2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar ocak annelerinde aynı zamanda çeyiz topiğinden canım arkadaşım bugün kızına kavuştu
en başından beri korktuğu için sezeryan istiyodu
asla normal yapamam diyodu
demin aradım doğum yapmış
sen napıyosun bekliyo musun dedi
evet şimdilik normali bekliyoruz dedim
ii yapıyosun ben pişman oldum dedi
genel mi epidural mi oldun dedim
genel dedi
ama ben sezeryanı kolay zannediyodum dedi
neden pişman oldun peki dedim
zor ayıldım kendime geldim bi de ağrıları tabii dedi
fazla yormadım kapadım sonra

Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Benim de en son isteyeceğim doğum şekli genel anestezi halindeki sezeryandır.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar ocak annelerinde aynı zamanda çeyiz topiğinden canım arkadaşım bugün kızına kavuştu
en başından beri korktuğu için sezeryan istiyodu
asla normal yapamam diyodu
demin aradım doğum yapmış
sen napıyosun bekliyo musun dedi
evet şimdilik normali bekliyoruz dedim
ii yapıyosun ben pişman oldum dedi
genel mi epidural mi oldun dedim
genel dedi
ama ben sezeryanı kolay zannediyodum dedi
neden pişman oldun peki dedim
zor ayıldım kendime geldim bi de ağrıları tabii dedi
fazla yormadım kapadım sonra

cnm agrılı oluyomus genel haketten. nezos beni muayene ederken hemsiresine dedi işte bilmem kim dogum yaptı diye. kız nasıl oldu dedi. genel istedi cok korkuyomus genel yaptık dedi. hemsirsi de ayy cok agrısı olcak ama simdi dedi. nezos da evet ama beni dinlemiyolar ki korkuyorumm dedi bizde öle yaptık dedi. oluyomus yanii agrı hemsire de söyledigine göre

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar yeni bişey öğrendim. bebeğin inip inmediğini anlamak için eski bir yöntem.

sırtınızı bir duvara yaslıyosunz. bir ayağınızın topuğunu diğer ayağınızın parmak cuna koyabiliyorsanız bebişinmemiş demekmiş.ama bacaklar gergin ayak parmakları tavana bakacak

ocak annelerinden

kız ben denedim her türlü degdiriyorum:D ama bebişş indii demek tutmadı yöntem:D

bende sey okumustum yürüyüsünden anlayabilirmişsin. farklılık olurmus genelde. bide sey üst bacaktan. durus sekli degişiyomus.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
canım genelde uyandıktan sonra dikişlerin çok ağrıyomuş
ama epiduralde etki doğum sonrası da devam ettiği için dikiş sancıları geçmiş oluyomuş en fazla ağrı kesici içiyosun o kadar

iimişş. ben istemem zaten genel korkarım oldum olası. sadece dogum için degil her ameliyat ve genel anestezi korkutur. uyanamıcakmısım gibi geliyo. herkeste oldugu gibi..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
lilacs canımm Allah yardımcın olsun yarın..göz açıp kapayıncaya kadar geçsin..hayırlısıyla bebeğini kucağına al inş..dualarım seninlee:utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
üşenmesem kalkcam denicem :D

ben de korkuyorum valla genelden
kürtajda bile narkoz verecekleri an ödüm patlamıştı

kürtajda uyutuyolarmı? ay ben kürtajdan cok korktum yoksa ilk ögrendigimde aldırmayı düsünmüstüm. kalp atısını görünce kıyamadım vaktim olmasına ragmen zaten ben istiyordum cünkü:D ama simdide dgurmaktan korkuyorum pratikte bişi degişmedi yani:D
öyle de yine de insan bi tedirgin oluyo işte...

inşallah azo...

yarın 13 30 gibi alırız dedi.

ay ne güzel yarın bu saatlerde meleginn cookkktaaannn kollarında olmus olcak:lilav:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
canım Allah yardımcın olsun
hayatının en güzel anı olsun inşallah

uyutuyolar tabii
ay nasıl düşündün ya aldırmayııı

valla cok düsündüm allah ın bildigini kuldan saklamaya gerek yok. ben cok istiyodum ama esim istemiyodu. 1_2 yıl daha bekleyelim diyodu. belki haklıydı bilmiyorum. calısma falan da yapmadık hapım bitti 1 hafta bekliyosun ya. o arada regl falan. 10 gün sonra yerlesme kanaması dedikleri sey oldu. bende haketten olcagı varmıs dedim. daha regme 1 hafta vardı kanımda 300 lere yakın cıktı deger düsün:D zaten aldırmak için beklemek gerekiyordu cok kücükken risk var. ben kese görmeye gittigim gün birden fırlayıp ekranda belirince sok oldum.dr daha görünmez demişti pıt pıt atıyodu kalbi. hep diyorum aynı hamsi gibiydi:mendil: sonrada bi daha düsünmedim hiç. bunları yasarken sat a göre 6_7 haftalıktı galiba. zaman ne cabuk gecti.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar herkese merhaba çok moralim bozuk sizden başka anlatcak paylascak kimsem yok dün eşimle çok kötü kavga ettik ve bu kavganın sonunda ben çok kötü şiddet gördüm hemde 8 aylık hamile olmama ragmen evden kovuldum o yagmurda gecenın bı vaktı kapıya atıldım ama gıdıcek yerım olmadıgı ıcın gerı dondum sonra hastaneye gıttık gece cok sukur bebeğimin kalbi atıyor bişey olmamış yavruma ama ben cok kötüyüm kafam şiş her yerim mosmor ne yapcagımı bılmıyorum cok caresızım ve ayrıca bu yasadıgım ilk şiddet olayı değil şu anda cook agrım var alt bolgemde ve sol kasıgımda ne yapmalıyım sızce...

kızlar şubat annelerinde gördünüz mü:(

Ya Allahım bu kadaınlara olan şiddet varya, gerçekten acayip moralim bozuldu..
Kendimi düşünüyorum o durumda. Çok zor ya.. Kimmiş bu kişi..Tanıdıklardanmıki..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
valla cok düsündüm allah ın bildigini kuldan saklamaya gerek yok. ben cok istiyodum ama esim istemiyodu. 1_2 yıl daha bekleyelim diyodu. belki haklıydı bilmiyorum. calısma falan da yapmadık hapım bitti 1 hafta bekliyosun ya. o arada regl falan. 10 gün sonra yerlesme kanaması dedikleri sey oldu. bende haketten olcagı varmıs dedim. daha regme 1 hafta vardı kanımda 300 lere yakın cıktı deger düsün:D zaten aldırmak için beklemek gerekiyordu cok kücükken risk var. ben kese görmeye gittigim gün birden fırlayıp ekranda belirince sok oldum.dr daha görünmez demişti pıt pıt atıyodu kalbi. hep diyorum aynı hamsi gibiydi:mendil: sonrada bi daha düsünmedim hiç. bunları yasarken sat a göre 6_7 haftalıktı galiba. zaman ne cabuk gecti.

Canımcım iyiki aldırmamışsın. Ben boş gebelikten dolayı 8. haftada kürtaj oldum varya bi parçamı kaybettim sandım, çok üzülmüştüm:( Bide tüp bebek yaptırdım, sonuç negatifti:( Yani çok zor .. Şükür aldırmamışsın..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Canımcım yarın senden güzel haberler bekliyoruz ve dualarımız ve güzel enerjimiz seninle..
Herşey çok güzel olcak ve sorunsuz geçicek.. sen bize güzel tecrübelerini aktaracaksın..
KOCAMAN ÖPÜYORUMMM.....

teşekkürler, güzel haberler verecem inşallah...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
LİLACS canım yarın büyük gün dualarımız seninle Allah yardımcın olsun yavrunu ve seni korusun rabbim sağsalim bekliyoruz seni:besik:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canımcım iyiki aldırmamışsın. Ben boş gebelikten dolayı 8. haftada kürtaj oldum varya bi parçamı kaybettim sandım, çok üzülmüştüm:( Bide tüp bebek yaptırdım, sonuç negatifti:( Yani çok zor .. Şükür aldırmamışsın..

cok gecmiş olsun cnmm:(..evet bende pişman degilim ii ki aldırmamısım. kendimisanslı hissettm. hep ugrasıp ta cocugu olmayanları okudum. benim degil ugrasmama denememe bile gerek kalmadı. o kendi kendine geldi. bende ne haddime onun yasamına karar vermek dedim sükrettim. 12 hafta galiba yasal sürec ama sonucta o kadar kücükken bile nasıl atıyodu minnacık kalbi. gözgöre göre aldırılmaz o saatten sonra. allah ım uzun güzel ömürler versin kuzuma ve herksinkine:lilav:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar