Ayyy tatlım gözünaydın çok sevindim iyi olmanızaHabersiz bırakmadığın için çok sağol...
Hah dedin dime hatırlıyom
Aynen insanoğlu işte, kışın yazı yazın kışı özlemek gibi
Biz geldik,iyiyiz fazla yazamiyorum şimdi
Aksam inşallah yazarım
odasına uygun olsun diye yaptığım pano ve can simitimiz
allah hepimize gönlümüzdeki gibi birer evcik versin insallah cnmm
şükürler olsun artık bizmi oldunuz siz
şükürler olsun artık bizmi oldunuz siz
ben sana didimm.. o kek kısır yaparım cay demlerim fantazilerinden vazgec ddimm.. sıkılcaksın didimbana a hep böle olur calısırken evi evdeyken calısmayı özlerim
ama hep calısmak daha agır basar.
minel de degişikmişş cnm.. ayy lilacs tan ses yok hala. ayrılamadı tabe kuzusundan. onu izlemekten bura aklına bile gelmemiştir.
öyle olmayan degil kızz. direk yakın arkadaslardan 3 tane var defne. sürekli görüsülenlerden. öle olmasın dediknil de güzeldi mesela. ama gecen ay dogum yaptı biri o koydu nil i de :sinir: bul bakalım ama elini cabuk tut sekerlerim mahsıur kaldı yazısız alcam sonunda
uleyn bir sürü isim bulmuştum lilacsı görünce kopyaladığım sayfayı kaybettim iyimi allah kahretmesin beni elim ayağıma dolaştı kim bilir bebelerimizi görünce ne yapcaz
ebrar,belinay,neva,melin daha bir sürü vardı unuttum anlamlarınıda sen bul ecrinim ama melin:suda açan çiçek çokta sevdim bu ismi ecrinede uyumlu -ayse
aynen şimdi onlar tekildi çoğul oldularr :lilav:Ayyy ben de şimdi bu lafa da duygulandım ne güzel yazdınnnn
benim adın ecrin degil ki
ayyy laylam eline sağlık oğlanın adıda pek afilli olmuş canımm çok uyumlu halınla vs bide ben yapabilsem şu izne bi çıkayım atcam kendimi sokaklara
aynen şimdi onlar tekildi çoğul oldularr :lilav:
güzin olmasın sakın onada uygun
eline saglık cnmm cok sevimli olmuss
Aaaaa süper layla, halınızla da çok uyumlu, maşallah valla seviyorsun sen de bu tarz el uğraşlarını..Çok beğendim ben
Laylacım çok güzel, çok beğendim..