alla alla son gittiğinde kaç haftalıktın + larına kadar de bağa azom bebek kaç kgdu? korkma nasipte ne varsa o olcak ama içimden geçeni diyim mi? bence son zamana kadar beklemesi iyi bişi olgunlaşmamış meyve gibi düşün bi şeyleri eksik kalmadan gelcek dünyaya üzülme azomm herşeyin hayırlısı die dua ett
azooo tanselll gözüüzz aydın kızlarrrr:ask::ask::ask:
tey masallahh herkes güzel güzell haberlen geliyyyallah bozmasın
cıkıyorum ben kızlar. gerci bi saattir telefondayım zati de. neyse artık. nefesim daraldı yinee. biri bopgazımı sıkıp sıkıpp brakmıs gibi. az iş yapayım. görüsürüz sonraa
Son gittiğimde 35+4tük tatlım. O zaman 2,700grdı.
Dediklerinde çok haklısın ama sıkıldım yawValla gece kusuyordum az daha uyku sersemi "gebelik zehirlenmesine yakalandım" diye söyleniyordum
![]()
Sağol ecrinnncim
Canım gözün aydın herşeyin iyi olmasına çok sevindim...Maşallah
Bu doktorun sezeryan demedi mi,hani bir ara sezeryan olsun deniyordu ya?
Sezeryanı da epidural öneriyo öyle mi? Bi benimki genel diyo galiba....
yok bacım sıkma canını yat uyu dinlen bu günlerin tadını çıkar gez ne bilim azo cıyak cıyak bağırcaklar ne uyuyabilcen ne oturabilcen son demlerini yaşa heh bende bi daha gittiğimde 35+0 olcam bakalım karşılaştırcam bakalım o kadan olcak mı ondan önceki randevunu hatırlıyomusun 33+0 =2024 gr dı oğlum 150 gr kadar az haftasına göre dedi kafam orda halaa
tanselim senin görmedim geçmişe bakınıyorum çarpmadı özün aydın balım sanırım bu yeni doktorun normali bekleyip olmassa sezaryana alcakmış hayırlısı olsun bebik iyiyse sorun yok çok şükür
yok bacım sıkma canını yat uyu dinlen bu günlerin tadını çıkar gez ne bilim azo cıyak cıyak bağırcaklar ne uyuyabilcen ne oturabilcen son demlerini yaşa heh bende bi daha gittiğimde 35+0 olcam bakalım karşılaştırcam bakalım o kadan olcak mı ondan önceki randevunu hatırlıyomusun 33+0 =2024 gr dı oğlum 150 gr kadar az haftasına göre dedi kafam orda halaa
Hoşçakal tatlım, uzuuunnnn birşey yazmışsın, sırayla geçmişi okuyorum, ona gelince onu da okur yorumlarım
tansel ve azonun minik meleklerine maşallah güzel haberlerle gelmişsiniz kızlar. bakın bütün bebişler benim oğluşuma yetiştibizde kilo alımı durdu, siz coştunuz. vallahi maşallah
karnım ağrıyo
hadi bakalım tanselcim çok şükür daha biraz zamanın var yani bekle bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinde kuzucuklar bekliycez aneaam bu annelik ne zor hamile kalacam die bekle doğum yaklaşır doğurcam die bekle bekle .......canımcım bugün kontrolüm vardı, biizm bebiş doğum kanalına henüz yerleşmemiş. Doktorum bekleyip görücez dedi. eğer sezeryan olmam gerekirse 26 ocak-2şubat arası tarih vercek. Hayırla ve sağlıkla gelsin bebişim..
Canım yanlış olmasın ondan önceki randevum yani 35ten önceki tam 35ten 3 hafta önceydi..O da 32-33. haftalarına denk geliyor.O zaman 2,100gr. gibi birşeydi..Rakamlar net değil ama aklımda kalan bu.
Ama senin doktor abartmış sanki biraz...Çünkü 33+0dan itibaren normal kilo aralığı 1680-2930gr. diyor Kaan Kocatepe'nin sitesinde..Yani normal, 150 gr. dediğin nedir ki..
tansel ve azonun minik meleklerine maşallah güzel haberlerle gelmişsiniz kızlar. bakın bütün bebişler benim oğluşuma yetiştibizde kilo alımı durdu, siz coştunuz. vallahi maşallah
karnım ağrıyo
:bayil::bayil::bayil::uzgun::uzgun::uzgun:ben çok korkuyom yaaaaaaaaa kafam dağılsın diye çıktım ama ıı ııh dağılmadı
gamzecimde bana doğrusunu söylemek gerekirse dedi sağlıklı olan kesinlikle normal doğum
fakat bebek sezaryanda yorulmaz hırpalanmaz bir anda alınır dedi ama anneye çok şey düşüyo uzun bir süreç iyileşmek için dedi
normal doğumda ise anne yorulduğu kadar bebekte enerji tüketüyo çıkmak için eğer anne yönlendirmelerimize uymassa bebek çok hırpalanıyor didi bunun için doğru tercihi yapmak çok önemli sonra dçndü bana baktı ben tuğbada bunu çok rahat görüyorum çok rahat normal doğum yapar dedi :lilav: bakcaz ve görcez bakalım
azocum benimd ebugün kontrolüm vardı.. benim bebişte 3180 g. olmuş..doğum kanalına yerleşmemiş, angajman olmamış. gelecek hafta randevum var bakalım ne olacak..
Sağolasın lidılım...Ben daha Tansel'inkisini okuyamadım, maşallah kaynatmış kızlar bi yandan geçmiş okuyorum![]()
Tanselcim benimkisi de girmemiş doğum kanalınaBugün bol bol yürüdüm bi faydası olur belki.
yavrum korkma korkulcak bişi yok doktor önlem almak işçin öle söylüyor yarın sabah bi git bakalım nolcak sakin ol rabbime dua ett
Hoşçakal tatlım, uzuuunnnn birşey yazmışsın, sırayla geçmişi okuyorum, ona gelince onu da okur yorumlarım
:bayil::bayil::bayil::uzgun::uzgun::uzgun:ben çok korkuyom yaaaaaaaaa kafam dağılsın diye çıktım ama ıı ııh dağılmadı