2012 Şubat Anneleri

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
yani dünyam yazısını görünce dogurdum dicen sandım:D ii bakamm sen nasılsınn gelmiyo mu senin pasa daha. neyse acılısı lilacs yapıcak kesinlesti artıkınn. ilk bebemizz geliyo yarın.. gece biri süpriz yapmazsa:D

Benim sıpamın gelmeye niyeti yok gibi :D

Anasını kandırıp duruyor surekli :D Ahhh keske dogurdum diyebilseydim, bir an once anlamadan ne oldugunu dogurmayı cok istiyorum :D

Yok, benim oglan bugun de durur belki yarın bi supriz yapar :p :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Benim sıpamın gelmeye niyeti yok gibi :D

Anasını kandırıp duruyor surekli :D Ahhh keske dogurdum diyebilseydim, bir an once anlamadan ne oldugunu dogurmayı cok istiyorum :D

Yok, benim oglan bugun de durur belki yarın bi supriz yapar :p :D
"
e hadi bakalımm insallah:D bnim kız da cuma kontrolde gelmeye baslamıs olsada. gitmişken dogurup ta gelsem. yarın evde temizlencek. hersey hazırken gelsin kuzum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyyy uyuyo topic resmen.. valla nazar degdi bi okutup üfletsek mi napsak. cıkayım bari bende. sabahtan beri tık yok :acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
eyy ruhiyat fakültesi mezunu misafirlerimizz.:dill: bu kadar hevesle okuyosunuzz aramıza katılın da ortam hareketlensin

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar herkese merhaba çok moralim bozuk sizden başka anlatcak paylascak kimsem yok dün eşimle çok kötü kavga ettik ve bu kavganın sonunda ben çok kötü şiddet gördüm hemde 8 aylık hamile olmama ragmen evden kovuldum o yagmurda gecenın bı vaktı kapıya atıldım ama gıdıcek yerım olmadıgı ıcın gerı dondum sonra hastaneye gıttık gece cok sukur bebeğimin kalbi atıyor bişey olmamış yavruma ama ben cok kötüyüm kafam şiş her yerim mosmor ne yapcagımı bılmıyorum cok caresızım ve ayrıca bu yasadıgım ilk şiddet olayı değil şu anda cook agrım var alt bolgemde ve sol kasıgımda ne yapmalıyım sızce...

kızlar şubat annelerinde gördünüz mü:(

ay ben görmedim de, halini hastahane görmemiş mi nasıl eve dönmüş??

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar herkese merhaba çok moralim bozuk sizden başka anlatcak paylascak kimsem yok dün eşimle çok kötü kavga ettik ve bu kavganın sonunda ben çok kötü şiddet gördüm hemde 8 aylık hamile olmama ragmen evden kovuldum o yagmurda gecenın bı vaktı kapıya atıldım ama gıdıcek yerım olmadıgı ıcın gerı dondum sonra hastaneye gıttık gece cok sukur bebeğimin kalbi atıyor bişey olmamış yavruma ama ben cok kötüyüm kafam şiş her yerim mosmor ne yapcagımı bılmıyorum cok caresızım ve ayrıca bu yasadıgım ilk şiddet olayı değil şu anda cook agrım var alt bolgemde ve sol kasıgımda ne yapmalıyım sızce...

kızlar şubat annelerinde gördünüz mü:(

Allah belasını versin böyle ....... Hayır adam dicem adam değil, insan dicem insan değil hayvan desem hayvanlar yapmaz bunu! Ay çok sinirlendim... Yazık kadına yaaa Allahım yardımcısı olsun inşallah...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
okudum simdi bende. allah yardım etsin gercekten. arkanda ailenin olmaması cok zor birsey. işi gücü de yok. bi de cocuk nasıl gecer böyle hayat:acep:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
okudum simdi bende. allah yardım etsin gercekten. arkanda ailenin olmaması cok zor birsey. işi gücü de yok. bi de cocuk nasıl gecer böyle hayat:acep:

İşte sırf bu yüzden hatun milletinin muhakkak ama muhakkak bir mesleği olması gerek. Allahım herkesi doğru zamanda doğru insanlarla karşılaştırsın, kötüye muhtaç etmesin. Herkese mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin. Cidden olacak iş değil. İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir çıkış kapısı nasip eder Rabbim...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
sormayın çok moralim bozuldu ya
kızın annesi babası ayrymış babasının eşi de hamileymiş kızla aynı dönem
annesi de babası da hamile hamile istemiyomuş kız
kız 22 adam 34 yaşındaymış :(

Cidden benimde çok moralim bozuldu. :( Neyse ben biraz içeri geçip uzanmalıyım. Bugün karnım nerdeyse hiç yumuşamadı. Taş gibi resmen. Birkaç defa da ağrılı sancım oldu. Belim de ağrıyo...

Belki birazdan gene gelirim...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar