bilmiyorum cnm yenidogan da böle kısa boylu bıyıklı bi adamdı. cocuk dr u sanırsam. :acep:
ben de kadın doğumculardan biri sanmıştım da
bilmiyorum cnm yenidogan da böle kısa boylu bıyıklı bi adamdı. cocuk dr u sanırsam. :acep:
Selam kızlar nasılsınız :beyazbayrak:
yani dünyam yazısını görünce dogurdum dicen sandımii bakamm sen nasılsınn gelmiyo mu senin pasa daha. neyse acılısı lilacs yapıcak kesinlesti artıkınn. ilk bebemizz geliyo yarın.. gece biri süpriz yapmazsa
"Benim sıpamın gelmeye niyeti yok gibi
Anasını kandırıp duruyor surekliAhhh keske dogurdum diyebilseydim, bir an once anlamadan ne oldugunu dogurmayı cok istiyorum
Yok, benim oglan bugun de durur belki yarın bi supriz yapar![]()
benim dr da öyle dedi,ameliyathane eğlencelidir dedi, müzik çalar manasında bişiler dedi ama siz dün kesme sesleri falan diye konuşmuşsunuz :acep:
as bebikomm
kızlar herkese merhaba çok moralim bozuk sizden başka anlatcak paylascak kimsem yok dün eşimle çok kötü kavga ettik ve bu kavganın sonunda ben çok kötü şiddet gördüm hemde 8 aylık hamile olmama ragmen evden kovuldum o yagmurda gecenın bı vaktı kapıya atıldım ama gıdıcek yerım olmadıgı ıcın gerı dondum sonra hastaneye gıttık gece cok sukur bebeğimin kalbi atıyor bişey olmamış yavruma ama ben cok kötüyüm kafam şiş her yerim mosmor ne yapcagımı bılmıyorum cok caresızım ve ayrıca bu yasadıgım ilk şiddet olayı değil şu anda cook agrım var alt bolgemde ve sol kasıgımda ne yapmalıyım sızce...
kızlar şubat annelerinde gördünüz mü
kızlar herkese merhaba çok moralim bozuk sizden başka anlatcak paylascak kimsem yok dün eşimle çok kötü kavga ettik ve bu kavganın sonunda ben çok kötü şiddet gördüm hemde 8 aylık hamile olmama ragmen evden kovuldum o yagmurda gecenın bı vaktı kapıya atıldım ama gıdıcek yerım olmadıgı ıcın gerı dondum sonra hastaneye gıttık gece cok sukur bebeğimin kalbi atıyor bişey olmamış yavruma ama ben cok kötüyüm kafam şiş her yerim mosmor ne yapcagımı bılmıyorum cok caresızım ve ayrıca bu yasadıgım ilk şiddet olayı değil şu anda cook agrım var alt bolgemde ve sol kasıgımda ne yapmalıyım sızce...
kızlar şubat annelerinde gördünüz mü
okudum simdi bende. allah yardım etsin gercekten. arkanda ailenin olmaması cok zor birsey. işi gücü de yok. bi de cocuk nasıl gecer böyle hayat:acep:
sormayın çok moralim bozuldu ya
kızın annesi babası ayrymış babasının eşi de hamileymiş kızla aynı dönem
annesi de babası da hamile hamile istemiyomuş kız
kız 22 adam 34 yaşındaymış