2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu arada doktorum ctesi günü beni epey rahatlattı...
Tansiyonumu ölçtü her zamanki gibi 140/100.Ev ölçümlerinde 110'u geçmeyen büyük tansiyon, kadını gördüm mü fırlıyo :D
Yine benden korktun dimi, kötüyüm ben kötüyüm diye espri yaptı.Ben de dedim ki aslında o kadar da seviyorum sizi, beni sadece siz rahatlatıyosunuz ama niye geriliyorum acaba...
Sonra da dedim ki siz ne yaptınız acaba hamileliğinizde, herşeyi biliyorsunuz bi de nasıl sakin kaldınız dedim.Allah tarafından insana bi salaklık geliyor dedi, kendini takip eden doktoruna bırakıyosun :)
Ama şunu da söyliyim dedi, güya ben doktorum, eşim doktor, etrafımızda onlarca dostumuz, tanıdığımız doktor herşey kontrol altında sanıyorsun, tüm şartları olgunlaştırdığını sanıyorsun ama öyle olmuyor.
Ben güya uzmanlığımı bekledim hamile kalmak için, nöbet olmasın, ders çalışmaya gerek kalmasın diye, herşeyi ayarladım öyle hamile kaldım.
E herşey de kontrolümüz altında...
Ama bebek doğdu, çift göz şaşılık, doğumsal kalça çıkığı, 3000 doğumda bir görülen pipide çift delik-peygamber sünneti vardı çocukta dedi.
Yani demem o ki, her gün doktora git, hatta kendin doktor ol, olacak olunca önüne geçemiyorsun....

Cidden ibretlik olay aslında...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Nasıl rahat vermicen ellerini bağlıyorlar :D Söylediklerini de duymamazlıktan geldiler mi tamam :D

Selam canım hoşgeldin nasıl oldun?

daha iyiyim yani surekli yatmak sıkıyo insanı ama yattıkca farkettim ki gercekten karnım yumusamaya basladı..cok sertti onceden ve surekli sekil degistririyodu bi kare bi dikdogrtgen oluyodu bende onu kızım toparlanıyo icerde sanıyodum meger kasılmaymıs onlar erken baslamıs kasılmalar o yuzden kafası erken yerlesmis kanala..simdi uzanırken daha az oluyo kasılmalar iste boyle idare ediyoruz artık insallah bi kac hafta daha bekler en azından :utan:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
daha iyiyim yani surekli yatmak sıkıyo insanı ama yattıkca farkettim ki gercekten karnım yumusamaya basladı..cok sertti onceden ve surekli sekil degistririyodu bi kare bi dikdogrtgen oluyodu bende onu kızım toparlanıyo icerde sanıyodum meger kasılmaymıs onlar erken baslamıs kasılmalar o yuzden kafası erken yerlesmis kanala..simdi uzanırken daha az oluyo kasılmalar iste boyle idare ediyoruz artık insallah bi kac hafta daha bekler en azından :utan:

iyi olmana sevindim bebikom.. demek ki dinlenmek cidden işe yarıyor.........

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Çok sevindim iyi olmanıza, inşallah az daha sabreder yavrukuş...O sertleşme ve toparlanma bende de oluyor, bugünlerde sıklaştı..Demek onlar oldukça bebek doğum kanalına giriyor..Ya bi cuma gelse de gitsem kontrole.

ya benim normali 5 şubat sorsan da bana Ocak 20 den sonra (inş. o kadar bekler) olurmuş gibi geliyo nedense.... kuvvet ihtimal sezoşla alıcagı icin sanırım............

Sezoşsa evet Ocak bitmeden sen de hayırlısı ile alıcan kucağına canım :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

iyi olmana sevindim bebikom.. demek ki dinlenmek cidden işe yarıyor.........

sagol,evet ise yarıyomus orası kesin herseye hoplamamak lazımmıs demek..simdi kendi annem vardı yanımda kac gundur o ilgileniyodu o artık doncek esimin annesi gelcek e doguma kadar da bidaha gitmez heralde gelmisken kalır..hic sevmem yattııgm yerden birilerinden biseyler istemeyi ama napayım :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Eşinde başında elini tutar cesaret verir, yaparsın sen ya normal doğuma cesaret edebiliyorsun ona da edersin :D

Ahahahahaha ilahi Azoş.Tam buldun cesaret verecek adamı :cokkomik:

tsk ederim daha iyiyim cok sukur yatmaya devam..benim gibi hareketli hicbiseye usenmeyen bi insanın yatıyo olması cok fena ama napalım kızımız icin katlanıyoz erken gelmesin diye..

Sevindim tatlım, artık kızın için katlanacaksın...Anlıyorum ben seni 8-9 haftalık hamileyken ben birkaç gün rapor vermişti doktorum iç kanamam vardı, sırt üstü yatılacak sadece tuvalete kalkacaksın demişti.Çok zor gelmişti yatmak bana da.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
sagol,evet ise yarıyomus orası kesin herseye hoplamamak lazımmıs demek..simdi kendi annem vardı yanımda kac gundur o ilgileniyodu o artık doncek esimin annesi gelcek e doguma kadar da bidaha gitmez heralde gelmisken kalır..hic sevmem yattııgm yerden birilerinden biseyler istemeyi ama napayım :(

Tatlım artık bu bambaşka bi durum.. ben seni anlıyorum, bende oyleyimdir normalde ama şimdi istiyorum yani bazen.... (ama senin durumuda olsaydım hic çekinmezdim emin ol.)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Bu arada doktorum ctesi günü beni epey rahatlattı...
Tansiyonumu ölçtü her zamanki gibi 140/100.Ev ölçümlerinde 110'u geçmeyen büyük tansiyon, kadını gördüm mü fırlıyo :D
Yine benden korktun dimi, kötüyüm ben kötüyüm diye espri yaptı.Ben de dedim ki aslında o kadar da seviyorum sizi, beni sadece siz rahatlatıyosunuz ama niye geriliyorum acaba...
Sonra da dedim ki siz ne yaptınız acaba hamileliğinizde, herşeyi biliyorsunuz bi de nasıl sakin kaldınız dedim.Allah tarafından insana bi salaklık geliyor dedi, kendini takip eden doktoruna bırakıyosun :)
Ama şunu da söyliyim dedi, güya ben doktorum, eşim doktor, etrafımızda onlarca dostumuz, tanıdığımız doktor herşey kontrol altında sanıyorsun, tüm şartları olgunlaştırdığını sanıyorsun ama öyle olmuyor.
Ben güya uzmanlığımı bekledim hamile kalmak için, nöbet olmasın, ders çalışmaya gerek kalmasın diye, herşeyi ayarladım öyle hamile kaldım.
E herşey de kontrolümüz altında...
Ama bebek doğdu, çift göz şaşılık, doğumsal kalça çıkığı, 3000 doğumda bir görülen pipide çift delik-peygamber sünneti vardı çocukta dedi.
Yani demem o ki, her gün doktora git, hatta kendin doktor ol, olacak olunca önüne geçemiyorsun....

Cidden ibretlik olay aslında...

aa ne yapsan da önüne geçemiyosun tabii Allah sağlık versin

Selam canım nasılsın?

Çenenle rahat vermezsin, tansiyonun filan fırlar diyo zaten :cokkomik:

ya tansiyonun fırlasa da hemen anında müdahaleyle düzene sokuyolar

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Çok sevindim iyi olmanıza, inşallah az daha sabreder yavrukuş...O sertleşme ve toparlanma bende de oluyor, bugünlerde sıklaştı..Demek onlar oldukça bebek doğum kanalına giriyor..Ya bi cuma gelse de gitsem kontrole.

Sezoşsa evet Ocak bitmeden sen de hayırlısı ile alıcan kucağına canım :)

sagol tsk ederiz..evet onlar kasılmalarmış uterus toplanması gibi bi his oluyo boyle icin gıdıklanıyomus gibi ama ne kadar sık olursa o kadar cabuk hazırlıyomus rahimi ve bebegi doguma iste rahim kasıldıkca bebegi itiyo demek ki..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
cumartesiden bu yana 3 tane spinal sezeryan olmuş kişiyle konuştum
korkacak bişey olmadığını
damar yolundan sakinleştiriciyi zaten yaptıklarını
zaten belden aşağı uyuşturdukları anda da hafiften bi sersemlik yaşadığını
müzik çaldığını
günlük tv programlarından konuşarak sohbetler edildiğini
birinin saçını okşadığını, birinin gözyaşlarını sildiğini
ve bebeğin çıkma anının çok kısa sürede olduğunu
bebeğini gördükten sonra
şimdi biraz dinlen diyerek annenin şekerleme yapacak kıvamda uyutulduğunu
ama ameliyathaneden çıkarken uyanık olduğunu anlattılar

:iyyyy::iyyyy:

sakinleştiriciyi kesin soracam zaten, rahatlatır herhalde. elimi tutan biri olsa rahatlarım aslında ama eşlere izin vermiyorlarmış.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar