2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Cevremdekiler de goruyor dogurdugumu :D

Haırdır insallah erken mi dogurtucaksınız kız beni yoksa :D

Zamanında gelsin inşallah hepimizin kuzuları ama valla bilmiyorum 2 gündür görüyom seni rüyamda :)

simussss ben cok begendimm perdeyiii te allammm tam benlikk:D yatakodasına bile asarm onu ben:D nerden acep??

Persandan aldık bebişim. Valla inan ben bile kıskandım kızın perdesini. Evin sanırım en güzel perdesi oldu :D

aa süperr çok cicikli olmuş fıstıkım cam normal cam olunca nasıl süslesen bi o kadar güsel gidiyo iyi günlerde kullan

benim odanın camı tuvalet camı kadan ancak tül takabildim :D karanlık oluyo

İnşallah Eymen Beyin daha güzel odaları olur annesi... Aslında bizim odamız da çok aydınlık bi oda değil. Hoş... Ankara zaten yılın en az 6 ayı karanlıkta...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ben geldim herkes sustu :lululu:

:ask::ask::ask:
Zamanında gelsin inşallah hepimizin kuzuları ama valla bilmiyorum 2 gündür görüyom seni rüyamda :)

Persandan aldık bebişim. Valla inan ben bile kıskandım kızın perdesini. Evin sanırım en güzel perdesi oldu :D

İnşallah Eymen Beyin daha güzel odaları olur annesi... Aslında bizim odamız da çok aydınlık bi oda değil. Hoş... Ankara zaten yılın en az 6 ayı karanlıkta...

Valla beni arkadaşım aradı da 10 dk dır onla konuşuyordum. Ama hakkat herkes bi sustu :(

evett cnmm kumas cok basarılıı. ben daha kimseninn evinde görmedim mesela. o nedenle daha basarılı :kayris: allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin insallahh cnm. surdan bi tasınalımm bende bulucam kızceme aynısından:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben de iyiyim leader'm. Bir an nce dogurmak istiyoum :p :D

Ordaki dogumları takip etmeye calısıyorum arada bakınıyorum oraya da.

Eymen bey nasıl? Zayıf cıkmıs sanırım kontrolde. Sıpa yemek yemiyor demekki simdiden basladı anneyi uzmeyeeeee :ninni:
hım anladım cnm iş güç boşta değilizki elimizde faturalar devamlı çalışma modunda olunca idare etceğiniz
eymen beni üzüyor teyzesi totosuna totosuna vurcam hiç dinlemiyor beni zargana balığı gibin ince uzun bir bebe korkutuyo beni ben yiyorum o yemiyorrr
uyuyoo bu topic yine:D
kız işler yoğunnn topikte herkes ev hanımı değilki arada fırsat bulursak yazıyozz

sağolasın simuşum ankara yaaa soğuk sevmiyom pek orayı sevmememin 2.nedenide deniz yok deniz olmayan memleket içime kasveti çöktürüyo kardeşim orda okuyo daralıyo gitmeden demiştim oğlum yapamassın orda daralırsın die laf dinlemedi şimdi oflayıp pufluyo yağmur çamur eksik değil dimi cnm?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gökce dün girdi mi? paso yatıyo mu uyuyo mu bu kız napıyo.

azo bugün biyere mi gitcekti acep o nerde?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

hım anladım cnm iş güç boşta değilizki elimizde faturalar devamlı çalışma modunda olunca idare etceğiniz
eymen beni üzüyor teyzesi totosuna totosuna vurcam hiç dinlemiyor beni zargana balığı gibin ince uzun bir bebe korkutuyo beni ben yiyorum o yemiyorrr

kız işler yoğunnn topikte herkes ev hanımı değilki arada fırsat bulursak yazıyozz

sağolasın simuşum ankara yaaa soğuk sevmiyom pek orayı sevmememin 2.nedenide deniz yok deniz olmayan memleket içime kasveti çöktürüyo kardeşim orda okuyo daralıyo gitmeden demiştim oğlum yapamassın orda daralırsın die laf dinlemedi şimdi oflayıp pufluyo yağmur çamur eksik değil dimi cnm?

kızz son 1 ayda mıı patladı sizinn işler.. sıkıntıdann dogurcam bakk ona göre. sonra senin gelin oglandan 3 hafta yerine 2 ay büyük olcak:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
akşam matinesi yapmış onlar burda hatunlar dünden kalmalar :D ama bak nazom çevik hemen gelmiş sabahın erken saatlerinde

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

Soyle o kucuk beye gelirsem totosunu ısırırım onun uzmesin annesini yesin yemeklerini.. :sinir:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızz son 1 ayda mıı patladı sizinn işler.. sıkıntıdann dogurcam bakk ona göre. sonra senin gelin oglandan 3 hafta yerine 2 ay büyük olcak:D
bugün ayın 10 tam tamına 2 hafta kdv dönemi kafa kaldıramıyoz biz balım ondan harbiden çok yoğunum bu arada aslıda öle ama diğerlerini bilmiyom

aman tut içinde aynı zamanda doğsunlarr :D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ben cıkıyorum kızlar. Sinirlerim ozuldu. Kendimi ise vermezsem oturup aglayarak kendimi yıpratıcam burda!

Kocam olucak insan evladı benim yanıma gelmiyor eve dayısına oturmaya gidiyor. Karım evdetek yanına gidiyim sıkılır belki bisey olur diyen yok! Nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee! Dusuncesiz herif :mad:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
cnmm günaydınn.. dün okudum gece yazdıklarını ama ne diyim bilemedimm. gecmiş olsun mu diyim, gözünaydın mı diyim, üzülme mi diyim:D en iisii hayırlısı olsun demek heralde. stress olma tatlımmm masallahh bebişş te gecmişş 3 kg yu. darısı basımızaa insaaaalllaahh:utan: risk almadan sezeryan bencede mantıklı bi olasılık varsa. arkadasım cok yakında sezeryan oldu. kızı 5 ayı bitiriyo simdi. ama daha 15 günlükken bizde yemekteydii arı kiminn kosuyodu:D simdide eski kilosunda. ii örnekleri de düsün.ayy sizi okudukca heyecan yapıyorumm bende :utan:
Günaydın canım.Valla hayırlısı neyse o olsun hakkımda.Doktorum da güzel güzel açıkladı,anlattı.İnşallah cümlemiz sağ selamet elimize alırız bebikleri :D

Selam kızlar

Nasılsınız bakalım? Var mı doguan eden aranızda :D

Face sayfasında biri daha dogum yaptı subat annelerindn 37 haftalıkmıs suyu azaldıgı icin sezeryanla almıslar. 3 kg 48 cm dogmus bebek :)

Selam dünyam...Kim yapmış kız doğum?

Sağolun kızlar, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah :huhuu:

İşte perdemiz de bu teyzeleri :) Makinamızın flash ı bozulduğu için biraz karanlık çıktı ama...

Canım çok güzelmiş perde vallahi çok şık çok beğendim :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Soyle o kucuk beye gelirsem totosunu ısırırım onun uzmesin annesini yesin yemeklerini.. :sinir:

3kgu geçsin bişi istemiyorum ben yeliz söledim dinlerse bakalım hep oyu hep oyun rahat durmuyo ki kilo alsın yemeğe gidiyorum ben şimdi acıktım bu arada mobilyacıyada kıl oldum zaten şerefsiz ......... heriff 1 saat içinde döncem dedi arayan soran yok teslimat süresi belirtmişiz dimi biz orda dalgamı geçiyon sen adamla gün atlatıp duruyo :sinir:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Günaydın canım.Valla hayırlısı neyse o olsun hakkımda.Doktorum da güzel güzel açıkladı,anlattı.İnşallah cümlemiz sağ selamet elimize alırız bebikleri :D

Selam dünyam...Kim yapmış kız doğum?

Canım çok güzelmiş perde vallahi çok şık çok beğendim :)

Sena diye birisi canım face de grupdan.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yemeğimi yedimde geldim:)2 tabak yemek yedim haaaa kendime inanamıyorum bazen offf bu gidişle neye benzeyecem doğuma kadar valla bilmiyorum:D
yaa azo yok bugün nerdeyki acaba hbri olan varmı kızlar

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yemeğimi yedimde geldim:)2 tabak yemek yedim haaaa kendime inanamıyorum bazen offf bu gidişle neye benzeyecem doğuma kadar valla bilmiyorum:D
yaa azo yok bugün nerdeyki acaba hbri olan varmı kızlar

Dünden beri yok aslıcım valla girmedi henüz...
KAç kilo oldu kız senin toplamda rekor bende mi hala :D
Ay canım nasıl tatlı istiyo, anneme göstermeden biraz yemem lazım yaaaaaaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar