2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ben geldimmmmm
konu bıyıktan açılmışşşşşş böğğğğğğ :böö: en iğrendiğim şeydir eşim bıyık bıraksa boşanmaya kadar giderim koynuma dahil almam krolar gibi tiksinç sakalla beraber bırakcaksa olabiler ama tek bıyık köy ağası gibi hayali bile fena adamı öle görsem düşer bayılırım

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

bu bütün ısrarlarıma ramen bıyık bıraktı öyle değiştiki koca bir adam oluverdi çünkü daha 32 yaşındaydı şehirdışındaydı olaydan bir gün önce geldi akşam yattık kış günü sabah ezanı okunuyo gözümü bi açtım adamın biriyle yüz yüze yatıyoruz Allahım nasıl korktum arkamı döndüm komidinin üstünde kafasına vuracak bişeyler arıyorum bu arada xxxx görse ikimizide öldürür bu adamı tanımadığımı nasıl anlatırım diyede içimden geçiriyorum sonra abajuru tuttum abajurun altıda mermer kesin öldürür yani sonra tam doğruldum kafasına indirecem adam uyandı napıyosun sen diye bi bağırdı elimide tutdu bırakmıyoo sonra kendimegeldim adam benim kocammış o gün gitti bıyıklar birdaha bırakmadı yada cesaret edemedi:)

:D:Dfilm gibi..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar ben geldimmmmm
konu bıyıktan açılmışşşşşş böğğğğğğ :böö: en iğrendiğim şeydir eşim bıyık bıraksa boşanmaya kadar giderim koynuma dahil almam krolar gibi tiksinç sakalla beraber bırakcaksa olabiler ama tek bıyık köy ağası gibi hayali bile fena adamı öle görsem düşer bayılırım

Hoşgeldin yavru hayırdır geç geldin bugün?

Ben de sakalsız cücüksüz bırakılan bıyığı sevmem..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bu bütün ısrarlarıma ramen bıyık bıraktı öyle değiştiki koca bir adam oluverdi çünkü daha 32 yaşındaydı şehirdışındaydı olaydan bir gün önce geldi akşam yattık kış günü sabah ezanı okunuyo gözümü bi açtım adamın biriyle yüz yüze yatıyoruz Allahım nasıl korktum arkamı döndüm komidinin üstünde kafasına vuracak bişeyler arıyorum bu arada xxxx görse ikimizide öldürür bu adamı tanımadığımı nasıl anlatırım diyede içimden geçiriyorum sonra abajuru tuttum abajurun altıda mermer kesin öldürür yani sonra tam doğruldum kafasına indirecem adam uyandı napıyosun sen diye bi bağırdı elimide tutdu bırakmıyoo sonra kendimegeldim adam benim kocammış o gün gitti bıyıklar birdaha bırakmadı yada cesaret edemedi:)

ahahahhaahhaaaaa süpermiş kız koptum allah seniiiiii:cokkomik::cokkomik:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam seker, bugun bende de temizlik var...ama seninki yarına atmıs..

selam balım sorma sabahın köründe kalktım kahvaltı yataklar derken temizliğe hazırlanıyodum saat 10 oldu kadın yok aradım hastayım doktora gidecem demezmi bende kızdım insan telefon eder söyler dedim kapattım msj atmış sabah gelirim diye

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azo o burak özçivit saç sakal bıyık kombinasyonundan bulursan bana da yolla bı zahmet. o istisna bi adam.

bi kere kafa yapısı tam 3 numara saç için yaratılmış. sakal ve bıyık yapısı da tam yemelik ay pardon ısırmalık amannnnn bırakmalık diyecektim.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar ben geldimmmmm

hoşgeldin datlum bende seninle aynı fikirdeyim bıyık ıyyyyyyy

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
azo o burak özçivit saç sakal bıyık kombinasyonundan bulursan bana da yolla bı zahmet. o istisna bi adam.

bi kere kafa yapısı tam 3 numara saç için yaratılmış. sakal ve bıyık yapısı da tam yemelik ay pardon ısırmalık amannnnn bırakmalık diyecektim.

evet cidden aerodinamik bi kafası var bence de :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

kızzz o vali bey benim sonum olacaktı geçen benimkiyle izlerken ağzımdan ayyy valiyi aşerdim dedimde hihhhhhhhh adam meyve bıçağını saplayıverecekti valla baldır kısmıma dahada beğenmem o burak özçiviti ben herifim daha çivit:):):)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Saçı da kafası da süper hakkaten...Benimki okusa ne bozulur bu yazdığıma :D
Sen de baya baya hayranı çıktın kız :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar