2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
vali beyy muhabbetini açmış aslım benimde hayat devame diyordaki sıraç sonum oluyodu esmer mav, gözlü erkek hastasıyım adama bakarken çarpıldım galiba dedimde elinin tersiyle ağzıma bi dokandı alalhtan sert değil yoksa dudak filan patlardı yani önüne bak öldürürm yeminle seni dedi bana kıvırdım ama yimedi oğlum buna benzesin işte dedimm elin herifine nie benzesin sana bana benzesin diyo yok yok baksana böle karizma olsun gözleri adamı çarpsın dedim gülüyo ama çok kızdı valla aslı anlıyorum fatih enişteyi

yok o tipi sevmedim ben kuşum bana kıromsu geldi ben genede çivit diyom başkada bişey demiyom:)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
işte bu..
38479_1.jpg

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Çok şükür iyi canım, o rahatta anası ağrılarla uğraşıyor :D
Şaka maka az kaldı, var mı korku felan :D

Ah o agrıları bilmem miii. Butun kemiklerim acıyor, bir de kaburgalarıma vuruyor sıpa alttan alttan cok acıtıyor =)

Bazen korku geliyor da cesaret veriyorum kendime sonra. Bir an once dogursam da 1 gece de olsa soyle yuz ustu agrısız uyusam diyorum :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yemek resimleri paylaşırdık, şimdi erkek resimleri paylaşmaya başladık hayırdır inşallah :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ah o agrıları bilmem miii. Butun kemiklerim acıyor, bir de kaburgalarıma vuruyor sıpa alttan alttan cok acıtıyor =)

Bazen korku geliyor da cesaret veriyorum kendime sonra. Bir an once dogursam da 1 gece de olsa soyle yuz ustu agrısız uyusam diyorum :D

Eğer sezeryan olmaz da normal doğurursam hemen doğurduğum günün akşamı yüzüstü yatacam :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tepki
56
Valla son bikaç gündür şekerimi ölçmüyorum be canım, ama eminim süper değildir :D
Rapor alırken hastaneye ben birşey götürmedim.
Hatta ben muayene de olmadım.Doktorum beni yarı zamanlı doktoru olduğu hastaneye gönderdi, medical park (sanırım senin de medical parktı dimi)...
Orada hastan danışmanı bir hanımın ismini verdi, onu buldum, o bana hazırladı verdi raporu.Ne imzaya gittim, ne başka bişeye...
Raporu alıp muhasebeye verdim ben.(İK'ya)

canım dikkat et az kaldı zaten sabret biraz daha..hoş ben senin kadar dikkatli olamazdım maşallahın var senin..

benim hastanede medical park şekerim, demek ki herhangi bir evrağa gerek yok . canım aydınlattığın için teşekkür ederim..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar