2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sakinleştiriciyi kesin soracam zaten, rahatlatır herhalde. elimi tutan biri olsa rahatlarım aslında ama eşlere izin vermiyorlarmış.

Ben elimi tutan olsun istermiyim bilmiyorum ama eski ev arkadaşım hemşire, o girsin doğuma isterdim...Yani doktoruma ne kadar güvensem de, 25 senedir tanıdığım biri yanımda dursa güvenim tam olurdu...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Kızlar dun babam kalp krizi gecirdi..

Hastaneye kaldırdılar. Anjio olmus ve stent takılmıs kalbine.

Daha onceden de stent vardı kalbinde daha once de kalp krizi gecirmisti..

dun hic goremedim babamı. Bugun annem hastaneden bilgi almaya gitti durumu iyiymis sanırım. 1 ay sonra 1 tane daha stent takılacakmıs..

Dun cok uzuldum, bugun biraz daha iyiim sanırım.

Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.. Annemler cok zor durumdalar suan babamın bu durumu cok cokerticek onları borclar kira faln derken bunları dusunurken bile cok uzuluyorum.. Allah'ım tez zamanda toparlanmak nasip etsin insallah onlara.. :(

dünyam geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin babana.her türlüde yardımcıları olsun.

bebikom canım sanada cok gecmiş olsun.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın insallah vaktinde.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
daha iyiyim yani surekli yatmak sıkıyo insanı ama yattıkca farkettim ki gercekten karnım yumusamaya basladı..cok sertti onceden ve surekli sekil degistririyodu bi kare bi dikdogrtgen oluyodu bende onu kızım toparlanıyo icerde sanıyodum meger kasılmaymıs onlar erken baslamıs kasılmalar o yuzden kafası erken yerlesmis kanala..simdi uzanırken daha az oluyo kasılmalar iste boyle idare ediyoruz artık insallah bi kac hafta daha bekler en azından :utan:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

sakinleştiriciyi kesin soracam zaten, rahatlatır herhalde. elimi tutan biri olsa rahatlarım aslında ama eşlere izin vermiyorlarmış.

benim hastane bakalım eşime izin vercek mi hakkaten elimi tutsa hatta öpüşsek falan iyi gelirdi :D

Artık hayırlısı neyse hakkımızda o olsun bakalım, ben doktorun tavsiyelerine uyarım.Ama halen şunu yapalım demedi bakalım...

hayırlısı ne ise canım hakkımızda o olsun inşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Dünyam bebeğim geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin babacığına birdaha yaşatmasın sizede bu korkuyu çok geçmiş olsun yelizim

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr gitmeden size dediğim tarifi yazayım cok hafif ve güzel oluyor ben beğendim.cheesekek sevenler denesin bence :D

1 paket eti burçak bisküviyi mikserden geçiriyoruz.2 kaşık tereyağını eritip biküvilerle karıstırıyoruz güzelcee :D daha sonra bunu kilitli kek kalıpları varya onun dibine bastırıyoruz.
1 paket labne.250 gr süzme yoğurt ve 1 paket hazır kremayı mikserde cırpıyoruz.baska bi kapta 2 yumurta,1 su bardağı pudra sekeri,1 kasık un,1 paket vanilyayı cırpıyoruz ve labneli karısımın üstüne ekleyip tekrar cırpıyoruz.bu karısımıda kek kalıbına bisküvilerin üstüne döküyoruz.150 dereceye ısıtılmıs fırında 20 pişirmek yetiyor.fırından cıktıktan sonra soğumasını bekleyip üzerine hazır çilekli,böğürtlenli soslardan döküyoruz.. bu arada pişirirken fırının dibine ısıya dayanıklı bir kaba su koymakta fayda var kurumuyor karısım..afiyet olsunn kızlarr yapanlara:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Afiyet olsun kuşum hemen bakim :)
sağol azommm
kızlarr gitmeden size dediğim tarifi yazayım cok hafif ve güzel oluyor ben beğendim.cheesekek sevenler denesin bence :D

1 paket eti burçak bisküviyi mikserden geçiriyoruz.2 kaşık tereyağını eritip biküvilerle karıstırıyoruz güzelcee :D daha sonra bunu kilitli kek kalıpları varya onun dibine bastırıyoruz.
1 paket labne.250 gr süzme yoğurt ve 1 paket hazır kremayı mikserde cırpıyoruz.baska bi kapta 2 yumurta,1 su bardağı pudra sekeri,1 kasık un,1 paket vanilyayı cırpıyoruz ve labneli karısımın üstüne ekleyip tekrar cırpıyoruz.bu karısımıda kek kalıbına bisküvilerin üstüne döküyoruz.150 dereceye ısıtılmıs fırında 20 pişirmek yetiyor.fırından cıktıktan sonra soğumasını bekleyip üzerine hazır çilekli,böğürtlenli soslardan döküyoruz.. bu arada pişirirken fırının dibine ısıya dayanıklı bir kaba su koymakta fayda var kurumuyor karısım..afiyet olsunn kızlarr yapanlara:D

hımmm enfes gözüküyo yapalım bakalım nasıl olcekkk teşekkür ederiz taklum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sahi kızlar, ayarladığım (daha doğrusu ayarladığımı sandığım) bi bakıcı vardı tanıdık.Sanırım su koyverdi.Mırın kırın etti ctesi günü…

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Cheesecake çok severim ben denicem bunu...
Üzerine de çikolatalı yada karamelli sos denerim :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sahi kızlar, ayarladığım (daha doğrusu ayarladığımı sandığım) bi bakıcı vardı tanıdık.Sanırım su koyverdi.Mırın kırın etti ctesi günü…

hadi buyur uleyn doğuma kaç günün kalmış madem gelmiycektin önce haber vereydinde babuşta başının çaresine bakaydı yaa :sinir:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhaba kızlar,
keyifsizim ama bir bakayım dedim. hayatım kilosu gayet iyi bence, üzülecek birşey yok kuzum. hepsini okuyamıyorum kızlar ama hediyesi gelenler güle güle kullansınlar, bebişlerini görenlere maşallah , dünyam babana da geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşsin inşallah.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
merhaba kızlar,
keyifsizim ama bir bakayım dedim. hayatım kilosu gayet iyi bence, üzülecek birşey yok kuzum. hepsini okuyamıyorum kızlar ama hediyesi gelenler güle güle kullansınlar, bebişlerini görenlere maşallah , dünyam babana da geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşsin inşallah.

hayırdır tatlım neden keyfin yok?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
merhaba kızlar,

ne bilim etrafımdakilere bakınca az gibi geldi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlarrrr akşam eşimle biraz sepet beşik konusunda konuştukta beğenmiyo bi türlü hasırlar güsel diyo onlara sağlam değil gibi diyo o sepetlileride çok basit buluyo şimdi akşam bakarken bunları gördük tansel almıştı sanırım bu tarz bakalım diyo ama kararsızım yatak odamı darlaştırcak epey ebatlı duruyolar sizde hangisi daha kibar ?

di-ZS3E.jpg
325tl

di-4I8T.jpg
240tl

di-3B27A83L.jpg
220tl

di-LPXX.jpg
200tl

şimdi bunlar baby tech die bir markanın mobilyadan beşik kafamı çorba etti kocam yaa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tubiş sanki 3.sü en küçükleri gibi..Cibinliğide kullanacak mısın? Cibinlik yüzünden büyük görünüyor bence.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ben 1.ciyi cok begendim.sanırım laylamda ilkine benzer aldı belkide aynısı fiyatı daha uygun aldı diye biliyorum ben ona bi sorsana tuğbacım nerden almıs.325 değil diye hatırlıyorum ama.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
[sıze="3"]kızlarrrr akşam eşimle biraz sepet beşik konusunda konuştukta beğenmiyo bi türlü hasırlar güsel diyo onlara sağlam değil gibi diyo o sepetlileride çok basit buluyo şimdi akşam bakarken bunları gördük tansel almıştı sanırım bu tarz bakalım diyo ama kararsızım yatak odamı darlaştırcak epey ebatlı duruyolar sizde hangisi daha kibar ?

[ımg]http://www.hizliupload.com/di-zs3e.jpg[/ımg] 325tl

[ımg]http://www.hizliupload.com/di-4ı8t.jpg[/ımg] 240tl

[ımg]http://www.hizliupload.com/di-3b27a83l.jpg[/ımg] 220tl

[ımg]http://www.hizliupload.com/di-lpxx.jpg[/ımg] 200tl

şimdi bunlar baby tech die bir markanın mobilyadan beşik kafamı çorba etti kocam yaa
[/sıze]

1 bence ay 10 karakterine beeeeeeeeeeeeeee

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tubiş sanki 3.sü en küçükleri gibi..Cibinliğide kullanacak mısın? Cibinlik yüzünden büyük görünüyor bence.

ağzını öpiyim yaaa bende o küçük gözüküyor diyorum yok büyük diyo kafayı sıyırcaktım akşam deli oldum ne büyüdü ilk ay beşiği konusu bende onu beğendim balım cibinlik güsel dururmu bilmem gelince incelemek lasım diye düşünüyorum bu akşam detaylı konuşcaz bakalım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar