delirmek üzereyimm.. sanıyorum 10 a yakın telefon görüsmesi yapptım.. ben yazayımm siz de bana anlatın. ilkii mezun oldugum okulun bürosu:
ii günler. diplomam kayboldu ygs basvuru için bilgi alıcam güven bey ada hüseyin beyle görüsebilir mişyim zart zurt..
cevapp: hüseyin bey artık yok, güven bey seminerde ancak pazartesi bilgi alabilrsiz..
benn: ama basvuru pazartesi bitiyo rehber ögretmenle görüseyim madem..
adamın cep numarasını bana verdi saolsun.. adamla da diyalog su:
hocam işte böle böle..
reh. ögretmen:anladım ama buraya gelmen lazım güven bey yok.
ben:hpcam baska yolu yok mu bunun kargo falan.
reh. ögretmen:işte sana postayla gönderilmezi lazım ama bende burda senin izmirde kaydını almayanların işlerini yapyorum cok yogunum. güven bey de yok. yapamyız. orda tanıdık bi okul müdürü varsa hallederler. cünkü zaten sistemde görünüyosun..
ok tesekkürler..
bi sonraki burdaki bi lise dün görüsmüstüm:
müdür yar:anladım cnm bizim için riskli bi durum bu ama.
bi sonraki konusma izmirde 1 yıl okudugumm lise olcaktı ama müdrü ve müdür yardımcıları okulda yok ne hikmetse...
sonra meb izmir in halkla ilişkileri. olayın konusu aynı ama konusmanın sonu söyle.
hanımefendi bu işş izmirden oluyomu olmuyo muu ben basvuru yapamıyo muyumm terbiyesizlik yapmayın sakince cevap verebilirsinizz.
o da söyle diyo benn sakinim siz anlatamıyosunuz.
hayır sen anlamak istemiyosun terbiyesiz ve suratına kapattım..
ii günler. diplomam kayboldu ygs basvuru için bilgi alıcam güven bey ada hüseyin beyle görüsebilir mişyim zart zurt..
cevapp: hüseyin bey artık yok, güven bey seminerde ancak pazartesi bilgi alabilrsiz..
benn: ama basvuru pazartesi bitiyo rehber ögretmenle görüseyim madem..
adamın cep numarasını bana verdi saolsun.. adamla da diyalog su:
hocam işte böle böle..
reh. ögretmen:anladım ama buraya gelmen lazım güven bey yok.
ben:hpcam baska yolu yok mu bunun kargo falan.
reh. ögretmen:işte sana postayla gönderilmezi lazım ama bende burda senin izmirde kaydını almayanların işlerini yapyorum cok yogunum. güven bey de yok. yapamyız. orda tanıdık bi okul müdürü varsa hallederler. cünkü zaten sistemde görünüyosun..
ok tesekkürler..
bi sonraki burdaki bi lise dün görüsmüstüm:
müdür yar:anladım cnm bizim için riskli bi durum bu ama.
bi sonraki konusma izmirde 1 yıl okudugumm lise olcaktı ama müdrü ve müdür yardımcıları okulda yok ne hikmetse...
sonra meb izmir in halkla ilişkileri. olayın konusu aynı ama konusmanın sonu söyle.
hanımefendi bu işş izmirden oluyomu olmuyo muu ben basvuru yapamıyo muyumm terbiyesizlik yapmayın sakince cevap verebilirsinizz.
o da söyle diyo benn sakinim siz anlatamıyosunuz.
hayır sen anlamak istemiyosun terbiyesiz ve suratına kapattım..