2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Tatlım bu ara ben de öyleyim.Cumartesi akşam eşimle tartıştık bakıcı yüzünden,sinirimden ağladım.Önceden üzülürdüm şimdi üzülmüyorum da,bildiğin sinirleniyorum.Tersledim,tersledim eşimi...Alttan almaya çalıştı müsaade etmedim...Önceden kırgın kalmak beni üzerdi şimdi umrumda değil.
Pazar sabahı kalktım eşim bişey olmamış gibi davranıyo bi posta daha söylendim ağladım.Yine sinirden......
Kardeşime kızıyorum, anneme kızıyorum......
Kayınvalideme,görümceme kızıyorum....Bu dönem de böyle olacak herhalde.

ay bilmiyorum valla canım. dönemle mi alakalı, evde mi çok bunalıyorum. anlamadım gitti.
dün eşim gelmiş. yazıcı alcam ben diyor. evde kartuş doldurduğu malzemeler bitmiş. kartuşlarda kafayı yemişmiş. alsam mı diye kararını verip benim fikrimi soruyor. kızmamak elde mi? ya ben nerden kıssam diye düşünüyorum bu halimle, onu yazıcı derdi tutmuş. vallahi bunaldım artık. evde 4-5 tane yazıcı var ya, yıl geçmiyor ki yenisi alınıyor. atmıyor da eskisini. nereye tıkıştıracağımı şaşırdım. öğrencilerine sürekli maddi yardım yapıyor, kiatp paralarını karşılıyor, öğlen yemek yediriyor vs. sonra bana anlatıyor "işte x bugün okula 50 lira"harçlıkla geldi. bu x de tembel mi tembel, problemli bir öğrenci. bu ay onun kitap parasını karşıladı mesela. o parayı ben oğluma harcayamazmıydım? haksızmıyım kızmakta ya? bizim bebeğimiz olacak artık. ona birşey alırken ben kılı kırk yarıyorum, iyi fakat fiyatı uygun olsun diye o hala saçma sapan yardımlarını esirgemiyor öğrencilerinden :( :( :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Tatlım iznim haziran gibi biticek ama, eğer tanıdığım bildiğim birini bulamazsam (referansla gelse bile) bir süre önceden alıp,evimde tanımak, güven sağlamak isterim.O yüzden şimdiden arayışa başladım.Olsun demekle bulunmuyor,uzun süreler gerekiyor.İstanbulda tanıdığım da yok öyle, eşimin çevresi hep.Benim kendi tanıdıklarım zaten az...Bir de bakıcı olabilcek kişiyi bulamam onların arasından.
Bu kadınla daha 4-5 aylık hamileyken konuşmuştum.Zaten mayıs gibi müsait olacağım demişti, bana da tam lazım olan zaman.Şahsen de tanıdığım için önceden başlamasına da lüzum yok...Şimdi mırın kırın etmeye başladı.

evet anladım şimdi fıstık.. keşke annen bakabilse yada başında durabilseydi... ama nereye kadar onunda kendi düzeni var mutlaka...cok iyi düsünmüşsün canım su tanıma meselesini... için sindi ise kadına kolay vazgecme bence.. bazen insanların aklı karısabiliyo onada oyle olmus olabulur..............

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

ayy minnoşum iyice daralmış megersem.... Tatlım bunlar hep ince ve düşünceli insan olmaktan kaynaklanıyor ama sanırım hepimizin unuttugu cok önemli bişey var.... ŞİMDİ EN BENCİL OLMAMIZ GEREKEN ZAMAN...............

ve bunuda gene kendimiz içim degil yavrumuz için yapmak zorundayız....

bırak tatlım sen düsünme kayınvalide gelmiş gelmemiş kardeşin baban ne durumda.. bırak... herkes yetişkin ve saglıklı ise bi şekilde yolunu bulur hersey....

sıkma tatlı canını minnoşu üzme göbükündeki.............

bu sözüm başta kendimde olmak üzere hepimize bacılar.................

söylediklerinde çok haklısın canım. ama inan elimde değil. olsa ben de müsade etmem bu duruma :(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlarrrr akşam eşimle biraz sepet beşik konusunda konuştukta beğenmiyo bi türlü hasırlar güsel diyo onlara sağlam değil gibi diyo o sepetlileride çok basit buluyo şimdi akşam bakarken bunları gördük tansel almıştı sanırım bu tarz bakalım diyo ama kararsızım yatak odamı darlaştırcak epey ebatlı duruyolar sizde hangisi daha kibar ?

bence de 1 ve 3 daha az yer kaplar gibi geldi...

BUNU BİLİYORMUYDUNUZ !!!
Yeni doğmuş bebeğin topuk iziyle annenin parmak izinin aynı olduğunu biliyor muydunuz?

Yüce Rabbim tarafından çocuklar karışması diye alınan

"mükemmel bir tedbir!.." facede okudum şimdik gercekten doğrumudur acaba?

ben de okudum dün bunu, merak ettiydim.

sinirlerim bozuk ya :( eşime kızıyorum, anneme kızıyorum, kendime kızıyorum,ona buna herkese kızıyorum. ve işin kötüsü sonradan da sinirim geçmiyor, hep kendimi haklı görüyorum. annem 5 haftayı geçti burda. aklı hep evde biliyorum. ona üzülüyorum. evde kardeşim ve babam var. kardeşim erkek ve çalışıyor. ne yiyorlar, evin temizlik durumu ne halde ben bile düşünüyorum :( kayınvalidem topu hep anneme atıyor. kızdım ona da ilk defa. annem azcık da sen gel ben bakayım evde durumlar nasıl diyor, bir de ben doğum sancısında yanında tek olmak istemyiorum dayanamam diyor, ben şu gün gelcem, bu gün gelcem deyip duruyor :( eşim de annemi göndermiyor, aklım sende klaıyor diyor. ona da kızıyorum. annesi gelsin baksın biraz da mademki. ona laf yok :(

çarpıntım var bugün. azcık toz alayım dedim. ölüyorum sandım. kaloriferleri de bir yakmışlar ki, yanlışlıkla banyodakine bacağım değdi, kıpkırmızı oldu, yandı bildiğin :( hava da bir güneşliki dışarda. pes diyorum onlara da...

böyle işte canım. kolay kolay şikayet ettiğimi görmemişsinizdir benim. inan çok bunaldım valla. gözlerim hep dolu dolu. elimde değil :( :(

aynen, her bişeye ağlıyorum ben de, gözler hemen doluyor, sanırım en hassas dönemdeyiz, doğum yaklaştıkça da korkulardan hassaslaşıyoruz bence.

ay bilmiyorum valla canım. dönemle mi alakalı, evde mi çok bunalıyorum. anlamadım gitti.
dün eşim gelmiş. yazıcı alcam ben diyor. evde kartuş doldurduğu malzemeler bitmiş. kartuşlarda kafayı yemişmiş. alsam mı diye kararını verip benim fikrimi soruyor. kızmamak elde mi? ya ben nerden kıssam diye düşünüyorum bu halimle, onu yazıcı derdi tutmuş. vallahi bunaldım artık. evde 4-5 tane yazıcı var ya, yıl geçmiyor ki yenisi alınıyor. atmıyor da eskisini. nereye tıkıştıracağımı şaşırdım. öğrencilerine sürekli maddi yardım yapıyor, kiatp paralarını karşılıyor, öğlen yemek yediriyor vs. sonra bana anlatıyor "işte x bugün okula 50 lira"harçlıkla geldi. bu x de tembel mi tembel, problemli bir öğrenci. bu ay onun kitap parasını karşıladı mesela. o parayı ben oğluma harcayamazmıydım? haksızmıyım kızmakta ya? bizim bebeğimiz olacak artık. ona birşey alırken ben kılı kırk yarıyorum, iyi fakat fiyatı uygun olsun diye o hala saçma sapan yardımlarını esirgemiyor öğrencilerinden :( :( :(

eşin tam idealist öğretmen sanırım :) bebek doğunca dikkat eder merak etme, henüz farkında değildir o :beyazbayrak:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

canım sen cok haklısın.ama kızma yapılan yardımlara bence bırak doğacak çocuğunun basının gözünün sadakası olsun..1 cocugun,1 insanın allah razı olsun demesi türlü belalardan korur ben hep öle inanırım.sıkma canını sende öle düşün.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

evet anladım şimdi fıstık.. keşke annen bakabilse yada başında durabilseydi... ama nereye kadar onunda kendi düzeni var mutlaka...cok iyi düsünmüşsün canım su tanıma meselesini... için sindi ise kadına kolay vazgecme bence.. bazen insanların aklı karısabiliyo onada oyle olmus olabulur..............

Tatlım annem Eskişehirde oturuyor benim.Burada evi yok ki.Gelse bizde kalacak, hep misafir gibi bir düzeni olmayacak.Sıkılacak,normal hayatını sürdüremeyecek.Artı kalça çıkıklığı var,aksıyor zaten, bebekken neyse büyüdüğünde arkasından koşamaz ki...Sağlığı elvermez.
Kayınvalidem daha müsait ama kabul etmiyor...
Kendine göre mazeretleri olsa da, anneminkiler yanında çok sönük.Ama birşey diyemem...Ama bakıcıyı ayarlamaları konusunda da baskı yapmıyor değilim.Tek başıma mı stres olayım, hem kabul etme, hem de rahat rahat otur yok öyle.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
bblaucum bakıcı olayına gelince, benimki de yine beni kızdırarak, fikrimi sormadan okuldaki geçici temizlik personeli bir bayanla konuşmuş. mayısta sözleşmesi bitiyormuş, paraya da ihtiyacı varmış, dulmuş, eski kocasıyla çok problem yaşamış, 8 yaşında oğlu varmış... seçtiği bayana bakarmısın? bağırdım çağırdım da anca anladı. şimdi de o bayan problemliymiş, bize hayır gelmezmiş diyor. e pes dedim yeni mi anladın. elbette ihtiyacı vardır. ama belliki kadın çok şey yaşamış, mutlaka psikolojik bir sıkıntı içindedir. burda 350-450 arası bakıyorlar bu arada kuzum. öğretmen arkadaşlarımdan biliyorum... bizimki parayı konuşmamıştı daha...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Haklısın tatlım ama eşin de idealist bir öğretmen anladığım kadarıyla...Şimdi tam ayırdına varamıyor herhalde durumun.Zamanla anlayacaktır.Sen de canını üzme.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Tatlım annem Eskişehirde oturuyor benim.Burada evi yok ki.Gelse bizde kalacak, hep misafir gibi bir düzeni olmayacak.Sıkılacak,normal hayatını sürdüremeyecek.Artı kalça çıkıklığı var,aksıyor zaten, bebekken neyse büyüdüğünde arkasından koşamaz ki...Sağlığı elvermez.
Kendine göre mazeretleri olsa da, anneminkiler yanında çok sönük.Ama birşey diyemem...Ama bakıcıyı ayarlamaları konusunda da baskı yapmıyor değilim.Tek başıma mı stres olayım, hem kabul etme, hem de rahat rahat otur yok öyle.

zor iş çalışan anne olmak sanırım ya.allah yardımcınız olsun canım.iyi insanlar cıkarsın karsınıza.sonucta bebeğini canını emanet edicen.en azından daha vakit var babuş.insallah bulursun en kısa zamanda gönlüne göre birini canım.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

madem elinden bisey gelmiyor,yardım etsin tabi o zaman arastırsın sorsun tabi..inşallah hayırlısıyla birini ayarlarsınız..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bblaucum bakıcı olayına gelince, benimki de yine beni kızdırarak, fikrimi sormadan okuldaki geçici temizlik personeli bir bayanla konuşmuş. mayısta sözleşmesi bitiyormuş, paraya da ihtiyacı varmış, dulmuş, eski kocasıyla çok problem yaşamış, 8 yaşında oğlu varmış... seçtiği bayana bakarmısın? bağırdım çağırdım da anca anladı. şimdi de o bayan problemliymiş, bize hayır gelmezmiş diyor. e pes dedim yeni mi anladın. elbette ihtiyacı vardır. ama belliki kadın çok şey yaşamış, mutlaka psikolojik bir sıkıntı içindedir. burda 350-450 arası bakıyorlar bu arada kuzum. öğretmen arkadaşlarımdan biliyorum... bizimki parayı konuşmamıştı daha...

Benim eşim de aynen seninki gibi.Hatta seninki daha iyi en azından gayret göstermiş.Ben neden bu kadar acele ediyormuşum,neden stres oluyormuşum, zamanı gelince bulunurmuş.Şimdi bulunamıyor zamanı gelince sıkışınca o stresle nasıl buluruz?Neden bu kadar raatsın neye güveniyorsun annene mi, anneme mi diyorum ses yok!
Yabancı uyruklu bakıcı almış şirketlerinden biri onu diyor bana :sok
Tövbe yarabbim!
Dün konuştuğum başka bir kadın 1000 TL istedi.Bir başkası da 1400 alıyormuş, birinin çocuğuna bakıyormuş,kabul etmedi zatten....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Vallahi bilmiyorum ki hayatım…Cumartesi günü ben aslında ücreti,şartları filan konuşmaya gitmiştim. Nasılsa prensipte anlaştık diye. Baktım daha mırın kırın halinde. Başka biri de teklifte bulunmuş onunki yarım günmüş de falanmış filanmış. Ne evet diyor ne hayır diyor, bakalım filan gibi geçiştirme taktikleri. Sanırım üzerine düşünce kendini tek alternatif sandı. Ben de kalkarken, madem öyle diyorsun o zaman ben de diğer alternatiflerimle de irtibata geçeyim dedim. Bozuldu.
Ne bozuluyorsun, sen bana olur demişken başkalarıyla flört ediyorsun, herkese nazar boncuğu dağıtıyorsun, ben oturup seni mi bekleyeceğim.
Birkaç alternatif daha vardı. Birinin gelini çalışacakmış, yoksa severek bakardım dedi. Biri olur ama şu anki işimi bırakacağım bir rakam teklif etmen lazım dedi, benim bütçemi aşacak da bi rakam söyledi.
Ama cidden bilinçli bir kadın, olsa iyi olurdu.
Cumartesi mırın kırın eden kadın da dün kayınvalideme tamam bakcam demiş ama ben görüşmedim, içim soğudu, tekrar kapısına gidesim yok.
Askıda kaldı bakalım.
tam sinirlik bi durum babuş hayırlısı ne ise o olsun bakalım ne olcak
BUNU BİLİYORMUYDUNUZ !!!
Yeni doğmuş bebeğin topuk iziyle annenin parmak izinin aynı olduğunu biliyor muydunuz?

ayyy rabbim ne büyük yaa vardır tabi olmazmı?
Canlısını gördüm burda çok güzel şık duruyor, cibinlikte çok hoş duruyor.
1 ya da 3 diyorum bende..Diğerleri çok düz geldi gözüme.
aynen azoo akşam ola hayır ola memleket meselesine döndü beşik işi :D
sinirlerim bozuk ya :( eşime kızıyorum, anneme kızıyorum, kendime kızıyorum,ona buna herkese kızıyorum. ve işin kötüsü sonradan da sinirim geçmiyor, hep kendimi haklı görüyorum. annem 5 haftayı geçti burda. aklı hep evde biliyorum. ona üzülüyorum. evde kardeşim ve babam var. kardeşim erkek ve çalışıyor. ne yiyorlar, evin temizlik durumu ne halde ben bile düşünüyorum :( kayınvalidem topu hep anneme atıyor. kızdım ona da ilk defa. annem azcık da sen gel ben bakayım evde durumlar nasıl diyor, bir de ben doğum sancısında yanında tek olmak istemyiorum dayanamam diyor, ben şu gün gelcem, bu gün gelcem deyip duruyor :( eşim de annemi göndermiyor, aklım sende klaıyor diyor. ona da kızıyorum. annesi gelsin baksın biraz da mademki. ona laf yok :(

çarpıntım var bugün. azcık toz alayım dedim. ölüyorum sandım. kaloriferleri de bir yakmışlar ki, yanlışlıkla banyodakine bacağım değdi, kıpkırmızı oldu, yandı bildiğin :( hava da bir güneşliki dışarda. pes diyorum onlara da...

böyle işte canım. kolay kolay şikayet ettiğimi görmemişsinizdir benim. inan çok bunaldım valla. gözlerim hep dolu dolu. elimde değil :( :(
yok balımm senin sinirini anlıyorum çok normal bacağın içinde geçmiş olsun dikkat et hava güneşli ama feci soğuk
Bence de 3 küçük gibi, diğerleri hamak gibi ya, daha çok yer kaplıyo sanki...
sağol fikrin için babuşumm yirim seni :utan: içim kaynadıı
Siz yine birşeylere takıp ağlıyorsunuz kızlar...
Benimkisi sebepsiz.Dün eşim pc başındaydı, ben de koltukta oturmuş nutella kaşıklıyordum, başladım ağlamaya ama sessiz eşim görmesin diye..Gittim banyoya yıkadım yüzümü, geri geldim oturup devam ettim yemeye :D
hımmm aynı ben bayram değil seyran değil ortada bişi yok sessiz sessiz ağlıyorumm derdim ne ise rahatlık batıyo
Bilmiyorum ki Azoş.Fiyat telaffuz da etmemiştim aslında ben fiyatı artırmaya çalışsın.Daha fiyat konusuna geçmeden önce çocuklarını bahane etti...Bahanelerine çözümlerimi söyledim.Eğer tek derdin bunlarsa bence çözeriz ama başka şey varsa dürüstçe söyle deyince bu sefer de diğer kadını söyledi.....
Halen benim fiyatımı duymadı ama...Amacı ne bilmiyorum...

amacıı senin onu elinden kaçırmak istemiyceğini düşünmen ve fiyat konusunda bonkör davranman babuş kesinlikle buu

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
zor iş çalışan anne olmak sanırım ya.allah yardımcınız olsun canım.iyi insanlar cıkarsın karsınıza.sonucta bebeğini canını emanet edicen.en azından daha vakit var babuş.insallah bulursun en kısa zamanda gönlüne göre birini canım.

Amin canım inşallah, dualarınızı esirgemeyin...Can emanet etmek ne zor...

madem elinden bisey gelmiyor,yardım etsin tabi o zaman arastırsın sorsun tabi..inşallah hayırlısıyla birini ayarlarsınız..

Evet tatlım, ben buraya gurbetten geldim kimseyi tanımayız etmeyiz.30 seneyi aşkın burdalar, bulsunlar tabi.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
söylediklerinde çok haklısın canım. ama inan elimde değil. olsa ben de müsade etmem bu duruma :(

canım hep evde kaldın ya bu aralar o biras daha yordu galiba...
ben böyle hafif sabun köpügü film izlemeyi cok seviyorum su sıralar...........

bol bol kahkaha iyi geliyo... :huhuu::huhuu::huhuu:

evet canım zaten annen burda olsa daha az düsünürdün eminim hic degil arada bakıcıya bakardı oda... evet kayınvalide niye geri durdu ki? neyse bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. su akar yolunu bulur hersey ben ona inanıyorum ...

yoksa düsün düsün tak, düşün... cok fena oluyo insan... heleki cok detaycı ve ayrıntıcı bi kişilikse aman yani.... valla gerek yok..........

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, en birinci bakıcı sizin olsun insallah.............:utan::utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Benim eşim de aynen seninki gibi.Hatta seninki daha iyi en azından gayret göstermiş.Ben neden bu kadar acele ediyormuşum,neden stres oluyormuşum, zamanı gelince bulunurmuş.Şimdi bulunamıyor zamanı gelince sıkışınca o stresle nasıl buluruz?Neden bu kadar raatsın neye güveniyorsun annene mi, anneme mi diyorum ses yok!
Yabancı uyruklu bakıcı almış şirketlerinden biri onu diyor bana :sok
Tövbe yarabbim!
Dün konuştuğum başka bir kadın 1000 TL istedi.Bir başkası da 1400 alıyormuş, birinin çocuğuna bakıyormuş,kabul etmedi zatten....

babuş buldum ben bakayım kız adaya misler gibinde bakarım :D paraya bakk manyaklar top atcaklarda yorulcaklar sankii benim patronum ol babuşşş

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
canım sen cok haklısın.ama kızma yapılan yardımlara bence bırak doğacak çocuğunun basının gözünün sadakası olsun..1 cocugun,1 insanın allah razı olsun demesi türlü belalardan korur ben hep öle inanırım.sıkma canını sende öle düşün.

ah be kuzum, 5 yıllık öğretmenim, yaptığım yardımın haddi hesabı yok maddi, manevi. çok şükür. yatılı ilköğretim okulunda çalıştım. öğrencilerime karşı hep hassas ve düşünceli olmuşumdur bu anlamda. buzdolabımın üstünde bir not var, sadece bir etek, body ve ayakkabı için "sen benim annem gibisin, bana kıyafet verdiyin için çok teşegü ederim" yazıyor. yatılı okulda kalan birinci sınıf öğrencisi bir kızdı. hiç acımam. son kuruşumla çocuk sevindirmeye çalışırım.

ama eşim bu işi abartıyor artık. hakedene hakettiğini vereceksin. çocuk karşına geçip babasının verdiği 50 lira harçlığı gösteriyorsa, haketmiyor senin yardımını demektir. yoksa inan kötü kalbimden değil kıskançlığım. bazı çocuklar öyle kötü huylu oluyor ki, öğretmeni parmağında oynatıyor. ben ona müsade etmesine kızıyorum (ki bu çocuk geçen yıl kantinden aldığı şeyler için "öğretmenim istiyor, parasını sonra vericekmiş" deyip kabarık bir hesap oluşturan bir öğrenci )

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bebeğine bakıcı bakacak olanlar.Fiyat anlaşmalarınız nasıl,bana fikir verir misiniz biraz?

Canım ben kısmetse haziranda işe başalayacağım. Karşı komşuma söyledim, sözümüz sağlığa deyip anlaştık. Başka birini hiç düşünmedim. Karşı komşum çok iyi bir insan ve çok güvenilir. Fiyat hiç konuşmadık ben normal bakıcı fiyatlarından fazla veririrm.
Geçenlerde apartmada bi kadın var,55 yaşalrında tek yaşıyor. Bebeğe bakmak istediğini bana söyledi(sanki ben bakıcı arıyorum dedimde). Kadın günde 2 paket sigara içiyor ben ona nasıl emanet ederim. Kibarca bişeyler söyledim, niyetimi anladı.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ah be kuzum, 5 yıllık öğretmenim, yaptığım yardımın haddi hesabı yok maddi, manevi. çok şükür. yatılı ilköğretim okulunda çalıştım. öğrencilerime karşı hep hassas ve düşünceli olmuşumdur bu anlamda. buzdolabımın üstünde bir not var, sadece bir etek, body ve ayakkabı için "sen benim annem gibisin, bana kıyafet verdiyin için çok teşegü ederim" yazıyor. yatılı okulda kalan birinci sınıf öğrencisi bir kızdı. hiç acımam. son kuruşumla çocuk sevindirmeye çalışırım.

ama eşim bu işi abartıyor artık. hakedene hakettiğini vereceksin. çocuk karşına geçip babasının verdiği 50 lira harçlığı gösteriyorsa, haketmiyor senin yardımını demektir. yoksa inan kötü kalbimden değil kıskançlığım. bazı çocuklar öyle kötü huylu oluyor ki, öğretmeni parmağında oynatıyor. ben ona müsade etmesine kızıyorum (ki bu çocuk geçen yıl kantinden aldığı şeyler için "öğretmenim istiyor, parasını sonra vericekmiş" deyip kabarık bir hesap oluşturan bir öğrenci )

50tl. harçlık mı :sok Fazla değil mi o ya.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Vallahi bilmiyorum ki hayatım…Cumartesi günü ben aslında ücreti,şartları filan konuşmaya gitmiştim. Nasılsa prensipte anlaştık diye. Baktım daha mırın kırın halinde. Başka biri de teklifte bulunmuş onunki yarım günmüş de falanmış filanmış. Ne evet diyor ne hayır diyor, bakalım filan gibi geçiştirme taktikleri. Sanırım üzerine düşünce kendini tek alternatif sandı. Ben de kalkarken, madem öyle diyorsun o zaman ben de diğer alternatiflerimle de irtibata geçeyim dedim. Bozuldu.
Ne bozuluyorsun, sen bana olur demişken başkalarıyla flört ediyorsun, herkese nazar boncuğu dağıtıyorsun, ben oturup seni mi bekleyeceğim.
Birkaç alternatif daha vardı. Birinin gelini çalışacakmış, yoksa severek bakardım dedi. Biri olur ama şu anki işimi bırakacağım bir rakam teklif etmen lazım dedi, benim bütçemi aşacak da bi rakam söyledi.
Ama cidden bilinçli bir kadın, olsa iyi olurdu.
Cumartesi mırın kırın eden kadın da dün kayınvalideme tamam bakcam demiş ama ben görüşmedim, içim soğudu, tekrar kapısına gidesim yok.
Askıda kaldı bakalım.

kötü olmuş senin için canım
inşallah o kadından daha iyisini bulursun ve hakkında hayırlısı olur

BUNU BİLİYORMUYDUNUZ !!!

ay en korktuğum olay bebek kaçırılması ve karıştırılması
eşime sürekli tembih ediyorum zaten size gösterdikleri bebeğe iyi bak sonra getirdikleri bebeğe iyi bak bebeğin başından ayrılma

canım zaten problemli dönemler geçiriyorsun bi de bunları takma kafana bence sen düşünme boşver zaten çok az zamanımız kaldı doğursak da rahatlasak dimi

seni kokoşşş saraylı modeli beğendi :D ya 1 ya 3 bakcaz bakalım artıkk bu seferde cayarsa yeminle almışcaz çocuğa bişi aramızda yatsın

he sora ezin kızanı :D

Siz yine birşeylere takıp ağlıyorsunuz kızlar...
Benimkisi sebepsiz.Dün eşim pc başındaydı, ben de koltukta oturmuş nutella kaşıklıyordum, başladım ağlamaya ama sessiz eşim görmesin diye..Gittim banyoya yıkadım yüzümü, geri geldim oturup devam ettim yemeye :D

manyakore

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar