2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bende gelenekselleşmiş mercimek corbam var :) bi de dün annecim etli yaprak sarması yapmıstı o var.yeter die düşünüyorum ben

bende size soracaktım yarın aksam arkadaslara gidicez ben yeni öğrendiğim cheesekekimi yapcam :D yanına tuzlu beni yormayacak ne yapabilirim sizce?

ayy minik minik sarılmış etli dolmamı annemde çok güzel yapar valla hatta güveçte pişirir bazen çok lezzetli olur ellerine sağlık anacğının sizede afiyet şeker bal olsun canım

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

akşama konyadan eşimin yeğeni gelecek haftasonu burda bende çorba yaptım pilav yapacam yanına garnütürlü tavuk diye düşündümi. madem siz gideceksiniz sen neden pasta falan yapıyosun

canım her sene bi yerde toplanıyoruz çokta kalabalık oluyoruz coluk cocuk sürekli yiyor ev sahibine de yazık diyip giderken illa bişeyler yapıyoruz.hazır almaktansa evde yapayım dedim.aslında onlar sen bu sene izinlisin falan dediler bişey yapma dediler ama olmaz gidemem de eli bos rahat hissetmem kendimi.bende mercimek köftesi mi yapsam dediydim.arastırma içindeyim bakıyom bakalım.
ayy minik minik sarılmış etli dolmamı annemde çok güzel yapar valla hatta güveçte pişirir bazen çok lezzetli olur ellerine sağlık anacğının sizede afiyet şeker bal olsun canım

saol aslımm.gel beraber olsun..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim hiç mi hiç yemek yapasım yok ama hamuraşı yapıcam yanına ne gider hiç bilemiyorum aç bile kalsam olabiler yaneee

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım her sene bi yerde toplanıyoruz çokta kalabalık oluyoruz coluk cocuk sürekli yiyor ev sahibine de yazık diyip giderken illa bişeyler yapıyoruz.hazır almaktansa evde yapayım dedim.aslında onlar sen bu sene izinlisin falan dediler bişey yapma dediler ama olmaz gidemem de eli bos rahat hissetmem kendimi.bende mercimek köftesi mi yapsam dediydim.arastırma içindeyim bakıyom bakalım.

saol aslımm.gel beraber olsun..

patates salatası yada nazom kısır yap olmamı

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

annesi geldiya hava yapıyor annem sağolsun birink,de yaprak sarması yapmış zaten ne yapalım kızım bizim annemiz ha diyince gelemiyor kıskandırmayın:gitme:

Yok be laylam benim annem de öyle her zaman gelmiyor da işte torun hatrına.
Demin aradım da kayınvalide gelmiş birlikte bir iki temizlik işi yapmışlar. Yarın da devam edicekler.
Başlamışken yarın halıları da vereyim madem.İzne çıkınca diyodum ama bir haftadan farketmez.Erken merken doğururum da evim pis olmasın :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Yok be laylam benim annem de öyle her zaman gelmiyor da işte torun hatrına.
Demin aradım da kayınvalide gelmiş birlikte bir iki temizlik işi yapmışlar. Yarın da devam edicekler.
Başlamışken yarın halıları da vereyim madem.İzne çıkınca diyodum ama bir haftadan farketmez.Erken merken doğururum da evim pis olmasın :)

şaka yaptım kız benimki çalışıyor doguma yakın senelik izne ayrılıp gelecek inşallah evet bir haftadan bişey olmaz doğurabilirsin işler, biran önce bitirip beklemek lazım

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Teyzoslar biz geldik annemleee..

Ben kocaman olmusum biliyo musunuz. tam olarak 2750 gr olmusummm boyum da 48 cm.

Doktor amca 4 hafta sonra dogum gunume yakın cagırdı tekrar kontrol etmek icin.

Tabi ben icerde sabredersem =))) -gozluk

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

şaka yaptım kız benimki çalışıyor doguma yakın senelik izne ayrılıp gelecek inşallah evet bir haftadan bişey olmaz doğurabilirsin işler, biran önce bitirip beklemek lazım

Evet evet bir an önce halledeyim ben...Rahat rahat otururum sonra.

Ben kocaman olmusum biliyo musunuz. tam olarak 2750 gr olmusummm boyum da 48 cm.

Gözün aydın Dünyam.Maşallah oğluşuna

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Patrona sinir oldum.Maaşı yatırmamışlar.
Yılbaşı yahu 1 günün hesabını niye yapıyosun.
Uyus.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

hoşgeldin canım..ay maşallah baya büyümüş paşan:D
ayy ne kadar az kalmış doğumuna haa yelizzz valla ben tırstım şimdi:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ikisine de bayılırım.bol limonlu...
kısırı pek sevmemde patates salatasına bayılırım babuş hadi sen ekşiyi yiyon ayşeyi doğurcanda ben ilk günden beri deli gibi limon yiyorum benim bebe nasıl hakkı anlayamadım

gözün aydın cnm maşallahı var 4 haftada günde 30gr alsa 3590 gr bebeğin olur bitanem ki bundanda fazla olur hadi bakalım maşallah korktuğun gibi bişi yok dimi muayenede nstye aldımı???

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar