dünyam hoşgeldin seker..
Teyzoslar iste bizim yatagımız =)
Emin misin kibrit gibi kaldığına![]()
Bunu beğenmiyore sen? O adamla kıyaslanamıcak kadar fazla bence
Allah güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
canım dikkat et az kaldı zaten sabret biraz daha..hoş ben senin kadar dikkatli olamazdım maşallahın var senin..
benim hastanede medical park şekerim, demek ki herhangi bir evrağa gerek yok . canım aydınlattığın için teşekkür ederim..
kibrit mi? yeahhh böyle kibritin çöpü olayım ben bee.
maşallah diyorum başka da bişi demiyorum.
kızlar gözümüz gönlümüz açılsın ama sarışın olarak kıvanç esmer olarak onur tunadan başka adam tanımıyorum erkeğin hası renkli gözlü olacak ciğeri yakacakkkkk yada kenan imarzalı gibi sert bakacak öldürcekkk
kibrit mi? yeahhh böyle kibritin çöpü olayım ben bee.
maşallah diyorum başka da bişi demiyorum.
kızlar gözümüz gönlümüz açılsın ama sarışın olarak kıvanç esmer olarak onur tunadan başka adam tanımıyorum erkeğin hası renkli gözlü olacak ciğeri yakacakkkkk yada kenan imarzalı gibi sert bakacak öldürcekkk
Kenanı severim yaşlandıkça güzelleşti adam cidden.
En kötü muayene eder,yazarlar canım raporunu.Bi evrağa gerek yok...
Güle güle,sağlıkı mutlu günlerde kullanın Dünyam yatağınızı
Oyyy yesinler yatağını mavişHayırlı olsun canım, güle güle kullanmak nasip olsun.
Aferim kız anlıyon erkeğin hasından![]()
Kıvanç konusunda haklısın farklı bi albenisi var hoş adam..
Ama renkli gözlü erkek kısmına katılamıyom
ben de kenan diyrm..
Oyyy yesinler yatağını mavişHayırlı olsun canım, güle güle kullanmak nasip olsun.
Aferim kız anlıyon erkeğin hasından![]()
Kıvanç konusunda haklısın farklı bi albenisi var hoş adam..
Ama renkli gözlü erkek kısmına katılamıyom