2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
önder selimm.. iddialı bi isim:D yok cnm kii zaten esim annesinin ismini benim sectigim ismin basına koyaraktan sansını kullandı:D cocugun bi adı ayten olcak ama söz verdi kullanmıcak kimse. e bi adı ayten olunca insan digeri modern bişi olsun istiyo. ipek ismini bende severim ama ipek die bi tanıdıgım var onu hiç sevmemm:böö:

O zaman haklısın.. Hangi ismi seviyorsan o ismi koy canımcım.. Hakkındır..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ecrincim ela sare koycak mannak bebeğin ismini geçen buluşmamızda duymuştm çokta hoşuma gitti selen güsel isim defne güsel ama eşin pek sevmemişti sanırım bide selcen die bir isim var adının anlamıda güsel selendende güsel duyuluşu

SELCEN:Cennetteki kuş ve çiçek ismi; 1071 Malazgirt Zaferi kahramanı Alparslan’ın eşinin adı

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
lilacs hayırlısıyla cıkmıstır dogumdann :D ayy koklamıstır bebesiniii :mendil: darısı basımıza artıkın...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrincim ela sare koycak mannak bebeğin ismini geçen buluşmamızda duymuştm çokta hoşuma gitti selen güsel isim defne güsel ama eşin pek sevmemişti sanırım bide selcen die bir isim var adının anlamıda güsel selendende güsel duyuluşu

SELCEN:Cennetteki kuş ve çiçek ismi; 1071 Malazgirt Zaferi kahramanı Alparslan’ın eşinin adı

cnm bizde sare nin tek sebebihz ibrahim in esinin adı olmasıydı. bide cok güzelmiş ya.. ama bi anlasamadık adı sare mi sara mı. sara zaten koymam. sözlük anlamı da ihtiyac ve susuzluk olunca sogudum isimden:D defne yi cok var die istememişti. ama o sare yi de istememişti. selcen de var cnm direk komsumuz:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
perşembe...sanırım o gün benim kararım netleşir ve bir hamle yaparız. normal yada sezeryan
hayırlısıyla gerçekten hangine yakınsan ona onay ver cnm
lilacs hayırlısıyla cıkmıstır dogumdann :D ayy koklamıstır bebesiniii :mendil: darısı basımıza artıkın...

evet ayyy çok heyecanlıı ya çıkmıştır buraya dönmeside 1 saati bulurr darısı cümlemizin başına allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebesini

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sen bilirsin ecrinim ama memlekette olmayan isim yokki pek ayşe,fatma,zehra bak bu isimler binlerce kişide var hala koyuyolar öle düşün bence sen duyulmasına bak hoşuna gidişine bak balım ben sana isim yazayımm bulupta belki duymadığın olur

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
pikecann cnm temizlik yapıoudum grmedim özür walla..:( aleyküm selam cnm..

ya kızlar lilacs bence akşama girer..şimdi odası felan kalabalıktır bebişini öper koklarr,sağsalim çıksında bebişiyle ikisi önemli olan oo...ama bende çok merak edioum haaa:utan:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
hayatim kendi mesajlarini bosaltiyor.
Mesaj icerigi bosaltmak uzaklastirilma sebebidir Arinada uyardi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tatlım cok gecmişler olsun.. aman diyim iyi bak kendine.. hayırlı zamanda gelsin yavrusun..........:huhuu:

Çok sağol Pikem İyi olurum diye yattım ama şimdi daha fenayım :)
Amin inşallah canım hepsi hayırlısı ile gelsin evlatlarımızın.

kızlarr selen mi defne mi sare mi (susuzluk demekmişş:()?? isimsizz cocuguma bi el atın:D

Defne bana ölen Defne Joy'u hatırlatıyor Allah yerinde rahatlık versin.Ben Selen koyardım canım.
Dün Minel diye bir isim duydum o da değişik geldi.

Ay evet yaaaa darısı başımıza :utan:

Samsun'da da kar başladı :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar