2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
patlamaya hazır bomba gibiyim. tamam zaten dengesiz bir karakterdim ama şimdi iyice işin içinden çıkılmaz bir hal aldı. ne zaman neye, kime kızacağım belli olmuyor :mendil:

dün gece sancılarım vardı. keskin, ani ama kısa süreli. sanırım bu kıvamda olacak sancılar. ama evdeki herkese küstüğüm için sessiz sessiz odamda dizi izledim, hiç de bişi demedim, zaten düzenli de değildi.

sizde ne var ne yok?

Littelim uzun zamnadır evde dinlenmedesin ya buda senin psikolojini etkilemiştir. Az kaldı, biraz daha sabır:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aslıcan yavrukuş üzme tatlı canını balım senin kız assolist olcak sonradan gelceği için daha kıymetli olurr hem daha gözde olur bitanem:lilav:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kuşummmmm valla kaç bardak limonlu çay içtim hatırlamıyorum, bal iyi gelir dediler onu da yedim bana mısın demedi..Ben de grip geçmeden gelmez inşallah diye dua ediyorum, yoksa bebeğimden uzak durmak zorunda kalcam :( Ama emzirirken ona da geçer :(
Ne ara üşüttüm anlamıyorum...

Tatlım cok gecmişler olsun.. aman diyim iyi bak kendine.. hayırlı zamanda gelsin yavrusun..........:huhuu:

Dün benim 2 kez ayağım kaydı buzda ama Allah korudu cidden. Artık dışarı çıkmaya da korkarım ben noolur noolmaz Allah korusun diye :)
aman diyim dikkat et simusum, cıkma dısarı ya.. az kaldı otur evde azcık yanim......
Hayırlısı olsun canım herseyde...:huhuu:
Tacıda cok yakısmış ayrıcana.. :)

patlamaya hazır bomba gibiyim. tamam zaten dengesiz bir karakterdim ama şimdi iyice işin içinden çıkılmaz bir hal aldı. ne zaman neye, kime kızacağım belli olmuyor :mendil:

dün gece sancılarım vardı. keskin, ani ama kısa süreli. sanırım bu kıvamda olacak sancılar. ama evdeki herkese küstüğüm için sessiz sessiz odamda dizi izledim, hiç de bişi demedim, zaten düzenli de değildi.

sizde ne var ne yok?

yavruş geçmiş olsun...böyle bi ruh halindeyken oturup içe donmek, dua etmek bana cok iyi geliyor... hem sakinlesiyorum, hem tazeleniyorum.. az kaldı kusum hayırlısıyla.......:huhuu:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Cumartesi ve pazar akşamı bendede sancı vardı. Herzamankinden dah şiddetli. Belim, kalçam ve ayaklarım bile acayip ağrıdı.. Yarın kontrolüm var belki açılma olmuştur diyorum..Kendi kendime yorum yapıyorum.. Bide evde temizlik var littelim, kadın yapıyor ama ben yoruluyorum:)

birden giriyor. nefesimi kesiyor ama 5 sn içinde geçiyordu. kısa ve öz :( cumartesi açılmama bakmadı doktor. Allaam millet bakmasın diye kırk takla atıyor, ben de bakmadı diye kıl oldum. belki açılmam arttı, nerden bilcem ben :(
kolay gelsin temizlikte, ben yapandan daha çok yorulurum hep zaten..

kız ne oluyii sana beaaa az kaldı diren birazdaha psikolojiyi bozcak bişi yok iyi şeyler düşün iyi olsun sancıları önemsesen iyi olur dklarını not al düzenli düzensiz ama not al cnm bebek camdan bakmaya mı yelteniyor

hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama batıyor herşey. dün en son eşime kayınvalideme kızdım annem de arada kaynadı. tv izleyip kafa dağıtmaya çalışıyorum. bağıra bağıra konuşuyorlar. her reklamda zaplanmasından nefret ederim ama kayınvalidem kumandayı elinden düşürmüyor. sonra geri dönmeyi unutuyor, izlediğim şeyi kaçırıyorum. en sonunda eşime "çenen düştü senin" dedim dayanamayıp. herkes sus pus oldu. odama gittim. aslında bişi yok gibi. ama sinir oluyorum elimde değillllllllllllll :sinir:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
senin doğuma heyecanımız kalmaz olurmu hiç.. Bide tecrübeler olcak san aktarırız:)
haa olsun tabii yaaa lütfen kırılırım ama:D
oooo süpermiş aslıcım. kayseride genel bu kadınlar pahalıdır ve nazlıdır:) Anneme gelen hanımı biliyorum. Nasıl naz nasıl kapris sorma.. Anneme diyorum iyi dayanıyorsun. Ama işini çok güzel yapıyor o da ayrı:)

