2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sonunnda yidim tostu ohhhh rahatladım.. kızlar ruhumm uyuyo yaaa.. yıgınla ütüm var, daha yatagı bile toplamadım ve ev genel olarak dagınık. aksama yemegim de yok. ama resmen oturdugum yerde uyucam. içim geciyo. nolcak bu durum:sinir::sinir:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
sonunnda yidim tostu ohhhh rahatladım.. kızlar ruhumm uyuyo yaaa.. yıgınla ütüm var, daha yatagı bile toplamadım ve ev genel olarak dagınık. aksama yemegim de yok. ama resmen oturdugum yerde uyucam. içim geciyo. nolcak bu durum:sinir::sinir:

aynı ben de öyleyim, sabah da kaburga ağrısı çektim fena halde, şimdi ağrı aşağıya indi üstelik, tam göbeğimin üstü ağrıyor şimdi de :(

azo dr a gidecekti bugün.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Dünden beri yok aslıcım valla girmedi henüz...
KAç kilo oldu kız senin toplamda rekor bende mi hala :D
Ay canım nasıl tatlı istiyo, anneme göstermeden biraz yemem lazım yaaaaaaa

3 hafta önce 7,5 kg almış idim canım ama 9u bulmuşumdur kesin p.tesiye kadar dahada almazsam:D:Drekor sende bacım bide tuğbişte tuğbada az kg ile devam ediyor 6 yada 6,5 ta o üstelik benden 13 gün önde:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aynı ben de öyleyim, sabah da kaburga ağrısı çektim fena halde, şimdi ağrı aşağıya indi üstelik, tam göbeğimin üstü ağrıyor şimdi de :(

azo dr a gidecekti bugün.

gecmiş olsun cnmm. ya benim kaburda agrım yok da evde 2 adım atıyorum sonra bacagımı acarak yürüme ihtiyacı hissediyorum. sey gibi oluyoo cisini kacırcak gibi olmanınn bi baska hali. tatlı bi baskı. kasıgımı tutup egilir gibi oluyorum istem dısı. ay ne bilim garip bişi iste. ne güzel anlattım dimi:D ama bütün gün de oturamam k,:sinir:

aaa aksama kadar gelmez o zaman azocuk. hayırlısı

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nirdesinn kızz uyuyonn muu.. ?? merak ettim seni

ehehehhe yok kız 3 dilim kızarmış ekmek yedim de o yüzden geç kaldım :) 3 dilim pehhhh... hemı de yağlı ballı ohhh misss...

hoşbulduk. kız doğumun gelmiş senin aldım dün akşam haberini:) ehehhehe süper ya...

3 hafta önce 7,5 kg almış idim canım ama 9u bulmuşumdur kesin p.tesiye kadar dahada almazsam:D:Drekor sende bacım bide tuğbişte tuğbada az kg ile devam ediyor 6 yada 6,5 ta o üstelik benden 13 gün önde:D

7,5 kilo ne ya?? hiç yakışıyo mu hamile bayana 7 kilo almak? ben gibi 53 ile başlayıp 68 olmanız lazımdı. 15 kilo almak varken 7,5 kilo... pöfff çok sıkıcısınız...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ya size bişey sorucam kızlar duruma görede doktorumu arayıp sormam gerekiyor.şimdi bende 2 akşamdır idrar kaçırma olayı var kız bir vuruyor allah etmeye anında gidiyor çamaşır:Dacaba normal bişeymi bu yaa çok oluyor 2 akşamdır

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhabaaaaa,

ya kızlar hani ben daimi istirahatteydim ya. birkaç gündür yürüyüş yapıyorum, öyle spor gibi değil, çarşıya yürüyüp işlerimi halledip geliyorum mesela. bugün de evde azcık temizliğe ve ortalığı toparlamaya yardım ettim. basit işler. toz aldım, yerleri sildim. amacım biraz hareketlenip doğumu kolaylaştırmak. ama doktora da sormayı unuttum. sizce hata mı ediyorum :acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ehehehhe yok kız 3 dilim kızarmış ekmek yedim de o yüzden geç kaldım :) 3 dilim pehhhh... hemı de yağlı ballı ohhh misss...

hoşbulduk. kız doğumun gelmiş senin aldım dün akşam haberini:) ehehhehe süper ya...

7,5 kilo ne ya?? hiç yakışıyo mu hamile bayana 7 kilo almak? ben gibi 53 ile başlayıp 68 olmanız lazımdı. 15 kilo almak varken 7,5 kilo... pöfff çok sıkıcısınız...

ohhhhh afiyet olsunnn:utan:

dimi yaa ne dimek 7.5 kg. ti allamm rekor bende bu arada 17 kg oldu galiba. hemde kızımın tüm sıskalıgına ragmen:D gökce dogru diyo yakısır mı hamileye öle 7 kg almak. bizim gibi olcenizz. 20 yi zorlucanızz sonra da kitchınızı yerinden kaldıramıcanızz:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya size bişey sorucam kızlar duruma görede doktorumu arayıp sormam gerekiyor.şimdi bende 2 akşamdır idrar kaçırma olayı var kız bir vuruyor allah etmeye anında gidiyor çamaşır:Dacaba normal bişeymi bu yaa çok oluyor 2 akşamdır

yavrum ben başından beri işediğim için bişi diyemeyecem. ama artık pedler falan tutmuyor beni. bi hapşurıyorum önüm ıpıslak oluyo:) alıştım artık don yetiştiremiyorum kendime valla:)

merhabaaaaa,

ya kızlar hani ben daimi istirahatteydim ya. birkaç gündür yürüyüş yapıyorum, öyle spor gibi değil, çarşıya yürüyüp işlerimi halledip geliyorum mesela. bugün de evde azcık temizliğe ve ortalığı toparlamaya yardım ettim. basit işler. toz aldım, yerleri sildim. amacım biraz hareketlenip doğumu kolaylaştırmak. ama doktora da sormayı unuttum. sizce hata mı ediyorum :acep:

işten zarar gelmez bebişim çok zorlanmadan yap..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bence normaldir kuzum.ben hepten sidikli oldum cıktım bu hamilelikte.duymayan konusmayan kalmadı.için rahat edecekse doktoruna sor bide..
merhabaaaaa,

canım kendini cok yormadan yapmanda bi sakınca yoktur sanırım.hem biraz hareket iyidir..bence:ninni:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar