2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
delirmek üzereyimm.. sanıyorum 10 a yakın telefon görüsmesi yapptım.. ben yazayımm siz de bana anlatın. ilkii mezun oldugum okulun bürosu:

ii günler. diplomam kayboldu ygs basvuru için bilgi alıcam güven bey ada hüseyin beyle görüsebilir mişyim zart zurt..
cevapp: hüseyin bey artık yok, güven bey seminerde ancak pazartesi bilgi alabilrsiz..
benn: ama basvuru pazartesi bitiyo rehber ögretmenle görüseyim madem..

adamın cep numarasını bana verdi saolsun.. adamla da diyalog su:

hocam işte böle böle..

reh. ögretmen:anladım ama buraya gelmen lazım güven bey yok.

ben:hpcam baska yolu yok mu bunun kargo falan.

reh. ögretmen:işte sana postayla gönderilmezi lazım ama bende burda senin izmirde kaydını almayanların işlerini yapyorum cok yogunum. güven bey de yok. yapamyız. orda tanıdık bi okul müdürü varsa hallederler. cünkü zaten sistemde görünüyosun..

ok tesekkürler..

bi sonraki burdaki bi lise dün görüsmüstüm:

müdür yar:anladım cnm bizim için riskli bi durum bu ama.

bi sonraki konusma izmirde 1 yıl okudugumm lise olcaktı ama müdrü ve müdür yardımcıları okulda yok ne hikmetse...

sonra meb izmir in halkla ilişkileri. olayın konusu aynı ama konusmanın sonu söyle.
hanımefendi bu işş izmirden oluyomu olmuyo muu ben basvuru yapamıyo muyumm terbiyesizlik yapmayın sakince cevap verebilirsinizz.
o da söyle diyo benn sakinim siz anlatamıyosunuz.
hayır sen anlamak istemiyosun terbiyesiz ve suratına kapattım..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar dün park yatağını aldık akşam eşim binbir zahmetle kurdu bakalım beğenecekmisiniz:D
bu rada gördüğünüz minili battaniyede annesinin yani benim başlayıp elime yüzüme bulaştırdığım ve en son anneannesinin tamamladığı battaniye:D:D

ayyyyyyy süper bu aslıcan ya bayıldım seninkide nilayın ki gibi tultan yatağı gibi güle güle kullansın minik kızın

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
merhaba kızlar;

Yeni doktordan geldim..
Bebişin kilosu 3160 kg olmuş..Nst sonucuda iyi çıktı..
tam kan, idrar sonuçlarıda iyi şükürler olsun..
bebişim doğum pozisyonunu almış..
gelecek hafta salı tekrar gel dedi. bebek hareketlerinin bundan sonra küçük küçük hareketler olacağını söyledi..
Doğum normal yada sezeryan konusunda bu hafta net bir şekilde konuştuk..
Bebeğin kafası büyük olduğu için 39. haftaya kadar doğum kanalına girmezse sezeryan kaçınılmaz olur dedi. Sezeryan epidural olacağını ve 26 ocak-2 şubat arası bir tarih olabileceğini söyledi. sezeryan için bir sorun olmazsa 39. haftayı beklemek istiyor...

GÖKÇECİM;
Bebişimin kafası büyük ya bunu sordum, genetik bişey dedi. bir anamoli felan söz konusu değil dedi.Seninde için rahat olsun..
gözün aydın tanselcim oğlunada maşallah kilosuda iyi hakkında hayırlısı olsun bencede 39. haftayı beklemek gerekiyor tam anlamıyla gelişimini tamamlıyor tabii sabredebilirlerse bebişler

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
anammm tırstım ben kızlar yaa doktorumu aradıydım şu idrar için bana dediki acil gelirmisin idrarmı suyun burdan bilemem dedi bende şimdi mümkünd eğil dedim yarın gel sabahtan ozaman sen dedi hem nst yede bağlarız dedi ayyy yaa sumu yoksa allah korusun daha çok erken

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
anammm tırstım ben kızlar yaa doktorumu aradıydım şu idrar için bana dediki acil gelirmisin idrarmı suyun burdan bilemem dedi bende şimdi mümkünd eğil dedim yarın gel sabahtan ozaman sen dedi hem nst yede bağlarız dedi ayyy yaa sumu yoksa allah korusun daha çok erken

evet Allah korusun su konusunda hiç tecrübem yok gelmediği için seni rahatlatmak isterdim ama:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam kızlar...Maşallah 30 sayfa ne ara kaynattınız ule :D Henüz geçmişi okuyamadım..Pazardan aldıklarımı dolaba yerleştirdikten sonra okucam inşallah :)
Bugün doktora gittik...Oğlum 3,130gr. ve 50cm. olmuş maşallah.
Ama tostik henüz doğum kanalına yerleşmemiş..Doktorum "şimdiye kadar yerleşmesi gerekirdi" dedi, bakalım bekleyeceğiz.Bu gidişle şubat ayına bile sarkabilirmiş gelmesi..Eğer o kadar uzarsa bu oğlan 4 kiloyu 10 defa geçer ne edecem bilmiyorum :D Sonra nstye girdik, nstyi sevdim yatak çok rahattı, tatlı tatlı uykum geldi :D Nst sonucunu doktoruma götürdüm "başlamış artık sancıların yavaş yavaş" dedi..9 gün sonrasına randevu verdi.Alttan muayene edecek oğlum kanala yerleşirse.
Bizden bu kadar kızlar...Heee artık tartmıyor beni pes etti adam :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

aslı ne diyon sen ya allah korusun kuzum dikkat et kendine git bence ihmal etme dediği gibi suyunda olabilir gerçi idrar kokar su kokmaz da ayırt edersin telaş yapma ama bugün gidebiliyosan git derim

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Selam kızlar...Maşallah 30 sayfa ne ara kaynattınız ule :D Henüz geçmişi okuyamadım..Pazardan aldıklarımı dolaba yerleştirdikten sonra okucam inşallah :)
Ama tostik henüz doğum kanalına yerleşmemiş..Doktorum "şimdiye kadar yerleşmesi gerekirdi" dedi, bakalım bekleyeceğiz.Bu gidişle şubat ayına bile sarkabilirmiş gelmesi..Eğer o kadar uzarsa bu oğlan 4 kiloyu 10 defa geçer ne edecem bilmiyorum :D Sonra nstye girdik, nstyi sevdim yatak çok rahattı, tatlı tatlı uykum geldi :D Nst sonucunu doktoruma götürdüm "başlamış artık sancıların yavaş yavaş" dedi..9 gün sonrasına randevu verdi.Alttan muayene edecek oğlum kanala yerleşirse.

selam azo hoşgeldin senin tahminleri yerle bir etti oğlan ne acelen var şubatı bekle :)maşallah oğluna şimdi daha hızlı kilo alacak bencede bulur 4 kiloyu tosuncuk adamıda pes ettirdinya tebrik ettim seni ne halin varsa gör dedi heralde adam:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

selam azo hoşgeldin senin tahminleri yerle bir etti oğlan ne acelen var şubatı bekle :)maşallah oğluna şimdi daha hızlı kilo alacak bencede bulur 4 kiloyu tosuncuk adamıda pes ettirdinya tebrik ettim seni ne halin varsa gör dedi heralde adam:)

Sağol laylam..Ben beslenmeme son dönem hiç dikkat etmiyorum ama 10 günde 600gr. almış şoşırdım..Böyle giderse ben de sezoşcu olacam :D
Annem de iddalaşıyor hayır ocakta gelecek diye...Adamcağız baktı ki dikkat et demesi işe yaramıyor, tartmıyom anasını satim dedi heralde :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

gözün aydın azommm senin oğlan senin kadar tez canlı değil galiba bekletmeye niyetli seni :D hadi bakalım ayın 15 yalan oldu 15 gün daha şafak saycan sanırım

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Sağol laylam..Ben beslenmeme son dönem hiç dikkat etmiyorum ama 10 günde 600gr. almış şoşırdım..Böyle giderse ben de sezoşcu olacam :D
Annem de iddalaşıyor hayır ocakta gelecek diye...Adamcağız baktı ki dikkat et demesi işe yaramıyor, tartmıyom anasını satim dedi heralde :D

valla maşallah 10 günde 600g ne yediysen artık ne zaman geleceği süpriz ters bir zamanda gelmasinde

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

gözün aydın azommm senin oğlan senin kadar tez canlı değil galiba bekletmeye niyetli seni :D hadi bakalım ayın 15 yalan oldu 15 gün daha şafak saycan sanırım

Valla yalan oldu tubişim ya :D Neyse en azından ilk doğurmıcamı bilmek az da olsa rahatlattı beni :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aboo şimdi hesap yaptım keşke benim oğlanda 10 günde 600 gr alsa doğana kadar 4400doğardı o zamana maşallah azommm yemek listeni istiyorum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

seninkide öyle olacak merak etme tubiş son ay şimdiye kadar aldığı kilonun yarısın birden alıyor

ayy inşallah laylam ya inşallah alır ama benim iştahım manyak açıldı onun farkındatım saldırıyorum yemeklere resmen ve yiyorumda şükür tüm derdim mide yanması ve bulantıymışş yediklerim boğazımda duruyo gibiydi şimdi öle bişi kalmadı inşallah oğlumda alır kg 2 hafta sonra gitcem tekrar 2700 filan dese uçarım mutluluktan

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
öylemi kız babuş o senmiydinn hayatım nirde mümkünse bu ara bi yere kaybolmasın
aklım onda nidense :iyyyy:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aboo şimdi hesap yaptım keşke benim oğlanda 10 günde 600 gr alsa doğana kadar 4400doğardı o zamana maşallah azommm yemek listeni istiyorum

Valla kuşum yediklerimle alakası yokmuş, son haftalarda böyle alıyorlarmış..Benim gözüm korktu.20 gün var doğuma, o zamana kadar 1,200 daha alırsa 4ü geçer ve bana sezoş yolları görükür :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Valla kuşum yediklerimle alakası yokmuş, son haftalarda böyle alıyorlarmış..Benim gözüm korktu.20 gün var doğuma, o zamana kadar 1,200 daha alırsa 4ü geçer ve bana sezoş yolları görükür :(

alla alla son gittiğinde kaç haftalıktın + larına kadar de bağa azom bebek kaç kgdu? korkma nasipte ne varsa o olcak ama içimden geçeni diyim mi? bence son zamana kadar beklemesi iyi bişi olgunlaşmamış meyve gibi düşün bi şeyleri eksik kalmadan gelcek dünyaya üzülme azomm herşeyin hayırlısı die dua ett

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar