2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar ben geldimmmmm
konu bıyıktan açılmışşşşşş böğğğğğğ :böö: en iğrendiğim şeydir eşim bıyık bıraksa boşanmaya kadar giderim koynuma dahil almam krolar gibi tiksinç sakalla beraber bırakcaksa olabiler ama tek bıyık köy ağası gibi hayali bile fena adamı öle görsem düşer bayılırım

hoşgeldin can nerdeydin?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hoşgeldin yavru hayırdır geç geldin bugün?

Ben de sakalsız cücüksüz bırakılan bıyığı sevmem..

açıköğretim kaydına gittim akşam apar topar karar verdim bu bebekle nasıl girceksem sınavlara yada nasıl çalışcaksam artık balım yaptık bakalım hayırlısı olsun 3.sınıf işletme öğrencisi oldum :lilav:

yok öle gür bıyık değilde(kadir inanır gibi) sakalvari bir bıyık komple sakal cücükle filan olabilerrr ama benim kocama full traş sadece cücük yakışıyo şimdiki işinden dolayı baby face olmak zorunda sinek kaydı oluyo hergün buda benim içime geliyo bayılırım bal kaymak öp öp dur nanakları :eek:ys: bu sabah dediim ki bebek poposu gibi olmuş suratın benzetiği şeye bak diyo

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bak bak bak çakala bak kendine yandaş arıyo. yok kız 67 olmuşum. ahehehehgehjfahfa ajghajhgajhaja... allah'tan sağlık ocağındaki hemşirem de hamiş. aynı haftadayız ve benden de topaç:)) kızmıyo o yüzden.

Zuahahah benlen aynı olmuşsun :D Başa baş gidioz ki naber :D
Bakalım ayın 30unda yeni kilomu sölicem size yılbaşısı hedayesi :p

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

selam balım sorma sabahın köründe kalktım kahvaltı yataklar derken temizliğe hazırlanıyodum saat 10 oldu kadın yok aradım hastayım doktora gidecem demezmi bende kızdım insan telefon eder söyler dedim kapattım msj atmış sabah gelirim diye

ayy tatlım fena olmus, bende hasta sanmıstım kadını haftaya gel dicektim ama evi ...ook goturiiiiiiiii ondan cesaret edemedim, neyse hasta dillmiş ....

bıyık sakalla olursa olabiler yoksa benimde tarzım delllllllllll.. /eksik kalmimm)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızzz o vali bey benim sonum olacaktı geçen benimkiyle izlerken ağzımdan ayyy valiyi aşerdim dedimde hihhhhhhhh adam meyve bıçağını saplayıverecekti valla baldır kısmıma dahada beğenmem o burak özçiviti ben herifim daha çivit:):):)

anacım o nasıl bişey valiye aşermek adamın yerinde ben olsam saplamıştım bıçağı:gul:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızzz o vali bey benim sonum olacaktı geçen benimkiyle izlerken ağzımdan ayyy valiyi aşerdim dedimde hihhhhhhhh adam meyve bıçağını saplayıverecekti valla baldır kısmıma dahada beğenmem o burak özçiviti ben herifim daha çivit:):):)

Hahahha benim kocam daha çivit heeee :D:D
Buarada ben de vali bey biliodum ama baaali beymiş o :D

açıköğretim kaydına gittim akşam apar topar karar verdim bu bebekle nasıl girceksem sınavlara yada nasıl çalışcaksam artık balım yaptık bakalım hayırlısı olsun 3.sınıf işletme öğrencisi oldum :lilav:

yok öle gür bıyık değilde(kadir inanır gibi) sakalvari bir bıyık komple sakal cücükle filan olabilerrr ama benim kocama full traş sadece cücük yakışıyo şimdiki işinden dolayı baby face olmak zorunda sinek kaydı oluyo hergün buda benim içime geliyo bayılırım bal kaymak öp öp dur nanakları :eek:ys: bu sabah dediim ki bebek poposu gibi olmuş suratın benzetiği şeye bak diyo

Ooooo süper tubişim hayırlı olsun çok güzel

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bak bak bak çakala bak kendine yandaş arıyo. yok kız 67 olmuşum. ahehehehgehjfahfa ajghajhgajhaja... allah'tan sağlık ocağındaki hemşirem de hamiş. aynı haftadayız ve benden de topaç:)) kızmıyo o yüzden.

bende tartıda 67yi gordum :sok ve artık tartılmamaya karar verdim... isyan isyan.......
bakalım bi ocak ortası gibi cıkarım gene belkim kayıtlar icin............

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
evet cidden aerodinamik bi kafası var bence de :)

off offf yenir ki o!

tek geçiyorum bu alemde... hiç kusura bakmasın ben nasıl kendisine ben mi adriana lima mı diye sormayıp haddimi biliyosam kocam da bilsin haddini. boru mu burak özçivit la bu.

Saçı da kafası da süper hakkaten...Benimki okusa ne bozulur bu yazdığıma :D
Sen de baya baya hayranı çıktın kız :D

işin komiği kocam da hastası. hakikaten yakışıklı çocuk diyor ben bişi deyince. napsın kız yazık. öğrenilmiş çaresizlik :))

Zuahahah benlen aynı olmuşsun :D Başa baş gidioz ki naber :D
Bakalım ayın 30unda yeni kilomu sölicem size yılbaşısı hedayesi :p

67 misin sende. memleketimin plaka nosuyla aynı kilodayım. ahahahahahahah. dua edelim de düzceyi bulmasın kilomuz. :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
vali beyy muhabbetini açmış aslım benimde hayat devame diyordaki sıraç sonum oluyodu esmer mav, gözlü erkek hastasıyım adama bakarken çarpıldım galiba dedimde elinin tersiyle ağzıma bi dokandı alalhtan sert değil yoksa dudak filan patlardı yani önüne bak öldürürm yeminle seni dedi bana kıvırdım ama yimedi oğlum buna benzesin işte dedimm elin herifine nie benzesin sana bana benzesin diyo yok yok baksana böle karizma olsun gözleri adamı çarpsın dedim gülüyo ama çok kızdı valla aslı anlıyorum fatih enişteyi

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

hayırlı olsun cnm..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

anacım o nasıl bişey valiye aşermek adamın yerinde ben olsam saplamıştım bıçağı:gul:

ramak kaldıydı valla zaten ki sorma:Dayyy evvelden severdim ben o çiviti ne bileyim rolde daha karizma geldi gözüme:)öyle canım çektiydi kötülüğüne değil haaaaa:deli:
Hahahha benim kocam daha çivit heeee :D:D
Buarada ben de vali bey biliodum ama baaali beymiş o :D

hee kız napayım daha çivit diyom kendimi teselli ediyom:)
baali ney kız alah allah vali değilmiymiş adını bile bilmediğim adamı aşerdim demekki:)

Ooooo süper tubişim hayırlı olsun çok güzel

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar