uyuyoo bu topic yine
Ben geldim herkes sustu :lululu:
uyuyoo bu topic yine
Cevremdekiler de goruyor dogurdugumu
Haırdır insallah erken mi dogurtucaksınız kız beni yoksa
simussss ben cok begendimm perdeyiii te allammm tam benlikkyatakodasına bile asarm onu ben
nerden acep??
aa süperr çok cicikli olmuş fıstıkım cam normal cam olunca nasıl süslesen bi o kadar güsel gidiyo iyi günlerde kullan
benim odanın camı tuvalet camı kadan ancak tül takabildimkaranlık oluyo
uyuyoo bu topic yine
Valla beni arkadaşım aradı da 10 dk dır onla konuşuyordum. Ama hakkat herkes bi sustu
Zamanında gelsin inşallah hepimizin kuzuları ama valla bilmiyorum 2 gündür görüyom seni rüyamda
Persandan aldık bebişim. Valla inan ben bile kıskandım kızın perdesini. Evin sanırım en güzel perdesi oldu
İnşallah Eymen Beyin daha güzel odaları olur annesi... Aslında bizim odamız da çok aydınlık bi oda değil. Hoş... Ankara zaten yılın en az 6 ayı karanlıkta...
Valla beni arkadaşım aradı da 10 dk dır onla konuşuyordum. Ama hakkat herkes bi sustu
hım anladım cnm iş güç boşta değilizki elimizde faturalar devamlı çalışma modunda olunca idare etceğinizBen de iyiyim leader'm. Bir an nce dogurmak istiyoum![]()
Ordaki dogumları takip etmeye calısıyorum arada bakınıyorum oraya da.
Eymen bey nasıl? Zayıf cıkmıs sanırım kontrolde. Sıpa yemek yemiyor demekki simdiden basladı anneyi uzmeyeeeee
kız işler yoğunnn topikte herkes ev hanımı değilki arada fırsat bulursak yazıyozzuyuyoo bu topic yine
Zamanında gelsin inşallah hepimizin kuzuları ama valla bilmiyorum 2 gündür görüyom seni rüyamda
Persandan aldık bebişim. Valla inan ben bile kıskandım kızın perdesini. Evin sanırım en güzel perdesi oldu
İnşallah Eymen Beyin daha güzel odaları olur annesi... Aslında bizim odamız da çok aydınlık bi oda değil. Hoş... Ankara zaten yılın en az 6 ayı karanlıkta...
hım anladım cnm iş güç boşta değilizki elimizde faturalar devamlı çalışma modunda olunca idare etceğiniz
eymen beni üzüyor teyzesi totosuna totosuna vurcam hiç dinlemiyor beni zargana balığı gibin ince uzun bir bebe korkutuyo beni ben yiyorum o yemiyorrr
kız işler yoğunnn topikte herkes ev hanımı değilki arada fırsat bulursak yazıyozz
sağolasın simuşum ankara yaaa soğuk sevmiyom pek orayı sevmememin 2.nedenide deniz yok deniz olmayan memleket içime kasveti çöktürüyo kardeşim orda okuyo daralıyo gitmeden demiştim oğlum yapamassın orda daralırsın die laf dinlemedi şimdi oflayıp pufluyo yağmur çamur eksik değil dimi cnm?
hım anladım cnm iş güç boşta değilizki elimizde faturalar devamlı çalışma modunda olunca idare etceğiniz
eymen beni üzüyor teyzesi totosuna totosuna vurcam hiç dinlemiyor beni zargana balığı gibin ince uzun bir bebe korkutuyo beni ben yiyorum o yemiyorrr
kız işler yoğunnn topikte herkes ev hanımı değilki arada fırsat bulursak yazıyozz
sağolasın simuşum ankara yaaa soğuk sevmiyom pek orayı sevmememin 2.nedenide deniz yok deniz olmayan memleket içime kasveti çöktürüyo kardeşim orda okuyo daralıyo gitmeden demiştim oğlum yapamassın orda daralırsın die laf dinlemedi şimdi oflayıp pufluyo yağmur çamur eksik değil dimi cnm?
bugün ayın 10 tam tamına 2 hafta kdv dönemi kafa kaldıramıyoz biz balım ondan harbiden çok yoğunum bu arada aslıda öle ama diğerlerini bilmiyomkızz son 1 ayda mıı patladı sizinn işler.. sıkıntıdann dogurcam bakk ona göre. sonra senin gelin oglandan 3 hafta yerine 2 ay büyük olcak
Günaydın canım.Valla hayırlısı neyse o olsun hakkımda.Doktorum da güzel güzel açıkladı,anlattı.İnşallah cümlemiz sağ selamet elimize alırız bebiklericnmm günaydınn.. dün okudum gece yazdıklarını ama ne diyim bilemedimm. gecmiş olsun mu diyim, gözünaydın mı diyim, üzülme mi diyimen iisii hayırlısı olsun demek heralde. stress olma tatlımmm masallahh bebişş te gecmişş 3 kg yu. darısı basımızaa insaaaalllaahh
risk almadan sezeryan bencede mantıklı bi olasılık varsa. arkadasım cok yakında sezeryan oldu. kızı 5 ayı bitiriyo simdi. ama daha 15 günlükken bizde yemekteydii arı kiminn kosuyodu
simdide eski kilosunda. ii örnekleri de düsün.ayy sizi okudukca heyecan yapıyorumm bende
Selam kızlar
Nasılsınız bakalım? Var mı doguan eden aranızda
Face sayfasında biri daha dogum yaptı subat annelerindn 37 haftalıkmıs suyu azaldıgı icin sezeryanla almıslar. 3 kg 48 cm dogmus bebek
Sağolun kızlar, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah![]()
İşte perdemiz de bu teyzeleriMakinamızın flash ı bozulduğu için biraz karanlık çıktı ama...
Soyle o kucuk beye gelirsem totosunu ısırırım onun uzmesin annesini yesin yemeklerini.. :sinir:
Günaydın canım.Valla hayırlısı neyse o olsun hakkımda.Doktorum da güzel güzel açıkladı,anlattı.İnşallah cümlemiz sağ selamet elimize alırız bebikleri
Selam dünyam...Kim yapmış kız doğum?
Canım çok güzelmiş perde vallahi çok şık çok beğendim
Sena diye birisi canım face de grupdan.
Allah analı babalı büyütsün canım...
yemeğimi yedimde geldim2 tabak yemek yedim haaaa kendime inanamıyorum bazen offf bu gidişle neye benzeyecem doğuma kadar valla bilmiyorum
yaa azo yok bugün nerdeyki acaba hbri olan varmı kızlar