2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
benim acayip canım sıkılıyor artık uğraşacak birşeyde yok otur otur nereye kadar

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

biraz uzansan eve gitsen de daha kötü olmadan doğurmaya kalkma sakın erken daha

ayaklarımı uzattım evden tabure getirmiştim inşallah geçer ara ara yapıyo bunu cumartesi akşamı çok fenaydı allta biri kukuma geçiriyor sankim olduğum yerden bıcak gibi saplanmalar yaşadım yalancı sancıdır heralde daha çok küçük sıpam

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bi tane rezidans projesi aldım ve 3 haftada yetiştirmem gerekiyor nasıl yapacaksam yaaa offf ki ne off gözümde büyüyor artık iş önceden olsa 2 gece sıkı çalışır teslim ederdim şimdi 3 hafta bile yok bitiremem dedirtiyor acaba doğurduktan sonra bu psikoljidende kurtulurmuyum yoksa mesleğime geri dönemem:(:(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ayaklarımı uzattım evden tabure getirmiştim inşallah geçer ara ara yapıyo bunu cumartesi akşamı çok fenaydı allta biri kukuma geçiriyor sankim olduğum yerden bıcak gibi saplanmalar yaşadım yalancı sancıdır heralde daha çok küçük sıpam

ayakta da çok duruyorsan ondanda olur dün markette alttan alttan sancı geldi kıpırdıyamadım altıma kaçırdım zannettim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bi tane rezidans projesi aldım ve 3 haftada yetiştirmem gerekiyor nasıl yapacaksam yaaa offf ki ne off gözümde büyüyor artık iş önceden olsa 2 gece sıkı çalışır teslim ederdim şimdi 3 hafta bile yok bitiremem dedirtiyor acaba doğurduktan sonra bu psikoljidende kurtulurmuyum yoksa mesleğime geri dönemem:(:(

aslım başla tamamlarsın inşallah o residanslardan bi dairede ben isyitom :D eşii kızdırıyorum diyorum yarın birgün villa yaptırcan ya bana aslı ya vercem projeyi o cizsin diyorum tabi olur hayatım diyo

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ayakta da çok duruyorsan ondanda olur dün markette alttan alttan sancı geldi kıpırdıyamadım altıma kaçırdım zannettim

dün çok ayakta kaldım evi sildim süpürdüm pazara gittim markete gittim geldim yemek yaptım sofrayı topladım nevresimleri geçirim meyve sıktım filan onun kap kacağıyla uğraştım 11,30du totomun üstüne ancak oturdum

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

Allah kolaylık versin aslıcım ne zaman izne ayrılacaksın

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

dün çok ayakta kaldım evi sildim süpürdüm pazara gittim markete gittim geldim yemek yaptım sofrayı topladım nevresimleri geçirim meyve sıktım filan onun kap kacağıyla uğraştım 11,30du totomun üstüne ancak oturdum

Maşallah maşallah benim eski halim :D Ay çok relax moddayım ben 1 haftadır, bişeye elimi süremiyom yaaaa enerjik halimi özledim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
heyyy lilacs gelmiş canımmmm iyimsin?? :aglayan:
şu anda senden gelcek haberleri bekliyoruzz sabırsızlıkla allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Al benden de o kadar...İşten sonra evde oturmak şaşırdığım bir biçimde sıktı beni..
Evde yapacak birşeyim kalmadı, temizlik toz alma rutin işler...

ben sana didimm.. o kek kısır yaparım cay demlerim fantazilerinden vazgec ddimm.. sıkılcaksın didim:D bana a hep böle olur calısırken evi evdeyken calısmayı özlerim:D ama hep calısmak daha agır basar.

Çok sağol Pikem İyi olurum diye yattım ama şimdi daha fenayım :)
Amin inşallah canım hepsi hayırlısı ile gelsin evlatlarımızın.

Defne bana ölen Defne Joy'u hatırlatıyor Allah yerinde rahatlık versin.Ben Selen koyardım canım.
Dün Minel diye bir isim duydum o da değişik geldi.

Ay evet yaaaa darısı başımıza :utan:

Samsun'da da kar başladı :D

minel de degişikmişş cnm.. ayy lilacs tan ses yok hala. ayrılamadı tabe kuzusundan. onu izlemekten bura aklına bile gelmemiştir. :utan:

sen bilirsin ecrinim ama memlekette olmayan isim yokki pek ayşe,fatma,zehra bak bu isimler binlerce kişide var hala koyuyolar öle düşün bence sen duyulmasına bak hoşuna gidişine bak balım ben sana isim yazayımm bulupta belki duymadığın olur

öyle olmayan degil kızz. direk yakın arkadaslardan 3 tane var defne. sürekli görüsülenlerden. öle olmasın dedik:D nil de güzeldi mesela. ama gecen ay dogum yaptı biri o koydu nil i de :sinir: bul bakalım ama elini cabuk tut sekerlerim mahsıur kaldı yazısız alcam sonunda:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

Allah kolaylık versin aslıcım ne zaman izne ayrılacaksın

aminn laylacım inşallah.16 şubatta ayrılıyorum ,zne inşallah daha çok var yani:(

aslım başla tamamlarsın inşallah o residanslardan bi dairede ben isyitom :D eşii kızdırıyorum diyorum yarın birgün villa yaptırcan ya bana aslı ya vercem projeyi o cizsin diyorum tabi olur hayatım diyo

valla tuğbam şu performansla biraz zor gibi:(sanırım akşamları eve götürürüm projeyi yoksa hayatta bitmez nasılsa gece uykularımda yok doğru düzgün çizer dururum:D
ayyy sen yeterki iste hemen çiziktiririm senin için ne demek balım:):)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Biz geldik,iyiyiz fazla yazamiyorum şimdi
Aksam inşallah yazarım

Ayyy tatlım gözünaydın çok sevindim iyi olmanıza :utan: Habersiz bırakmadığın için çok sağol...

ben sana didimm.. o kek kısır yaparım cay demlerim fantazilerinden vazgec ddimm.. sıkılcaksın didim:D bana a hep böle olur calısırken evi evdeyken calısmayı özlerim:D ama hep calısmak daha agır basar.

Hahahah dedin dime hatırlıyom :D Aynen insanoğlu işte, kışın yazı yazın kışı özlemek gibi :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Biz geldik,iyiyiz fazla yazamiyorum şimdi
Aksam inşallah yazarım

ayyy canım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz kıyamam yaaaaa nasıl kötü oldum ekranı görmeden yazıyorum şu anda ağlamaktan rabbim hayırla kurtardı sizi darısı bizlere olsun inşallah canım yaaaaa çok mutlu oldum adına maşallah size

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar