kızlar iyi geceler iyi pazarlar görüşürüz
iyi geceler canım
Cidden isme karar vermek zormuş...
Tek başına karar versen belki daha kolay olur ama bi de orta karara varmak var....
evet ben defne istedim aslında en cok. ama esim istemedi. bi sürü de defne cıktı yakınlarda. sonra o kadar cok fikir cıktı ki, ayse, mina, hira, aden, sare.. sare de kalmıstık ama onu da esim istemedi bide hz. ibrahim in esinin adı sare mi sara mı emin olamadık bi türlü. kur an kursunda sare anamız diye anlatıyolarmıs ama bi cok yerde de sare degil sara diyo. sareninde anlamı susuzluk, ihtiyac. hiç olmadı. selen içime sindi. esimin ve benim de son harfimiz n. hem ordan bi uyum oldu, hem o tanıstıgım selen isimli kadını cookk begendim, ii haber,müjde demekmiş. anlamı da fena deil.
arkadasım aradı.. mevlüt tk aldım alma sakın didi.. tey masallah didim anasına cekmicek bu kız ne kısmetli insallah incik boncuk yoktur üstünde giydirmem valla didim. yok cok sade ama tül var didi. bende aldım deyince uzatmadım.
basım korkunc agrıyo yaa biri oyuyo sanki. bu da yeni moda. cıkayım bende. öptüm sizi kocamann herkese ii pazarlar ii gecelerr
Ben aslında evlenmeden önce hep nisa düşünürdüm kızım olursa diye...Sonra onu en yakın arkadaşım koydu, ben de düşündükçe soğudum...Defne'yi çok istedim yine,daha hamile değilkenden,onu da yakın arkadaşım koydu.Daha doğrusu "Dafne" koydu...Ondan da soğudum,eşim de pek istekli olmadı.Sonra Azra'ya karar verdik, çok da içime sinmişti.Ama eşim sonra vazgeçti,anlamı içine sinmedi...
Sonra da uzun süre kararsız kaldık...
Cemre,Ilgın,Belis,Duru...Hiç biri içimize tam sinmedi.
Kavin istedim eşim beğenmedi...
En son Ada'yı eşim,Sıla'yı da ben koydum, oldu bitti
lilacscım Allah sana ve bebeğine yardım etsin
sağsalim kucağına almak nasip olsun inşallah darısı başımıza
nolur doğumdam sonra kısacık da olsa epidural sezeryan nasıl bize söle
çünkğ sen de paniksin ve korkuyon normal doğumdan ben de öle
bakalım uyumadan sezeryan nasıl olcak merak ediorum
ayy cnm benim heyecanlanırsın pazartesi. ben beklerken gidip gelenleri gördükce heyecanlandım cokk, yetmedii bide aglıcaktım nerdeyse. ayy o kadını getirdiler akıntısı olanı. dogum cıktı o. o an kimse yoktu . sonra önce kocası geldi. arkasından galiba kız kardesi annesi akrabalı bi anda kalabalıklastı. yukardan bebegi getirdi hemsire elinde. gülüsmeler, telefonlar, sonra gülerek nezos indi asagı, aynı sahneleri hakan bey ve gökalp beyde de gördüm. cok hos yaa sakin olamıyo insann anneyi görünce de panikle karısık bişi. allahım sana da kuzuna da yardım etsin. bak aglıcam simdi yine
inşallah herşey yolunda gider,gozunu bi kaparsın bi acarsın bebegin yanında, Mutlu Son
![]()
Allah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin darısı basımıza..cunku zaman gecmiyo gibi artık
evet bende dün 26 haftalık bebegin teyzesine dr un sölediklerinii duydum. kapı önünde konustugundan. hiçç teskin etmedi. :sinir: cigerleri acılmıyo dedi. kadının yerine ben sok oldum hç öle bişi beklemiyodum. makneye baglı su an hiçbi gelişme yok dedi. annenin tansiyonu hamilelikte mi yükseldi dedi. evet dedi kadında. seker dedi bide galiba. anlayamöadım. enfeksiyonda var cigerde dedi. ayy ben yıgılcaktım oraya dinledikce. kadın ezildi büzüldü bişi diyemedi yazık. cocugun baska bi organını sordu. ama dr tınmadı o ikinci plan önce nefes alması lazım makinede acılmıyo vs dedi. gitti. kadın kaldı öle bende kaldım. bası egik asansöre gitti. dru all yerden yre carpp. en ufak bi umut bırakmadı yani. sükürrr 30 lu haftalrı gectik bitirdikk.. saglıkla kucagımıza alalım bundan sonra insallah.
sekerler hazırmıss.. ama bebegimizin ismi olmadıgından gelemiyomus. 1 günde hazırlanır demiş cocuk dogdugu gün söyleseniz ertesi gün gelir yetismez dimişş. bişi yazdırmasam mı acaba isme karar veremedim ki. yazı dedim ama aklıma bişi gelmedi. nette okudum bir sey yazdırmıs
bi dilek tuttum ve sen gercek oldun.. baya da begenilmiş ama ben pek sindiremedim.
esimde hosgeldin bebegim,melegim ne bilim öle bişi yazdıralım iste dedi. cok kararsızımm yaaa ne olcak bu cocugun adıys:
günaydın bebikommm
biz olduk bak bişi olmuyo hala
ya kendimi çok hazırlamıştım uyumayacam diye ama yazdıklarınızı okudum maalesef, korktum. bilmiyorum şu an nasıl yapacam... gerçi grip durumum var sanırım istesem de genel olamam. pzt ortaya çıkacak artık, ama dr um epidural de bu muymuş derler genelde dedi.
evet, ben de nst sırasında beklerken yeni doğan bi bebek gelince ağlamıştım
inşallah bebikom
hangi dr bu ya, merak ettim...
benimkinin de ismi yok, artık herkes dalga geçiyor
günaydınn kızlarr.. bugünde yalnızım, insaata gitti esim. allah ım sana geliyorumm
dün gece rüyamda hastahanede sancı bekliyorduk. ama bişi yoktu. bi ara bi cocuk dogurdum ama hem sarısın olupp hem bu kadar cirkin olabilirdi:acep:
sonra da sel gibi fırtına gibi bişi cıkıyodu. cokk eski bi evimizdeydik.. bi kutup ayısı eve girmeye calısıyodu ayy ne korktum yaa. galiba yine kitchım acıkta kaldı:acep:
cnm hangi yazdıklarımızdan korktun
ben çok epidural spinal sezeryan olanla konuştum
anlamıyosun bile müzik çalıyo habire seni konuşturuyolar kakarakikiri geçiyo diyolar
gozunaydın canım.. içine sinmesine sevindim... hakkınızda hayırlısı olsun..........Selam kızlar...Nasılsınız?
Neler yaptınız bakalım.Ben az önce geldim,bugün bir sürü işler hallettik...
Doğum yapacağımız hastaneyi bi görelim dedik, hangi yoldan gidiliyo, güzergah nedir.Gitmişken de odalara baktık.Hatta hemşirenin yönlendirmesiyle açık gözlülük edip hastanenin en büyük ve en güzel odasına rezervasyon da yaptırdık 24ü içineğer planladığımız gün olursa tabi
Hastane fena değil gibi...Medical park kadar büyük değil ama içime de sindi gibi...Personeli ilgili,kibar, yardım etmeye gayretliler...
Bugün ayrıca annemin doğum günü
Kardeşimle süpriz bişeyler planladık,pasta,çiçek filan...Sevindi kıyamam
NST'mizi de çektirdik.Düzensiz,ama bolca sancımız çıktı....Doktor yoktu ama ebe artık her an gelebilir dedi
Ben de zaten 2 gündür,her zamankinden aşağıda hissediyorum yavruşu....Bakalım hayırlısı,sağlıklısı inşallah....
İşte bizden haberler böyle....
benim dr da öyle dedi,ameliyathane eğlencelidir dedi, müzik çalar manasında bişiler dedi ama siz dün kesme sesleri falan diye konuşmuşsunuz :acep:
Tatlım olurda görusemezsek doguma kadar; hakkınızda herseyin hayırlısı olsun..bir avazda saglıkla dogur insallah... Uygun duruma gectiginde guzel haberlerini bekliyoruz tatlım....
Allah yar ve yardımcınız olsun.....