Tek bıyık sevmem, ya kirli sakal eşlik edecek ya cücük zaten![]()
Sinek kaydını hiç sevmem, bıyık yoksa ya cücük ya kirli olmalı muhakkak..Yani illa bişi batsın yüzüme
ben de sinak kaydı sevmezdim onu mumla arar oldum beea..
Tek bıyık sevmem, ya kirli sakal eşlik edecek ya cücük zaten![]()
Sinek kaydını hiç sevmem, bıyık yoksa ya cücük ya kirli olmalı muhakkak..Yani illa bişi batsın yüzüme
kızlar ben geldimmmmm
konu bıyıktan açılmışşşşşş böğğğğğğ :böö: en iğrendiğim şeydir eşim bıyık bıraksa boşanmaya kadar giderim koynuma dahil almam krolar gibi tiksinç sakalla beraber bırakcaksa olabiler ama tek bıyık köy ağası gibi hayali bile fena adamı öle görsem düşer bayılırım
Hoşgeldin yavru hayırdır geç geldin bugün?
Ben de sakalsız cücüksüz bırakılan bıyığı sevmem..
bak bak bak çakala bak kendine yandaş arıyo. yok kız 67 olmuşum. ahehehehgehjfahfa ajghajhgajhaja... allah'tan sağlık ocağındaki hemşirem de hamiş. aynı haftadayız ve benden de topaç) kızmıyo o yüzden.
selam balım sorma sabahın köründe kalktım kahvaltı yataklar derken temizliğe hazırlanıyodum saat 10 oldu kadın yok aradım hastayım doktora gidecem demezmi bende kızdım insan telefon eder söyler dedim kapattım msj atmış sabah gelirim diye
kızzz o vali bey benim sonum olacaktı geçen benimkiyle izlerken ağzımdan ayyy valiyi aşerdim dedimde hihhhhhhhh adam meyve bıçağını saplayıverecekti valla baldır kısmıma dahada beğenmem o burak özçiviti ben herifim daha çivit
hoşgeldin can nerdeydin?
kızzz o vali bey benim sonum olacaktı geçen benimkiyle izlerken ağzımdan ayyy valiyi aşerdim dedimde hihhhhhhhh adam meyve bıçağını saplayıverecekti valla baldır kısmıma dahada beğenmem o burak özçiviti ben herifim daha çivit
açıköğretim kaydına gittim akşam apar topar karar verdim bu bebekle nasıl girceksem sınavlara yada nasıl çalışcaksam artık balım yaptık bakalım hayırlısı olsun 3.sınıf işletme öğrencisi oldum :lilav:
yok öle gür bıyık değilde(kadir inanır gibi) sakalvari bir bıyık komple sakal cücükle filan olabilerrr ama benim kocama full traş sadece cücük yakışıyo şimdiki işinden dolayı baby face olmak zorunda sinek kaydı oluyo hergün buda benim içime geliyo bayılırım bal kaymak öp öp dur nanaklarıys: bu sabah dediim ki bebek poposu gibi olmuş suratın benzetiği şeye bak diyo
Saçı da kafası da süper hakkaten...Benimki okusa ne bozulur bu yazdığıma![]()
Sen de baya baya hayranı çıktın kız
bak bak bak çakala bak kendine yandaş arıyo. yok kız 67 olmuşum. ahehehehgehjfahfa ajghajhgajhaja... allah'tan sağlık ocağındaki hemşirem de hamiş. aynı haftadayız ve benden de topaç) kızmıyo o yüzden.
burakla ilgimi fikrimi söyleyeceğim bi polemik daha çıkar diye korkuyrmçoğunluğa tabiyim deyip susayım..
evet cidden aerodinamik bi kafası var bence de
Saçı da kafası da süper hakkaten...Benimki okusa ne bozulur bu yazdığıma![]()
Sen de baya baya hayranı çıktın kız
Zuah benlen aynı olmuşsun
Başa baş gidioz ki naber
![]()
Bakalım ayın 30unda yeni kilomu sölicem size yılbaşısı hedayesi
açıköğretim kaydına gittim akşam apar topar karar verdim bu bebekle nasıl girceksem sınavlara yada nasıl çalışcaksam artık balım yaptık bakalım hayırlısı olsun 3.sınıf işletme öğrencisi oldum :lilav:
yok öle gür bıyık değilde(kadir inanır gibi) sakalvari bir bıyık komple sakal cücükle filan olabilerrr ama benim kocama full traş sadece cücük yakışıyo şimdiki işinden dolayı baby face olmak zorunda sinek kaydı oluyo hergün buda benim içime geliyo bayılırım bal kaymak öp öp dur nanaklarıys: bu sabah dediim ki bebek poposu gibi olmuş suratın benzetiği şeye bak diyo
anacım o nasıl bişey valiye aşermek adamın yerinde ben olsam saplamıştım bıçağı:gul:
Hahahha benim kocam daha çivit heeee![]()
Buarada ben de vali bey biliodum ama baaali beymiş o![]()
hee kız napayım daha çivit diyom kendimi teselli ediyom
baali ney kız alah allah vali değilmiymiş adını bile bilmediğim adamı aşerdim demekki
Ooooo süper tubişim hayırlı olsun çok güzel
Kesin beğenmiyorsundur![]()
Canım zevkler aynı olmaz tabisi ama hakkını da yememek lazım uşağın..Allah sahibine bağışlasın.