Benim doktorum sen çok kaygılı ve heyecanlı bi tipsin bize rahat vermezsin çalışırken dedi.
selam kızlar
selam kızlar
Nasıl rahat vermicen ellerini bağlıyorlarSöylediklerini de duymamazlıktan geldiler mi tamam
Nasıl rahat vermicen ellerini bağlıyorlarSöylediklerini de duymamazlıktan geldiler mi tamam
Selam canım hoşgeldin nasıl oldun?
Zaten lilacs, bblau, Gökçe, ben, _HaYaTiM_ beklenen doğum tarihlerimiz OcaktaTabi bi de little var.
Selam canım nasılsın?
Çenenle rahat vermezsin, tansiyonun filan fırlar diyo zaten
daha iyiyim yani surekli yatmak sıkıyo insanı ama yattıkca farkettim ki gercekten karnım yumusamaya basladı..cok sertti onceden ve surekli sekil degistririyodu bi kare bi dikdogrtgen oluyodu bende onu kızım toparlanıyo icerde sanıyodum meger kasılmaymıs onlar erken baslamıs kasılmalar o yuzden kafası erken yerlesmis kanala..simdi uzanırken daha az oluyo kasılmalar iste boyle idare ediyoruz artık insallah bi kac hafta daha bekler en azından
Selam canım nasılsın?
daha iyiyim yani surekli yatmak sıkıyo insanı ama yattıkca farkettim ki gercekten karnım yumusamaya basladı..cok sertti onceden ve surekli sekil degistririyodu bi kare bi dikdogrtgen oluyodu bende onu kızım toparlanıyo icerde sanıyodum meger kasılmaymıs onlar erken baslamıs kasılmalar o yuzden kafası erken yerlesmis kanala..simdi uzanırken daha az oluyo kasılmalar iste boyle idare ediyoruz artık insallah bi kac hafta daha bekler en azından
ya benim normali 5 şubat sorsan da bana Ocak 20 den sonra (inş. o kadar bekler) olurmuş gibi geliyo nedense.... kuvvet ihtimal sezoşla alıcagı icin sanırım............
iyi olmana sevindim bebikom.. demek ki dinlenmek cidden işe yarıyor.........
Eşinde başında elini tutar cesaret verir, yaparsın sen ya normal doğuma cesaret edebiliyorsun ona da edersin
tsk ederim daha iyiyim cok sukur yatmaya devam..benim gibi hareketli hicbiseye usenmeyen bi insanın yatıyo olması cok fena ama napalım kızımız icin katlanıyoz erken gelmesin diye..
sagol,evet ise yarıyomus orası kesin herseye hoplamamak lazımmıs demek..simdi kendi annem vardı yanımda kac gundur o ilgileniyodu o artık doncek esimin annesi gelcek e doguma kadar da bidaha gitmez heralde gelmisken kalır..hic sevmem yattııgm yerden birilerinden biseyler istemeyi ama napayım
Bu arada doktorum ctesi günü beni epey rahatlattı...
Tansiyonumu ölçtü her zamanki gibi 140/100.Ev ölçümlerinde 110'u geçmeyen büyük tansiyon, kadını gördüm mü fırlıyo
Yine benden korktun dimi, kötüyüm ben kötüyüm diye espri yaptı.Ben de dedim ki aslında o kadar da seviyorum sizi, beni sadece siz rahatlatıyosunuz ama niye geriliyorum acaba...
Sonra da dedim ki siz ne yaptınız acaba hamileliğinizde, herşeyi biliyorsunuz bi de nasıl sakin kaldınız dedim.Allah tarafından insana bi salaklık geliyor dedi, kendini takip eden doktoruna bırakıyosun
Ama şunu da söyliyim dedi, güya ben doktorum, eşim doktor, etrafımızda onlarca dostumuz, tanıdığımız doktor herşey kontrol altında sanıyorsun, tüm şartları olgunlaştırdığını sanıyorsun ama öyle olmuyor.
Ben güya uzmanlığımı bekledim hamile kalmak için, nöbet olmasın, ders çalışmaya gerek kalmasın diye, herşeyi ayarladım öyle hamile kaldım.
E herşey de kontrolümüz altında...
Ama bebek doğdu, çift göz şaşılık, doğumsal kalça çıkığı, 3000 doğumda bir görülen pipide çift delik-peygamber sünneti vardı çocukta dedi.
Yani demem o ki, her gün doktora git, hatta kendin doktor ol, olacak olunca önüne geçemiyorsun....
Cidden ibretlik olay aslında...
Selam canım nasılsın?
Çok sevindim iyi olmanıza, inşallah az daha sabreder yavrukuş...O sertleşme ve toparlanma bende de oluyor, bugünlerde sıklaştı..Demek onlar oldukça bebek doğum kanalına giriyor..Ya bi cuma gelse de gitsem kontrole.
Sezoşsa evet Ocak bitmeden sen de hayırlısı ile alıcan kucağına canım
ben deldim kızlar mamamı yedim hedeyemi ekledim geldim
cumartesiden bu yana 3 tane spinal sezeryan olmuş kişiyle konuştum
korkacak bişey olmadığını
damar yolundan sakinleştiriciyi zaten yaptıklarını
zaten belden aşağı uyuşturdukları anda da hafiften bi sersemlik yaşadığını
müzik çaldığını
günlük tv programlarından konuşarak sohbetler edildiğini
birinin saçını okşadığını, birinin gözyaşlarını sildiğini
ve bebeğin çıkma anının çok kısa sürede olduğunu
bebeğini gördükten sonra
şimdi biraz dinlen diyerek annenin şekerleme yapacak kıvamda uyutulduğunu
ama ameliyathaneden çıkarken uyanık olduğunu anlattılar
:iyyyy::iyyyy:
aa ne yapsan da önüne geçemiyosun tabii Allah sağlık versin
ya tansiyonun fırlasa da hemen anında müdahaleyle düzene sokuyolar
sakinleştiriciyi kesin soracam zaten, rahatlatır herhalde. elimi tutan biri olsa rahatlarım aslında ama eşlere izin vermiyorlarmış.