2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayyy tatlım gözünaydın çok sevindim iyi olmanıza :utan: Habersiz bırakmadığın için çok sağol...

Hahahah dedin dime hatırlıyom :D Aynen insanoğlu işte, kışın yazı yazın kışı özlemek gibi :)

ben hiç kısı özlemem bi keremm.. bak kitchım donuyo suan.. yazın suya gir cık rahatla. ama böle napan olmuyo. ekvatorda yasamam lazımdı benimm.. :sinir:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
lilacscım gözünaydın, rabbim sağlıkla, sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, şansı bol, ömrü uzun olsun. geçmişler olsun, çok sevindim :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben sana didimm.. o kek kısır yaparım cay demlerim fantazilerinden vazgec ddimm.. sıkılcaksın didim:D bana a hep böle olur calısırken evi evdeyken calısmayı özlerim:D ama hep calısmak daha agır basar.

minel de degişikmişş cnm.. ayy lilacs tan ses yok hala. ayrılamadı tabe kuzusundan. onu izlemekten bura aklına bile gelmemiştir. :utan:

öyle olmayan degil kızz. direk yakın arkadaslardan 3 tane var defne. sürekli görüsülenlerden. öle olmasın dedik:D nil de güzeldi mesela. ama gecen ay dogum yaptı biri o koydu nil i de :sinir: bul bakalım ama elini cabuk tut sekerlerim mahsıur kaldı yazısız alcam sonunda:D

uleyn bir sürü isim bulmuştum lilacsı görünce kopyaladığım sayfayı kaybettim iyimi allah kahretmesin beni elim ayağıma dolaştı kim bilir bebelerimizi görünce ne yapcaz

ebrar,belinay,neva,melin daha bir sürü vardı unuttum anlamlarınıda sen bul ecrinim ama melin:suda açan çiçek çokta sevdim bu ismi ecrinede uyumlu -ayse

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

uleyn bir sürü isim bulmuştum lilacsı görünce kopyaladığım sayfayı kaybettim iyimi allah kahretmesin beni elim ayağıma dolaştı kim bilir bebelerimizi görünce ne yapcaz

ebrar,belinay,neva,melin daha bir sürü vardı unuttum anlamlarınıda sen bul ecrinim ama melin:suda açan çiçek çokta sevdim bu ismi ecrinede uyumlu -ayse

benim adın ecrin degil ki:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
odasına uygun olsun diye yaptığım pano ve can simitimiz:)

ayyy laylam eline sağlık oğlanın adıda pek afilli olmuş canımm çok uyumlu halınla vs bide ben yapabilsem şu izne bi çıkayım atcam kendimi sokaklara :D
Ayyy ben de şimdi bu lafa da duygulandım ne güzel yazdınnnn :utan:
aynen şimdi onlar tekildi çoğul oldularr :lilav:
benim adın ecrin degil ki:D

güzin olmasın sakın onada uygun

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ayyy laylam eline sağlık oğlanın adıda pek afilli olmuş canımm çok uyumlu halınla vs bide ben yapabilsem şu izne bi çıkayım atcam kendimi sokaklara :D

aynen şimdi onlar tekildi çoğul oldularr :lilav:

güzin olmasın sakın onada uygun

eferim kız unutmamısınn.. unutsan döverdim zati:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
eline saglık cnmm cok sevimli olmuss:utan::utan:

Aaaaa süper layla, halınızla da çok uyumlu, maşallah valla seviyorsun sen de bu tarz el uğraşlarını..Çok beğendim ben :utan:

Laylacım çok güzel, çok beğendim..

becerebilecegimden emin değildim malzemeleri eşime aldırdım bak dedim illa yapacam diye bişey yok ziyanda edebilim ona göre dedim neyseki beğendinize göre becermişim:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
msj içerigi bosaltmak ne demek yaff. :sok

ayy basım catlıcak sankimm.biri basıma masaj yapsın:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bakk sen dünürüne el mi kaldırcaktın aşk olsun beğendinmi bulduklarımı daha neler vardı yokkk belki 45 dk onla uğraştım bulayım die uçtu gitti sayfa :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar