Aslıda yok bugün...
noel arifesiya tatildemi acaba:kahkaha:
Aslıda yok bugün...
Üniversitenin öğretim üyelerine villa projesi var, TOKİ ile işbirliği yapacaklar. Bende anacak o durumda girebilirim.
ehehehh.. istanbulda villa almak milyon dolardan başlıyo şeker... Allah kısmet etsin insallah bizlere ne diyim...
Araba kredimiz yeni bitti, ev kredimizde bitsin rahatlayacağız vallahi.. Bankalara çalışmaktan yoruldum
bende sezeryan olcam galiba.. Gelecek hafta bi gideyim, bide verilen doğum tarihiinden önceki gün giderim kısmetse inşallah..
hayırlısı olsun banada 3 haftaya randevu verdi doğum tarihi sordum daha erken dedi tutabildiği kadar kalacakmış bebek bende çok sıkıldım o gün bir gelse
Benide 37. haftada çağırdı, gün vericek sanınrım.
heralde 38. haftadan sonar alıyorlar demi sezerayanda..
İkiz diye öyle oldu galiba...
Detay biliyo musun peki,sezoş mu olmuş?
ben de kaçar canlar. malum yarın kontrol var, kuaför yolları gözüktü bana yine gelincede az bacaklara müdahale ederim. duş falan. akşamı bulur. yetişemezsem kendinize iyi bakıııın, ben yokken sakın doğurmayın
Benimde gittiğim ağdacım çok iyi ve temizdir. 10 dk. halleder. hamilleikte çok gitmedim. Aman bişey felan olur diye..Ama gelecek hafta inşalah gidicem. Tüm vucut ağda, manikür, pedikür felan yaptıracağım..
geç kaldın geç kaldın
4 aydan sonra zor oluyordu bende hiç gitmemiştim şimdi alıştım birde hep aynı kişiye gidiyorum utanma falan kalmadı
bende hamilelikte gittim temiz hijenik bir yer o yapacaklarını bende doğuma az bir süre kala yapayım diye düşünüyorum doğuma bakımlı gideyim benim için kolay randevulu doğuma gideceğim için
yazmıyo cnmm sadece üçününde saglıklı oldugunu yazmıslar
ay gaza gelmişken bende gitsemmi ki?
benimide öyle. kasıgı daldırıp daldırıpp almaması benim için cok önemli. koyuyo kücük bi tasa 2 kasık yeni spatulle yapıyo spatula cöpe kase yıkanmaya. ohh miss
bende cok utanmıstım .. ama göbegim beni cok erken engelledi. kadında bi tanıdıgın annesi tesadüf.. elide cok hafiff. rahat rahatt gidiyorum artıkk yüzsüzlügü ele aldım bende
aslında doguma yakın yapmak mantıklı ama dr normal deyince öyle bi hayalim kalmadı. hep diyodum fönümü ektircem ojemi sürcem öyle gitcem diye. simdi duacıyımm kılım tüyüm yokken gelsin su sancı diye
napıyosunuz kızlarr? yaa tam ben cıkarken herkesler resim koyuyordu şimdik kimsenin resmi kalmamıs bananee yaa bende görmek istiyorum sizi bi daha koyun lütfennn
doğumun ne zaman geleceği belli olmaz fazla uzatmadan banyo yaptıkça temizlicen tabii ağda olmaz jiletle
iyi yıvvrum sen ne yaptın sen beni hiç görmedin koyayımmı fotomu:kahkaha:
34. haftada gelişimi tamamlıyor ama kilo almaya devam ettiği için 38. haftada sorun varsa alıyorlar banada hep 38. haftada doğuracam gibi geliyor sen kaç haftalıksın
hayatta almam jiletle. zaten diplerim kuvvetlii ölüm sonrası resmen. agda beni 20 gün rahat idare ediyo. ocagın 20 sini cıkarırım simdi gidince. baktım o arada gelmedi gider bi kere daha aldırırmm artıkın napim:acep: bacaklarım uzamıyo zaten accık var ama orası tam tersi nedense
ben diyim mi ecrinim.nemli ortam canum sulak yer
hah 
canım ben 34+5 yani 35 haftalık oluyorum..
nedenki orası hemen uzarr kiiben diyim mi ecrinim.nemli ortam canum sulak yer
hah
) ondan cabuk uzuyoo..
gözünün içine bakıyonya uzamasın diye ondandır sulak yermiş pis şey:kahkaha:
anam tek benim ki mi sulak yer.sanki senin ki deil alla alla..:dill: aslı nerdeee aslıı? kukudan o sorumluydu.o bilir di.
Muhtemel gordunuz ama ben genede koyayım..
nedenki orası hemen uzarr kiiben diyim mi ecrinim.nemli ortam canum sulak yer
hah
) ondan cabuk uzuyoo..