2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

şımar şımar nasıl oldun hastalık bitti inşallah

daha iyiyim tuğbam hala var geçmiş değil ama koku ve tat almaya başladım en azından bu bile süper bir gelişme benim için:)
dünde bol bol dinlendim annemleydik evde bütün gün yattık börek ,dolma vs şeyler yaptık:):)sonra kızıma yelek örmeye başlamıştım onu bitirdim güzel bir pazardı dinlendim yani..
sen naptın bacım dinlenebildinmi?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
daha iyiyim tuğbam hala var geçmiş değil ama koku ve tat almaya başladım en azından bu bile süper bir gelişme benim için:)
dünde bol bol dinlendim annemleydik evde bütün gün yattık börek ,dolma vs şeyler yaptık:):)sonra kızıma yelek örmeye başlamıştım onu bitirdim güzel bir pazardı dinlendim yani..
sen naptın bacım dinlenebildinmi?

süper geççek az kalmış aman gözünü seviyim dikkat et tekrarlamasın antibiyotiği bırakma tamamen geçene kadar balım
ohh ohh dinlenmek gribi bitirebilen tek şey nerdeyse iyi yapmışınız banada ayıraydınız birazz kızz yirdimm bende dün öğlene kadar uyudum sonra kahvaltı faslı temizlik filan yapmıyorum annem halletmiş bir çamaşır yıkadım kurutturdum o kadaa akşam annemin dairedeydik yimek yedik çay içtik kurabiye yaptım onu yidik öle işte koca gün toto yaydım cumartesi akşamı oğlanın eşyalarını yerlerştirdim yerlerine cekmeceler boş kaldı meğer bişeysi yokmuş bebemin ama daha getriren alan eden olur valizimi hazır ettim 3 -4 eksik var onlarıda koyunca tamamdır biberonlar strelize edilcek birde

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
:heyo: Günaydın kızlar nasılsınız ? bakamadım dün hiç kocam da evdeydi onunla ilgilendim..varmı bi gelisme ?? doguran falan ??

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:heyo: Günaydın kızlar nasılsınız ? bakamadım dün hiç kocam da evdeydi onunla ilgilendim..varmı bi gelisme ?? doguran falan ??

günaydın cnm yok bakalım bugün itibariyşe tansel,gökçe ve littesunshıne kontrolde muhtemelen kızlara doğum tarihi verecekler yada net bişi belli olcak gbi hepsi 38+larda çünki

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

günaydın cnm yok bakalım bugün itibariyşe tansel,gökçe ve littesunshıne kontrolde muhtemelen kızlara doğum tarihi verecekler yada net bişi belli olcak gbi hepsi 38+larda çünki

anladım,herkes icin hayırlısı olsun insallah..bide biz gelebilsek 38+ lara :D simdi bile kuduruyom heyecandan o zaman iki misli olur heralde ayyhh..:lululu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın hatunlar :)

Azooooş nooldu kıııız doğuruyon mu sabah sabah? Sen bu saatte burda olmazdın ama :D

Tubişim, Zarada erkek bebek ürünlerinde de aynı indirim var. Öyle güzel şeyler var ki bitip tükenmeden git bak bence :)

Aslıcım daha iyi olmana sevindim tatlım. :ask:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

süper geççek az kalmış aman gözünü seviyim dikkat et tekrarlamasın antibiyotiği bırakma tamamen geçene kadar balım
ohh ohh dinlenmek gribi bitirebilen tek şey nerdeyse iyi yapmışınız banada ayıraydınız birazz kızz yirdimm bende dün öğlene kadar uyudum sonra kahvaltı faslı temizlik filan yapmıyorum annem halletmiş bir çamaşır yıkadım kurutturdum o kadaa akşam annemin dairedeydik yimek yedik çay içtik kurabiye yaptım onu yidik öle işte koca gün toto yaydım cumartesi akşamı oğlanın eşyalarını yerlerştirdim yerlerine cekmeceler boş kaldı meğer bişeysi yokmuş bebemin ama daha getriren alan eden olur valizimi hazır ettim 3 -4 eksik var onlarıda koyunca tamamdır biberonlar strelize edilcek birde

sen yeterki
iste canım sanada yaparız ne demek:)
ohh sende iyi yapmışsın dinlenmişsindir ne güzel izne ayrılmanada az kaldı kız senin yatarsın artık öğlenlere kadar.ben yatamıyorum ya 9da kalktım gene dün kız aynı saatte yemek istiyor bir sağdan bir soldan indiriyor acımasız tekmelerini:):)bende mecburen kalkıyorum sanki boğazına düşkün bir bebe gören öyle zanneder kılçık kızım benim:)
ya çekmecelere yerleştirince az gibi gözüktü benimde gözüme ama sen içini rahat tut bir okadar hediyeler olur yazlık vs kıyafetleriyle dolar içleri canım benimm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hahahah :D Deli yaw :D
Gel kız, ama evde yapmıyorlar bunlar günlerini dışarda buluşuyorlar bu yeni modaymış :p
aaa o nasılmış öle beaa hiç duymadm recep ivedik2deki o parçayı koyardık 2 hamile ne göbek atardık heee :sila::huri::eek:yna3
anladım,herkes icin hayırlısı olsun insallah..bide biz gelebilsek 38+ lara :D simdi bile kuduruyom heyecandan o zaman iki misli olur heralde ayyhh..:lululu:

ay inşallah bakalım bu hafta kimler müjdeli haber vercek bizlere sabırsızlıkla bekliyorum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Azooooş nooldu kıııız doğuruyon mu sabah sabah? Sen bu saatte burda olmazdın ama :D

Tubişim, Zarada erkek bebek ürünlerinde de aynı indirim var. Öyle güzel şeyler var ki bitip tükenmeden git bak bence :)

Yok anam nerdeeeee :D Banyoya gircem de güç toplamaya çalışıyorum..Bakayım dedim doğuran var mı diye :p

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hahahah :D Deli yaw :D
Gel kız, ama evde yapmıyorlar bunlar günlerini dışarda buluşuyorlar bu yeni modaymış :p
günaydın azoooo.ne o kız gün nerde var kim yapıyor hemen alıp gelelim el işlerimizi örgülerimizi:)

günaydın simuşcum sanada..canım c.tesi nst sonuçların iyi çıkmış şükürler olsun hadi bakalım şimdi beklemedeyiz tarih 25imi yoksa 1mi:):):)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
sen yeterki
ohh sende iyi yapmışsın dinlenmişsindir ne güzel izne ayrılmanada az kaldı kız senin yatarsın artık öğlenlere kadar.ben yatamıyorum ya 9da kalktım gene dün kız aynı saatte yemek istiyor bir sağdan bir soldan indiriyor acımasız tekmelerini:):)bende mecburen kalkıyorum sanki boğazına düşkün bir bebe gören öyle zanneder kılçık kızım benim:)
ya çekmecelere yerleştirince az gibi gözüktü benimde gözüme ama sen içini rahat tut bir okadar hediyeler olur yazlık vs kıyafetleriyle dolar içleri canım benimm

Sizin çekmeceler büyüktür. Benim de aynısı oldu ordan biliyom :D

Yok anam nerdeeeee :D Banyoya gircem de güç toplamaya çalışıyorum..Bakayım dedim doğuran var mı diye :p

Ben de kahvaltı edicem de kızları yalnız bırakmayayım birileri gelene kadar dedim. Zira Pazar günü tek başıma deli gibi yazıp durunca kalabalığın önemini daha iyi anladım :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydın simuşcum sanada..canım c.tesi nst sonuçların iyi çıkmış şükürler olsun hadi bakalım şimdi beklemedeyiz tarih 25imi yoksa 1mi:):):)

Sağolasın Aslıcanııııım. Çok şükür iyi çıktı NST. Çarşamba tekrar yapılacak. Sizler hariç herkeslerden gizlediğimiz tarihimiz ise; 02/02/2012 inşallah.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Yaa aklımdayken yazayım da sonra unuturum. HAYATIM, LİLACS VE BABUŞA Bİ SORUM VAR:
Doğumdan sonra kanama çok oldu mu? Ped yetti mi? Yoksa hasta bezi mi kullandınız?

(Umarım bu mesajımı görür de cevaplarlar...)

cnmm lilacs yanına ped almıs ama bebek bezi taktırmıs hemsire. teyzem bana dediydi de güldüydümama öle olmus valla:D bende pedin yanına fazladan 1_2 cocuk bezi koydum:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sizin çekmeceler büyüktür. Benim de aynısı oldu ordan biliyom :D

Ben de kahvaltı edicem de kızları yalnız bırakmayayım birileri gelene kadar dedim. Zira Pazar günü tek başıma deli gibi yazıp durunca kalabalığın önemini daha iyi anladım :)

evet sanırım büyük gerçi benim arkadaya doğru genişlik fazla çekmecelerde:)
ohh azo ve simuş kız şimdik alın ekmeğinizi kızartın bir güzel sonra üstüne tereyağ sürün ohhhhhhhh beyaz peynir,zeytin ,reçel,allah allah götürün kızzzzzz yarasın helal olsun sefanız olsun

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
doğurmadık anacım sizleri bekliyoruz tembel tenekeler sizi :lululu:
tansel,littesunshıne,sen,gökçe,dünyam80,ecrin,simuş,pikecan,nazo sonra sıra son haftalara gelcek layla,ben,mannak,demekmania,sshomo,aslıcan

bakarım taklum sağol bilgiler için oğluma gömlek alacak kafaya koydum ama yokkk dün senin aldıklarını yıkadım 2 kilotlu çorabı bide anneannemin ördüğü yeleği yıkadım miss koktu buz mavisi pantolunumuz var üstüne süper olacak süveter ve lacoste:utan:
sen yeterki

aynen bende kafaya takmadım sonrada koycak yer bulamıycaz gibi geliyo aslım kız 12 iş günü çalışıp bırakcam bitti şükür artık uyurmuyum uyanırmıyım bilmiyorum ama dinleneceğim kesin

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydın kızlar.. bugün toparladım gibi accık sükür.. hatta dün gece kurabiye calısmaları yaptım. seker hamurunu tuturamazsam cayın yanında yeriz dedim:D az sonra yeni gelen 1_2 ciciyle beraber eklicem ilk denememi.. bugün de kalanları süslücem.
sabak tartı beni en son tartıldıgımdan 1.5 kg falan eksik tarttı:D degmeyin keyfime yani:D bugünn 38 haftayı da devirdik hayırlısıyla:ask:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın azoooo.ne o kız gün nerde var kim yapıyor hemen alıp gelelim el işlerimizi örgülerimizi:)

Günaydın yavrum :D Annemin günü var, dışarda teyzoşlarla dedikodular yapacam :p Bunlar el işi yapmıyor anam müzikli restorana gidiyorlar :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar