2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya size bişey sorucam kızlar duruma görede doktorumu arayıp sormam gerekiyor.şimdi bende 2 akşamdır idrar kaçırma olayı var kız bir vuruyor allah etmeye anında gidiyor çamaşır:Dacaba normal bişeymi bu yaa çok oluyor 2 akşamdır

ahahhhhhaaahh dün aksam bende oldu. lavoboya gitttim geldim anneme bişi diydum. pıt dedi bişi cıktı. aaa sızıntı yaptım dedim. gittim hakettenn kacırmısımm. rezalet. pantolonum ıslandı. bide hapsururken oluyo galiba:sinir:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yavrum ben başından beri işediğim için bişi diyemeyecem. ama artık pedler falan tutmuyor beni. bi hapşurıyorum önüm ıpıslak oluyo:) alıştım artık don yetiştiremiyorum kendime valla:)

işten zarar gelmez bebişim çok zorlanmadan yap..

gökçem bende işiyorum işemesine dediğin gibi hapşurduğumda yada gülme krizine girdiğimde falan ama bunda kız vuruyor ozaman işiyorum bundan dolayı bir sıkıntı olabilirmi acaba?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sorma ecrin ya 7,5 kilo alsam hamileliğe hakaret sayarım ben be. madem hamilesin hakkını versene. 7,5 kilo ne. ben onu bi akşam da alırım. keza azo zati bi öğünde alıyor o kadar kiloyu:)

nerde o deli ya?

doktura gitmişş. -rgulu

bu hızla gidersemm bende azo gibi bi ögünde alıvercem. pank yaptım ya 20 yi gecmedenn dogurursam diye:D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
yavrum ben başından beri işediğim için bişi diyemeyecem. ama artık pedler falan tutmuyor beni. bi hapşurıyorum önüm ıpıslak oluyo:) alıştım artık don yetiştiremiyorum kendime valla:)

işten zarar gelmez bebişim çok zorlanmadan yap..

bence normaldir kuzum.ben hepten sidikli oldum cıktım bu hamilelikte.duymayan konusmayan kalmadı.için rahat edecekse doktoruna sor bide..

canım kendini cok yormadan yapmanda bi sakınca yoktur sanırım.hem biraz hareket iyidir..bence:ninni:

ben de öyle düşündüm kızlar. doktor doğmaz bu yeri rahat deyip duruyor ya, hani dedim belki de hareketsizlikten oluyor. cumartesi sorarım gerçi. sağolun şekerler :utan:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hahayyyyyyy ben 7,5 aldım ama rekor bende değilki anam tuğba ve bluda rekor hala lütfen ama 12 gibi tamamlarım gibime geliyor çünkü daha en az 50 günüm var tahminimce 12yi bulurum:(

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
slm kızlar sonunda ewimize kawuştukk.dün hummalı bi temizlik yaptırdım... akşam beşiğimiz we şifonyerimiz gelmiş onu kurduk babamızla doktor amcamıza gittik.. bal kızım 2500 gr olmuşşş..güzel bi foto aldık yine tokturumuzdan...başaşağı pozisyonu almış bal kızım çok sewindim normall doğum istediğim için..bu isteğim doktorumuzun çok hoşuna gitti.. bi aferin aldık çok rahatlattı benii...kalcağımız odayı gezdikk çok güseldii:huhuu: kızceğimin eşyalarını yerleştirdimm yarın atarım fotolarını bizden böle hawadislerr:utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
amin nazom ya. :( yeri geliyor sıcacık evlerimizde "aiyy üşüdüm" diye şımarıklık yapıyoruz bide:(
demii.ağzıma ağzıma girdi kar.kirpiklerim buzlama yaptı.ben hiç öle sımarıklıklar yapmam..sıcak olsun daha da sıcak olsun..:ask::ask:
sorma ecrin ya 7,5 kilo alsam hamileliğe hakaret sayarım ben be. madem hamilesin hakkını versene. 7,5 kilo ne. ben onu bi akşam da alırım. keza azo zati bi öğünde alıyor o kadar kiloyu:)

nerde o deli ya?

haikaten aksam yemek yiyip geliyom dedi ses seda yok..az daha gelmezse biri mesaj atsın..:ninni:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
aaaaa yapma kız :) ben miyim yoksam o? benimki alt tarafımla çok oynuyo bu ara zaten. rüyamda da nişan geliyordu doğuma gidiyordum.

bu arada hayırlısı yavruş ya korkmuyosun di mi?

nası korkmuyosun??? aklım gidiyo be gökçe, sakin olmaya çalışıyorum ama ı-ıh olmuyo vallahi, korkunun da ecele faydası yok tabi, bir şekilde çıkacak bu yavru içerden...:iyyyy:
genel mi epidural mi olsam daha da karar veremedim :vecihi::acep:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gökçem bende işiyorum işemesine dediğin gibi hapşurduğumda yada gülme krizine girdiğimde falan ama bunda kız vuruyor ozaman işiyorum bundan dolayı bir sıkıntı olabilirmi acaba?

aaa bak o bende yok :) benim işemem için illa bi atraksiyon olması lazım. öyle bebek vurduğunda işemedim hiç. ama bak şeyi farkettim geçen akşam. yatıyorum büyük ihtimal sidik torbasının oralara vuruyor bebek o zaman çişim nasıl şiddetle geliyor anlatamam. ama vurmayı kesince çişim yokmuş gibi hissettim.

büyük ihtimal senin melekte oraya vuruyor.

doktura gitmişş. -rgulu

bu hızla gidersemm bende azo gibi bi ögünde alıvercem. pank yaptım ya 20 yi gecmedenn dogurursam diye:D

hehehhehehe bişi olmaz. veririz... takmıyorum valla artık yesem de alıyorum yemesem de :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
slm kızlar sonunda ewimize kawuştukk.dün hummalı bi temizlik yaptırdım... akşam beşiğimiz we şifonyerimiz gelmiş onu kurduk babamızla doktor amcamıza gittik.. bal kızım 2500 gr olmuşşş..güzel bi foto aldık yine tokturumuzdan...başaşağı pozisyonu almış bal kızım çok sewindim normall doğum istediğim için..bu isteğim doktorumuzun çok hoşuna gitti.. bi aferin aldık çok rahatlattı benii...kalcağımız odayı gezdikk çok güseldii:huhuu: kızceğimin eşyalarını yerleştirdimm yarın atarım fotolarını bizden böle hawadislerr:utan:

gözünaydın demetcim.maşallah kızına..güle güle kullanın eşyalarınızı..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nası korkmuyosun??? aklım gidiyo be gökçe, sakin olmaya çalışıyorum ama ı-ıh olmuyo vallahi, korkunun da ecele faydası yok tabi, bir şekilde çıkacak bu yavru içerden...:iyyyy:

doktorun hangisini öneriyo? genel mi epidural mi? sen onu dinle bence..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

aa deliye bak kız sezoş olacan zati niye korkuyosun? korkma hiç neler atlattın bunu mu atlatmayacaksın.

uyucan uyanacan meleğin sana bakıyor olacak bunu düşün.:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

hoşgeldin demetcim kızınada maşallah seninle günümüz aynı bakalım kim önce doğuracak:)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

güle güle kullanın demet, hayırlı olsun :)

doktorun hangisini öneriyo? genel mi epidural mi? sen onu dinle bence..

dr epidural dedi, ben de ben pek heyecanlı bi tipimdir dedim :D o zaman uyursun, anestezi uzmanıyla görüşmen lazım dedi... ama epidural kolaydır dedi, bilemiyorum işte.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar