selam kızlar
sonunnda yidim tostu ohhhh rahatladım.. kızlar ruhumm uyuyo yaaa.. yıgınla ütüm var, daha yatagı bile toplamadım ve ev genel olarak dagınık. aksama yemegim de yok. ama resmen oturdugum yerde uyucam. içim geciyo. nolcak bu durum:sinir::sinir:
selam kızlar
Dünden beri yok aslıcım valla girmedi henüz...
KAç kilo oldu kız senin toplamda rekor bende mi hala
Ay canım nasıl tatlı istiyo, anneme göstermeden biraz yemem lazım yaaaaaaa
selam kızlar
selam kızlar nasılsınız?
aynı ben de öyleyim, sabah da kaburga ağrısı çektim fena halde, şimdi ağrı aşağıya indi üstelik, tam göbeğimin üstü ağrıyor şimdi de
azo dr a gidecekti bugün.
nirdesinn kızz uyuyonn muu.. ?? merak ettim seni
hoş geldin...
3 hafta önce 7,5 kg almış idim canım ama 9u bulmuşumdur kesin p.tesiye kadar dahada almazsamrekor sende bacım bide tuğbişte tuğbada az kg ile devam ediyor 6 yada 6,5 ta o üstelik benden 13 gün önde
selam kızlar nasılsınız?
ehehehhe yok kız 3 dilim kızarmış ekmek yedim de o yüzden geç kaldım3 dilim pehhhh... hemı de yağlı ballı ohhh misss...
hoşbulduk. kız doğumun gelmiş senin aldım dün akşam haberiniehehhehe süper ya...
7,5 kilo ne ya?? hiç yakışıyo mu hamile bayana 7 kilo almak? ben gibi 53 ile başlayıp 68 olmanız lazımdı. 15 kilo almak varken 7,5 kilo... pöfff çok sıkıcısınız...
hoşgeldin laylammm
hosgeldin cnm
ya size bişey sorucam kızlar duruma görede doktorumu arayıp sormam gerekiyor.şimdi bende 2 akşamdır idrar kaçırma olayı var kız bir vuruyor allah etmeye anında gidiyor çamaşıracaba normal bişeymi bu yaa çok oluyor 2 akşamdır
merhabaaaaa,
ya kızlar hani ben daimi istirahatteydim ya. birkaç gündür yürüyüş yapıyorum, öyle spor gibi değil, çarşıya yürüyüp işlerimi halledip geliyorum mesela. bugün de evde azcık temizliğe ve ortalığı toparlamaya yardım ettim. basit işler. toz aldım, yerleri sildim. amacım biraz hareketlenip doğumu kolaylaştırmak. ama doktora da sormayı unuttum. sizce hata mı ediyorum :acep:
bence normaldir kuzum.ben hepten sidikli oldum cıktım bu hamilelikte.duymayan konusmayan kalmadı.için rahat edecekse doktoruna sor bide..ya size bişey sorucam kızlar duruma görede doktorumu arayıp sormam gerekiyor.şimdi bende 2 akşamdır idrar kaçırma olayı var kız bir vuruyor allah etmeye anında gidiyor çamaşıracaba normal bişeymi bu yaa çok oluyor 2 akşamdır
merhabaaaaa,
ya kızlar hani ben daimi istirahatteydim ya. birkaç gündür yürüyüş yapıyorum, öyle spor gibi değil, çarşıya yürüyüp işlerimi halledip geliyorum mesela. bugün de evde azcık temizliğe ve ortalığı toparlamaya yardım ettim. basit işler. toz aldım, yerleri sildim. amacım biraz hareketlenip doğumu kolaylaştırmak. ama doktora da sormayı unuttum. sizce hata mı ediyorum :acep: