2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

aneaam nasıl olcek ki o aslı bu kadar işin arasında zor yapar en güsel sen yaparsın bacım hadi önder lider azom benim en yahşisinden diz bizi sıraya

Bu forumda tablo nasıl yapılır bilmiyom kuşum :( Hem doğumdan sonra ancak haber vermeye kısıtlı zamanlarda girebilirim, tabloyu düzenleyemem..Onun içündür kü doğumu sona gelenlerden biri hazırlasın, güncellemesi kolay olur.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Bu forumda tablo nasıl yapılır bilmiyom kuşum :( Hem doğumdan sonra ancak haber vermeye kısıtlı zamanlarda girebilirim, tabloyu düzenleyemem..Onun içündür kü doğumu sona gelenlerden biri hazırlasın, güncellemesi kolay olur.

aslının evinde neti varmı acaba?haftasonu girmiyorya ondan sordum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla azo ben yapyım diycem ama lilav bana yardım edebilirse şu anda topikte nasıl yapılır konu nasıl açılır tam bir hödüğüm :D bu konuda

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızz ben gibi teknoloji katiline konu aç birde liste yap diyon azom:D:D
konuyu açmayı hepsini öğretin bana ben doğuranı yazıyım hemen çok zevkli olur haaaaa:D:Dçok sevdim bu işi ben

Ya sen demedimiydin? Bak karıştırdım yine, biri "ben nasılsa geç doğurcam ben açarım konuyu" dediydi, kimdi o?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
valla azo ben yapyım diycem ama lilav bana yardım edebilirse şu anda topikte nasıl yapılır konu nasıl açılır tam bir hödüğüm :D bu konuda

İvit cevap hakkı doğdu :D
Ben tablo yapmayı çözsem yapardım ama geçen baktım çıkamadım işin içinden.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bakk sen dünürüne el mi kaldırcaktın aşk olsun beğendinmi bulduklarımı daha neler vardı yokkk belki 45 dk onla uğraştım bulayım die uçtu gitti sayfa :acep:

bu ara kendime bile el kaldırabilirim lidırımm. nerde gökce onun dedigi gibi kafamda bardak kırcam az kaldı:D ebrar ı buldum ama kimse begenmediydi. halbuki anlamı cok güzeldi. :utan: aklına geldikce yazarsın bebem olsun. belinay ı da cok begenmiştim. peygamber cicegi mi ne öle bişi deniyodu. arastırınca onun da anlamının o olmadıgını gördüm..
Yazdığın bir msjı silmek demek guşum..
Gel yapayım ben sana, ama aynı anda sen de bana yap :D

en iyisi kafalarımızı birbirine vuralımm.. sok la düzelir belkim:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
şalın tüyü kaçtı boğazıma 1 saatir öksürtüyor iyimi yaaa inmedi aşağıya offfff:(:(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
affet bu gece ölmek istedim,pembe bir mezarlık olmak istedim, karanlıgı elimle bölmek istedim seni cok özledim, cok istedim bu gece kendimi asmak, ellerimle kendi mezarımı kazmak, asık cesetler sekerden tabutlarr...:sok:sok

ne bicim sarkı bu bea:sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar