günaydın balımm görmedimmm:ask:
simussumm ben abartmısım dimek seni okuyuncaben bi 20 tane soktum onun cantasına fazla bez göz cıkarmaz diyerekten
ecrinim halanız çok zevkliymiş bayıldım valla kurabiyelerinde gayet başarılı tebrik ettim
günaydın balımm görmedimmm:ask:
simussumm ben abartmısım dimek seni okuyuncaben bi 20 tane soktum onun cantasına fazla bez göz cıkarmaz diyerekten
ama napıyım 3-6 ayda benim zargana oğlan yaza denk gelcek bacım cıbıl cıbıl dolaştırcam ben onuİşte bak bu sıralama süper olmuş. Bu sıralamayla doğururuz gibime geliyor. Tabi bir iki yer değişimi olabilirAslında hediye alırken ben senin için Zaraya da bakmıştım ama tutturmuşun 0-3 ay diye gözüme çok küçük göründüğü için Zaradakiler almamıştım
Sonra görümcemin oğluna aldım ama 3-6 ay aldım, 2 aylık oldu şuan ve giyiyor. Sakın gidip 0-3 ay bişi alma sana diyim. Keşke yazdıklarına bakmayıp 3-6 ay gömlek alaydım Eymen Paşaya yaaa.
ohhh aynen herkes yer bitirir ben sofrada en azından yarım saat daha kalırım bana bakan bi daha yerohhh yarasın tuğbişimmm..ben öyle yemek yerim ciddende ağır ağır ballandıra ballandıra herkes aynı şeyi der seni yemek yerken izleyince iştaha geliyorum derler valla bak özelliklede meyve yerken çok zevk alırım bentuaf bir kadınım vesselam
oyyy ecrin kız hepsi mükemmel bayuldum gelinim epey kokoş olcak anlaşılan bu arada kurabiye başarılı olmuş yengide süperr kepelenklibunlar anneannemizin getirdikleri kızlar
bu minnak ayakkabılar ve elbise 2 numaralı halamızdan. mevlüt için bunları vitrinde görmüs begenmişş almıs. bizede giydirmek kalıyo. saolsun
bu da benim dün gece basarmalıyımm die cebellestigim ilk bebe kurabiyesi denemem![]()
neyse günaydın sizi kızlarınız için afettim
afiyet şeker olsun yumurta çok faydalı ünide alışkanlık yaptım süt teknolojisi hocam yüzünden kadın zapıtık her sabah yumurta yediniz mi die ağzımızı kokluyodu maynak karı yemeğen oluncada dışarı çıkartıyodu ayılmamışınız daha zihniniz açık değil gidin kantinden haşlanmış yumurta alın diyodu o gün bugündür her sabah haşlanmış bir yumurta yerim ve hakkaten çok faydasını gördümm en mükemmel protein kaynağıdır -ayseHayatım boyunca yediğim yumurtalar toplamı=Hamilelikte yediğim yumurtalar toplamı
Aaaaaah aaaaaah o rahmetli anane evlerini hiç açma Aslım ağlarım... Şu dünyada rahmetli anneannemin ve dedemin öyle bir yeri vardır ki bende... Zaten bu gece, uyuduğum bir ara dedeciğimi gördüm rüyamda ama nasıl gördüğümü anımsayamıyorum...
Gülü gülü bebek
Ne ara aldırdın simiti ne ara yidin afiyet olsun
İnşallah Allahım gönlüne göre verir bebeğim de ne zaman istersen o zaman olur doğumun...
Kız ben didiiiiim
Neyse yavrukuşlar. Benim açlıktan başım dönmeden gidip Aslımın tarif ettiği kahvaltıdan hazırlayayımHepinizi öperim.
günaydın layloşummm yakuşuklu oğlanların karizma annesi
daha neler bakın ne icat etmişlerbanyo şapkası
günaydın tubiş senide eymene kilo aldırdığından dolayı afettim
oy oy ben nerelere kacayım ya..katil olcam bu ev sahipleri yuzunden erken dogurcam ben bu cocugu sinir sahibi oldum artık öööööffffffffffffffff :sinir::sinir::sinir:
ay saolun kızlarr.. ama geride bunun gibi süslenmeyi bekleyen 60 tane kuabiye var:sok: ve sorun su ki asıl önemli olan malzemeymişş. ben nerden bulayım minnacık kalpler yıldızlar kesmek için kalıp simdi. bende acıp acıp hamuru makasla kesiciiimama kurabiyeyi tavsiye ederim ev hala tarcın ve ceviz kokuyo :lululu:
kızz dünür yaparım sen iste bi tane de eymen defne yaparım. nasıl yaparım o kadan kücük bilmiyorum ama yaparım
ecrincim çok güzel ananesinin ellerine sağlık...güle güle giydir hepsini inşallah.
bu rada kurabiyene bayıldım çok güzel olmuş becerikli seni
ayyy yıkanasım geldi oğluma alayım bi dane bundan su kuşu yaparım sonra bebeeğimi
sölemiyon taktikleri nasıl kilo aldırılır die laylam kendimce çatlayana kadar yemek yemekte buldum kendimi anca haftasını yakaladı 3 hafta=550gr aldırmayı başarmışım
ne yaptı yine bu kart hacılar anlat bakim ben gelip bascam orayı artıkın bebikomu yanlız bırakın die ellerinden kelepçeliycem onları yerlerinden kalkamasınlar die manyak hacılarrrroy oy ben nerelere kacayım ya..katil olcam bu ev sahipleri yuzunden erken dogurcam ben bu cocugu sinir sahibi oldum artık öööööffffffffffffffff :sinir::sinir::sinir:
ay saolun kızlarr.. ama geride bunun gibi süslenmeyi bekleyen 60 tane kuabiye var:sok: ve sorun su ki asıl önemli olan malzemeymişş. ben nerden bulayım minnacık kalpler yıldızlar kesmek için kalıp simdi. bende acıp acıp hamuru makasla kesiciiimama kurabiyeyi tavsiye ederim ev hala tarcın ve ceviz kokuyo :lululu:
kızz dünür yaparım sen iste bi tane de eymen defne yaparım. nasıl yaparım o kadan kücük bilmiyorum ama yaparım
ne oldu yineee
aşk olsun bende bilmiyorum bu bebe nasıl bu kadar kilo alıyor maşallah diyeyim tosunuma heralde protein ağırlıklı besleneceksin
yaa adam sabah not bırakmıs kapıya esimi ugurlarken gorduk..
neymis balkondaki muslugun etrafına su hortumunu dolamicakmısız.agırlık yaparmıs musluk gevsermis su kacırırmıs sonra o su donarmıs iceriye baskı yaparmıs borular patlarmıs..sonuc, kaldırın o hortumu ordan..
ya olabilrimi boyle bisey ya onlar mı oturuyo biz mi oturuyoz bu evde anlamadım herseye karısılırmı ya ay adam dayak istiyo resmen..simdi de gelmis not yazmıstım cıkarmamısınız hortumu cıkarın diyo ya adam bizim balkonu gozetliyo dusun artık oof of..
yok yavrukuş her yemeğimde mutlaka et tavuk yada balık var her sabah yumurtamı yerim yok layloşş ayıptır demesi benim oğlan boyuna doğru gerildimi yemek yediğim gibi wcye zor yetişiyorum yediklerim içimde dursa kg yapacakta yok bacımm
ne yaptı yine bu kart hacılar anlat bakim ben gelip bascam orayı artıkın bebikomu yanlız bırakın die ellerinden kelepçeliycem onları yerlerinden kalkamasınlar die manyak hacılarrrr
oyy yavrum kalıplar varda pahalı biraz tek bir kalıp alsan olmazmı paslanmaz çelikler var 10tl almıştı benim alt komşum 1 yaş kurabiyesinin kalıbını valla ben istiyom oğlumla bi dane ismi yazılı olan biliyomusun tocamla benim düğün davetiyesinin üstünde bi dane kebelek var görünce direk içim pır pır etti o kebelek bizim bebeğimiz derdik hep uçup bize gelecek die:ask: