2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
annem aldırdı zorla, hasta pedi ve yatak için bez. koyduk bagaja. kullanmak gerekmez inşallah. kocaman şeyler :D

Yatak için bez nası bişiii? Su geçirmez alez gibi bişii mi? Bide nerde satılıyo? Bugün internette okudum, sadece 2 gün yoğun kanama oluyormuş, bazıları 2 gün kullanmış o bezden. Ama ben pek anlamadım...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Yaa aklımdayken yazayım da sonra unuturum. HAYATIM, LİLACS VE BABUŞA Bİ SORUM VAR:
Doğumdan sonra kanama çok oldu mu? Ped yetti mi? Yoksa hasta bezi mi kullandınız?
simuşum ilk 2 gün çok oluyor diğer günler büyük boy petler yetiyor en zından benim öyleydi
(Umarım bu mesajımı görür de cevaplarlar...)

doğru dıyon aslında... bu döt bu göbekle bi yere sığmam imkansız zati.. bi öpeyım du kızz

şaka yaptım kız sığarız kız dev olmadıkya bende seni kokulu öperim

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
O seni sevmek için yapıyodur annesi. Doğunca tırnaklarını öpersin sen de ödeşirsiniz. :besik:

bi doğsa yicem her bi zerresinş de nazlı çıktı anam bizimkiler...

ya o değilde aramızda 3 hafta olan bi arkadaş dün doğurmuş. akşam 8 de suyu gelmiş 11 de doğurmuş. sabahta evlerine gıtmişler :)))

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bi doğsa yicem her bi zerresinş de nazlı çıktı anam bizimkiler...

ya o değilde aramızda 3 hafta olan bi arkadaş dün doğurmuş. akşam 8 de suyu gelmiş 11 de doğurmuş. sabahta evlerine gıtmişler :)))

Kısmet işte. (Maşallah) Allahım ne zamana yazdıysa o zamana herşey. :) Sen şimdi kaç haftalıksın aynı mıyız biz senle?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Yaa aklımdayken yazayım da sonra unuturum. HAYATIM, LİLACS VE BABUŞA Bİ SORUM VAR:
Doğumdan sonra kanama çok oldu mu? Ped yetti mi? Yoksa hasta bezi mi kullandınız?

(Umarım bu mesajımı görür de cevaplarlar...)

canım ilk iki gün çok oluyor ilk gün altıma bişeyler sermişlerdi hasta bezi falan kullanmadım ikinci gün kullandım diğer günler büyük boy petler yetmişti ben hasta bezi yerine canpetin mesane bezi aldım kadın petlerinin daha kalın ve büyük boyu arkadaş rahat oluyor demişti

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Yatak için bez nası bişiii? Su geçirmez alez gibi bişii mi? Bide nerde satılıyo? Bugün internette okudum, sadece 2 gün yoğun kanama oluyormuş, bazıları 2 gün kullanmış o bezden. Ama ben pek anlamadım...

yatak koruyucu ped diye satılıyor canım. açıp içini bakmadım. ama hani bebeklerin de alt açmak için dalin falan çıkarmış ya, onun gibi herhalde. marketten aldık biz. çocuk bezi ve pedlerin oralarda hem hasta bezi hem de o yatak koruyuculardan vardı...

bazı hastaneler kendileri tedarik ediyormuş, ama annem pimpirikli, aldırdı işte :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar onurcuğumun pc ile işi varmış... ben çıkayım bişiyler yiyim. 68 kiloda kaldım 70 tamamlamazsam azo beni affetmez. çok öpüyorum yarın kontrolüm var dua edın her şey normal çıksın.

iyi geceler...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

canım ilk iki gün çok oluyor ilk gün altıma bişeyler sermişlerdi hasta bezi falan kullanmadım ikinci gün kullandım diğer günler büyük boy petler yetmişti ben hasta bezi yerine canpetin mesane bezi aldım kadın petlerinin daha kalın ve büyük boyu arkadaş rahat oluyor demişti

yatak koruyucu ped diye satılıyor canım. açıp içini bakmadım. ama hani bebeklerin de alt açmak için dalin falan çıkarmış ya, onun gibi herhalde. marketten aldık biz. çocuk bezi ve pedlerin oralarda hem hasta bezi hem de o yatak koruyuculardan vardı...

bazı hastaneler kendileri tedarik ediyormuş, ama annem pimpirikli, aldırdı işte :D

Hmmm tamam canlar teşekkür ederim. Hasta bezi koydum ben de valize 3 tane. Bide en uzunundan 5 tane ped koydum. Zati o 2 gün de hastanede olucam nasılsa, sorun olmaz inşallah...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar ben de çıkayım. Oturmaktan popom ağrımaya başladı. :)

İyi geceler tatlı güzel rüyalar olsun hepinize. Görüşmek üzre :beyazbayrak:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lidılcım, sen de yarından için habersiz bırakma lütfen bizleri. Malum doğum ihtimalin var :D Hadi güzel haberler ver bize inşallah yarına. Öpüyorum.

İyi geceler Laylacan :)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar ben de yatayım. iyi geceler. bugün de afedersiniz malak gibi 11buçuğa kadar uyumuşuz maaile :D şimdi de uykum yok tabi, döneyim durayım azcık. sabah 6da kalkmam lazım randevuya yetişmek için. öperim hepinizi...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikecim bir sen bir ben varım iyi akşamlar canımm nasılsın?

Tatlım internetimiz cok sorunlu... ev internetide vınnda... ondan gormedim bile seni... grev devam ediyor, magduruz magdur..........

:( Umarım en kısa zamanda çözülür elektrik probleminiz Pikecim. Karanlık da sorun, soğuk da sorun zira.

Sağol canım benim. Daha güzelleri sizin olsun inşallah... :)

.

oyle canım, zaten bende cok gerginim bide karanlıkta oturmak iyice bunalttı beni.. neyse...
sende bebişini üzme annesi, degmez bişeye...

kızlar ben de yatayım. iyi geceler. bugün de afedersiniz malak gibi 11buçuğa kadar uyumuşuz maaile :D şimdi de uykum yok tabi, döneyim durayım azcık. sabah 6da kalkmam lazım randevuya yetişmek için. öperim hepinizi...

yarın kolay gelsin seker, guzel haberlerle gel....Yarın benimde kontrolum var bakalım hersey daha netlesecek gibi umarım...

Lilacs, Babuş ve Hayatım...........
Haberlerininzi bekliyoruz.. aklımın bi kosesinde hep varsınız nasılsınız diye... hepinizide öpüyorum minnoş taze anneler... :huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Oh nihayet eve girebildim :D Çok şükür NST miz iyi çıktı teyzoşlar. Çarşamba günü tekrar gireceğiz ama ve çarşamba günü idrar, kan, tsh bakılacak. 2 Şubatta halen mutabıkız doğum tarihi olarak. Bizden haberler bunlar.

Bugün ne çok konuşmuşunuz yav. Geçmişi okuyayım bakayım neler olmuş :D
gözün aydın simuşum çarşambaya kadar doğum yok anlaşılan bekliycez senin minnak kızını efen ama 1hafta 10güne gelir kızçen
Gözün aydın tatlım nst iyi çıkmış.
Buralardayım :)
Kah gidip kah geliyorum, zilli maymun etti beni :)
o zillini yerim ne kadar güsel bir bebek bi şahin oğlanı göremedik çok merak ediyorum onuda ama annelerimizin güselliği gibi bebeklrimizde bir o kadar güsel :utan: rabbin nazarlardan saklasın cümlemiizn bebeğini
Ay unutmadan; Tubişim ve Mannakçım, gözleriniz aydın olsun. İkinizin de yavruları iyilermiş elhamdulillah. :)

Gökçe hatun da gelmiş. Ona da ayrıca sevindim. Hatun rüyalarımıza girdi yahu :)

Demetin de annesi gelmiş, onun da gözü aydın olsun :)

Hayatımla Babuşumun meleklerinden de güzel haberler vardı maşallah subhanallah...
sağol simuşum çok mutluyum sıpa oğlum normal kg na dönmüş herşey yolunda doğum kanalınada girdiğine göre beklemekten başka bişi kalmadıı :ask:
Babuşun işi çıktı sanırım. Belki minik Sıla Adamız uyanmıştır :D O arada ben size ciciler ekliyim :D

Kaban: 29.95
Pantolon: Galiba 30 du fiyat etiketi yokmuş :D
t-shirt: 12.95
Elbise: 19.95
süper ciciler ve fiyatlar mükemmel kız simuş erkek bebelerine göre güsel şeylerde varmıydı zarada ben bi bakayım önümüzdeki hafta
selam hanımlar...
nasılsınız???
tek tek alıntı yapamıyorum ama bizi soranlara merak edenlere teşekkürler, biz bugün 6 günlük olduk :)
gece uykularımız hala düzensiz, gündüz de çok uyuyoruz, sütümüz geldi artık mama yemiyoruz :)
uyuyoruz, uyanıp emiyoruz, altımız değişiyor,tekrar uyuyoruz :)

hayatım ve babuş uğradı mı? nasıllar, iyiler mi? geçmişi fazla okuyamıyorum, muhabbetlerden uzak kaldım :(

çıkıyorum şimdi, yarın bakarım yine...
doğdu büyüyüo bile cnm bebişin kurban olayım ona gözün aydın emiyosa problem yok annesi 40 gün yapar bu düzensizliği allah yardımcın olsun onun güselliği kokusu yeter sana :ninni: ahh bide biz görsek yüzlerini
iyiyim canım lilacscım bebeeemle ilgileniyorum muhteşem dimi sen nasılsın canım
kız hayatım nasıl gidiyo oğlanla aşkınız bi anlat yaa bi resmini koy şu yakuşuklunun uykuları filan nasıl yeterince emebiliyomu? senin keyfin nasıl?
evet canım yarın doktrorun ne diyeceği çok önemli benim için:)
tanselim hayırlı haberlerini bekliyoruz bugün eminim ki gün verecektir doktorun çarşamba günü die beklyiorum hayırlısıyla gelsin paşa
sabah 9da randevum var. yollar açıldıysa tabi :( dua edin kızlar. akşama gelmemiş olursam, ve leader'a da haber ulaştıramadıysam bilin ki ya doğurdum yada doğurmayı bekliyorum :D adam perşembe yapamadı ya, yarın ne yapcak etcek doğurtcak gibi bir his var içimde :sok
açılmıştır yollar güselim hadi bakalım tehlikeyi atlattın şükür hayırlı haberlerle gel inşallah bu hafta birgün doğuma çağıracak seni yarın olmasa bile güselim sende git gel stresinden kurtulursun herşeyin hayırlısı olsun sizin için...
artık doğsun istiyorum. hem fiziksel hem ruhsal olarak gerginim :D balon gibiyim. patladım patlıycam. rüyamda elimde bardakla dolaşıyordum, ve durmadan çiş yapıyordum bardağa. ne kadar etkileniyorsam gece tuvalet nöbetlerinden, rüyama bile girmiş.

sancı çıkmasa da suni verebilir mi bana kızlar, bu soru hepinize?
cnm sancın çıkmasada belli bir cm açılma olmadan suni sancı vermiyolar die biliyorum ama kaç cm açılma onu bilmiyorum işte o tuvalet nöbetlerinden bıktım valla uylu denen bişi kalmadı
Ooooo hoşgeldiniz Gökçe hanım. Gözlerimiz yollarda kaldı. Valla şaka maka çok merak ettik Gökçe seni. Kızım bi daha öyle 1 hafta falan kaybolma ortadan yeminle ben dahil Tubişin, Azoşun ve daha kimbilir kaç kişini rüyalarına girdin heee... :D
he vallah rüyalarıma girdi kızz
sağolasın yavrum. soran merak eden benim ve meleğim için telaşlanan herkese teşekkür. 1 hafta esir hayatı yaşadık simoşum. görülmemiş bi kar yağdı buraya masur kaldık evlerde. elektrığımız falan da yoktu gıremedım buraya.

doğuracam diye çok korktum ama ı ıhhh bizim beyfendinin keyfi yerinde. son oyunumuz mesanemizin üstüne çıkıp mütemadiyen tepinmek ve annesinin rahminden et çekmek. çok canımı yakmaya başladı çookkkk...
senin paşada azonunkide fena rahatlar yayım yayım yayılmışlar çıkacakları yok keyifler yerinde gökçem olsun kız kar gitsinde öle gelsinler paşalar
kızlar onurcuğumun pc ile işi varmış... ben çıkayım bişiyler yiyim. 68 kiloda kaldım 70 tamamlamazsam azo beni affetmez. çok öpüyorum yarın kontrolüm var dua edın her şey normal çıksın.
iyi geceler...
2 kg almadan doğurma bak azo saçlarını yolar
inşalah güsel haberlerde doğum haberleriyle gelirsin buraya gökçem

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlar az bi geçmişe bakayım dedim ancak oldu:)
maşallah yaaa c.tesi akşam ben çıktıktan sonra gene yoğunlaşmış topik babuş hayatım varmış,babuşum ben göremedim kızını ama yaa:(:(ben olduğumda tekrar eklermisin çok merak ediyorum..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar