2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
KIZZZZZZZZZZlarrrrrrrrrrrr.. BACIlarrrrrrrrrrrrrrrrr:huhuu::huhuu:
selamlar...

lilacscgımız hayırlısıyla simdi sezeryanda di mi? Rabbim yardımcısı olsun insallah................Hayırlısıyla yavrusunu kucaklasın.......

ayyyyy yazarken bile gozlerimden yaşlar akıyor ya........... Ya Rabbim cümlemizim yardımcısı ol insallah.........................

Konuyu toplam 9 üye okuyor. (8 kayıtlı üye ve 1 misafir)
pikecan, asliyrt+, demetmania, ecrinnn, leader+, littlesunshine, tansel, _HaYaTiM_+

canlar bi selamım vardı ama.. neyse canınız saolsun....

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
pikecan, asliyrt+, demetmania, ecrinnn, leader+, littlesunshine, tansel, _HaYaTiM_+

ayyy canım ya , bende bugün temizlik varya bi oturup bi kalkıyorum..
Buralar soğuk ve karlı.. Kıbrıs nasıl?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
anne gibi olamıyorlar be kuzum. sezeryana üzülüyorum diye annem nasıl kahroldu. normal niye olmuyormuş, ben normali tercih ediyorum ilk etapta demedin mi falan diye sorup duruyor. kayınvalidem "sezeryanda birşey yok, korkma hiç, hem sen açık tenlisin, açık tenlilerin sezeryanı kolay olurmuş, ben bakarım sana" diyor. züğürt tesellisi gibi birşey. kızı için aynı şeyleri söylermiydi acaba? hiç elinizi bıçakla kestiğinizde yaşadığınız acıyla, kuruyup yarıldığında yaşadığınız acı ve iyileşme süreci aynı oluyor mu?

canım öyle düşünme derim inanki haklılık payın çok belki ama o kadında kötü niyetle dememiştir üzüldüğünü gördüğü için teselli etmek istemiştir cnm inşallah allahın izniyle normal doğurcan littecim bence bekle son zamana kadar baktın paşa gelmiyo sezoş olursun 6 kg bebekte çıkar sezaryanda üzülme ama içinde kalmasın sancını bi bekle bakalım ne olcak annende haklı hangi anne evladının canı yansın isterki benim annemde yalvarırcasına diyo kızım korkma bekle ne olur normal doğum olsun diyo cesaretin en büyüğünü annem verio bana sağolsun sende dirayetli ol sinirlerinin bozuk olma sebebi aslında bu ikilemde kalman anladığım kadarıyla kafaya takma fazla nasipte ne varsa o olcak kuzum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
pikecim balım inan görmedim hoşgeldin keyfin nasıl hayatım şu yazı karakterinle ve rengiyle oynasan daha ilgimizi çekse belkim kaçırmayız hep böle oluyo sankim sende :uzgun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

hosgeldinn cnmm.. bendede temizlik var. burdayım ama yokum:D yemek yedik simdi klimayı actım. sıcagı görünce cekmeceyi falan unutttum.. cayımı koydum cöktüm valla. daha da kimse kaldıramaz beni burdan:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarr selen mi defne mi sare mi (susuzluk demekmişş:()?? isimsizz cocuguma bi el atın:D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
canım sen sezeryan yada normal doğum olayına bu kadar takılma.. Allahım hangisi hayırlı ise o olsun..İnşallah istediğin gibi kolayca normal doğum yaparsın..
senin kontrolün ne zamna? Benim kontrolüm yarın.

perşembe...sanırım o gün benim kararım netleşir ve bir hamle yaparız. normal yada sezeryan

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hosgeldinn cnmm.. bendede temizlik var. burdayım ama yokum:D yemek yedik simdi klimayı actım. sıcagı görünce cekmeceyi falan unutttum.. cayımı koydum cöktüm valla. daha da kimse kaldıramaz beni burdan:D

aman gitme ecrinim.. Yarında çekmeceleri yaparsın:) Bende öyle düşünüyorum..Bende kadına bişeyler hazırladım kendisi yiyor bakalım.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aman gitme ecrinim.. Yarında çekmeceleri yaparsın:) Bende öyle düşünüyorum..Bende kadına bişeyler hazırladım kendisi yiyor bakalım.

allah ım sokaktakilere yardım etsin valla. cok soguk cok. bide burası izmir. dogudakiler napıo acaba hep merak ederim. benim hayatım burda sekteye ugruyo. orda falan yasasam yorgan dösek yatardım heralde:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
defne ilk istedigim isimdi. ama esim istemiyodu. dün sen bilirsin ama sec artık dedi. sare den bende caydım anlamını okuyunca. cok okumak da ii degil. koyduktan sonra ögrenseydim iyidi:D

eşinin istediği bir iism varmı. Biz oğluşa ÖNDER SELİM ismini koyacağız. eşim ve ben çok seviyoruz bebişimiizn ismini. Aslında ikinizinde seveceği bir iism olsa süper olur.. Ben kız ismi İPEK ismini çok severim..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
eşinin istediği bir iism varmı. Biz oğluşa ÖNDER SELİM ismini koyacağız. eşim ve ben çok seviyoruz bebişimiizn ismini. Aslında ikinizinde seveceği bir iism olsa süper olur.. Ben kız ismi İPEK ismini çok severim..

önder selimm.. iddialı bi isim:D yok cnm kii zaten esim annesinin ismini benim sectigim ismin basına koyaraktan sansını kullandı:D cocugun bi adı ayten olcak ama söz verdi kullanmıcak kimse. e bi adı ayten olunca insan digeri modern bişi olsun istiyo. ipek ismini bende severim ama ipek die bi tanıdıgım var onu hiç sevmemm:böö:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar