ASLICIM sende eklesene resmini senide görelim..
canım iş yerindeki pc de yok hiç resmim evden getireyim yarın ekleyim
canım iş yerindeki pc de yok hiç resmim evden getireyim yarın ekleyim
Allahım en kısa zamanda gönlündeki evi sana nasip etsin bütün olmayanlara birde
azoş kontrolde 5-6 gibi gelcekmiş haberdar etmeye gökçe ev hanımı olduğundan beri ev kırklıyoAzoş ve gökçe nerelerde, hiç sesleri çıkmadı bugün..
aynennnnAzoşun kontrolü var.Gökçe de evini kırklıyodur
bacım hayret ediyorum alanlar nasıl alıyolar kafayı yiycem bu istanbulun zengini çok zengin fakiri çok fakirBizim kredi daha çok var...Müstakil villayı almam için İstanbulda, supersonik yüksek hatta ultra mega yüksek mühendis olsam da fayda etmez
nette görüyorum kuşumu ama ....... çok yogunAslıda yok bugün...
napacan bacım bizi yaaaanapıyosunuz kızlarr? yaa tam ben cıkarken herkesler resim koyuyordu şimdik kimsenin resmi kalmamıs bananee yaa bende görmek istiyorum sizi bi daha koyun lütfennn
o istifa etti kuku işinden istifasını azoda onayladıanam tek benim ki mi sulak yer.sanki senin ki deil alla alla..:dill: aslı nerdeee aslıı? kukudan o sorumluydu.o bilir di.
tamam canımcım..
evet canım bir zamanlar benziyordumo benim
aminnn balımmm
azoş kontrolde 5-6 gibi gelcekmiş haberdar etmeye gökçe ev hanımı olduğundan beri ev kırklıyo
aynennnn
bacım hayret ediyorum alanlar nasıl alıyolar kafayı yiycem bu istanbulun zengini çok zengin fakiri çok fakir
nette görüyorum kuşumu ama ....... çok yogun
napacan bacım bizi yaaaaefsaneresmimi koyacam birazdan yerlere serilmenizi bekliycem birazdan çocukluk fotom
o istifa etti kuku işinden istifasını azoda onayladı
eet bende görmedim kuşum seni bi koyda görek şu gül yüzünü
ohhh rahatladımsabahtan beri onu düsünüyorum ben biliyo musun
dogru hatırlıyomusumm demek
kızlarr cıkıyorum ben.. dayanamadım aldım kuaföre randevu. pedikür haricc komple yaptıricim herseyi. düsüncesi bile rahatlattıcıkayım hemen işlerimi halledeyim gitmeden. yarın dısarı cıkmıcaz ama neyse bende kocise güzel görüneyim bari
öptümm heppiciginizi:beyazbayrak:
3 gündür beni görmeyen bir arkadaşım vardı bugün geldi iş yerime kapıdan girer girmez çığlık bastı aaaaaaa aslı ne olmuş sana böyle diye bişey oldu sandım cidden meğer 2 günde değişmişim burnum falan şişmiş yüzünde sisler oluşmaya başlamış dedi moralim bozuldu bu kadar değişeceğimi bilmiyordum ki sürekli her gören maşallah kız bozar sende bişey yok diyorlardı acaba nazrmı deydiki tanselim
kızlar gitmeden bir bakayım dedim. kendim halledebilirmiyim. çünkü daha 3 hafta dolmadı gideli. az olunca da orda uzandığına değmiyor. ve çok kötü birşey farkettim aynada. mantar olmuş galiba![]()
![]()
sona doğru vücudumun bana yaşatmadığı kalmıyor. naapcam şimdi ben? tehlikeli mi? normal doğumu engeller mi? ay bir günüm sorunsuz geçsin yaaaa
ağda da kaldı
nasıl bişey anlatsana belki yardımcı oluruz
kızlar gitmeden bir bakayım dedim. kendim halledebilirmiyim. çünkü daha 3 hafta dolmadı gideli. az olunca da orda uzandığına değmiyor. ve çok kötü birşey farkettim aynada. mantar olmuş galiba![]()
![]()
sona doğru vücudumun bana yaşatmadığı kalmıyor. naapcam şimdi ben? tehlikeli mi? normal doğumu engeller mi? ay bir günüm sorunsuz geçsin yaaaa
ağda da kaldı
beyaz bişiler var tatlımtam girişte
tubiş ilkokul foton görünmüyor diğerlerini begendim
3 gündür beni görmeyen bir arkadaşım vardı bugün geldi iş yerime kapıdan girer girmez çığlık bastı aaaaaaa aslı ne olmuş sana böyle diye bişey oldu sandım cidden meğer 2 günde değişmişim burnum falan şişmiş yüzünde sisler oluşmaya başlamış dedi moralim bozuldu bu kadar değişeceğimi bilmiyordum ki sürekli her gören maşallah kız bozar sende bişey yok diyorlardı acaba nazrmı deydiki tanselim
![]()
ağda da kaldı
littecim panik yapma bak banada olmuştu mantar riski hamilelikte artıyomuş sana önereceğim ilaç filan değil 2 günde geçecek bişey zefiran su (çözelti) die satılıyo bunu 1 lt kaynamış soğumuş suya 1ml koyarak karıştırıyosun o bölgeni wcden sonra su değdirmeden o karışımla yıkıyosun her seferinde bak gör anında geçiyoohemide hiçbir yan etkisi yok
akıntı gibimi eger öyleyse bende de var
beyaz bişiler var tatlımtam girişte