msj içerigi bosaltmak ne demek yaff. :sok
ayy basım catlıcak sankimm.biri basıma masaj yapsın
Hadi doğum listesi yapıp konu açın kızlar, Aslı sen yapsana bacım
çok şirin laylacım ellerine sağlık ne güzel elinden bu tür şeylerin gelmesi valla
ayyy laylam eline sağlık oğlanın adıda pek afilli olmuş canımm çok uyumlu halınla vs bide ben yapabilsem şu izne bi çıkayım atcam kendimi sokaklara
aneaam nasıl olcek ki o aslı bu kadar işin arasında zor yapar en güsel sen yaparsın bacım hadi önder lider azom benim en yahşisinden diz bizi sıraya
Hadi doğum listesi yapıp konu açın kızlar, Aslı sen yapsana bacım
teşekkür ederim kızlar bakalım oğlumun kendisi afilli olacakmı yoksa çirkin bişeymi olacak :besik:
Bu forumda tablo nasıl yapılır bilmiyom kuşumHem doğumdan sonra ancak haber vermeye kısıtlı zamanlarda girebilirim, tabloyu düzenleyemem..Onun içündür kü doğumu sona gelenlerden biri hazırlasın, güncellemesi kolay olur.
kızz ben gibi teknoloji katiline konu aç birde liste yap diyon azom
konuyu açmayı hepsini öğretin bana ben doğuranı yazıyım hemen çok zevkli olur haaaaaçok sevdim bu işi ben
Senden çikin bebe çıkmaz, beraber dujjj
valla azo ben yapyım diycem ama lilav bana yardım edebilirse şu anda topikte nasıl yapılır konu nasıl açılır tam bir hödüğümbu konuda
İvit cevap hakkı doğdu![]()
Ben tablo yapmayı çözsem yapardım ama geçen baktım çıkamadım işin içinden.
aslının evinde neti varmı acaba?haftasonu girmiyorya ondan sordum
Ya sen demedimiydin? Bak karıştırdım yine, biri "ben nasılsa geç doğurcam ben açarım konuyu" dediydi, kimdi o?
bakk sen dünürüne el mi kaldırcaktın aşk olsun beğendinmi bulduklarımı daha neler vardı yokkk belki 45 dk onla uğraştım bulayım die uçtu gitti sayfa :acep:
Yazdığın bir msjı silmek demek guşum..
Gel yapayım ben sana, ama aynı anda sen de bana yap
şalın tüyü kaçtı boğazıma 1 saatir öksürtüyor iyimi yaaa inmedi aşağıya offfff