ya evet bazıları kaprisli oluyor öylesi bana 1 defa denk geldi sonra şirketle anlaştım ben 3 tane yardımcı geliyordu çğlene kadar heryer bitiyordu ve deterjanlarını bezlerini 0 kendileri getiriyordu duvarlar için ayrı koltuk-halı için ayrı temizleme makineleri vardı ama tuzluya geliyor diye 6 ayda bir alıyorum artık yazdan kışa girerken gibi yada tam tersi:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
KIZZZZZZZZZZlarrrrrrrrrrrr.. BACIlarrrrrrrrrrrrrrrrr:huhuu::huhuu:
selamlar...

lilacscgımız hayırlısıyla simdi sezeryanda di mi? Rabbim yardımcısı olsun insallah................Hayırlısıyla yavrusunu kucaklasın.......

ayyyyy yazarken bile gozlerimden yaşlar akıyor ya........... Ya Rabbim cümlemizim yardımcısı ol insallah.........................

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslıcan yavrukuş üzme tatlı canını balım senin kız assolist olcak sonradan gelceği için daha kıymetli olurr hem daha gözde olur bitanem:lilav:

evet ama değilmi en minnak benim kızım olcak tabiii oyüzden herşeyin en miniği daha çok sevilirmiş-rgulu-rgulunasıl bir şımarıklıksa artık benimkisi:D:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
birden giriyor. nefesimi kesiyor ama 5 sn içinde geçiyordu. kısa ve öz :( cumartesi açılmama bakmadı doktor. Allaam millet bakmasın diye kırk takla atıyor, ben de bakmadı diye kıl oldum. belki açılmam arttı, nerden bilcem ben :(
kolay gelsin temizlikte, ben yapandan daha çok yorulurum hep zaten..

hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama batıyor herşey. dün en son eşime kayınvalideme kızdım annem de arada kaynadı. tv izleyip kafa dağıtmaya çalışıyorum. bağıra bağıra konuşuyorlar. her reklamda zaplanmasından nefret ederim ama kayınvalidem kumandayı elinden düşürmüyor. sonra geri dönmeyi unutuyor, izlediğim şeyi kaçırıyorum. en sonunda eşime "çenen düştü senin" dedim dayanamayıp. herkes sus pus oldu. odama gittim. aslında bişi yok gibi. ama sinir oluyorum elimde değillllllllllllll :sinir:

Ya bide uzun zamndır berabersiniz. Evde annen, kayınvalden.. Ne kadar iyi olsalarda insan yanlız kalmak istiyor bazı zmanlarda..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
lıttılım bol bol velahavle de bu tür sıkılıp bunaldığında şeytanda vesvese veriryor adım gibi eminim huzur bozman için son zamanlarda uğraşırlarmış sende dua edersin mutlaka ama için her daraldığında dua oku canım

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
[COLOR="DarkSlateGray

yavruş geçmiş olsun...böyle bi ruh halindeyken oturup içe donmek, dua etmek bana cok iyi geliyor... hem sakinlesiyorum, hem tazeleniyorum.. az kaldı kusum hayırlısıyla.......:huhuu:

inşallah canım, yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama tahammülüm kalmadi hiçbirşeye. annem çok üzülüyor, ben de ona üzülüyüorum :(

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Ya bide uzun zamndır berabersiniz. Evde annen, kayınvalden.. Ne kadar iyi olsalarda insan yanlız kalmak istiyor bazı zmanlarda..

annem herşeyimi bildiğinden rahatsız olmuyorum da, kayınvalideme kızıyorum ara ara. iyiki o geldi diye annemi göndermemişim. yoksa gerçekten birbirimize girerdik. çok iyidir aslında ama bu dönemde bana tuhaf geliyor...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
inşallah canım, yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim ama tahammülüm kalmadi hiçbirşeye. annem çok üzülüyor, ben de ona üzülüyüorum :(

Ya bende dün anneme telefonda kızdım sonrada bin pişman oldum.
Cuma okullar tatil oluyorya, cumartesi gel dedim. Yok ben pazartesi geliyim dedim. Bende istersen doğurayım öyle gel anne hadi kapatıyorum hoşcakal deyip kapattım..
Yazık aramış ben eşinle haftasonunu yanlız geçiriz diye dedim. Bebiş olunca zamn ayıramazsınız sinemya felan gidersiniz diye düşündüm dedi. Yazık kadın bizi düşünüyor ben ne diyorum. Çok utandım ya:(

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
lıttılım bol bol velahavle de bu tür sıkılıp bunaldığında şeytanda vesvese veriryor adım gibi eminim huzur bozman için son zamanlarda uğraşırlarmış sende dua edersin mutlaka ama için her daraldığında dua oku canım

çok haklısın. dua ediyorum zaten aslıcım. sakinleşiyorum bu sayede ama kinciyim ben çabuk vazgeçmiyorum. 2 gün bu tersliğim gider şimdi eşime karşı. elimde değil :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet ama değilmi en minnak benim kızım olcak tabiii oyüzden herşeyin en miniği daha çok sevilirmiş-rgulu-rgulunasıl bir şımarıklıksa artık benimkisi:D:D
evet aynen öle herşeyin küçüğü güsel yirim ben o fındığı
annem herşeyimi bildiğinden rahatsız olmuyorum da, kayınvalideme kızıyorum ara ara. iyiki o geldi diye annemi göndermemişim. yoksa gerçekten birbirimize girerdik. çok iyidir aslında ama bu dönemde bana tuhaf geliyor...

cnm sanırım alıngan oluyoruz bu son zamanlarda bende annemden onu hissediyorum bakalım k.validem gelince ne olcak umarım kırcak bişi sölemem yada tersten anlamam söylenenleri öle durumda yat uyu dinlen bişiler yap güselim başka odaya kaçmakta çözüm olmaz tatlı bişiler yee mutlu eder seni

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
şu yemekten sonra bana neden ağılık çöküyosa uyku bastırdı kafam düşüyo pc başında bi yüzümü yıkayımmm

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

evet aynen öle herşeyin küçüğü güsel yirim ben o fındığı

cnm sanırım alıngan oluyoruz bu son zamanlarda bende annemden onu hissediyorum bakalım k.validem gelince ne olcak umarım kırcak bişi sölemem yada tersten anlamam söylenenleri öle durumda yat uyu dinlen bişiler yap güselim başka odaya kaçmakta çözüm olmaz tatlı bişiler yee mutlu eder seni

anne gibi olamıyorlar be kuzum. sezeryana üzülüyorum diye annem nasıl kahroldu. normal niye olmuyormuş, ben normali tercih ediyorum ilk etapta demedin mi falan diye sorup duruyor. kayınvalidem "sezeryanda birşey yok, korkma hiç, hem sen açık tenlisin, açık tenlilerin sezeryanı kolay olurmuş, ben bakarım sana" diyor. züğürt tesellisi gibi birşey. kızı için aynı şeyleri söylermiydi acaba? hiç elinizi bıçakla kestiğinizde yaşadığınız acıyla, kuruyup yarıldığında yaşadığınız acı ve iyileşme süreci aynı oluyor mu?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
çok haklısın. dua ediyorum zaten aslıcım. sakinleşiyorum bu sayede ama kinciyim ben çabuk vazgeçmiyorum. 2 gün bu tersliğim gider şimdi eşime karşı. elimde değil :(

Canım dün akşam arkadaşlar geldi benim eşimde misafirle baraber oturuyor. Sinir oldum ben karnım burnumda hizmet ediyorum..Ama misafirler gidince burnundan getirdim:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
anne gibi olamıyorlar be kuzum. sezeryana üzülüyorum diye annem nasıl kahroldu. normal niye olmuyormuş, ben normali tercih ediyorum ilk etapta demedin mi falan diye sorup duruyor. kayınvalidem "sezeryanda birşey yok, korkma hiç, hem sen açık tenlisin, açık tenlilerin sezeryanı kolay olurmuş, ben bakarım sana" diyor. züğürt tesellisi gibi birşey. kızı için aynı şeyleri söylermiydi acaba? hiç elinizi bıçakla kestiğinizde yaşadığınız acıyla, kuruyup yarıldığında yaşadığınız acı ve iyileşme süreci aynı oluyor mu?

canım sen sezeryan yada normal doğum olayına bu kadar takılma.. Allahım hangisi hayırlı ise o olsun..İnşallah istediğin gibi kolayca normal doğum yaparsın..
senin kontrolün ne zamna? Benim kontrolüm yarın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar