2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
nazom ya ben de çok pişmanım hamilelikte günlük tutmadığıma.İlk pıtpıtları ne zaman hissettiğimi biliyorum bi tek,aynı zaman bulantılarımın da kesilmesine denk geliyo.Ama hareketler ne zaman belirginleşti,ne zaman tekmeydi ne zaman kayma şekline dönüştü keşke yazsaydım...Başka da bişey hatırlamıyorum...
Keşke yazsaydım imrendim şimdi sana...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bu 40 a 42ye kadar dayanan hatunlar nasıl dayanıyorlar? benim 37. haftada pilim bitti artık, dayanamıyorum.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
amanınnn..geliyomu yoksamm ada hanım?? ödem atmısda olabilirsin canım.panik yapma emi..:sila:

rica ederim canım.benimde o güne dair ayırt edici hatıladıklarım işte.yoksa insan coğu seyi unutuyor.mesela ilk kaç haftalık hareket etti hatırlamıyorum iremi.doğumdan sonra bi günlük tutmusum o güzel işte.irem doğduğunda yazmısım :) ilk tırnağını kesişim,ilk banyosu.göbecigi ne zaman düşmüş ilk anne baba dediği tarih oturtuduğu yürüdüğü tarih hepsini erinmeden yazmısım.ama hamilelik kısmını yazmak aklıma gelmedi demekki.bunda hamileyken basladım yazmaya :) doğuncada yazacak vaktim olursa devam ederim artık.

evet canım ödem de olabilir.fazla paniklemedim :)
hiç paniklemedim hatta :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gece de hiç uyuyamadım...sabah geç kalktığım için midir nedir.zaten kırk kere kalktım,5te kalktığımda da bi daha uyuyamadım.7yi geçiyodu daldığımda...Gündüz düşününce korkmuyorum doğumu,gece düşününce stres yaptım sanırım :D:D
Hastanemin değişmesine taktım,görümcenin sezeryan yorumlarına taktım,ağrılar-rahatsızlıklar bi yandan,kendi kendimi iyice huzursuz ettim

cnmm günaydınn.. dün okudum gece yazdıklarını ama ne diyim bilemedimm. gecmiş olsun mu diyim, gözünaydın mı diyim, üzülme mi diyim:D en iisii hayırlısı olsun demek heralde. stress olma tatlımmm masallahh bebişş te gecmişş 3 kg yu. darısı basımızaa insaaaalllaahh:utan: risk almadan sezeryan bencede mantıklı bi olasılık varsa. arkadasım cok yakında sezeryan oldu. kızı 5 ayı bitiriyo simdi. ama daha 15 günlükken bizde yemekteydii arı kiminn kosuyodu:D simdide eski kilosunda. ii örnekleri de düsün.ayy sizi okudukca heyecan yapıyorumm bende :utan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ben psikolojik olarak hadi olsun diyorum ama zorlarsa dayanırım daha bikaç hafta daha gibi geliyo :D

ben kendimi 40. haftada gibi hissediyorum zaten. hareketlerim kısıtlandı, ayakta fazla kalamıyorum, dolaşamıyorum, tek başıma sokağa çıkmak istemiyorum.

ödemlerin inmiştir bacım evdesin ya şimdi telaş yapma

valla bilmiyorum elleri mahkum bekliyolarr

inşallah Allah sizi bekletmez 42ye kadar :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cümletenn günaydınn kızlarrr. dün gece ilk defa kocam yollara düsüyodu saat 2 de bana ayvalık tostu bulcak diye. sonra kıyamadım makarna yaptım. o da bugün öglen yemegi olsun göndercem dedi. ii didim bende. gce tüm bunları yaparken kukumdaki agrı da beni bayıltcaktı. gecti gecti bi daha geldi. korkudan gidip yattım hemen. simdi de hafif hafif var ama aksamki gibi degil. olmaz insallahh :eek:ys:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Selam kızlar

Nasılsınız bakalım? Var mı doguan eden aranızda :D

Face sayfasında biri daha dogum yaptı subat annelerindn 37 haftalıkmıs suyu azaldıgı icin sezeryanla almıslar. 3 kg 48 cm dogmus bebek :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın canım hayırlı olsun :D

günaydın simuşcummmm.güle güle kullanın efem perdelerinizi resim ekle yaaaa görelim bizde

Hayırlı olsun perdelerin simuş :)

simuşcum benimm ohhh ne güsell güle güle kullansın sultanımm benimde oda gelcek bugün eymenin oda sözdeeeee :zopa:

Sağolun kızlar, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah :huhuu:

İşte perdemiz de bu teyzeleri :) Makinamızın flash ı bozulduğu için biraz karanlık çıktı ama...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hoş geldin ecrinn, günaydın.

ben biraz uzanayım kızlar, şu ağrı geçsin artık....

günaydın balımm.. yat dinlenn bakalım. ne agrısı kız buu sezoss derkenn normal dogurma bide:D

simussss ben cok begendimm perdeyiii te allammm tam benlikk:D yatakodasına bile asarm onu ben:D nerden acep??

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:beyazbayrak:helloo
helloooo
ben kendimi 40. haftada gibi hissediyorum zaten. hareketlerim kısıtlandı, ayakta fazla kalamıyorum, dolaşamıyorum, tek başıma sokağa çıkmak istemiyorum.

inşallah Allah sizi bekletmez 42ye kadar :D

amin cnm inşallah bekletmezz rabbim büyük bekletse bile max bekliyceğim 41 hafta olur fazlasının zarar olduğunu biliyorum sezoş olurum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kızlar

Nasılsınız bakalım? Var mı doguan eden aranızda :D
Face sayfasında biri daha dogum yaptı subat annelerindn 37 haftalıkmıs suyu azaldıgı icin sezeryanla almıslar. 3 kg 48 cm dogmus bebek :)
günaydın pıtırcık biz iyiyiz sen nasılsın burda pek görmüyorum seni ama öteki mahallede arada görüyorum sende ne var ne yok?

Sağolun kızlar, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah :huhuu:

İşte perdemiz de bu teyzeleri :) Makinamızın flash ı bozulduğu için biraz karanlık çıktı ama...

aa süperr çok cicikli olmuş fıstıkım cam normal cam olunca nasıl süslesen bi o kadar güsel gidiyo iyi günlerde kullan

benim odanın camı tuvalet camı kadan ancak tül takabildim :D karanlık oluyo

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

günaydın pıtırcık biz iyiyiz sen nasılsın burda pek görmüyorum seni ama öteki mahallede arada görüyorum sende ne var ne yok?

Ben de iyiyim leader'm. Bir an nce dogurmak istiyoum :p :D

Ordaki dogumları takip etmeye calısıyorum arada bakınıyorum oraya da.

Eymen bey nasıl? Zayıf cıkmıs sanırım kontrolde. Sıpa yemek yemiyor demekki simdiden basladı anneyi uzmeyeeeee :ninni:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar