2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Allahım en kısa zamanda gönlündeki evi sana nasip etsin bütün olmayanlara birde

aminnn balımmm
Azoş ve gökçe nerelerde, hiç sesleri çıkmadı bugün..
azoş kontrolde 5-6 gibi gelcekmiş haberdar etmeye gökçe ev hanımı olduğundan beri ev kırklıyo
Azoşun kontrolü var.Gökçe de evini kırklıyodur :D
aynennnn
Bizim kredi daha çok var...Müstakil villayı almam için İstanbulda, supersonik yüksek hatta ultra mega yüksek mühendis olsam da fayda etmez :D
bacım hayret ediyorum alanlar nasıl alıyolar kafayı yiycem bu istanbulun zengini çok zengin fakiri çok fakir
Aslıda yok bugün...
nette görüyorum kuşumu ama ....... çok yogun
napıyosunuz kızlarr? yaa tam ben cıkarken herkesler resim koyuyordu şimdik kimsenin resmi kalmamıs bananee yaa bende görmek istiyorum sizi bi daha koyun lütfennn:mendil:
napacan bacım bizi yaaaa :D efsaneresmimi koyacam birazdan yerlere serilmenizi bekliycem birazdan çocukluk fotom

anam tek benim ki mi sulak yer.sanki senin ki deil alla alla..:dill: aslı nerdeee aslıı? kukudan o sorumluydu.o bilir di.
o istifa etti kuku işinden istifasını azoda onayladı :D
ASLICIM sende eklesene resmini senide görelim..

eet bende görmedim kuşum seni bi koyda görek şu gül yüzünü

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

3 gündür beni görmeyen bir arkadaşım vardı bugün geldi iş yerime kapıdan girer girmez çığlık bastı aaaaaaa aslı ne olmuş sana böyle diye bişey oldu sandım cidden meğer 2 günde değişmişim burnum falan şişmiş yüzünde sisler oluşmaya başlamış dedi moralim bozuldu bu kadar değişeceğimi bilmiyordum ki sürekli her gören maşallah kız bozar sende bişey yok diyorlardı acaba nazrmı deydiki tanselim:):)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
evet canım bir zamanlar benziyordum:D:Do benim

ohhh rahatladım:D sabahtan beri onu düsünüyorum ben biliyo musun:D dogru hatırlıyomusumm demek:D

kızlarr cıkıyorum ben.. dayanamadım aldım kuaföre randevu. pedikür haricc komple yaptıricim herseyi. düsüncesi bile rahatlattı:D cıkayım hemen işlerimi halledeyim gitmeden. yarın dısarı cıkmıcaz ama neyse bende kocise güzel görüneyim bari:D öptümm heppiciginizi:beyazbayrak:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

aminnn balımmm

azoş kontrolde 5-6 gibi gelcekmiş haberdar etmeye gökçe ev hanımı olduğundan beri ev kırklıyo

aynennnn

bacım hayret ediyorum alanlar nasıl alıyolar kafayı yiycem bu istanbulun zengini çok zengin fakiri çok fakir

nette görüyorum kuşumu ama ....... çok yogun

napacan bacım bizi yaaaa :D efsaneresmimi koyacam birazdan yerlere serilmenizi bekliycem birazdan çocukluk fotom

o istifa etti kuku işinden istifasını azoda onayladı :D

eet bende görmedim kuşum seni bi koyda görek şu gül yüzünü

yarın ekleyecem canım inşallah hatta nostalji bile yapabilirim sürpriz:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ohhh rahatladım:D sabahtan beri onu düsünüyorum ben biliyo musun:D dogru hatırlıyomusumm demek:D

kızlarr cıkıyorum ben.. dayanamadım aldım kuaföre randevu. pedikür haricc komple yaptıricim herseyi. düsüncesi bile rahatlattı:D cıkayım hemen işlerimi halledeyim gitmeden. yarın dısarı cıkmıcaz ama neyse bende kocise güzel görüneyim bari:D öptümm heppiciginizi:beyazbayrak:

hoşçakal canım..görüşürüzzz:heyo::heyo:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
şimdi bu resim nerden çıktı demeyin çocukluğumdan bu yana evrim geçirmişim onu anlıyorum her baktığımda

ilk okula başlamadan çekildiğim foto biraz bulanık ama komedi
kızıl halimm bu halimden sonrada saçlarımı kaybettim besleme gibin kısacık yapmak zorunda kaldım

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar gitmeden bir bakayım dedim. kendim halledebilirmiyim. çünkü daha 3 hafta dolmadı gideli. az olunca da orda uzandığına değmiyor. ve çok kötü birşey farkettim aynada. mantar olmuş galiba :( :( :mendil: sona doğru vücudumun bana yaşatmadığı kalmıyor. naapcam şimdi ben? tehlikeli mi? normal doğumu engeller mi? ay bir günüm sorunsuz geçsin yaaaa :mendil: ağda da kaldı :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
3 gündür beni görmeyen bir arkadaşım vardı bugün geldi iş yerime kapıdan girer girmez çığlık bastı aaaaaaa aslı ne olmuş sana böyle diye bişey oldu sandım cidden meğer 2 günde değişmişim burnum falan şişmiş yüzünde sisler oluşmaya başlamış dedi moralim bozuldu bu kadar değişeceğimi bilmiyordum ki sürekli her gören maşallah kız bozar sende bişey yok diyorlardı acaba nazrmı deydiki tanselim:):)

nazarı değmiş arkadaşlarının kızım maşallah dedirt kem gözlere gelmişin bebeem

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar gitmeden bir bakayım dedim. kendim halledebilirmiyim. çünkü daha 3 hafta dolmadı gideli. az olunca da orda uzandığına değmiyor. ve çok kötü birşey farkettim aynada. mantar olmuş galiba :( :( :mendil: sona doğru vücudumun bana yaşatmadığı kalmıyor. naapcam şimdi ben? tehlikeli mi? normal doğumu engeller mi? ay bir günüm sorunsuz geçsin yaaaa :mendil: ağda da kaldı :(

nasıl bişey anlatsana belki yardımcı oluruz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

littecim panik yapma bak banada olmuştu mantar riski hamilelikte artıyomuş sana önereceğim ilaç filan değil 2 günde geçecek bişey zefiran su (çözelti) die satılıyo bunu 1 lt kaynamış soğumuş suya 1ml koyarak karıştırıyosun o bölgeni wcden sonra su değdirmeden o karışımla yıkıyosun her seferinde bak gör anında geçiyoo ;) hemide hiçbir yan etkisi yok

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canımcım üzülme hepimizde var değişiklikler. bazen sabahları kalktığımda dudaklarım şiş oluyor. Biraz tuzu azalt iyi olur bence..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Canım beyaz bişey akıntı şeklinde mi tam olarak nerde?
Yoksa egzama gibi deri üzerinde döküntü şeklinde mi?
Bende de mantar var.Yani doktor muayene etmeden mantar olduğuna kanaat getirdi...Daha önce de başka bi bakteriden bu akıntı demişti ama girişte böyle beyaz beyaz duruyo...
Bana fitil verdi.Şekerin yükseldiği için oluyo dedi.
Bakalım ne olacak ama normal doğuma engel değil bildiğim kadarıyla.Mantar çabuk çözümleniyor.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

littecim panik yapma bak banada olmuştu mantar riski hamilelikte artıyomuş sana önereceğim ilaç filan değil 2 günde geçecek bişey zefiran su (çözelti) die satılıyo bunu 1 lt kaynamış soğumuş suya 1ml koyarak karıştırıyosun o bölgeni wcden sonra su değdirmeden o karışımla yıkıyosun her seferinde bak gör anında geçiyoo ;) hemide hiçbir yan etkisi yok

nerden bulcam bunu canım. yarın doktor görcek zaten. ben de okudum. sadece hamilelik bile başlı başına mantar sebebiymiş. doğuma kadar geçmezse noolcak tek derdim o yaaaaa :(

akıntı gibimi eger öyleyse bende de var

akıntı da vardı canım ama bu oraya yapışık gibi. ıyyk midenizi bulandırdıysam kusra bakmayın. sinirden ağladım rahatladım biraz

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
beyaz bişiler var tatlım :( tam girişte

canım yarın doktoruna bunu söyle sana ilaç felan verir. 5. ayda bende olmuştu. doktorum 1 lt suya yarım çay bardağı sirke katıp bu karışımla banyoda yıkama yap dedi. ben yaptım geçti, sende bi doktoruna sor bakalım. İdrar tahlili en son ne zaman yaptırdın? ben dün yaptırdım temiz çıktı..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar