2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar farkettim de karnım aşağı inmiş benim.Böyle daha midemden itibaren başlıyordu, şimdi daha aşağıda.
Bir de o kukusal ağrı dediğiniz şey hafiften başlamıştı şiddetini ve süresini artırdı.
Cuma günü ayakkabımın bağı çözülmüş, ayağımı hafif kaldırıp düzelteyim dedim, afedersiniz sanki biri apış arama beyzbol sopasıyla vurdu.Öyle bir canım yandı ki anlatamam, bir saatten fazla süre de geçmedi.
Özellikle geceleri olmak üzere şimdi ette mi kemikte mi olduğunu ayırtetmekte zorlandığım bi sızı, ağrı oluyor.Ve donlarım da ufak gelmeye başladı.Oysa 1 kg aldım nicedir, öyle kilo da almadım hızlıca ama...Çatı genişliyor demek ki.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar dun babam kalp krizi gecirdi..

Hastaneye kaldırdılar. Anjio olmus ve stent takılmıs kalbine.

Daha onceden de stent vardı kalbinde daha once de kalp krizi gecirmisti..

dun hic goremedim babamı. Bugun annem hastaneden bilgi almaya gitti durumu iyiymis sanırım. 1 ay sonra 1 tane daha stent takılacakmıs..

Dun cok uzuldum, bugun biraz daha iyiim sanırım.

Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.. Annemler cok zor durumdalar suan babamın bu durumu cok cokerticek onları borclar kira faln derken bunları dusunurken bile cok uzuluyorum.. Allah'ım tez zamanda toparlanmak nasip etsin insallah onlara.. :(

cok gecmiş olsun Dünyam, Allah acil şifalar versin..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar farkettim de karnım aşağı inmiş benim.Böyle daha midemden itibaren başlıyordu, şimdi daha aşağıda.
Bir de o kukusal ağrı dediğiniz şey hafiften başlamıştı şiddetini ve süresini artırdı.
Cuma günü ayakkabımın bağı çözülmüş, ayağımı hafif kaldırıp düzelteyim dedim, afedersiniz sanki biri apış arama beyzbol sopasıyla vurdu.Öyle bir canım yandı ki anlatamam, bir saatten fazla süre de geçmedi.
Özellikle geceleri olmak üzere şimdi ette mi kemikte mi olduğunu ayırtetmekte zorlandığım bi sızı, ağrı oluyor.Ve donlarım da ufak gelmeye başladı.Oysa 1 kg aldım nicedir, öyle kilo da almadım hızlıca ama...Çatı genişliyor demek ki.

Beter bi ağrı dimi :( Bende hala devam ediyor, sanırım geçmicek bu, sanki doğum anında da böyle ağrıyacakmış gibi :(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

ay bana da görümcem dedi karnın aşağı inmiş diyee, aman dedim deme öyle, iyice tırsıyorum... benim ayakta kalınca oluyo kuku ağrısı, çıkcakmış gibi geliyo hemen oturup ayaklarımı uzatıyorum...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

BU AĞRI BEN DE BAYAĞI ZAMANDIR VAR YA
ayakkabımı bağlamak için ayağımı bile kaldıramıyorum ayaktayken

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben ayaklarımı birleştirip oturamıyorum :D Bi de dün farkettim yürüyüşüm değişmiş :p

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ben ayaklarımı birleştirip oturamıyorum :D Bi de dün farkettim yürüyüşüm değişmiş :p

eyvah eyvah, bunu da fark ettim kendimde, bi yerde de okumuştum, çatı açıldığı için miymiş neymiş.... ben perş. dr a gidecem ama sanki yılbaşından sonra gel alalım diyecek diye hissediyorum, her şey yolunda çıkarsa 18 ocak diyecem, normal doğurmak istemiyorum ben, korkuyorum çok.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

Aynen benim de oyle. Bacak aramda 1 cocuk oturacak kadar bosluk oluyo ben otururken :)

Esim cok kızıyo baskalarının yanında oyle oturuyorum bacaklarım acık diye ( Zannediyor ki ben bilerek oyle oturuyorum ) Ben de napıyım birlesmiyor kolaysa sen gel otur diyorum susuyor :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
eyvah eyvah, bunu da fark ettim kendimde, bi yerde de okumuştum, çatı açıldığı için miymiş neymiş.... ben perş. dr a gidecem ama sanki yılbaşından sonra gel alalım diyecek diye hissediyorum, her şey yolunda çıkarsa 18 ocak diyecem, normal doğurmak istemiyorum ben, korkuyorum çok.

Sezeryan mı olacaksın? Ay o zaman 2 hafta sonra alırsın bebişi kucağına sen :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet, çok az kaldı, 18 ocak a kadar bekler inşallah... epiduralden de korkuyorum ama genelde de uyanman zor olur diyorlar, bilmiyorum bu çocuk nasıl çıkacak benden :iyyyy:

Epidurali seç bence.Genel anestezide toparlanmak daha zormuş.
Şaka maka doğuruyoruz he :D Ayy burda yazarken korkmuyorum ama gece yatakta aklıma gelince çok tırsıyorum.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
evet, çok az kaldı, 18 ocak a kadar bekler inşallah... epiduralden de korkuyorum ama genelde de uyanman zor olur diyorlar, bilmiyorum bu çocuk nasıl çıkacak benden :iyyyy:

hayırlısı olsun be tatlım...:huhuu::huhuu: olumlu düşün....

Ya banada Şubata kalmadan Ocakta başlayacak gibi geliyor dogumlar... Hayırlısı olsun hakkımızda.................

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

Epidurali seç bence.Genel anestezide toparlanmak daha zormuş.
Şaka maka doğuruyoruz he :D Ayy burda yazarken korkmuyorum ama gece yatakta aklıma gelince çok tırsıyorum.

cumartesiden bu yana 3 tane spinal sezeryan olmuş kişiyle konuştum
korkacak bişey olmadığını
damar yolundan sakinleştiriciyi zaten yaptıklarını
zaten belden aşağı uyuşturdukları anda da hafiften bi sersemlik yaşadığını
müzik çaldığını
günlük tv programlarından konuşarak sohbetler edildiğini
birinin saçını okşadığını, birinin gözyaşlarını sildiğini
ve bebeğin çıkma anının çok kısa sürede olduğunu
bebeğini gördükten sonra
şimdi biraz dinlen diyerek annenin şekerleme yapacak kıvamda uyutulduğunu
ama ameliyathaneden çıkarken uyanık olduğunu anlattılar

Zaten lilacs, bblau, Gökçe, ben, _HaYaTiM_ beklenen doğum tarihlerimiz Ocakta :D Tabi bi de little var.

:iyyyy::iyyyy:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Aynen ben de ayaklarımı birleştiremiyorum, kahvede adamların toruduğu gibi oturmaya başladım.Koltuğa kaykılmış,bacaklar yarım metre açık :D

BU AĞRI BEN DE BAYAĞI ZAMANDIR VAR YA
ayakkabımı bağlamak için ayağımı bile kaldıramıyorum ayaktayken

Bende de ayağımı kaldırdığımda oluyo.Çat diye iniyo beyzbol sopası :sok

ay bana da görümcem dedi karnın aşağı inmiş diyee, aman dedim deme öyle, iyice tırsıyorum... benim ayakta kalınca oluyo kuku ağrısı, çıkcakmış gibi geliyo hemen oturup ayaklarımı uzatıyorum...

Aşağı inmesinin sebebi doğum pozisyonu alması dimi?

Ben de epidural sezeryandan çok korkuyorum.Ben olanı biteni görürsem fenalaşırım...Eğer genel sezeryan olmıcaksam noral doğurayım bence.Sanki bana kaldı da :cokkomik:

Zaten lilacs, bblau, Gökçe, ben, _HaYaTiM_ beklenen doğum tarihlerimiz Ocakta :D Tabi bi de little var.

Benim 1 şubat kız :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
cumartesiden bu yana 3 tane spinal sezeryan olmuş kişiyle konuştum
korkacak bişey olmadığını
damar yolundan sakinleştiriciyi zaten yaptıklarını
zaten belden aşağı uyuşturdukları anda da hafiften bi sersemlik yaşadığını
müzik çaldığını
günlük tv programlarından konuşarak sohbetler edildiğini
birinin saçını okşadığını, birinin gözyaşlarını sildiğini
ve bebeğin çıkma anının çok kısa sürede olduğunu
bebeğini gördükten sonra
şimdi biraz dinlen diyerek annenin şekerleme yapacak kıvamda uyutulduğunu
ama ameliyathaneden çıkarken uyanık olduğunu anlattılar

Benim doktorum sen çok kaygılı ve heyecanlı bi tipsin bize rahat vermezsin çalışırken dedi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar