel yorumu şimdi ismini hatırlayamadığım bir arkadasınız ''teknolojik anne''diye yaptı.:)arada benim gibisi de çıkıyo işte :),

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
sülalede tek sezeryan olan da benim bu arada kendimi yüz karası gibi hissediyorum :sinir:
canımm öyle düşünme.sağlıkla kucağına aldın düşündüğün tek sey o olsun.ben normal istiyorum cünkü sebeplerim alerjilerim var.ama deselerki sezeryan olmalısın bebek için herseyi göze alırım.sende aynı kararı verdin.ve bak yavrun yanında sağ salim.üzme kendini anlamsız yere canım benim.
ya nazom benim o battaniyeyi tek başıma makınadan çıkartıp duşun altına sokup köpüğünü akıtmam mümkün değil. kız ne dıyom sana uyurken bazen üstüme onur çıktı falan sanıyorum o derece agır. bi de ıslak ki şu an imkanı yok en az 150 kilo olmuştur. :)

bakalım bunda da arınmazsa uzun yıkama yapacam deterjansız artık.

gökçe koyacan dı mı kız?
o zaman kocanı bekle kuzum ona yaptır durulanmazsa.haklısın hamiş olduğumuzu unuttum ben bi an. gökçe koyuyum mu kız? irem cok istiyo ama eşim, irem gökçe olsun dediğinde bi sırıttı.dedim noluyozz bi mazi mi var benim bilmediğim.bi bıyık altı güldü sırnasık..gökçeler güzel olur dedi.konu kapandı.kızz herifin eski manitasının ismini koymuş olmayım sonra...:sila::eek:ky:

canım benim hissettiklerim eğer hıckırıksa o kadar cok olmuyor.ama bende aksamları sürekli şekil değiştirmesinden müzdaribim.öle büyük hareketler yapıyokii ters düz gibi oluyo resmen.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nasıl yani? sahi kuzum kimsiniz siz? ben sizi ilk kez görüyorum :)
''bebikommm''un annesiyim ben.Adım NURAN,e tabi aranızda anne görmeye alısık değilsiniz:)Ben antalyadayım,kızım denizlide,hem tlf la hem de buradan yetişiyoruz birbirimize dolayısıyla sizinlede paylaşmış oluyoruz işte.bana en güzel yorumu şimdi ismini hatırlayamadığım bir arkadasınız ''teknolojik anne''diye yaptı.:)arada benim gibisi de çıkıyo işte :),

ene süperrr. annemin topikte yazı yazdığını düşünemıyorum hakikaten arkadaş iyi isim bulmuş size. teknolojik anne he. :)

vay beee torununuzu beklıyorsunuz he?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
aynen laylam. hep hıçkırık halinde. hık hık sürekli. bende kıyamıyorum hiç.

bizim doğum yapan zuhal ablanın bebegı de karnındayken çok hıçkırıyomuş doğdugunda da çok hıçkırmış bebegı. bi de sinir oluyodu diyo:)
bayada uzun sürüyor gökçem demek doğuncada devem edecek şimdi netten araştırıyorum cigerlerine su çekiyorya ondan oluyormuş kuzum benim
ayyyy kızım miyavlıyoooooooo

kızzzz nasıl yani minik pisicik öp kokla annesi bizim :utan:yerimize:utan:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
canımm öyle düşünme.sağlıkla kucağına aldın düşündüğün tek sey o olsun.ben normal istiyorum cünkü sebeplerim alerjilerim var.ama deselerki sezeryan olmalısın bebek için herseyi göze alırım.sende aynı kararı verdin.ve bak yavrun yanında sağ salim.üzme kendini anlamsız yere canım benim.

o zaman kocanı bekle kuzum ona yaptır durulanmazsa.haklısın hamiş olduğumuzu unuttum ben bi an. gökçe koyuyum mu kız? irem cok istiyo ama eşim, irem gökçe olsun dediğinde bi sırıttı.dedim noluyozz bi mazi mi var benim bilmediğim.bi bıyık altı güldü sırnasık..gökçeler güzel olur dedi.konu kapandı.kızz herifin eski manitasının ismini koymuş olmayım sonra...:sila::eek:ky:

canım benim hissettiklerim eğer hıckırıksa o kadar cok olmuyor.ama bende aksamları sürekli şekil değiştirmesinden müzdaribim.öle büyük hareketler yapıyokii ters düz gibi oluyo resmen.

huahuahauhuaha yarıldımmmm. eniştenin kesin bi gökçesi varmış eskiden belli. ahahhahaahhaha. ama haklı gökçeler güzel olur. :) :) :) nıhauhaoaahuayuaa..

aman boşversene benim herifin de eski sevgilisinin adı ela'ydı ki en sevdiğim kız isimlerindendir. kızım olsa koymayı bile düşünürdüm.

şaka bi yana ipek diyorum ben. gökçe de olabülü :))) bi de minel ismi çok hoşuma gidiiii bu aralar.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Aynen he.Annem sms, mms filan atabiliyo diye gururlanıyodum ben de.Havam söndü :lululu:

benimki mesaj da atamıyo... bı bak gökçe bi zarf geldi benim tele diyor kadın :)

bayada uzun sürüyor gökçem demek doğuncada devem edecek şimdi netten araştırıyorum cigerlerine su çekiyorya ondan oluyormuş kuzum benim

kızzzz nasıl yani minik pisicik öp kokla annesi bizim :utan:yerimize:utan:

oyyyyyy kıyamam kızzzzz. kaçmasın su mu ciğerlerıne yaaaa.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ayyyy kızım miyavlıyoooooooo
yerim onun ben miyavlamasınııı...koklaa koklaa öp benim yerimee zilliyi..
huahuahauhuaha yarıldımmmm. eniştenin kesin bi gökçesi varmış eskiden belli. ahahhahaahhaha. ama haklı gökçeler güzel olur. :) :) :) nıhauhaoaahuayuaa..

aman boşversene benim herifin de eski sevgilisinin adı ela'ydı ki en sevdiğim kız isimlerindendir. kızım olsa koymayı bile düşünürdüm.

şaka bi yana ipek diyorum ben. gökçe de olabülü :))) bi de minel ismi çok hoşuma gidiiii bu aralar.

hehehe hislerimde yanılmamısım demekki gökçem. ela da aklımda akça pakça bi kız olursa doğunca bakalım dedik.minel de güzelmiş.dur anlamına bakim bi..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Canım oğlum tam 1 hafta önce bugün tam da bu saatlerde birbiririmize korkan ve ağlayan gözlerle baktığımızda hayatım boyunca bu kadar güzel bi ses ve bu kadar güzel bakan gözler görmemiştim
Rabbim bi ömür sana sağlık versin oğlum
Allah analı babalı büyümeni nasip eylesin
Şansın açık olsun, 1 hafta önce buluşan ellerimiz hiç ayrılmasın
seni çokkkkk seviyorum oğlum sen Rabbimden sonra herşeyin üstündesin

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Aynen he.Annem sms, mms filan atabiliyo diye gururlanıyodum ben de.Havam söndü :lululu:
:))) tamam hemen değiştiriyorum adımı ben ''teknolojik anne''
Darısı hepinizin basına kızlar,biliyorum simdi size çook uzak geliyo ama yıllar nasıl gecti anlamadım.(4 cocuk büyütünce zaten anlasılmıyoda)ama simdi bebeğim büyüdü de anne olmaya hazırlanıyor.Ama anane olmak bambaşka bir şeymiş.çok merak ediyorum torun evlattan tatlı derler hep bakalım kızımın pabucunu dama atıcak mı?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

nazom kalp atışı gibi dışardanda belli oluyor ritmik yani doktorum söyledi kontrole gittiğimizde de hıçkırıyordu:ninni:senin kızı düşünemiyorum oynak zilli olacak akşam eşime nazo benden önce doğuracak diyorum hastaneye gideriz ziyarete dedim oda evet evet severiz biraz diyo bebek hastası adam :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar