gaza gel
hoşgeldin demetcim kızınada maşallah seninle günümüz aynı bakalım kim önce doğuracak
üstüme tanımam. yaparsın aslanım benim...![]()
demet geçmiş olsun hoşgeldin ve gözünaydın her şey yoluna girmiş çok şükür.
nazooom sabaha kadar rüyamda seninle uğraştım bu ara çok meşkul ediyosun rüyalarımı
saol cnmm bakalım artıkkhayırlısıyla kucağımıza alalımda farketmez canım benimmm
saol gökçem ewet sonunda yoluna girdi herşey babamızın iş değişikliğide hayırlısıyla gerçekleştii...Allahım kimseye sıkıntı yaşatmasın..saolasın...
hayırdır laylamm.napıyodum yine rüyanda
babuşşşş sen napıyon kız sesin çıkmıyor...
görüştüğümüzde anlatırım biraz uzun:sila:
annesinden gizli tatlı aşırıyoooo:sila::lululu:
bak uyku bastırdı yine... kız bu normal mi ya boyna uyku bastırıyor bana
kızlar dün park yatağını aldık akşam eşim binbir zahmetle kurdu bakalım beğenecekmisiniz
bu rada gördüğünüz minili battaniyede annesinin yani benim başlayıp elime yüzüme bulaştırdığım ve en son anneannesinin tamamladığı battaniye
aslım cok güzellerrr yaaa.battaniye örgümüü ne kadannn güzel bayıldım.güle güle kullansın tosbikk..kızlar dün park yatağını aldık akşam eşim binbir zahmetle kurdu bakalım beğenecekmisiniz
bu rada gördüğünüz minili battaniyede annesinin yani benim başlayıp elime yüzüme bulaştırdığım ve en son anneannesinin tamamladığı battaniye
kız yapmaz babuş öyle bişi. ben olsam azo olsa falan yaparız da bunlar manken hamileler şekerim. formları bozulur diye yemiyolar...
haspamlar hepsine gıcık oluyorum nazo. almışlar 3-5 kilo gelmişler hava basıyolar bize...