sülalede tek sezeryan olan da benim bu arada kendimi yüz karası gibi hissediyorum :sinir:
Niye be canım benim?Sezeryan kolay doğum mu, kendin de diyorsun işte.Onun da sonrası zor.Senin doktorun önermedi mi sezeryanı?
Ben başından beri hiç normal olsun,sezeryan olsun vs.demedim.
Doktorum ne derse ona uyacağım,ben doktor değilim kafama göre hareket etmeyeceğim,doktordan iyi bilemem dedim.Benim doktorum normal doğum da yaptırıyor.Sezeryancı değil asla.
ama bana net bir dille,senin kadar tansiyonu yükselme Potansiyelinde birine asla normal doğum yaptırmam, normal diye diretiyorsan seni ben doğurtmam dedi.
Sezeryanda epidurali bile onaylamadı, genel anestezi olacak dedi.Tansiyonum kontrol altında,risksiz bir şekilde evladım kurtuldu.
Bebeğin strese girmesi filan hikaye diyorlar ama değil.Ben gözümle gördüm.Biliyorsun az buçuk anlıyorum bu işlerden.
Benim kızım doğum sancılarım başladığından itibaren sabahı zor çıkardı,normal doğumu da geçiremezdi,taşikardisi vardı.Kalp atışları 205leri bulmuştu.
Sezeryan benim de kızımın da hayatını kurtardı.
Asla kendimi suçlamam buna mecbur kaldım diye.
Benim nasibim buymuş.Allah bana normal doğumu nasip etmedi.
Hamdolsun ben de bebeğim de şimdi sağlıklı mıyız,sağlıklıyız.
Haa keşke normal doğurabilseydim, adı üstünde normal doğum.Herşeyin normali iyi.
Ama normal doğuramadım diye de bi yerimden eksilmedi.

Sen böyle düşün rahatla kuzum benim.