2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Üniversitenin öğretim üyelerine villa projesi var, TOKİ ile işbirliği yapacaklar. Bende anacak o durumda girebilirim.

Eğer öyle bi proje varsa, çok güzel vallahi, değerlendirmek lazım...Hadi inşallah canım.

ehehehh.. istanbulda villa almak milyon dolardan başlıyo şeker... Allah kısmet etsin insallah bizlere ne diyim...

Evet canım,maalesef :)))
Pek bizim harcımız değil gibi ama Allah bilir, kısmet nasip :)

Araba kredimiz yeni bitti, ev kredimizde bitsin rahatlayacağız vallahi.. Bankalara çalışmaktan yoruldum:(

Bizim ilk araç kredimiz bitmeden ev aldık.O arada araba kredisi bitti, ama arabayı değiştirdik, yine kredi :D
Hem araba hem ev var şimdi
Bankalara çalışıyoruz dediğin gibi, kaybolmayan maaş istiyoruz

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bende sezeryan olcam galiba.. Gelecek hafta bi gideyim, bide verilen doğum tarihiinden önceki gün giderim kısmetse inşallah..

hayırlısı olsun banada 3 haftaya randevu verdi doğum tarihi sordum daha erken dedi tutabildiği kadar kalacakmış bebek bende çok sıkıldım o gün bir gelse

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

hayırlısı olsun banada 3 haftaya randevu verdi doğum tarihi sordum daha erken dedi tutabildiği kadar kalacakmış bebek bende çok sıkıldım o gün bir gelse

Benide 37. haftada çağırdı, gün vericek sanınrım.
heralde 38. haftadan sonar alıyorlar demi sezerayanda..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Benide 37. haftada çağırdı, gün vericek sanınrım.
heralde 38. haftadan sonar alıyorlar demi sezerayanda..

34. haftada gelişimi tamamlıyor ama kilo almaya devam ettiği için 38. haftada sorun varsa alıyorlar banada hep 38. haftada doğuracam gibi geliyor sen kaç haftalıksın

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
İkiz diye öyle oldu galiba...
Detay biliyo musun peki,sezoş mu olmuş?

yazmıyo cnmm sadece üçününde saglıklı oldugunu yazmıslar:huhuu:
ben de kaçar canlar. malum yarın kontrol var, kuaför yolları gözüktü bana yine gelincede az bacaklara müdahale ederim. duş falan. akşamı bulur. yetişemezsem kendinize iyi bakıııın, ben yokken sakın doğurmayın

ay gaza gelmişken bende gitsemmi ki?
Benimde gittiğim ağdacım çok iyi ve temizdir. 10 dk. halleder. hamilleikte çok gitmedim. Aman bişey felan olur diye..Ama gelecek hafta inşalah gidicem. Tüm vucut ağda, manikür, pedikür felan yaptıracağım..

benimide öyle. kasıgı daldırıp daldırıpp almaması benim için cok önemli. koyuyo kücük bi tasa 2 kasık yeni spatulle yapıyo spatula cöpe kase yıkanmaya. ohh miss:D

geç kaldın geç kaldın

4 aydan sonra zor oluyordu bende hiç gitmemiştim şimdi alıştım birde hep aynı kişiye gidiyorum utanma falan kalmadı:)

bende cok utanmıstım .. ama göbegim beni cok erken engelledi. kadında bi tanıdıgın annesi tesadüf.. elide cok hafiff. rahat rahatt gidiyorum artıkk yüzsüzlügü ele aldım bende:D

bende hamilelikte gittim temiz hijenik bir yer o yapacaklarını bende doğuma az bir süre kala yapayım diye düşünüyorum doğuma bakımlı gideyim benim için kolay randevulu doğuma gideceğim için

aslında doguma yakın yapmak mantıklı ama dr normal deyince öyle bi hayalim kalmadı. hep diyodum fönümü ektircem ojemi sürcem öyle gitcem diye. simdi duacıyımm kılım tüyüm yokken gelsin su sancı diye:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
napıyosunuz kızlarr? yaa tam ben cıkarken herkesler resim koyuyordu şimdik kimsenin resmi kalmamıs bananee yaa bende görmek istiyorum sizi bi daha koyun lütfennn:mendil:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yazmıyo cnmm sadece üçününde saglıklı oldugunu yazmıslar:huhuu:

ay gaza gelmişken bende gitsemmi ki?

benimide öyle. kasıgı daldırıp daldırıpp almaması benim için cok önemli. koyuyo kücük bi tasa 2 kasık yeni spatulle yapıyo spatula cöpe kase yıkanmaya. ohh miss:D

bende cok utanmıstım .. ama göbegim beni cok erken engelledi. kadında bi tanıdıgın annesi tesadüf.. elide cok hafiff. rahat rahatt gidiyorum artıkk yüzsüzlügü ele aldım bende:D

aslında doguma yakın yapmak mantıklı ama dr normal deyince öyle bi hayalim kalmadı. hep diyodum fönümü ektircem ojemi sürcem öyle gitcem diye. simdi duacıyımm kılım tüyüm yokken gelsin su sancı diye:D

doğumun ne zaman geleceği belli olmaz fazla uzatmadan banyo yaptıkça temizlicen tabii ağda olmaz jiletle

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

doğumun ne zaman geleceği belli olmaz fazla uzatmadan banyo yaptıkça temizlicen tabii ağda olmaz jiletle

hayatta almam jiletle. zaten diplerim kuvvetlii ölüm sonrası resmen. agda beni 20 gün rahat idare ediyo. ocagın 20 sini cıkarırım simdi gidince. baktım o arada gelmedi gider bi kere daha aldırırmm artıkın napim:acep: bacaklarım uzamıyo zaten accık var ama orası tam tersi nedense

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

iyi yıvvrum sen ne yaptın sen beni hiç görmedin koyayımmı fotomu:kahkaha:

napıyım kuzum iremi bıraktım bizim kızlarla takıldık azcık bi arkadasım 3.ye hamile olduğunu öğrenmiş bugun onu kutladık cay içtik 1 bardak geldim eve totom dondu ne soğuk hava öle.sen koyy resim balım görmedim seni benn hiçç:lululu:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hayatta almam jiletle. zaten diplerim kuvvetlii ölüm sonrası resmen. agda beni 20 gün rahat idare ediyo. ocagın 20 sini cıkarırım simdi gidince. baktım o arada gelmedi gider bi kere daha aldırırmm artıkın napim:acep: bacaklarım uzamıyo zaten accık var ama orası tam tersi nedense

nedenki orası hemen uzarr kii-kop ben diyim mi ecrinim.nemli ortam canum sulak yer hahahah :)) ondan cabuk uzuyoo..-kop

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
nedenki orası hemen uzarr kii-kop ben diyim mi ecrinim.nemli ortam canum sulak yer hahahah :)) ondan cabuk uzuyoo..-kop

dediginii anladımdaa niye bu kadar sen oldugunu anlamadımmm yokse sende agdayı sevenlerden misin?:D ayy o degilde doktorumda o adam demiş ki bizim kadınlar dr a gitcegi zaman falan önce agda yaparlar. halbuki o tüyler orayı korur. avrupada kadınlar orayı asla almaz boylarını kısaltır. siz alarak savunmasız bırkıyosunuz.. bide kimisinde his kaybı oluyomus o ndenle sözümona. bunu bana anlatanda vala simdiki gibi düsünsem bende aldırmazdım heralde kızıma da dedim liseye kadar alma belki dökülür diye dedi. ayy ben duramazdım kızımda durmasın.. cok igrencc bence yaa. bide bize okulda falan da hep ögretmediler mi işte hijyen bölge temizligi önemli hastalıga sebep olur falan diye. tüy varken ne kadar güzel temizlenir ki?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar