2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

bana kalırsa doğum şekline doktorun karar vermesi gerekiyor ortada sorun yoksa normal eğer sorun yaratacak bir durumun varsa sezaryanı o zaman düşündürmesi lazım bir dahaki kontrolünde belli olacakmı şimdi durumun?

perşembe günü doğurup gelebilirim tatlım... :D karar verdirip hemen yapabilir...

benim 2 cm'ye yakın açılmam var, ve başka şehirden gidiyorum ya, belki ondandır acelesi. bilmiyorumki...
rahim daha yeterince yumuşak değildi, nasıl açılma olabildi onu da bilmiyorum...
suni denemeyi düşünüyor perşembe ilk olarak. tabi önce muayene edecek.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
e heralde cnm orası öle
senin de dr eşi olduğun nası belli :hihh:

:D

hihi ben de şok olmuştum duyduğumda :kahkaha:

aa o kadar eskimimiş epidural ben de yeni doğurdu sandım :D

benim arkadaşımın annesi de sezeryan yaptım dediğinde çok şaşırmıştım.sezeryanı ben de yeni nesil bişi sanıyodum,32 sene önce de varmış.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sekerler hazırmıss.. ama bebegimizin ismi olmadıgından gelemiyomus. 1 günde hazırlanır demiş cocuk dogdugu gün söyleseniz ertesi gün gelir yetismez dimişş. bişi yazdırmasam mı acaba isme karar veremedim ki. yazı dedim ama aklıma bişi gelmedi. nette okudum bir sey yazdırmıs

bi dilek tuttum ve sen gercek oldun.. baya da begenilmiş ama ben pek sindiremedim.

esimde hosgeldin bebegim,melegim ne bilim öle bişi yazdıralım iste dedi. cok kararsızımm yaaa ne olcak bu cocugun adı:eek:ys:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sekerler hazırmıss.. ama bebegimizin ismi olmadıgından gelemiyomus. 1 günde hazırlanır demiş cocuk dogdugu gün söyleseniz ertesi gün gelir yetismez dimişş. bişi yazdırmasam mı acaba isme karar veremedim ki. yazı dedim ama aklıma bişi gelmedi. nette okudum bir sey yazdırmıs

bi dilek tuttum ve sen gercek oldun.. baya da begenilmiş ama ben pek sindiremedim.

esimde hosgeldin bebegim,melegim ne bilim öle bişi yazdıralım iste dedi. cok kararsızımm yaaa ne olcak bu cocugun adı:eek:ys:

Bebeğin isminin geleceği yeri boş bıraksanız canım?
Daha sonra simli kalemle filan yazarsınız karar verince?
Gerçi ben simli kalem almaya üşendiğim için düz tükenmezle yazıvermiştim :lululu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bebeğin isminin geleceği yeri boş bıraksanız canım?
Daha sonra simli kalemle filan yazarsınız karar verince?
Gerçi ben simli kalem almaya üşendiğim için düz tükenmezle yazıvermiştim :lululu:

sen sonradan mı yazdın?? öle mi yapim acaba bende. ii fikir kızz bak hakketten zeki hatunsun sen

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar