2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahahhahaha bana her şey yakışır programına bakıyorum yarışan kadın tam deli. saçı kısacık erkek kuaförüne girdi yaa, ben bi kadınım ama saçım kısa yaparsınız diye...

cırlaya cırlaya geziyor delü..

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269

hoşgeldin demetcim kızınada maşallah seninle günümüz aynı bakalım kim önce doğuracak:)

saol cnmm bakalım artıkk:D hayırlısıyla kucağımıza alalımda farketmez canım benimmm:utan:
üstüme tanımam. yaparsın aslanım benim... :)

demet geçmiş olsun hoşgeldin ve gözünaydın her şey yoluna girmiş çok şükür.

saol gökçem ewet sonunda yoluna girdi herşey babamızın iş değişikliğide hayırlısıyla gerçekleştii...Allahım kimseye sıkıntı yaşatmasın..saolasın...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy dün kayınvalidem o gece eve mi gittiniz demiş. esim de evt demiş. kavga etmediniz dimi demiş. benimkide yok cnm ne alakası var demiş. ecrin bana kızdı mı demiş. benimkide yok anne sana niye kızsın bana kızdı demiş. bugün aradım telefonumu acmadı demiş.. esimde acmaz cünkü evde yok annesinde demiş. konu kapanmıs. bak işte ben arasam o da acmasa, bana kızıp ta acmadgını düsünsem bilee kii ben evde olmaz zorunda degilim cep tlfnu die bişi var, esime gidip anneni aradım acmadı demem. kızgın mı die sormam. kendi işimi kendim hallederim.:utan:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
annesinden gizli tatlı aşırıyoooo:sila::lululu:

kız yapmaz babuş öyle bişi. ben olsam azo olsa falan yaparız da bunlar manken hamileler şekerim. formları bozulur diye yemiyolar...

haspamlar hepsine gıcık oluyorum nazo. almışlar 3-5 kilo gelmişler hava basıyolar bize...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar dün park yatağını aldık akşam eşim binbir zahmetle kurdu bakalım beğenecekmisiniz:D
bu rada gördüğünüz minili battaniyede annesinin yani benim başlayıp elime yüzüme bulaştırdığım ve en son anneannesinin tamamladığı battaniye:D:D

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0063.jpg
    Fotoğraf0063.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 58
  • Fotoğraf0059.jpg
    Fotoğraf0059.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 51
  • Fotoğraf0062.jpg
    Fotoğraf0062.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 51

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bak uyku bastırdı yine... kız bu normal mi ya boyna uyku bastırıyor bana:(

banada basıyooo ama ben uyumuyorum gökçem yoksam gece uyuyamıyorum denedim öğrendim...test ettim.muhahah-rgulu hatta bi kayfe yapimda komsuma gidim kaç gündür görüşemedik..son havadisleri almam lazım.kimin oğlu kimin kızına yan bakmış.kim doğurmus,kim hamile kalmış..:sila: seviyom ben ev hanımı olmayıı yaa..dedikodu pardon durum değerlendirmesii yapmaya hahahaha

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar dün park yatağını aldık akşam eşim binbir zahmetle kurdu bakalım beğenecekmisiniz:D
bu rada gördüğünüz minili battaniyede annesinin yani benim başlayıp elime yüzüme bulaştırdığım ve en son anneannesinin tamamladığı battaniye:D:D

güle güle kullanın aslıcım bu beşikten görmüştüm çok hoşuma gitmişti battaniyenizde çok şeker ellerinize sağlık

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
aslım cok güzellerrr yaaa.battaniye örgümüü ne kadannn güzel bayıldım.güle güle kullansın tosbikk..:D bu arada park yatağı kurmak zor mu canım.henüz bende kurmadım.elimin altında itip cekmesi olmasın diye adam cok kolay kuruluyo dediydi..:ninni:
kız yapmaz babuş öyle bişi. ben olsam azo olsa falan yaparız da bunlar manken hamileler şekerim. formları bozulur diye yemiyolar...

haspamlar hepsine gıcık oluyorum nazo. almışlar 3-5 kilo gelmişler hava basıyolar bize...

pişman olacaklar gökçemm..hamileliklerinde yemedikleri için.hahaha:vecihi: nasılsa veririz bee.olmadı çektiriveiririz sırıngayla hüüpppp diye...:D :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar