2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
İşte bak bu sıralama süper olmuş. Bu sıralamayla doğururuz gibime geliyor. Tabi bir iki yer değişimi olabilir :) Aslında hediye alırken ben senin için Zaraya da bakmıştım ama tutturmuşun 0-3 ay diye gözüme çok küçük göründüğü için Zaradakiler almamıştım :D Sonra görümcemin oğluna aldım ama 3-6 ay aldım, 2 aylık oldu şuan ve giyiyor. Sakın gidip 0-3 ay bişi alma sana diyim. Keşke yazdıklarına bakmayıp 3-6 ay gömlek alaydım Eymen Paşaya yaaa.
ama napıyım 3-6 ayda benim zargana oğlan yaza denk gelcek bacım cıbıl cıbıl dolaştırcam ben onu :D o yüzden 0-3 ay die tutturdum makum zayıf bi bebek olcak
ohhh yarasın tuğbişimmm..ben öyle yemek yerim ciddende ağır ağır ballandıra ballandıra herkes aynı şeyi der seni yemek yerken izleyince iştaha geliyorum derler valla bak özelliklede meyve yerken çok zevk alırım ben:):)tuaf bir kadınım vesselam
ohhh aynen herkes yer bitirir ben sofrada en azından yarım saat daha kalırım bana bakan bi daha yer :D meyveyı yemeği sevmem sıkıp suyunu içmeye bayılırım
bunlar anneannemizin getirdikleri kızlar
di-EWBO.jpg

di-O6J8.jpg

di-T3S5.jpg

di-DLJE33QM.jpg

di-UEKG.jpg

bu minnak ayakkabılar ve elbise 2 numaralı halamızdan. mevlüt için bunları vitrinde görmüs begenmişş almıs. bizede giydirmek kalıyo. saolsun:utan:

di-I9JP.jpg

di-RBV7.jpg

bu da benim dün gece basarmalıyımm die cebellestigim ilk bebe kurabiyesi denemem:D

di-MN8F.jpg
oyyy ecrin kız hepsi mükemmel bayuldum gelinim epey kokoş olcak anlaşılan bu arada kurabiye başarılı olmuş yengide süperr kepelenkli :D Defne&Eymen yap bi tanede :D

neyse günaydın sizi kızlarınız için afettim

günaydın layloşummm yakuşuklu oğlanların karizma annesi :eek:
Hayatım boyunca yediğim yumurtalar toplamı=Hamilelikte yediğim yumurtalar toplamı :D

Aaaaaah aaaaaah o rahmetli anane evlerini hiç açma Aslım ağlarım... Şu dünyada rahmetli anneannemin ve dedemin öyle bir yeri vardır ki bende... Zaten bu gece, uyuduğum bir ara dedeciğimi gördüm rüyamda ama nasıl gördüğümü anımsayamıyorum...

Gülü gülü bebek :vecihi:

:) Ne ara aldırdın simiti ne ara yidin afiyet olsun :D

İnşallah Allahım gönlüne göre verir bebeğim de ne zaman istersen o zaman olur doğumun...

Kız ben didiiiiim :(

Neyse yavrukuşlar. Benim açlıktan başım dönmeden gidip Aslımın tarif ettiği kahvaltıdan hazırlayayım :) Hepinizi öperim.
afiyet şeker olsun yumurta çok faydalı ünide alışkanlık yaptım süt teknolojisi hocam yüzünden kadın zapıtık her sabah yumurta yediniz mi die ağzımızı kokluyodu maynak karı yemeğen oluncada dışarı çıkartıyodu ayılmamışınız daha zihniniz açık değil gidin kantinden haşlanmış yumurta alın diyodu o gün bugündür her sabah haşlanmış bir yumurta yerim ve hakkaten çok faydasını gördümm en mükemmel protein kaynağıdır -ayse

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ecrincim çok güzel ananesinin ellerine sağlık...güle güle giydir hepsini inşallah.
bu rada kurabiyene bayıldım çok güzel olmuş becerikli seni

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
daha neler bakın ne icat etmişler :eek:banyo şapkası

ayyy yıkanasım geldi oğluma alayım bi dane bundan su kuşu yaparım sonra bebeeğimi

günaydın tubiş senide eymene kilo aldırdığından dolayı afettim:cokkomik:

sölemiyon taktikleri nasıl kilo aldırılır die laylam kendimce çatlayana kadar yemek yemekte buldum kendimi anca haftasını yakaladı 3 hafta=550gr aldırmayı başarmışım

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
oy oy ben nerelere kacayım ya..katil olcam bu ev sahipleri yuzunden erken dogurcam ben bu cocugu sinir sahibi oldum artık öööööffffffffffffffff :sinir::sinir::sinir:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay saolun kızlarr.. ama geride bunun gibi süslenmeyi bekleyen 60 tane kuabiye var:sok: ve sorun su ki asıl önemli olan malzemeymişş. ben nerden bulayım minnacık kalpler yıldızlar kesmek için kalıp simdi. bende acıp acıp hamuru makasla kesiciiim:D ama kurabiyeyi tavsiye ederim ev hala tarcın ve ceviz kokuyo :lululu:

kızz dünür yaparım sen iste bi tane de eymen defne yaparım. nasıl yaparım o kadan kücük bilmiyorum ama yaparım:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay dünden beri usmanova nın seni sevrdim sarkısını söylüyorum dilimde. bu sabah melekteymişş. tv de onu söylüyodu simdi. tüh baska bişi düsünseydim keskem:D

ayy midem bulanıyo benim yine. sabah bulantıları cekiyorum. hamile miyim yoksa:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ay saolun kızlarr.. ama geride bunun gibi süslenmeyi bekleyen 60 tane kuabiye var:sok: ve sorun su ki asıl önemli olan malzemeymişş. ben nerden bulayım minnacık kalpler yıldızlar kesmek için kalıp simdi. bende acıp acıp hamuru makasla kesiciiim:D ama kurabiyeyi tavsiye ederim ev hala tarcın ve ceviz kokuyo :lululu:

kızz dünür yaparım sen iste bi tane de eymen defne yaparım. nasıl yaparım o kadan kücük bilmiyorum ama yaparım:D

canım güle güle giysin büyüsün insallah cok guzel hepsi..kurabiyeler icin kolay gelsin basarılar :2:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ayyy yıkanasım geldi oğluma alayım bi dane bundan su kuşu yaparım sonra bebeeğimi

sölemiyon taktikleri nasıl kilo aldırılır die laylam kendimce çatlayana kadar yemek yemekte buldum kendimi anca haftasını yakaladı 3 hafta=550gr aldırmayı başarmışım

aşk olsun bende bilmiyorum bu bebe nasıl bu kadar kilo alıyor maşallah diyeyim tosunuma heralde protein ağırlıklı besleneceksin

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oy oy ben nerelere kacayım ya..katil olcam bu ev sahipleri yuzunden erken dogurcam ben bu cocugu sinir sahibi oldum artık öööööffffffffffffffff :sinir::sinir::sinir:
ne yaptı yine bu kart hacılar anlat bakim ben gelip bascam orayı artıkın bebikomu yanlız bırakın die ellerinden kelepçeliycem onları yerlerinden kalkamasınlar die manyak hacılarrrr

oyy yavrum kalıplar varda pahalı biraz tek bir kalıp alsan olmazmı paslanmaz çelikler var 10tl almıştı benim alt komşum 1 yaş kurabiyesinin kalıbını valla ben istiyom oğlumla bi dane ismi yazılı olan biliyomusun tocamla benim düğün davetiyesinin üstünde bi dane kebelek var görünce direk içim pır pır etti o kebelek bizim bebeğimiz derdik hep uçup bize gelecek die:ask:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

yaa adam sabah not bırakmıs kapıya esimi ugurlarken gorduk..
neymis balkondaki muslugun etrafına su hortumunu dolamicakmısız.agırlık yaparmıs musluk gevsermis su kacırırmıs sonra o su donarmıs iceriye baskı yaparmıs borular patlarmıs..sonuc, kaldırın o hortumu ordan..

ya olabilrimi boyle bisey ya onlar mı oturuyo biz mi oturuyoz bu evde anlamadım herseye karısılırmı ya ay adam dayak istiyo resmen..simdi de gelmis not yazmıstım cıkarmamısınız hortumu cıkarın diyo ya adam bizim balkonu gozetliyo dusun artık oof of..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

aşk olsun bende bilmiyorum bu bebe nasıl bu kadar kilo alıyor maşallah diyeyim tosunuma heralde protein ağırlıklı besleneceksin

yok yavrukuş her yemeğimde mutlaka et tavuk yada balık var her sabah yumurtamı yerim yok layloşş ayıptır demesi benim oğlan boyuna doğru gerildimi yemek yediğim gibi wcye zor yetişiyorum yediklerim içimde dursa kg yapacakta yok bacımm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaa adam sabah not bırakmıs kapıya esimi ugurlarken gorduk..
neymis balkondaki muslugun etrafına su hortumunu dolamicakmısız.agırlık yaparmıs musluk gevsermis su kacırırmıs sonra o su donarmıs iceriye baskı yaparmıs borular patlarmıs..sonuc, kaldırın o hortumu ordan..

ya olabilrimi boyle bisey ya onlar mı oturuyo biz mi oturuyoz bu evde anlamadım herseye karısılırmı ya ay adam dayak istiyo resmen..simdi de gelmis not yazmıstım cıkarmamısınız hortumu cıkarın diyo ya adam bizim balkonu gozetliyo dusun artık oof of..

onun o çok konuşan dilini kökünden keser bi tarafına tıkarım ki bi daha konuşamasın o kağıdı yazan parmaklarınıda kerpetenle sökerim manyak herifff mahkemeye verseniz ya balım hiçbir ev sahibinin bu kadar karışmaya hakkı yok resmen baskı yapıyolar herşeye bu ne be dava açsanız süründürseniz bunları ne iyi olar

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

yok yavrukuş her yemeğimde mutlaka et tavuk yada balık var her sabah yumurtamı yerim yok layloşş ayıptır demesi benim oğlan boyuna doğru gerildimi yemek yediğim gibi wcye zor yetişiyorum yediklerim içimde dursa kg yapacakta yok bacımm

ben bekarken bizim komşunun gelini vardı hamileliğinde hem iştahsız hemde sorunları yüzünden elmadan başka bişey yemezdi bir çocuk doğurdu 4 kilo 200g o geldi aklıma yemek falan yemezdi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ne yaptı yine bu kart hacılar anlat bakim ben gelip bascam orayı artıkın bebikomu yanlız bırakın die ellerinden kelepçeliycem onları yerlerinden kalkamasınlar die manyak hacılarrrr

oyy yavrum kalıplar varda pahalı biraz tek bir kalıp alsan olmazmı paslanmaz çelikler var 10tl almıştı benim alt komşum 1 yaş kurabiyesinin kalıbını valla ben istiyom oğlumla bi dane ismi yazılı olan biliyomusun tocamla benim düğün davetiyesinin üstünde bi dane kebelek var görünce direk içim pır pır etti o kebelek bizim bebeğimiz derdik hep uçup bize gelecek die:ask:

kurabiye kalıbı var cnm. kurbilerim sekil sekil oldu aylı tavsanlı agac kalp bilmem ne. ama seker hamurunı modellemek için düsünmemişim. oturup oyun hamuru gibi ayıcık falan yapılır da mesela kalp yıldız vs bunlar nasıl kesilcek yumusacık hamurdan. aklıma makas geldi. denicem bakalım kesilirse süper olur:utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar