2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hadi buyur uleyn doğuma kaç günün kalmış madem gelmiycektin önce haber vereydinde babuşta başının çaresine bakaydı yaa :sinir:

ee napmayı düşünüyosun peki

Vallahi bilmiyorum ki hayatım…Cumartesi günü ben aslında ücreti,şartları filan konuşmaya gitmiştim. Nasılsa prensipte anlaştık diye. Baktım daha mırın kırın halinde. Başka biri de teklifte bulunmuş onunki yarım günmüş de falanmış filanmış. Ne evet diyor ne hayır diyor, bakalım filan gibi geçiştirme taktikleri. Sanırım üzerine düşünce kendini tek alternatif sandı. Ben de kalkarken, madem öyle diyorsun o zaman ben de diğer alternatiflerimle de irtibata geçeyim dedim. Bozuldu.
Ne bozuluyorsun, sen bana olur demişken başkalarıyla flört ediyorsun, herkese nazar boncuğu dağıtıyorsun, ben oturup seni mi bekleyeceğim.
Birkaç alternatif daha vardı. Birinin gelini çalışacakmış, yoksa severek bakardım dedi. Biri olur ama şu anki işimi bırakacağım bir rakam teklif etmen lazım dedi, benim bütçemi aşacak da bi rakam söyledi.
Ama cidden bilinçli bir kadın, olsa iyi olurdu.
Cumartesi mırın kırın eden kadın da dün kayınvalideme tamam bakcam demiş ama ben görüşmedim, içim soğudu, tekrar kapısına gidesim yok.
Askıda kaldı bakalım.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
BUNU BİLİYORMUYDUNUZ !!!
Yeni doğmuş bebeğin topuk iziyle annenin parmak izinin aynı olduğunu biliyor muydunuz?

Yüce Rabbim tarafından çocuklar karışması diye alınan

"mükemmel bir tedbir!.." facede okudum şimdik gercekten doğrumudur acaba?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ağzını öpiyim yaaa bende o küçük gözüküyor diyorum yok büyük diyo kafayı sıyırcaktım akşam deli oldum ne büyüdü ilk ay beşiği konusu bende onu beğendim balım cibinlik güsel dururmu bilmem gelince incelemek lasım diye düşünüyorum bu akşam detaylı konuşcaz bakalım

Canlısını gördüm burda çok güzel şık duruyor, cibinlikte çok hoş duruyor.
1 ya da 3 diyorum bende..Diğerleri çok düz geldi gözüme.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

hayırdır tatlım neden keyfin yok?

sinirlerim bozuk ya :( eşime kızıyorum, anneme kızıyorum, kendime kızıyorum,ona buna herkese kızıyorum. ve işin kötüsü sonradan da sinirim geçmiyor, hep kendimi haklı görüyorum. annem 5 haftayı geçti burda. aklı hep evde biliyorum. ona üzülüyorum. evde kardeşim ve babam var. kardeşim erkek ve çalışıyor. ne yiyorlar, evin temizlik durumu ne halde ben bile düşünüyorum :( kayınvalidem topu hep anneme atıyor. kızdım ona da ilk defa. annem azcık da sen gel ben bakayım evde durumlar nasıl diyor, bir de ben doğum sancısında yanında tek olmak istemyiorum dayanamam diyor, ben şu gün gelcem, bu gün gelcem deyip duruyor :( eşim de annemi göndermiyor, aklım sende klaıyor diyor. ona da kızıyorum. annesi gelsin baksın biraz da mademki. ona laf yok :(

çarpıntım var bugün. azcık toz alayım dedim. ölüyorum sandım. kaloriferleri de bir yakmışlar ki, yanlışlıkla banyodakine bacağım değdi, kıpkırmızı oldu, yandı bildiğin :( hava da bir güneşliki dışarda. pes diyorum onlara da...

böyle işte canım. kolay kolay şikayet ettiğimi görmemişsinizdir benim. inan çok bunaldım valla. gözlerim hep dolu dolu. elimde değil :( :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leader...
ilki yada 3.sü güzel bence..
1.si güsel heybetli duruyor daha ağır fakat diğerlerine göre epey fiyat farkı var 3.ü beğendim bende diğerlerini sallarken alanın geniş olması lasımki sallansın :D alanım dar biraz zor sallanır
ben 1.ciyi cok begendim.sanırım laylamda ilkine benzer aldı belkide aynısı fiyatı daha uygun aldı diye biliyorum ben ona bi sorsana tuğbacım nerden almıs.325 değil diye hatırlıyorum ama.
hımmm laylammıydıkine o benim aklımda tanse kalmış durbakim gelir birazdan sorarım hatta bana o demişti tubişim çok kullanışlı die alanım dar demiştim ama eşim bunlar daha güsel die tutturdu bebeğin beşiği var diyorum anlatamıyorum iyisi olsunmuş kendi kaşındı alsın o saman
1 bence ay 10 karakterine beeeeeeeeeeeeeee

seni kokoşşş saraylı modeli beğendi :D ya 1 ya 3 bakcaz bakalım artıkk bu seferde cayarsa yeminle almışcaz çocuğa bişi aramızda yatsın

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Vallahi bilmiyorum ki hayatım…Cumartesi günü ben aslında ücreti,şartları filan konuşmaya gitmiştim. Nasılsa prensipte anlaştık diye. Baktım daha mırın kırın halinde. Başka biri de teklifte bulunmuş onunki yarım günmüş de falanmış filanmış. Ne evet diyor ne hayır diyor, bakalım filan gibi geçiştirme taktikleri. Sanırım üzerine düşünce kendini tek alternatif sandı. Ben de kalkarken, madem öyle diyorsun o zaman ben de diğer alternatiflerimle de irtibata geçeyim dedim. Bozuldu.
Ne bozuluyorsun, sen bana olur demişken başkalarıyla flört ediyorsun, herkese nazar boncuğu dağıtıyorsun, ben oturup seni mi bekleyeceğim.
Birkaç alternatif daha vardı. Birinin gelini çalışacakmış, yoksa severek bakardım dedi. Biri olur ama şu anki işimi bırakacağım bir rakam teklif etmen lazım dedi, benim bütçemi aşacak da bi rakam söyledi.
Ama cidden bilinçli bir kadın, olsa iyi olurdu.
Cumartesi mırın kırın eden kadın da dün kayınvalideme tamam bakcam demiş ama ben görüşmedim, içim soğudu, tekrar kapısına gidesim yok.
Askıda kaldı bakalım.

Hahhaah o kadın fiyat arttırmak istemiş diyim ben sana..Başka teklifler var felan hikaye...Sen de başkalarına bakıyım diyince bozulmuş şimdi de pişman olur :D

BUNU BİLİYORMUYDUNUZ !!!
Yeni doğmuş bebeğin topuk iziyle annenin parmak izinin aynı olduğunu biliyor muydunuz?

Yüce Rabbim tarafından çocuklar karışması diye alınan

"mükemmel bir tedbir!.." facede okudum şimdik gercekten doğrumudur acaba?

Ay doğrumu acaba, çok ilginç.Doğunca bi bakmak lazım :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sinirlerim bozuk ya :( eşime kızıyorum, anneme kızıyorum, kendime kızıyorum,ona buna herkese kızıyorum. ve işin kötüsü sonradan da sinirim geçmiyor, hep kendimi haklı görüyorum. annem 5 haftayı geçti burda. aklı hep evde biliyorum. ona üzülüyorum. evde kardeşim ve babam var. kardeşim erkek ve çalışıyor. ne yiyorlar, evin temizlik durumu ne halde ben bile düşünüyorum :( kayınvalidem topu hep anneme atıyor. kızdım ona da ilk defa. annem azcık da sen gel ben bakayım evde durumlar nasıl diyor, bir de ben doğum sancısında yanında tek olmak istemyiorum dayanamam diyor, ben şu gün gelcem, bu gün gelcem deyip duruyor :( eşim de annemi göndermiyor, aklım sende klaıyor diyor. ona da kızıyorum. annesi gelsin baksın biraz da mademki. ona laf yok :(

çarpıntım var bugün. azcık toz alayım dedim. ölüyorum sandım. kaloriferleri de bir yakmışlar ki, yanlışlıkla banyodakine bacağım değdi, kıpkırmızı oldu, yandı bildiğin :( hava da bir güneşliki dışarda. pes diyorum onlara da...

böyle işte canım. kolay kolay şikayet ettiğimi görmemişsinizdir benim. inan çok bunaldım valla. gözlerim hep dolu dolu. elimde değil :( :(

Tatlım bu ara ben de öyleyim.Cumartesi akşam eşimle tartıştık bakıcı yüzünden,sinirimden ağladım.Önceden üzülürdüm şimdi üzülmüyorum da,bildiğin sinirleniyorum.Tersledim,tersledim eşimi...Alttan almaya çalıştı müsaade etmedim...Önceden kırgın kalmak beni üzerdi şimdi umrumda değil.
Pazar sabahı kalktım eşim bişey olmamış gibi davranıyo bi posta daha söylendim ağladım.Yine sinirden......
Kardeşime kızıyorum, anneme kızıyorum......
Kayınvalideme,görümceme kızıyorum....Bu dönem de böyle olacak herhalde.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Siz yine birşeylere takıp ağlıyorsunuz kızlar...
Benimkisi sebepsiz.Dün eşim pc başındaydı, ben de koltukta oturmuş nutella kaşıklıyordum, başladım ağlamaya ama sessiz eşim görmesin diye..Gittim banyoya yıkadım yüzümü, geri geldim oturup devam ettim yemeye :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hahhaah o kadın fiyat arttırmak istemiş diyim ben sana..Başka teklifler var felan hikaye...Sen de başkalarına bakıyım diyince bozulmuş şimdi de pişman olur :D

Bilmiyorum ki Azoş.Fiyat telaffuz da etmemiştim aslında ben fiyatı artırmaya çalışsın.Daha fiyat konusuna geçmeden önce çocuklarını bahane etti...Bahanelerine çözümlerimi söyledim.Eğer tek derdin bunlarsa bence çözeriz ama başka şey varsa dürüstçe söyle deyince bu sefer de diğer kadını söyledi.....
Halen benim fiyatımı duymadı ama...Amacı ne bilmiyorum...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ayy minnoşum iyice daralmış megersem.... Tatlım bunlar hep ince ve düşünceli insan olmaktan kaynaklanıyor ama sanırım hepimizin unuttugu cok önemli bişey var.... ŞİMDİ EN BENCİL OLMAMIZ GEREKEN ZAMAN...............

ve bunuda gene kendimiz içim degil yavrumuz için yapmak zorundayız....

bırak tatlım sen düsünme kayınvalide gelmiş gelmemiş kardeşin baban ne durumda.. bırak... herkes yetişkin ve saglıklı ise bi şekilde yolunu bulur hersey....

sıkma tatlı canını minnoşu üzme göbükündeki.............

bu sözüm başta kendimde olmak üzere hepimize bacılar.................

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

Ay doğrumu acaba, çok ilginç.Doğunca bi bakmak lazım :D

bilmiyorum ki dünürüm.nasıl bakcez yavrum baskı yapalım bari doğunca onun topupuyla bizim parmak izine.cantaya mürekkep atmak lazım o halde:evet::evet:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bilmiyorum ki Azoş.Fiyat telaffuz da etmemiştim aslında ben fiyatı artırmaya çalışsın.Daha fiyat konusuna geçmeden önce çocuklarını bahane etti...Bahanelerine çözümlerimi söyledim.Eğer tek derdin bunlarsa bence çözeriz ama başka şey varsa dürüstçe söyle deyince bu sefer de diğer kadını söyledi.....

Yarım gün istiyor o zaman he diğeri yarımgünmüş ya..
O zamana kadar bulursun bence..Senin evde bakıcak dimi?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
1.si güsel heybetli duruyor daha ağır fakat diğerlerine göre epey fiyat farkı var 3.ü beğendim bende diğerlerini sallarken alanın geniş olması lasımki sallansın :D alanım dar biraz zor sallanır

canım begendigin en güzeli olsun, güle güle kullan.. 1 ve 3 daha güzel geldi banada...

Tatlım bakıcı ne zaman icin ben anlamadım???

Nazo Tarif icin cok TESEKKUR EDERİM..............

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Tatlım bakıcı ne zaman icin ben anlamadım???

Tatlım iznim haziran gibi biticek ama, eğer tanıdığım bildiğim birini bulamazsam (referansla gelse bile) bir süre önceden alıp,evimde tanımak, güven sağlamak isterim.O yüzden şimdiden arayışa başladım.Olsun demekle bulunmuyor,uzun süreler gerekiyor.İstanbulda tanıdığım da yok öyle, eşimin çevresi hep.Benim kendi tanıdıklarım zaten az...Bir de bakıcı olabilcek kişiyi bulamam onların arasından.
Bu kadınla daha 4-5 aylık hamileyken konuşmuştum.Zaten mayıs gibi müsait olacağım demişti, bana da tam lazım olan zaman.Şahsen de tanıdığım için önceden başlamasına da lüzum yok...Şimdi mırın kırın etmeye başladı.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Evde baksın istiyorum...Ama çalışma saatlerim dandik...7,30da bende olması lazım...Akşam gelmem de 7-7,30u buluyor iş yeri uzak olunca....İstanbul şartları işte.

hmm senin izin bittikten sonra yanim.... ayy canım Allah yardımcın olsun, iyi bi insan evladı olsun insallah bakıcın....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar