benim acayip canım sıkılıyor artık uğraşacak birşeyde yok otur otur nereye kadar
biraz uzansan eve gitsen de daha kötü olmadan doğurmaya kalkma sakın erken daha
Al benden de o kadar...İşten sonra evde oturmak şaşırdığım bir biçimde sıktı beni..
Evde yapacak birşeyim kalmadı, temizlik toz alma rutin işler...
ayaklarımı uzattım evden tabure getirmiştim inşallah geçer ara ara yapıyo bunu cumartesi akşamı çok fenaydı allta biri kukuma geçiriyor sankim olduğum yerden bıcak gibi saplanmalar yaşadım yalancı sancıdır heralde daha çok küçük sıpam
bi tane rezidans projesi aldım ve 3 haftada yetiştirmem gerekiyor nasıl yapacaksam yaaa offf ki ne off gözümde büyüyor artık iş önceden olsa 2 gece sıkı çalışır teslim ederdim şimdi 3 hafta bile yok bitiremem dedirtiyor acaba doğurduktan sonra bu psikoljidende kurtulurmuyum yoksa mesleğime geri dönemem
ayakta da çok duruyorsan ondanda olur dün markette alttan alttan sancı geldi kıpırdıyamadım altıma kaçırdım zannettim
bebek olsun bu seferde çalışmak zor gelecek size oğlumun odasına yaptığım keçe panoyu göstereyim
bi tane rezidans projesi aldım ve 3 haftada yetiştirmem gerekiyor nasıl yapacaksam yaaa offf ki ne off gözümde büyüyor artık iş önceden olsa 2 gece sıkı çalışır teslim ederdim şimdi 3 hafta bile yok bitiremem dedirtiyor acaba doğurduktan sonra bu psikoljidende kurtulurmuyum yoksa mesleğime geri dönemem
dün çok ayakta kaldım evi sildim süpürdüm pazara gittim markete gittim geldim yemek yaptım sofrayı topladım nevresimleri geçirim meyve sıktım filan onun kap kacağıyla uğraştım 11,30du totomun üstüne ancak oturdum
Al benden de o kadar...İşten sonra evde oturmak şaşırdığım bir biçimde sıktı beni..
Evde yapacak birşeyim kalmadı, temizlik toz alma rutin işler...
Çok sağol Pikem İyi olurum diye yattım ama şimdi daha fenayım![]()
Amin inşallah canım hepsi hayırlısı ile gelsin evlatlarımızın.
Defne bana ölen Defne Joy'u hatırlatıyor Allah yerinde rahatlık versin.Ben Selen koyardım canım.
Dün Minel diye bir isim duydum o da değişik geldi.
Ay evet yaaaa darısı başımıza
Samsun'da da kar başladı
sen bilirsin ecrinim ama memlekette olmayan isim yokki pek ayşe,fatma,zehra bak bu isimler binlerce kişide var hala koyuyolar öle düşün bence sen duyulmasına bak hoşuna gidişine bak balım ben sana isim yazayımm bulupta belki duymadığın olur
Biz geldik,iyiyiz fazla yazamiyorum şimdi
Aksam inşallah yazarım
Allah kolaylık versin aslıcım ne zaman izne ayrılacaksın
aslım başla tamamlarsın inşallah o residanslardan bi dairede ben isyitomeşii kızdırıyorum diyorum yarın birgün villa yaptırcan ya bana aslı ya vercem projeyi o cizsin diyorum tabi olur hayatım diyo
Aksam inşallah yazarım
ben sana didimm.. o kek kısır yaparım cay demlerim fantazilerinden vazgec ddimm.. sıkılcaksın didimbana a hep böle olur calısırken evi evdeyken calısmayı özlerim
ama hep calısmak daha agır basar.
Aksam inşallah yazarım
aslım başla tamamlarsın inşallah o residanslardan bi dairede ben isyitomeşii kızdırıyorum diyorum yarın birgün villa yaptırcan ya bana aslı ya vercem projeyi o cizsin diyorum tabi olur hayatım diyo
Aksam inşallah yazarım