littlesunshine
Daimi Üye
Tatlım bu ara ben de öyleyim.Cumartesi akşam eşimle tartıştık bakıcı yüzünden,sinirimden ağladım.Önceden üzülürdüm şimdi üzülmüyorum da,bildiğin sinirleniyorum.Tersledim,tersledim eşimi...Alttan almaya çalıştı müsaade etmedim...Önceden kırgın kalmak beni üzerdi şimdi umrumda değil.
Pazar sabahı kalktım eşim bişey olmamış gibi davranıyo bi posta daha söylendim ağladım.Yine sinirden......
Kardeşime kızıyorum, anneme kızıyorum......
Kayınvalideme,görümceme kızıyorum....Bu dönem de böyle olacak herhalde.
ay bilmiyorum valla canım. dönemle mi alakalı, evde mi çok bunalıyorum. anlamadım gitti.
dün eşim gelmiş. yazıcı alcam ben diyor. evde kartuş doldurduğu malzemeler bitmiş. kartuşlarda kafayı yemişmiş. alsam mı diye kararını verip benim fikrimi soruyor. kızmamak elde mi? ya ben nerden kıssam diye düşünüyorum bu halimle, onu yazıcı derdi tutmuş. vallahi bunaldım artık. evde 4-5 tane yazıcı var ya, yıl geçmiyor ki yenisi alınıyor. atmıyor da eskisini. nereye tıkıştıracağımı şaşırdım. öğrencilerine sürekli maddi yardım yapıyor, kiatp paralarını karşılıyor, öğlen yemek yediriyor vs. sonra bana anlatıyor "işte x bugün okula 50 lira"harçlıkla geldi. bu x de tembel mi tembel, problemli bir öğrenci. bu ay onun kitap parasını karşıladı mesela. o parayı ben oğluma harcayamazmıydım? haksızmıyım kızmakta ya? bizim bebeğimiz olacak artık. ona birşey alırken ben kılı kırk yarıyorum, iyi fakat fiyatı uygun olsun diye o hala saçma sapan yardımlarını esirgemiyor öğrencilerinden